Επιστροφή στο Forum : voipdiscount εντελως δωρεαν???
Καλημερα παιδια. σιγουρα εχει απαντηθει πολλες φορες αλλα δεν μπορω να βρω τι παιζει ακριβως. μολις εγκατεστησα το voipdiscount. ειδα στο site τους οι κλησεις προς σταθερα στην ελλαδα ειναι δωρεαν.
Αυτο ισχυει συνεχεια η για καποιο αριθμο κλησεων και μετα χρεωνεσαι? διαβασα οτι σου δινει 300 λεπτα την εβδομαδα επισης.
sorry για τις ισως χαζες ερωτησεις.:lol:
Καλημερα παιδια. σιγουρα εχει απαντηθει πολλες φορες αλλα δεν μπορω να βρω τι παιζει ακριβως. μολις εγκατεστησα το voipdiscount. ειδα στο site τους οι κλησεις προς σταθερα στην ελλαδα ειναι δωρεαν.
Αυτο ισχυει συνεχεια η για καποιο αριθμο κλησεων και μετα χρεωνεσαι? διαβασα οτι σου δινει 300 λεπτα την εβδομαδα επισης.
sorry για τις ισως χαζες ερωτησεις.:lol:
Ακολουθάς ένα αστερίσκο εκεί που λέει free και στο τέλος της σελίδας διαβάζεις:
* Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply.
Ακολουθάς ένα αστερίσκο εκεί που λέει free και στο τέλος της σελίδας διαβάζεις:
* Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply.
δηλαδη? το ειδα αυτο!!
μεχρι 300 λεπτα την εβδομαδα ειναι δωρεαν και απο εκει και περα χρεωνεσαι?
αν δεν αγορασω μοναδες εγω θα εχω τα 300 αυτα λεπτα?:hmm:
δηλαδη? το ειδα αυτο!!
μεχρι 300 λεπτα την εβδομαδα ειναι δωρεαν και απο εκει και περα χρεωνεσαι?
αν δεν αγορασω μοναδες εγω θα εχω τα 300 αυτα λεπτα?:hmm:
Ε, όχι βέβαια...αν και έχει παρατηρηθεί κάποιοι να μη βάζουν μονάδες και παρόλα αυτά να μιλάνε απεριόριστα (για κάποιο λάθος του συστήματος πρόκειται προφανώς).
Ε, όχι βέβαια...αν και έχει παρατηρηθεί κάποιοι να μη βάζουν μονάδες και παρόλα αυτά να μιλάνε απεριόριστα (για κάποιο λάθος του συστήματος πρόκειται προφανώς).
Φαντάζομαι ότι εννοείς με το περιορισμό του 5λέπτου ?
tasos-tasos
25-03-07, 23:29
βαζεις 10 ευρώ
για 120 μέρες εχεις κλήσεις χωρίς χρέωση στα 10 ευρώ σου
αρκει να μην υπερβεις τα 300 λεπτά ανα 7 ημέρες
αν υπερβεις τα 300 λεπτά ή σου τελειώσουν οι 120 μέρες
αρχίζει χρέωση για σταθερά προς Ελλάδα με 0,01€ ανά λεπτό (ενα τρίτο απο την χρέωση ΟΤΕ)
με λίγα λόγια χοντρικά χοντρικά? μπορείς να βγάλεις 4-5 μήνες με 10 ευρώ
(εντελώς χοντρικά και χωρίς κατάχρηση)
για κλήσεις προς Ελλάδα γενικά, θα σου πρότεινα i-call / evoice
(εχουν καλυτερη ποιότητα)
και ενα αccount σε voipdiscount για 2η γραμμη προς Ελλάδα και γραμμή προς εξωτερικό
shabaranxx
26-03-07, 11:44
Eρώτηση μόνο πρός αυτούς που έχουνε βάλει credit:
αν κάνεις κλήση απο εκεί που δίνεις τα δύο νούμερα ,το δικό σου και αυτό που θές να πάρεις,
και χτυπά πρώτα το δικό σου και μετά το άλλο σε χρεώνουν 5cent ??? (Υ/Ν):hmm:
Eρώτηση μόνο πρός αυτούς που έχουνε βάλει credit:
αν κάνεις κλήση απο εκεί που δίνεις τα δύο νούμερα ,το δικό σου και αυτό που θές να πάρεις,
και χτυπά πρώτα το δικό σου και μετά το άλλο σε χρεώνουν 5cent ??? (Υ/Ν):hmm:
ΥΕS
για αυτό υπάρχει ο client αλλά και το linksys spa3102;)
Μολις μου εβγαλε οτι εφτασα τον μεγιστο αριθμο δωρεαν τηλεφωνων. (30 κλησεις)
Απο εδω και περα χρεωνομαι δηλαδη? (μιλαω παντα για free destinations δηλαδη σταθερα)
σημειωτεον δεν εχω βαλει credits.
Τι γινεται απο εδω και περα?
tasos-tasos
26-03-07, 12:46
Μολις μου εβγαλε οτι εφτασα τον μεγιστο αριθμο δωρεαν τηλεφωνων. (30 κλησεις)
Απο εδω και περα χρεωνομαι δηλαδη? (μιλαω παντα για free destinations δηλαδη σταθερα)
σημειωτεον δεν εχω βαλει credits.
Τι γινεται απο εδω και περα?
λεφτά δεν εχεις βαλει
αρα πως θα χρεωθείς?
σε αφηνει να κανεις αυτες τις κλησεις για δοκιμη
βαλε 10 ευρω δεν ειναι τιποτα
για 5-6 μηνες? ποσα εδινες ΟΤΕ θυμασαι?
μη το κανεις σαν αλλους που πανε και φτιαχνουν συνεχεια accounts
ειπαμε ΤΣΑΜΠΑ ΤΣΑΜΠΑ αλλα... δωσε του 10 ευρω πριν πεθανει το καυμενο
ειπαμε 10 ευρω για 120 μερες για δωρεάν κλησεις προς τους προορισμους που στα rates σου λεει free.. και μετά χρέωση οσο γραφει... πχ. αν υπερβεις τα 300 λεπτά ανά 7 ημέρες η τελειωσουν οι 120 μέρες, για ελλάδα είναι το 1/3 απο οτε
μη το λυπηθεις δωσε του 10 ευρουλακια μην γίνεις τσαμπατζής
Συμφωνώ κι εγώ. Αν δεν υποστηρίξουμε την εταιρεία και κάνουμε κατάχρηση με νέους λογαριασμούς, σε λίγο καιρό κανείς δεν θα εμπιστεύεται τους Έλληνες και θα σταματήσουν οι προσφορές προς εμάς. Δεν είναι τίποτα να δίνεις 12 ευρώ το τετράμηνο (10 ευρώ + 1,9 ευρώ φόρος).
Ευτυχώς που έβαλαν περιορισμούς στους χρήστες χωρίς υπόλοιπο. Μακάρι να βελτιώσουν και την ποιότητα στα επίπεδα του i-call, διότι γενικά ο θόρυβος και η καθυστέρηση καθιστούν δυσάρεστη τη συνομιλία.
Ή από την άλλη, ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν πολιτική στο i-call και θα αρχίσουν τιμολογιακή πολιτική όπως η Betamax. Πολύ ακριβό είναι τώρα, με 14 ευρώ/μήνα για απεριόριστες κλήσεις προς ΟΤΕ/Altec.
tasos-tasos
26-03-07, 22:41
πολύ ακριβό?
μη ξεχνας οτι η Betamax σου εχει οριο 300 λεπτα
ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΤΟ I-CALL
και αν σου φαινονται ακριβα τα 14 ευρω για ΑΠΕΡΙΟΟΟΟΟΟΡΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
με τοσο καλη ποιοτητα
να σε ρωτήσω... ποσα θα εδινες για να μιλας ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΤΕ????
μια χαρα ειναι, μη το πεις ουτε του ΠΑΠΑ!!!
πρωτη γραμμη I-call και δευτερη γραμμη voipdiscount για 2η γραμμη προς Ελλαδα και κλησεις προς εξωτερικό...
δεν νομιζω οτι μπορει να βρεθεί κατι καλυτερο... (για την ώρα)
εγω ειμαι πολυ ευχαριστημένος, εχω κανει την παραπανω επιλογή όπως την περιέγραψα
και εχω σωσει 200-300 ευρώ στον λογαριασμό και παραπάνω...
εκτος απο τις τοπικές αστικές που αυξήθηκαν για μένα
αυξήθηκαν και τα υπεραστικά και τα διεθνή
με λογαριασμό 200 ευρώ στο διμηνο με κάρτες talk talk
τώρα κανω πολλαπλάσια χρήση με ενα γελοίο κόστος ανά μήνα
μη το πεις ουτε του παπά, δεν ειναι πολλά τα 14
Με 15 ευρώ/μήνα δίνει αντίστοιχη υπηρεσία η Lannet για απλή PSTN γραμμή, δηλαδή όχι VoIP. Και μάλιστα δεν αναφέρει πουθενά περιορισμό για αστικές κλήσεις μόνο προς ΟΤΕ/Lannet. Το πρόγραμμα δίνεται με επιλογή φορέα (όχι προεπιλογή απαραίτητα). Η δε ποιότητα είναι ανώτερη του i-call.
Η Forthnet, η HOL και η Tellas έχουν αντίστοιχο πακέτο απεριόριστων PSTN κλήσεων προς εθνικά σταθερά με 18 ευρώ/μήνα και η Altec με 20 ευρώ/μήνα. Κάποιες από αυτές δίνουν απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά όλων των εναλλακτικών παρόχων.
Επομένως, με δεδομένο ότι το i-call απαιτεί ποιοτική γραμμή ADSL και ειδική διαμόρφωση στο bandwidth, ώστε να λειτουργήσει σωστά, ενώ θέλει και ATA, καθώς και με δεδομένη την κατώτερη ποιότητα από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες, θεωρώ παράλογο η τιμή του i-call να διαφέρει μόνο κατά 1 έως 4 ευρώ από εκείνες.
Για τους παραπάνω λόγους, θεωρώ το i-call ακριβή υπηρεσία. Και φυσικά είναι λάθος να το συγκρίνεις με τις τιμές του ΟΤΕ, οι οποίες είναι για τις γιαγιάδες, τους άσχετους και για όσους δεν ενδιαφέρονται να αφιερώσουν κάποιο χρόνο για να μειώσουν το τηλεπικοινωνικό τους κόστος.
tasos-tasos
27-03-07, 01:57
σαφώς και να εχεις τα απεριοριστα στην Pstn σου ειναι πλεονεκτημα
δεν εχεις προβλημα με traffic, torrents, p2p κλπ
αλλα? η pstn σου θα ειναι κατηλλειμένη
επίσης... ειναι portable
πας καπου σαββατοκυριακο... και εχουν νετ? (σπανιο ξερω)
portable επισης για οσους ειναι εξωτερικό και το εχουν για call in number
(δεν ειναι αποδεκτο αλλα συμβαινει, πιστεψε με απο πολλους)
αυτό οτι δινουν τις κλησεις προς ΟΤΕ/lannet κλπ... καλο θα ηταν περισυ
φετος που αυξανονται οι εναλλακτικοι (forthnet tellas σταθερα)
οι απεριοριστες πολυ συντομα δε θα ισχυουν
με ενα pap2 εχεις 3 γραμμες εισερχομενες εξερχομενες σε μια γραμμη
ο καθενας οτι τον βολευει κανει
εμενα μολις ληξει θα παρω πακετο στην pstn για να ανεβαζω κατεβαζω χωιρις bandwidth controlling
α και ειμαστε off topic:rofl:
@ ADSLgr.com All rights reserved.