Επιστροφή στο Forum : Αλβανία Ελλάδα - πριν και μετά την ήττα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
Μια που μίλησες για Κύπρο, μην ξεχνάμε και το Αυνανοσχέδιο, για το οποίο σίγουρα θα υπάρξουν πιέσεις στο μέλλον από τους αγγλοσάξωνες. Πρέπει να έχουν κάποιο χαρτί στο χέρι τους.
Οι αγγλοσάξωνες τρώγονται εκεί. Από τη μία είναι οι Εγγλέζοι που έχουν τις βάσεις τους και από την άλλη οι Αμερικάνοι που θέλουν να τους τις πάρουν.
Το ίδιο παίχτηκε και με τα πετρέλαια, τους ξεσηκώσαν και μετά τους πούλησαν. (Το ίδιο κάναν και στους Ισπανούς που μάλλον φάγαν καμιά σκηνοθετημένη βόμβα, ώστε να πάρουν το στρατό (και άρα να χάσουν και το κομμάτι στη πίτα)).
Από τη τρίτη είναι οι Ρώσοι που έχουν επενδύσει στη Κύπρο όλα τους τα off-shore και φυσικά δεν μπορούν να αφήσουν την προστασία της επένδυσης στους ... Εγγλέζους!
Τώρα εμφανίστηκαν και οι Ομοσπονδιακοί Ευρωπαίοι που λένε σε όλους να τα μαζεύουν, γιατί είναι Ευρωπαϊκό έδαφος και ισχύει το Ευρωπαϊκό κεκτημένο, που προσωρινά έχει ανασταλεί με επιλογή της νόμιμης κυβέρνησης της κύπρου στο βόρειο τμήμα, η οποία επιλέγει ποιο είναι νόμιμο λιμάνι εμπορίου με τη Δημοκρατία της.
Τους Εγγλέζους τους πούλησαν τόσο οι Αμερικάνοι, όσο και οι Ευρωπαίοι, γιατί τους θεωρούν πουτάνες που πάνε πότε με τον έναν και πότε με τον άλλο, οπότε δεν μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστοι.
redlemon.gr
07-09-04, 00:02
Λοιπόν για να μήν χολώνεστε και πολύ θέλω να ζητήσω συγγνώμη που άνοιξα αυτή την συζήτηση και σας έβαλα ν αανταλάζετε φάπες και μπούφλες σαν τους κατοίκους ενός απομονωμένου μικρού γαλατικού χωρίου που ακόμα αντιστέκεται στην αμερικάνικη αυτοκρατορία ;-)
Θέλω να σας πω γιατί άνοιξα αυτή την κουβέντα.. τα τελευταία 10+ χρόνια ζούμε μαζί
με τους γειτόνους μας απο την Ιλλυρία (δεν θα την πώ όπως λέγεται σήμερα για να σας θυμίσω οτι ο χώρος εκατοικειτο απο πολύ παλιά).
Οι άνθρωποι αυτοί μεγαλώσαν σε ένα απίστευτα φασιστικό καθεστώς που τους ξεπάστρευε οικογενιακώς ακόμα και αν για παράδειγμα να αφήναν υπονοούμενο ενατίον του χότζα (αυτά τα χω μάθει απο πολύ καλο φίλο και ψυχούλα υδραυλικο που κατάγεται απο κει και ήρθε με χίλιες δυο αντιξοότητες εδώ)
επιδή έχω γνωρίσει μερικούς και είναι πολύ καλοί άνθρωποι (συνήθως οι άντρες, οι γυναίκες είναι πολύ πιο κομπλεξικές και δεν καταλαβαίνω γιατί αλλά όλες παγκωσμίως είναι αδύνατον να τις καταλάβουμε LOL )
πιστεύω οτι έχει γίνει μια περίπλοκη κατάσταση με αμφότερες καταστάσεις μη εμπιστοσύνης, όσοι απο σας έχουν γνωρίσει απο κοντά κάποιους θα προσέξατε πόσο εκτιμούν την ευθύτητα και την "μπέσα", μερικές φορές το άγχος τους να βγάλουν περισσότερα χρήματα τους κάνει και το ξεχνάνε λιγάκι αλλά κατα βάση τα πιστεύουν
και πάνω απ' όλα το απαιτούν (μερικες φορές υπέρμετρα) και απο τους συμπατριώτες
μας, βέβαια εμείς έχουμε αναπτύξει το MOD VOL 2.0 που λέγεται "έξυπνος" αλλά στην ουσία είναι κουραδο απατεώνας που θεωρεί μεγάλη επιτυχία να κοροιδέψει τον υπάληλο του και να του φάει λεφτά, ή να ρίξει τον πελάτη του και να του δώσει δευτεράντζα προιόν, (ναι, είναι οι ίδιοι που κλέβουν την σειρά στην τράπεζα).
Πολλά φονικά με αλβανούς έχουν γίνει γιατί δεν τους έχουν πληρώσει για την δουλειά που κάνανε, ειδικά στην επαρχία που ο παπούλης ξέρει και τον αστυνόμο απο παιδάκι του λέει του αλβανού, "φύγε και μη ζητάς λεφτα γιατί θα φωνάξω και την αστυνομία να σε μαζέψει". Οι αλβανοί που μεγαλώσανε σε ένα κράτος που δεν επέτρεπε να έχεις θρησκεία δεν έχουν ηθικούς περιορισμούς, (η θρησκεία δημιουργεί τις απαραίτητες ηθικές και προσώπικες αναστολές που σε λογικά επίπεδα βοηθούν την κοινωνία αν δουλεύει, στην αλβανία αν έκανες κάτι -μάλλον ακόμα και να σκεφτόσουν κάτι- σε εξαφανίζανε μαζί μετη οικογένεια σου, η αναστολή βασιζόταν στον φόβο και όχι στην πίστη -καλού,κακού- ) έτσι δεν τό χουν σε τίποτε αρκετοί (όπως είναι και βαλκάνιοι και βράζει το αίμα τους) να ανοίξουν το κεφάλι του παππού που δεν τους πλήρωσε, δεν έχουν ηθική αναστολή (και για όσους αρχίσουν να φωνάζουν οτι είναι άθεοι οι ίδιο και πάλι δε θα τό καναν να μου πούν σε ποιά ηλικία είπαν στον εαυτό τους οτι είναι άθεοι; η εμπέδωση της θρησκείας-πίστης στο θείο αρχίζει απο το πρώτο έτος της ζωής του κάθε παιδιού, εκει μπαίνουν οι βάσεις)
έτσι μερικοί αλβανοί (πιστεύω αρκετοί) τα πρώτα χρόνια που ακόμα δεν είχαν καταλάβει τους κανόνες του παιχνιδιού (και η αλήθεια είναι οτι δύσκολα μπορύσαν να βρούν νόμιμο δίκιο -βέβαια δεν βρίσκεις το δίκιο ανοίγωντας κεφάλια, αλλά είπαμε δεν είχαν μπει στο παιχνίδι και δυστυχώς και για μας και για αυτούς συμπεριφέροντο σάν ζώα σε ανάλογες καταστάσεις)
έτσι εμεις αμάθητοι και στην άμεση και ωμή βία (και πραγματικά αναπολώ τις μέρες που δεν τα χαμε όλα αυτά) αμέσως αντιδράσαμε βάζωντας την ταμπέλα σε όλους τους αλβανούς, αυτοί ανέπτυξαν συμπλέγματα γιατί θέλοντας και μή λίγο πολύ τους είχαμε (και σχεδόν όλος ο κόσμος -κακώς- τους έχει όλους για serial killers)
και έχουμε φτάσει σε μιά κατάσταση που μας μισούν γιατί τους μισούμε που μας μισούν (βράσε ρύζι κατάσταση)
άρχισα το θέμα γιατί τους συμπαθώ (τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει απο κοντά έχω σχεδόν για όλους να πώ τα καλύτερα λόγια ) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρχίσανε απο μέρες να θερμένουν το κλίμα και να βγάζυν δηλώσεις βλακείας όπως του Νάνου (καλά το σίγουρο είναι οτι έχουν παράδοση και αυτοί σε μαλάκες πολιτικούς, αλλά μιλάμε για μεγάλους μαλάκες)
αυτοί οι άνθρωποι κάποτε πρέπει να σταματήσουν να αισθάνονται κατώτεροι και ν αχαρουν την ζωή τους και εμείς να το πάρουμε απόφαση να τους δούμε σαν κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας, κατανοώ απόλυτα το "στράβωμα" μερικών μαζί τους, η αλήθεια είναι οτι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν και μερικοι (αρκετοί) σε σκοτώνανε έτσι απλά, αλλά έχω την εντύπωση οτι τους έχουν μαζέψει τους περισσότερους που νομίζανε οτι εδώ είναι αγρια δύση, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει αρκετά, δεν πρέπει να τους δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία να ενσωματωθούν στον παγκόσμιο ιστό;
Δέν λέω ξεχάστε τα όλα αλλά μην είμαστε και μείς υπερβολικοί, για να coolάρουμε
όλοι πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρίσεις στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε και μεις σε αυτους αλλά και αυτοί σε εμάς.
λιγάκι περισσότερο goodwill, και τελικά όλα θα ηρεμίσουν περισσότερο.
δεν μας κάνανε τίποτε (εκτός απο τα τζιμανάκια τους που ο μαλάκας ο μπερίσσα φρόντισε να μας στείλει για καλοσώρισμα στην αρχή -μέγα παράδειγμα μαλάκα πολιτικού- τους έφαγε τα λεφτα απο τις πυραμίδες και μετά τον επεφημούσαν!)
και δεν τους έχουμε κάνει τίποτε (εκτός απο τους "έξυπνους" ελληνάρες που δεν πληρώνανε απο βλαχο-μαγκιά), κάθε άλλο, τους παρείχαμε μια ήσυχη χώρα και δουλειές.
αυτά τα πολλά είχα να πώ... σκευτείτε τα και αφήστε τις βλακείες του στύλ εσύ είσαι ρατσιστής, όχι εσύ είσαι κουλτουριάρης.
δεν λύνωνται με αληλοκατηγορίες τα προβλήματα, μόνο με λογική συζήτηση.
FORZA ELLADARA (και ας μην σας δώσανε όσα σας είχαν υποσχεθεί και σεις σαν πραγματικοί επαγγελματίες "ξεχάσατε" πως να παίζετε -ξέρω τι λέω, πέρισι στη ΑΕΚ οι μισοί παίχτες της εθνικής που ανήκαν στην ομάδα, δεν παίζανε - στο euro που θέλανε να πάρουν μεταγραφούλες ξεσκίστηκαν!)
ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ (μεμιά καλή θεωριούλα συνομοσίας! :mrgreen: )
redlemon.gr
07-09-04, 00:06
by the way.. το adslgr μου θυμίζει μερικές φορές το γαλατικό χωριό, όπως στο παρόν thread, και πραγματικά το λατρέυω αυτό ! :lol:
ΕΕΕΕΕ ΡΕ ΣΕΕΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΨΑΡΙΑ!!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Συγνώμη δηλαδή δεν κατάλαβα. Θα τους ζητήσουμε και συγνώμη από πάνω; Έλεος! Εδώ δεν σεβάστηκαν καταρχάς τον εθνικό μας ύμνο, γιουχαρίζοντας και σφυρίζοντας επί δεκαλέπτου και αποδοκιμάζοντας την ομάδα μας. ΟΚ και ας πούμε ότι η γιούχα στους πρωταθλητές Ευρώπης είναι θεμιτή γιατί το μορφωτικό τους επίπεδο δεν τους επιτρέπει κάτι καλύτερο.
Σωστό σε βρίσκω: ότι έχεις κάνει και εσύ στο παρελθόν το δικαιολογείς στους Αλβανούς.
Πάλι καλά.
Άλλοι δεν τους δικαιολογούν ούτε το ότι γιούχαραν τον εθνικό μας ύμνο ξεχνώντας ότι και εμείς κάναμε τα ίδια στη Β. Ιρλανδία. :!:
Παιδιά με όλο το θάρρος επιτρέψτε μου να πω δυο
συμβουλευτικού ύφους λόγια.
Μάθετε να ξεχωρίζετε την ποιοτική διαφορά των εννοιών.
Άλλο Έλληνας άλλο ελληνάρας.
Έλληνας είναι ο δημιουργικός, ο φιλόξενος, ο περήφανος αλλά όχι ξιπασμένος, αυτός που επιθυμεί να δει την Ελλάδα ψηλά και ενίοτε να την υπερασπιστεί έχοντας πάντα όμως ανοιχτό μυαλό και καρδιά, αυτός που έχει τα κότσια να κάνει πρώτα αυτοκριτική και μετά κριτική.΄
Ελληνάρας είναι αυτός που είναι περήφανος που γεννήθηκε Έλληνας αν και εν έχει να επιδείξει τίποτα πέρα από το κολλημένο στο χέρι φραπόγαλο, ο πολύ περήφανος για τις αμπελοσοφικές απόψεις του αλλά και πολύ χέστης για να τις αναθεωρήσει ποτέ, αυτός που μονίμως τον αδικούν και πάντα φταινε ολοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο για τα μαύρα του τα χάλια.
ΈΛΛΗΝΕΣ είναι οι εθελοντές της Ολυμπιάδας και όχι το κάθε τσογλανάκι στον Πειραιά, τη θεσσαλονίκη ή την Κέρκυρα που αύριο θα βρίζει άλλους ΄Ελληνες ως Βούλγαρους, Τούρκους και Αλβανούς στα γήπεδα.
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ είναι η Μπεκατώρου και η άλλη κοπέλα της ιστιοπλοίας(σόρι ξεχνάω το όνομα).Ελληναρού είναι η Χαλκιά.
ΈΛΛΗΝΑΣ είναι ο Σπυρόπουλος.Ελληνάρας είναι ο Χειλάκης.
Αυτοί που αντιδράσαν έτσι στα γεμάτα κομπλεξισμό και γιδίλα καραγκιοζιλίκια των Αλβανών της Αλβανίας, είναι τα ίδια γίδια που πουλούσαν μαγκιά βρίζοντας δυο μήνες πιο πριν τους Πορτογάλους σε ξένη γι'αυτούς γλώσσα μέσα στην ίδια τους τη χώρα, ενώ αυτοί είχαν την καρδιά να πανηγρίσουν μαζί μας.Χειρρότερα και από
τα Αλβανά δηλαδή.
Όχι ρε παιδιά, αρνούμαι να πιστέψω ότι αυτή συνεχίζει να είναι η Ελλάδα.Ειδικά από τη γενιά μας και ειδικότερα από παιδιά σαν αυτά που συμμετέχουν εδώ στο φόρουμ περιμένω πολλά περισσότερα.
Φιλικά
Προσυπογράφω 100% :!:
γιατι ειναι ελληναρου η χαλκια??? δεν το καταλαβα..
Γιατί οι δηλώσεις περί "Ανωτερώτητας των Ελλήνων που είναι γεννημένοι για να κερδίζουν" μόνο γέλια μπορούν να προκαλέσουν.
Odd, αισθάνεσαι πιο πολύ αδελφό σου εμένα (έλληνας) ή έναν αλβανό;
Η ερώτηση είναι απλή.
Συμφωνώ είναι πολύ απλή.
Προσωπικά, θα ντρεπόμουν τρομερά εάν ήσουν βιολογικώς αδερφός μου xxxxx.
και πάντα θα μοιραζόμαστε την
ΚΟΙΝΗ μας ιδιότητα να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Δεν θέλω να μοιράζομαι καμμία ιδιότητα με σένα xxxxx.
Έχουμε εμπειρία πλεόν και οι φίλαθλοι γνωρίζουν πώς να πράξουν.
Αυτούς που τραβάνε τα μαχαίρια και τους Χρυσαυγίτες, τους λες "φιλάθλους" xxxxx;
Ελληναρού είναι η Χαλκιά.
Μάλλον φασισταρού είναι, με τις δηλώσεις που έκανε περί ελληνικού DNA, γονιδίων και κυττάρων.
τα ίδια στη Β. Ιρλανδία.
Μόνο στη Β.Ιρλανδία ...;;;!!!
Ήμουνα μέσα σε γιουχαίσματα εθνικών ύμνων τουλάχιστον με
-Ισπανία εδώ μέσα για τα προκριματικά που χάσαμε 2-0 ( λεωφόρο)
-Δανία ( τότε που φέρανε μια ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και δεν πήγαμε μουντιαλ νομίζω)
-Νορβηγία ( παλι το 1-1 τη season 98 -99 ).
Για να μη μιλήσω για τα ματς με "εχθρικούς" γειτόνους..ή για τα ματς που δεν πήγα.
Η βλακεία και η σκατομυαλιά ΔΕΝ έχει εθνικοτητα , φύλο, θρησκεία ή καταγωγή!!!
Είναι άλλωστε γωστή η προαιώνια κόντρα των ελλήνων με τους ορκισμένους εχθρούς μας Ιρλανδους ... :lol: :lol: :lol:
τα ίδια στη Β. Ιρλανδία.
Μόνο στη Β.Ιρλανδία ...;;;!!!
...
Είναι άλλωστε γωστή η προαιώνια κόντρα των ελλήνων με τους ορκισμένους εχθρούς μας Ιρλανδους ... :lol: :lol: :lol:
Που -για να μην ξεχνιόμαστε- μας ζηλεύουν επειδή είμαστε μια ζωή καλύτεροι και επειδή έχουμε τη νίκη στα γονίδιά μας σε αντίθεση με αυτούς τους κοινούς θνητούς. 8)
Τι λετε ρε παιδια για την Χαλκια, σοβαρα μιλατε?
Εχετε γλωσσα και κατακρινεται αυτη την κοπελα που μας εκανε εθνικα υπερηφανους? Που δακρυσε στο ακουσμα του Εθνικου μας υμνου?
Που δοξασε τα χρωματα της Ελλαδας?
Τι θα πει "Ελληναρου" και πρασινα αλογα.
Εσυ που την ονοματισες Ελληναρου, τι εχεις κανει για την χωρα σου?
Μπας και εισαι αυτος που καθεται με το φραπογαλο ολη μερα, διαβαζοντας εφημεριδες και σχολιαζει τους παντες και τα παντα και εχει αποψη για το καθε τι?
Η κοπελα απλα ειπε οτι εμεις οι Ελληνες εχουμε το γονιδιο του νικητη.
Εξου και η νικη της εκεινο το βραδυ.
Δεν κατεκρινε κανεναν, δεν εβρισε κανεναν.
Απλα ειπε την γνωμη της και ειναι απολυτα σεβαστη.
Μαθαμε τωρα και βαζουμε ταμπελες σε οποιον δεν γουσταρουμε.
Τι κακια νοοτροπια ειναι αυτη που εχουμε ωρες ωρες σ'αυτην την χωρα.
Θα πρεπει λιγακι να προσεχουμε τι λεμε για ανθρωπους που τιμανε την Ελλαδα και δακρυζουν ακουγωντας τον Εθνικο μας υμνο.
Αλλοι ειναι αυτοι που σφυριζαν και γιουχαριζαν την Ελλαδα και καιγανε σημαιες της.
Εκει θα πρεπει να ειναι το μενος σας, και οχι σε ανθρωπους που δοξασαν τα Ελληνικα χρωματα.
dino_sauro00
07-09-04, 02:38
Παιδιά καταρχήν ζητώ συγνώμη γιτί αυτό που κάνω είναι cross-posting, μεταφέρωντας αυτούσιο ένα post μου από άλλο topic με ίδιο θέμα. Σχολιάστε ελεύθερα lol
---------------------------------------------------
Από ο,τι βλέπω έχουν ήδη μπει οι ετικέτες (προοδευτικοί και φασιστές) άρα θα ακολουθήσω και εγω την πεπατημένη. Πριν όμως από όλα ο,τι πω το λέω βλέποντας οτι όλοι εμείς εδώ, συζητάμε αυτό το θέμα, είτε είμαστε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη και δεν βγαίνουμε στους δρόμους να πάρουμε μαχαίρια. Αυτό συνεπώς σημαίνει οτι μυαλωμένα και με επιχειρήματα άτομα υπάρχουν εκατέρωθεν και οτι σε τελική φάση οι αλητήριοι που διέπραξαν αυτά τα αίσχη ήταν λίγοι.
Αυτά ως αρχή. Τώρα,μιας και τίθεμαι με την μεριά των φασιστόμουτρων (LOL) θα ήθελα να κάνω το εξής ερώτημα.
Ρε παιδιά αν εμείς στην Πορτογαλία, αφότου κερδίζαμε βγαίναμε, καίγαμε τη σημαία τους, τους βρίζαμε και μετά έβγαινε και ο πρωθυπουργός μας για να πει: " ευτυχώς που ήταν και η Ελλάδα και κάνατε EURO γιατι διαφορετικά θα ήσασταν όλοι για τα μπάζα" (με άλλα λόγια για όποιον δεν πληροφορήθηκε, ποαρόμοια και εσκεμμένη σαφώς δήλωση με αυτή του Αλβανού πρωθυπουργού σχετικά με τους Ολυμπιακούς και τη χώρα μας), οι Πορτογάλοι (ή οι οποιηδήποτε άλλοι Πορτογάλοι πώσ νομίζετε οτι θα αντιδρούσαν; Θα μας έλεγαν μήπως "δεν πειράζει παιδιά, βγείτε, βρίστε, κάψτε και άπαξ και αρπάξετε καμιά ψιλή θα πάμε εμείς να διαδηλώσουμε γιατι έχετε δικαιώματα"
Τα δικαιώματα σαφώς υπάρχουν όπως υπάρχουν και τα όρια . Όρια τα οποία σαφώς δεν διασφάλισε η πολιτεία γι αυτό και έφτασαν όλα αυτά τα άτομα να αντιδράσουν όπως αντέδρασαν. Και μετά έχουμε και τους πολιτικούς να μιλάνε για φιλότιμο (πολύ σωστά), ξεχνώντας όμως να μιλήσουν για τις δικές τους ευθύνες.
Συνεπώς για μένα η αντίδραση ήταν σωστή (όχι τα επεισόδια που προκλήθηκαν εξαιτίας αυτής και τα οποία πολλοί εδω συγχέουν) και σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω πορείες για κοινωνικά και λοιπά δικαιωμάτα.
Το να βαπτιστούμε εμείς ως μόνοι θύτες σε αυτήν την ιστορία για την οποία φέρουμε το μισό της ευθύνης, θα δώσει δικαιώμα στην άλλη πλευρά (είτε είναι Αλβανοί είτε είναι οτιδήποτε άλλο -- και οι οποίοι δεν μου φαίνεται να έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με πορείες η επιρρηψεις ευθυνών μέσω τύπου--) να πποκτήσει την ταυτότητα του θύματος.
Γι αυτό λοιπόν όλοι όσοι σχεδιάζετε πορείες αυτού του είδους ξανασκεφτείτε το, προσπαθήστε να καταλάβετε αν τελικά στο σύνολό τους (ως ιδέα) είναι υποκινούμενες απο κάποια συμφέροντα και εν τέλει πράξτε αυτό που πιστεύετε σωστότερο. Να 'στε όλοι καλά!
Ποτέ δεν ήμουν σοβαρότατος.
Εχετε γλωσσα και κατακρινεται αυτη την κοπελα που μας εκανε εθνικα υπερηφανους?
Γιατί δηλαδή;
Επειδή κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο έχει το ακαταλόγιστο;
Είδες για παράδειγμα π.χ. την Τσουμελέκα να πετάει τέτοιους φανφαρο-ναζισμούς;
Που δακρυσε στο ακουσμα του Εθνικου μας υμνου?
Εγώ πειράζει που δεν δακρύζω ή που μου είναι αδιάφορο αν θα τα δοξάσω;
Το σωστό είναι πράσσειν (από το πράττειν - πολύ συχνά στα αρχαία εναλάσσονται το διπλό (τ) με το διπλό (σ) και αντιστρόφως π.χ. θάλασσα <-> θάλαττα κλπ.) άλογα (δίχως σκέψη).
Εγώ δεν κάθομαι να κάνω δηλώσεις που στην καλύτερη περίπτωση θα τις είχε πει άτομο σαν τον Γκέμπελς.
Μπας και εισαι αυτος που καθεται με το φραπογαλο ολη μερα, διαβαζοντας εφημεριδες και σχολιαζει τους παντες και τα παντα και εχει αποψη για το καθε τι?
Είμαι εργαζόμενος, διαβάζω μία εφημερίδα ημερησίως στα ΜΜΜ, και προσπαθώ να διατηρούμαι ενήμερος για το τί συμβαίνει γύρω μου.
Η κοπέλα απλά έχει φασιστοειδείς απόψεις.
Δηλαδή νίκησε λόγω γονιδίων, DNA και κυττάρων ε;
Εμμέσως πλην σαφώς, έβρισε όλους τους υπόλοιπους 9.600 αθλητές πλην των Ελλήνων.
Προσωπικά σέβομαι και λαμβάνω υπόψη ΜΟΝΟ τη γνώμη αξιόλογων ανθρώπων.
Και για τη Χαλκιά ύστερα απ' αυτά που είπε, έχασα πάσα ιδέα.
Όλα τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να κρίνονται συνεχώς για τα λόγια και τις πράξεις τους.
Θα πρεπει λιγακι να προσεχουμε τι λεμε για ανθρωπους που τιμανε την Ελλαδα και δακρυζουν ακουγωντας τον Εθνικο μας υμνο.
Ο σκοπός ξέρεις δεν αγιάζει τα μέσα.
Μπορώ να σου πω πάρα πολλά πρόσωπα της ιστορίας που με τα όσα έκαναν νόμιζαν ότι ωφελούσαν την Ελλάδα ενώ τελικά διέπραξαν έγκλημα εις βάρος της. Ακόμα και πρόσωπα του 20ου αιώνα.
Αλλοι ειναι αυτοι που σφυριζαν και γιουχαριζαν την Ελλαδα και καιγανε σημαιες της.
Εκει θα πρεπει να ειναι το μενος σας, και οχι σε ανθρωπους που δοξασαν τα Ελληνικα χρωματα.
Και γι' αυτούς δηλαδή λες ότι πρέπει να τραβήξουμε μαχαίρι και να τους ανοίξουμε τ' άντερα ε;
Να χαρω εγω ενα "αξιολογο" ατομο που κρυμμενο στην ανωνυμια ενος Forum, κατακρινει τους παντες και τα παντα.
Φασιστας ο ενας, τραμπουκος ο αλλος. Μια ταμπελα για τον καθενα.
Αλήθεια, εσυ τι ταμπελα θα εβαζες στον εαυτο σου?
Ή στην παραταξη που πρεσβευεις, εχετε αναγαγει σε θεσμο το φακελωμα οσων δεν γουσταρετε ή διαφοροποιουνται απο εσας?
Ή στην παραταξη που πρεσβευεις...
Δεν πρεσβεύω καμμία παράταξη.
...σε θεσμο το φακελωμα οσων δεν γουσταρετε ή διαφοροποιουνται απο εσας?
Το φακέλωμα που αναφέρεις, το δίδαξε και το πρωτοεφάρμοσε η Δεξιά αυτού του ανθρώπου που τόσο θαυμάζεις. Α και να μην ξεχάσω, αυτό πήγαινε πακέτο με τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, τα ξερονήσια, τις εξορίες, τα βασανιστήρια, τις πολιτικές δολοφονίες, τις νοθείες που ψήφιζαν και τα δέντρα και τα οικόπεδα, την ΕΚΟΦ και τους Rangers που ρίχναν ξύλο, και πιο πρόσφατα αυτούς που ανοίγουν κεφάλια καθηγητών μέσης εκπαίδευσης με λοστάρια.
Μπράβο, εύγε apos74. Ωραίους ανθρώπους έχεις για πρότυπα.
"Ορέ πού πάμε ρε; Πού πάμε ρε;"
Τά 'λεγε ο Αυλωνίταρος αλλά ποιός τον άκουγε.
Καλή του ώρα.
Αυτο λεω και εγω Wantilles, που παμε ορε παλικαρια?
Και για το ποσο πρεσβευεις καποια παραταξη, δεν χρειαζεται να μας την αναφερεις.
Χωριο που φενεται.....
Ολοι σε καταλαβανε που ανηκεις και το κομπλεξ που εχεις με ανθρωπους που ουτε στο μικρο σου δαχτυλακι δεν μπορεις να φτασεις.
Απλα, η ζηλια μας και η κακια μας ορισμενες φορες, μας οδηγει στο να κατηγορουμε ασυστολα οποιον δεν "παμε".
Που παμε ορε!!!!
Και για το ποσο πρεσβευεις καποια παραταξη, δεν χρειαζεται να μας την αναφερεις.
Χωριο που φενεται.....
Ολοι σε καταλαβανε που ανηκεις
Δεν μου το λες να το μάθω και γω βρε αδερφέ, διότι τώρα τελευταία αισθάνομαι μία κάποια έλλειψη αυτογνωσίας.
Α, και αν δεν το καταλαβαίνεις, σε ειρωνεύομαι τα μέγιστα.
και το κομπλεξ που εχεις με ανθρωπους που ουτε στο μικρο σου δαχτυλακι δεν μπορεις να φτασεις.
Δεν θέλω καν να πλησιάσω να καταντήσω σαν αυτούς τους κατ' ευφημισμόν "ανθρώπους".
Την ειρωνια σου κρατα την για τον εαυτο σου. Στο κατω κατω, δεν κανεις και τιποτα αλλο απο το να ειρωνευεσαι αυτα που δεν μπορεις να φτασεις.
Τοσο κομπλεξικο ατομο, δεν εχω ξανασυναντησει ειλικρινα.
Αληθεια, εχει πολλα σαν και εσενα στην πολη σου?
Ρε μπας και σε ταϊζουν με διοξινες και εχεις χασει τα λογικα σου?
Συνελθε φιλαρακο.....
...να ειρωνευεσαι αυτα που δεν μπορεις να φτασεις.
Χαρακτήρισέ με όπως θες.
Παραμένει το γεγονός ότι πάλι τεχνηέντως απέφυγες να απαντήσεις.
Και σε ερωτώ ξανά ευθέως, όπως και πριν.
Ποιά είναι αυτά που "δεν μπορώ να φτάσω";
Για κάνε τό μου λιανά.
Διότι αν δεν απαντήσεις, διακρίνω πάλι παντελή έλλειψη επιχειρημάτων.
Κάθε πόλη έχει τα μπουμπούκια της και φυσικά θα ήμουν αφελής αν πίστευα ότι τέτοια δεν υπάρχουν και στην Αθήνα.
Αλλά ευτυχώς, εάν λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, έχει λιγότερη "συγκέντρωση" "μπουμπουκιών" από τη δική σου πόλη.
Δυστυχώς εκεί πάνω, φαίνεται να ευδοκιμούν τα "μπουμπούκια".
Και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί.
Ολοι αυτοι που κατακρινεις, εχουν κανει παρα πολλα πραγματα, και για την πατριδα τους, και για την πολη τους και για τους πολιτες τους.
Εσυ τι εχεις κανει ρε WAntilles?
Καθεσαι εκει σαν χανος στον υπολογιστη σου και κατακρινεις, ειρωνευεσαι, χλευαζεις, κακομοιριαζεις τον καθενα που δεν γουσταρεις.
Τι εχεις κανει στην ζωη σου? Ποσα μετταλια εχεις παρει σε αγωνες (εκτος του χρυσου μεταλλιου του κομπλεξ φυσικα)? Ποσες φορες σε ψηφισαν χιλιαδες λαου και σε ανεδειξαν βουλευτη?
Και καλυτερα να ευδοκιμουν μπουμπουκια, παρα παρασιτα. :mrgreen: :mrgreen:
Ολοι αυτοι που κατακρινεις, εχουν κανει παρα πολλα πραγματα, και για την πατριδα τους, και για την πολη τους και για τους πολιτες τους.
Βασανίζοντας πολίτες;
Εσυ τι εχεις κανει ρε WAntilles?
Εγώ δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο. Δεν έχω στους ώμους μου ευθύνες σχετικές με τα κοινά.
Καθεσαι εκει σαν χανος...
Χάνος είναι αυτός που δέχεται αδιαμαρτύρητα ότι του "πασάρουν" από τον περίγυρό του.
Τι εχεις κανει στην ζωη σου? Ποσα μετταλια εχεις παρει σε αγωνες (εκτος του χρυσου μεταλλιου του κομπλεξ φυσικα)?
Το μεγαλύτερο μετάλλιο για το οποίο συνεχώς αγωνίζομαι στη ζωή μου είναι να είμαι σωστός Άνθρωπος. Και προσπαθώ συνεχώς και αδιάκοπα γι' αυτό.
Ποσες φορες σε ψηφισαν χιλιαδες λαου και σε ανεδειξαν βουλευτη?
Είσαι τόσο αφελής ώστε να νομίζεις ότι όλοι αυτοί οι "εκπρόσωποι" αξίζουν; Ελάχιστοι από αυτούς είναι αξιόλογοι άνθρωποι και προπαντός, σωστοί.
Εχεις αποδειξεις για αυτα που λες περι βασανισμου?
Αν δεν εχεις, καλυτερα κλεισε το βρωμοστομα σου.
Βρωμιζεις το Φορουμ με τις ανοησιες και τις πανηλιθιοτητες που εκστομεις περι βασανισμου και τριχες κατσαρες.
Τι δημοσιο προσωπο να γινεις και εσυ βρε φιλαλβανε. Μονο για να σε πετουν ντοματες θα εισουνα με τις αηδιες που λες.
Για να γινεις καλυτερος ανθρωπος, πρεπει πρωτα να γινεις ανθρωπος.
Και αμφιβαλω αν θα το καταφερεις ποτε αυτο.
Φυσικα με τα μυαλα που εχεις, κανενας δεν αξιζει. Ολοι ειναι αναξιοι. Και ολοι για σενα δεν αξιζουν. Λλλα για πες μας, πιος αξιζει κατα την γνωμη σου? Υπαρχει κανεις? Λες να βαλουμε και κανα Ουτσεκα να μας κυβερναει? Τι λες? :mrgreen: :mrgreen:
apos74 :
1) Σε πρώτη φάση , μάθε να γράφεις ελληνικά ... Κάτι πολύ σημαντικό αν θες να βγαίνεις να κατηγορείς κόσμο ως ανθέλληνες και να καυχιέσαι για τον πατριωτισμό σου.
Είμαι σίγουρος ότι ο κωλοαλβανός ο Τζενάι ξέρει να γράφει σωστά τις παρακάτω λέξούλες : είσουνα , εκστομείς ( τι 'ν' τουτο πάλι !) , μεττάλια , φένετε...
:lol: :lol: ( κι όλα αυτά σε αυτή τη σελίδα )
2ον.) Καλά κι εσύ από όλους τους πολιτικούς της δεξιάς παράταξης ( που έχει και εξαιρετικά μυαλά και επιφανείς άντρες) διάλεξες τον Ψωμιάδη...lol να υπερασπιστείς...
Από εκεί φαίνεται η ωριμότητα και το κριτήριο σου.
Ακούγεσαι ( διαβάζεσαι :? ) πιτσιρικάς. Ακόμα και οι κατηγορίες σου προς τον Wan προκαλούν το γέλιο και μου θυμίζουν επιθεση 16-17 χρονου. Αν τελικά είσαι , ελπίζω να μάθεις να κρινεις καλύτερα τους πολιτικους απο τώρα ( οποιασδήποτε παράταξης)
μεγαλώνοντας.
Αλλά ευτυχώς, εάν λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, έχει λιγότερη "συγκέντρωση" "μπουμπουκιών" από τη δική σου πόλη.
Δυστυχώς εκεί πάνω, φαίνεται να ευδοκιμούν τα "μπουμπούκια".
Και ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί.
1. Γιατί νιώθουμε τους εξωτερικούς εχθρούς πολύ πιο κοντά.
2. Γιατί ο μόνος τρόπος να βγει βορειοελλαδίτης πολιτικός στην τηλεόραση είναι είτε να είναι ακραίο φρούτο, είτε να είναι ξανθιά
3. Γιατί τέτοιου επιπέδου πολιτικούς επιλέγουν τα κόμματα για την περιοχή μας, ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση
4. Γιατί τα τελευταία 15 χρόνια αισθανόμαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά και μόλις βγει ένας και κράξει το "Αθηναϊκό κράτος" αυτόματα χρίζεται λαϊκός ήρωας. Αν ρίξει και μια ζεμπεκιά... ε, τότε τύφλα να 'χει ο Πουλόπουλος!!!
5. Γιατί είμαστε μαμάκες.
Ποτέ δε θα ξεχάσω στη ζωή μου την τελευταία αφίσσα του κ.κ. Δημάρχου μας:
"Παπαγεωργόπουλος- Ο Δήμαρχος που μας αξίζει"
:cry:
Τέλος του off-topic... Αν και στις τελευταίες 11 σελίδες δε βρήκα ΤΙΠΟΤΕ καινούργιο εκτός από διαφωνίες επί του διαδικαστικού, της ορθογραφίας, του συντακτικού και του επιπέδου των μελών του forum.
Α, και το εκπληκτικό σχόλιο για το Γαλατικό χωριό.
Ρε παιδιά αν εμείς στην Πορτογαλία, αφότου κερδίζαμε βγαίναμε, καίγαμε τη σημαία τους, τους βρίζαμε και μετά έβγαινε και ο πρωθυπουργός μας για να πει: " ευτυχώς που ήταν και η Ελλάδα και κάνατε EURO γιατι διαφορετικά θα ήσασταν όλοι για τα μπάζα" (με άλλα λόγια για όποιον δεν πληροφορήθηκε, ποαρόμοια και εσκεμμένη σαφώς δήλωση με αυτή του Αλβανού πρωθυπουργού σχετικά με τους Ολυμπιακούς και τη χώρα μας)
Πέρα από την όποια οργή ποκαλεί, η δήλωση του αυτή δείχνει για εμένα ότι πρόκειται για στημένη κατάσταση. Κανένα δημόσιο πρόσωπο δεν κάνει "συναισθηματικές" δηλώσεις. Συνεπώς, κάτι θέλει να πετύχει και δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό, ούτε τι του έχουν τάξει. Το μοναδικό πράγμα που είναι γνωστό είναι ότι έχει εσωκοματικά προβλήματα. Σε ένα βαθμό οι δηλώσεις του εξυπηρετούν εσωτερική κατανάλωση. Η εξωτερική κατανάλωση με απασχολεί.
Το δεύτερο που παρατηρώ είναι ότι δεν χρειαζόμαστε τους οποιουσδήποτε αλβανούς. Μια χαρά τα καταφέρνουμε και μόνοι μας. Γνωστοί άλλωστε στις διχόνοιες, τους εμφυλίους, τις προδοσίες και τα προβοκάτσια. Αθάνατη Ελλάδα!
Το σωστό είναι πράσσειν (από το πράττειν - πολύ συχνά στα αρχαία εναλάσσονται το διπλό (τ) με το διπλό (σ) και αντιστρόφως π.χ. θάλασσα <-> θάλαττα κλπ.) άλογα (δίχως σκέψη).
Κάτι τέτοια λες και με ρίχνεις :lol:
Υπάρχει άλλωστε και σε site
http://www.prasseinaloga.gr/ :lol:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν πιστεύω να το έλεγες στα σοβαρά. Παρ' όλα αυτά μου άρεσε.
apos74 :
1) Σε πρώτη φάση , μάθε να γράφεις ελληνικά ... Κάτι πολύ σημαντικό αν θες να βγαίνεις να κατηγορείς κόσμο ως ανθέλληνες και να καυχιέσαι για τον πατριωτισμό σου.
Είμαι σίγουρος ότι ο κωλοαλβανός ο Τζενάι ξέρει να γράφει σωστά τις παρακάτω λέξούλες : είσουνα , εκστομείς ( τι 'ν' τουτο πάλι !) , μεττάλια , φένετε...
:lol: :lol: ( κι όλα αυτά σε αυτή τη σελίδα )
2ον.) Καλά κι εσύ από όλους τους πολιτικούς της δεξιάς παράταξης ( που έχει και εξαιρετικά μυαλά και επιφανείς άντρες) διάλεξες τον Ψωμιάδη...lol να υπερασπιστείς...
Από εκεί φαίνεται η ωριμότητα και το κριτήριο σου.
Ακούγεσαι ( διαβάζεσαι :? ) πιτσιρικάς. Ακόμα και οι κατηγορίες σου προς τον Wan προκαλούν το γέλιο και μου θυμίζουν επιθεση 16-17 χρονου. Αν τελικά είσαι , ελπίζω να μάθεις να κρινεις καλύτερα τους πολιτικους απο τώρα ( οποιασδήποτε παράταξης)
μεγαλώνοντας.
DrWho, παλι σε επιασε το γωνστο σου παραλληρημα.
Τελικα, εισαι βλακας ή κανεις τον βλακα?
Δεν κατηγορησα κανενας ως ανθελληνα (απο το Φορουμ), Που το ειδες αυτο? Χαζεψες?
Δεν κατηγορησα εγω τον Wantilles, αυτος κατηγορει τον καθενα και βαζει ταμπελες οπως, φασιστας, τραμπουκος και τετοιες αηδιες.
Και μαθε να κρινεις εσυ καλυτερα τους πολιτικους γιατι εγω εχω κριση και αποψη.
Τωρα για το ποιος ειναι 16 χρονος, φενεται. Βγαινεις και μαμακιζεσαι μονο και μονο για να πεις κατι. Σ'ακουσαμε ρε παλικαρε. Σε ξερουμε και απο πιο παλιες δηλωσεις που ειχες κανει στο Φορουμ και ειχες δεχθει τα μπινελικια ολων και προπαντων των moderators :lol: :lol: .
Βουτηγμενος στην βλακεια εισαι.
Αραγε, ως ποτε θα υπαρχουν αχρηστοι και ανωριμοι σαν και εσενα?
Θα ήθελα να πω κάτι για την Φανή Χαλκιά μετά όσα διάβασα στο forum. Δεν γνώριζα αυτή τη δήλωσή της γιατί δεν παρακολουθώ τα αθλητικά αλλά... σιγά ρε παιδιά είπε μια μεγάλη κουβέντα η κοπέλα πάνω στη κάψα της και πάνω στη λαχτάρα της για μια διάκριση και ίσως από την ανάγκη της για την αποδοχή μας και σεις πάτε να την "θάψετε"; Σίγουρα οι άλλες κοπέλες ήταν πιο ψύχραιμες και ίσως πιο ώριμες αλλά αν και στη Φανή της το επεσήμαινε κανείς (όταν θα ήταν πιο χαλαρή) εγώ πιστεύω ότι θα αναγνώριζε ότι είπε βλακείες. Αυτό που είπε δεν απέχει και πολύ από το πάλαι ποτέ "για την Ελλάδα ρε γαμώτο". Ελάτε τώρα, δείξτε και λίγο ιπποτισμό... γιατί μου φαίνετε τέτοιες χονδροκομμένες δηλώσεις τις κάνουν μόνο κοπέλες!
πάνω στη κάψα της και πάνω στη λαχτάρα της
πάνω στη μέθη της..., όπως λέμε σε τέτοιες πριπτώσεις
apos74 δεν κατάλαβα το ύφος της επίθεσης σου στον DrWho?
Τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις με αυτά τα σχόλια?
Εχετε γλωσσα και κατακρινεται αυτη την κοπελα που μας εκανε εθνικα υπερηφανους? Που δακρυσε στο ακουσμα του Εθνικου μας υμνου?
Καταρχήν σύντροφε του "χέρι-χέρι" περιττεύει να πω πως ό,τι έχεις γράψει έως τώρα είναι ανάξιο σχολιασμού.Δεν έχεις αναφέρει ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα. Μιλάς για ταμπέλες και εντωμεταξύ έχεις καθυβρίσει και έχεις κολλήσει και μια ταμπέλα σε όποιον σου έχει απαντήσει μέχρι τώρα.
θα σου πω όμως τι έχω κάνει για την Ελλάδα.
Συμμετέχω στην ανακύκλωση χαρτιού, γυαλιού και αλουμινίου από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το πρόγραμμα.Ανακύκλωση χαρτιού μάλιστα κάνω εδώ και έξι χρόνια μέσω ΟΤΑ(οργανισμός της τοπικής αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης για τον οποίο αμφιβάλλω όχι άν έχεις ακουστά, αλλά αν σε ενδιαφέρει στο ελάχιστο η ύπαρξή του).
Απέρριψα βόλεμα στο δημόσιο γιατί απεχθάνομαι τόσο τη λογική της βάλτωσης και της μονιμότητας, όσο και τη σαπίλα του Ελληνικού δημοσίου στο σύνολό της.
Τηλεφώνησα πριν λίγο καιρό στην αστυνομία για να καταγγείλω βενζινά ο οποίος έκανε οξυγονοκόλληση δίπλα ακριβώς από τις αντλίες και ενώ στο βενζινάδικο μάλιστα είχε ουρά πελάτών.Όλοι χέστηκαν στα βρακιά τους και διαμαρτύρονταν, κανείς δεν έκανε τίποτα όμως μπροστά στο γνωστό Ελληνικό φόβο τού να θεωρηθείς σπιούνος και χαφιές ,αν και καταγγέλεις εγκληματίες.
Πριν από δυο μήνες παρά τρίχα δεν τράκαρα κάποιον στη Θέρμη λόγω ενός στοπ που το έκρυβε κλαδί από δένδρο.Αφού γλύτωσε ο άνθρωπος από το Χάρο και εγώ από τη φυλακή πήγα και έκοψα το κλαδί με το πριονάκι από το σουγιά που κουβαλάω στ' αυτοκίνητο, μήπως γλιτώσει και ο επόμενος.
Προχθές και ενώ έμπαινα πάλι με το αυτοκίνητο στη Βόλβη(χωριό από όπου περνάει το γιοφύρι της Άρτας που το λέμε και Έγνατία οδό), ένας κάδος σκουπιδιών παρασύρθηκε από τον αέρα και κατέληξε καταμεσίς του αντίθετου ρεύματος. Σταμάτησα για τον ξαναβάλω στη θέση του.Το ότι ξανάφαγα στη μάπα το λεωφορείο που μόλις έιχα προσπεράσει μου κάθησε κάπως στο λαιμό, αλλά στην τελική μπορεί και να γλίτωσαν κάποιες ζωές εκεί.
Και δεκάδες άλλα μικρά(?) τέτοια που ούτε καν μπορείς να διανοηθείς.Αυτά φιλαράκο δε στα λέω γιατί με έπιασε η επιθυμία να τρέχω σε φόρουμ για να αυτοδιαφημίζομαι ως καλός Σαμαρείτης.Άλλα τόσα έχουν πιθανώς κάνει όλοι αυτοί που έχεις βρίσει εδώ και εκατομμύρια τέτοια μεγαλύτερα ή μικρότερα έχουν κάνει όλοι όσους εσύ μικρό ανόητο πρόβατο έχεις αποκαλέσει ηλίθιους και βλάκες.Αυτοί διάσημοι ή άσημοι κάνουν την Ελλάδα, ούτε εσύ, ούτε ο Καρατζαφέρης σου, ούτε ο Μητσοτάκης και ο...Παπανδρέας, ούτε η Παπαρήγα ή η Χαλκιά.Γκεγκε;
Η Φανούλα σου όχι απλώς δε δόξασε την Ελλάδα, αλλά της έκανε δυσφήμηση. Βρες μου έναν ξένο που θα σου εκφράσει το θαυμασμό του για τον Ελληνικό αθλητιμό λόγω της Χαλκιά και φέρ'τον μου να τον κάνω κορνίζα.Το πολύ πολύ να τη "δοξάσει" κάνοντάς μας να ασχολούμαστε με το αν κατούρησε ή όχι στο Πεκίνο.Σε αυτήν την περίπτωση ας ελπίσουμε βέβαια να μην κατουρήσει και έχουμε και τίποτα διπλωματικά επεισόδια με τους Κινέζους να μας κατηγορούν για πρόκληση Συνδρόμου Κίνας και άλλα συναφή.
Το πολύ πολύ να τη "δοξάσει" κάνοντάς μας να ασχολούμαστε με το αν κατούρησε ή όχι στο Πεκίνο.Σε αυτήν την περίπτωση ας ελπίσουμε βέβαια να μην κατουρήσει και έχουμε και τίποτα διπλωματικά επεισόδια με τους Κινέζους να μας κατηγορούν για πρόκληση Συνδρόμου Κίνας και άλλα συναφή.
:lol: :lol: :lol:
Αν πάντως την ανακύκλωση την κάνεις στη Θέρμη, κάνε μια ερώτηση στο Δήμο για το που καταλήγουν τα προσεκτικά χωρισμένα πλαστικά/γυαλιά/χαρτιά μας...
Γιατί κάτι πήρε το αυτί μου ότι τα πάνε σούμπιτα στη χωματερή, λόγω "έλλειψης κονδυλίων"
Σοβαρά ε;^^Ρε τους γελοίους.Από την άλλη βέβαια θα έχουμε ποιο οργανωμένες και καλαίσθητες χωματερές, αυτό που το βάζεις. :D
Νομίζω πάντως πως είναι κρατικό το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης, ελπίζω αυτοί να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.
dino_sauro00
07-09-04, 14:56
Ρε παιδιά αν εμείς στην Πορτογαλία, αφότου κερδίζαμε βγαίναμε, καίγαμε τη σημαία τους, τους βρίζαμε και μετά έβγαινε και ο πρωθυπουργός μας για να πει: " ευτυχώς που ήταν και η Ελλάδα και κάνατε EURO γιατι διαφορετικά θα ήσασταν όλοι για τα μπάζα" (με άλλα λόγια για όποιον δεν πληροφορήθηκε, ποαρόμοια και εσκεμμένη σαφώς δήλωση με αυτή του Αλβανού πρωθυπουργού σχετικά με τους Ολυμπιακούς και τη χώρα μας)
Πέρα από την όποια οργή ποκαλεί, η δήλωση του αυτή δείχνει για εμένα ότι πρόκειται για στημένη κατάσταση. Κανένα δημόσιο πρόσωπο δεν κάνει "συναισθηματικές" δηλώσεις. Συνεπώς, κάτι θέλει να πετύχει και δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό, ούτε τι του έχουν τάξει. Το μοναδικό πράγμα που είναι γνωστό είναι ότι έχει εσωκοματικά προβλήματα. Σε ένα βαθμό οι δηλώσεις του εξυπηρετούν εσωτερική κατανάλωση. Η εξωτερική κατανάλωση με απασχολεί.
Το δεύτερο που παρατηρώ είναι ότι δεν χρειαζόμαστε τους οποιουσδήποτε αλβανούς. Μια χαρά τα καταφέρνουμε και μόνοι μας. Γνωστοί άλλωστε στις διχόνοιες, τους εμφυλίους, τις προδοσίες και τα προβοκάτσια. Αθάνατη Ελλάδα!
Δυστυχώς για όλους μας, έχεις απόλυτο δίκιο
Νομίζω πάντως πως είναι κρατικό το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης, ελπίζω αυτοί να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.
Ναι, αλλά οι ΟΤΑ έχουν αναλάβει την υλοποίησή του. Και ξέρεις πόσο στοιχίζουν οι ειδικοί κάδοι, τα ειδικά απορριματοφόρα, οι νέες διαδρομές μέχρι το κέντρο ανακύκλωσης, οι οδηγοί και χειριστές απορριματοφόρων κτλ.κτλ.κτλ...
Ελπίζω μόνο στο Δήμο Θεσσαλονίκης να τα πηγαίνουν για ανακύκλωση... Γιατί σε λίγο μου φαίνεται θα τα πηγαίνω μόνος μου μέχρι εκεί!
Αλήθεια, ξέρει κανείς που είναι το κέντρο ανακύκλωσης;
Αpos74 με τέτοια μπουμπούκια που βγάζει ο τόπος σου (εσένα εννοώ - καμάρωσε να σε χαρούμε) προφανώς και ο Παπαγεργόπουλος είναι ότι καλύτερο σας αξίζει.
Πολύ θα ήθελα να ακούσω τι καλό έχει κάνει για την πόλη που τον εκλέγει τόσα χρόνια δήμαρχο, κρίμα που κανείς δε μου έχει απαντήσει όσες φορές έχω ρωτήσει.
Εσύ ως φαν μπορείς να μου λύσεις αυτήν την απορία; :?:
Πολύ θα ήθελα να ακούσω τι καλό έχει κάνει για την πόλη που τον εκλέγει τόσα χρόνια δήμαρχο, κρίμα που κανείς δε μου έχει απαντήσει όσες φορές έχω ρωτήσει.
Κρατάει τους υποψήφιους του (πρώην) κυβερνώντος κόμματος μακριά από τη Δημαρχία.
Άλλαξε τις ώρες αποκομιδής των σκουπιδιών. Πλέον ΚΑΙ τα σκουπιδιάρικα μποτιλιαρίζονται μαζί με τα αυτοκίνητα, μαζεύοντας τα σκουπίδια ΠΡΟΣ το κέντρο το πρωί και ΑΠΟ το κέντρο το μεσημέρι. Γιατί δηλαδή, μόνο εμείς θα μποτιλιαριζόμαστε πρωί-μεσημέρι-βράδυ;
Και επίσης μας έβαλε και κάγκελα στην Τσιμισκή... "για να μην παρκάρουν παράνομα τα αυτοκίνητα"
χαχαχαχαχαχαχαχα
apos74 δεν κατάλαβα το ύφος της επίθεσης σου στον DrWho?
Τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις με αυτά τα σχόλια?
O DrWho ειναι περιπτωση και απο τις σπανιοτερες μαλιστα. Χριζει ιδιαζουσας προσοχης!!!
Το υφακι του ειναι ακρως ειρωνικο και οχι μονο προς εμενα αλλα προς πολλους εδω μεσα.
Δες παλαιοτερα post του και θα καταλαβεις τι τρεχει μ'αυτον. Μεχρι και οι moderators των ειχαν κραξει και ειχαν αναγκαστει να διαγραψουν καποια post του.
Δεν αρχισα εγω την ειρωνεια για καποια ορθογραφικα λαθη που εκανα σε προηγουμενο μου post. Αυτος χωθηκε σαν ... (αντε να μην πω τι) και μου την ειπε.
Νομιζει οτι τα ξερει ολα και οταν εκφερουμε καποια αντιθετη γνωμη, αρχιζει να ειρωνευεται και να χλευαζει.
Ειχα αποφασισει να μην ασχοληθω μ'αυτο το πραγμα που λεγεται DrWho αλλα συνεχιζει να προκαλει.
Τι να κανομεν. Ελευθερο και δημοκρατικο Φορουμ ειναι αυτο και ειναι ευπροσδεκτοι ολοι.
Μεχρι και οι moderators των ειχαν κραξει και ειχαν αναγκαστει να διαγραψουν καποια post του.
Το οτι οι mod's κράζουν κάποιον δεν σημαίνει οτι είναι λάθος ή σωστός.
συγγνώμη, αλλά για την Χαλκιά δεν χρειάζεται να κάνει κανεις μας τον προφήτη - ουρολόγο, ούτε να χωριστούμε σε φανατικούς υποστηρικτές και πολέμιους της επιτυχίας της.
έχει πολλούς διεθνείς αγώνες για να κατέβει στα επόμενα 4 χρόνια μέχρι το Πεκίνο, και να δοκιμάσει να κάνει και παγκόσμιο ρεκόρ, γιατί έδειξε ότι το έχει... τώρα το αν θα κατέβει ή θα είναι "τραυματισμένη συνεχώς" θα το μάθουμε... στην τελική ατομικό είναι το αγώνισμα της, ας προσπαθήσει μόνη της να προστατέψει το ονομά της. τον τρόπο τον γνωρίζει καλά :!:
Κρατάει τους υποψήφιους του (πρώην) κυβερνώντος κόμματος μακριά από τη Δημαρχία.
Άλλαξε τις ώρες αποκομιδής των σκουπιδιών. Πλέον ΚΑΙ τα σκουπιδιάρικα μποτιλιαρίζονται μαζί με τα αυτοκίνητα, μαζεύοντας τα σκουπίδια ΠΡΟΣ το κέντρο το πρωί και ΑΠΟ το κέντρο το μεσημέρι. Γιατί δηλαδή, μόνο εμείς θα μποτιλιαρισζόμαστε πρωί-μεσημέρι-βράδυ;
Και επίσης μας έβαλε και κάγκελα στην Τσιμισκή... "για να μην παρκάρουν παράνομα τα αυτοκίνητα"
χαχαχαχαχαχαχαχα
Λυπάμαι αλλά επειδή είναι γνωστή η αντιπάθειά σου προς τον κύριο Παπαγεωργόπουλο θα θεωρήσω προπαγάνδα το post σου και δε θα το λάβω υπόψη.
Αντίθετα περιμένω από τους φανς μια απάντηση. :wink:
Μεχρι και οι moderators των ειχαν κραξει και ειχαν αναγκαστει να διαγραψουν καποια post του.
Ακριβώς.
Αυτό που ξεχωρίζει το adslgr από άλλα forums είναι το ότι κανείς δεν έχει το αλάθητο και το ότι οι mods συμμετέχουν στις συζητήσεις ως απλά μέλη. :!:
Καταρχήν σύντροφε του "χέρι-χέρι" περιττεύει να πω πως ό,τι έχεις γράψει έως τώρα είναι ανάξιο σχολιασμού.Δεν έχεις αναφέρει ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα. Μιλάς για ταμπέλες και εντωμεταξύ έχεις καθυβρίσει και έχεις κολλήσει και μια ταμπέλα σε όποιον σου έχει απαντήσει μέχρι τώρα.
θα σου πω όμως τι έχω κάνει για την Ελλάδα.
Συμμετέχω στην ανακύκλωση χαρτιού, γυαλιού και αλουμινίου από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το πρόγραμμα.Ανακύκλωση χαρτιού μάλιστα κάνω εδώ και έξι χρόνια μέσω ΟΤΑ(οργανισμός της τοπικής αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης για τον οποίο αμφιβάλλω όχι άν έχεις ακουστά, αλλά αν σε ενδιαφέρει στο ελάχιστο η ύπαρξή του).
Απέρριψα βόλεμα στο δημόσιο γιατί απεχθάνομαι τόσο τη λογική της βάλτωσης και της μονιμότητας, όσο και τη σαπίλα του Ελληνικού δημοσίου στο σύνολό της.
Τηλεφώνησα πριν λίγο καιρό στην αστυνομία για να καταγγείλω βενζινά ο οποίος έκανε οξυγονοκόλληση δίπλα ακριβώς από τις αντλίες και ενώ στο βενζινάδικο μάλιστα είχε ουρά πελάτών.Όλοι χέστηκαν στα βρακιά τους και διαμαρτύρονταν, κανείς δεν έκανε τίποτα όμως μπροστά στο γνωστό Ελληνικό φόβο τού να θεωρηθείς σπιούνος και χαφιές ,αν και καταγγέλεις εγκληματίες.
Πριν από δυο μήνες παρά τρίχα δεν τράκαρα κάποιον στη Θέρμη λόγω ενός στοπ που το έκρυβε κλαδί από δένδρο.Αφού γλύτωσε ο άνθρωπος από το Χάρο και εγώ από τη φυλακή πήγα και έκοψα το κλαδί με το πριονάκι από το σουγιά που κουβαλάω στ' αυτοκίνητο, μήπως γλιτώσει και ο επόμενος.
Προχθές και ενώ έμπαινα πάλι με το αυτοκίνητο στη Βόλβη(χωριό από όπου περνάει το γιοφύρι της Άρτας που το λέμε και Έγνατία οδό), ένας κάδος σκουπιδιών παρασύρθηκε από τον αέρα και κατέληξε καταμεσίς του αντίθετου ρεύματος. Σταμάτησα για τον ξαναβάλω στη θέση του.Το ότι ξανάφαγα στη μάπα το λεωφορείο που μόλις έιχα προσπεράσει μου κάθησε κάπως στο λαιμό, αλλά στην τελική μπορεί και να γλίτωσαν κάποιες ζωές εκεί.
Και δεκάδες άλλα μικρά(?) τέτοια που ούτε καν μπορείς να διανοηθείς.Αυτά φιλαράκο δε στα λέω γιατί με έπιασε η επιθυμία να τρέχω σε φόρουμ για να αυτοδιαφημίζομαι ως καλός Σαμαρείτης.Άλλα τόσα έχουν πιθανώς κάνει όλοι αυτοί που έχεις βρίσει εδώ και εκατομμύρια τέτοια μεγαλύτερα ή μικρότερα έχουν κάνει όλοι όσους εσύ μικρό ανόητο πρόβατο έχεις αποκαλέσει ηλίθιους και βλάκες.Αυτοί διάσημοι ή άσημοι κάνουν την Ελλάδα, ούτε εσύ, ούτε ο Καρατζαφέρης σου, ούτε ο Μητσοτάκης και ο...Παπανδρέας, ούτε η Παπαρήγα ή η Χαλκιά.Γκεγκε;
Η Φανούλα σου όχι απλώς δε δόξασε την Ελλάδα, αλλά της έκανε δυσφήμηση. Βρες μου έναν ξένο που θα σου εκφράσει το θαυμασμό του για τον Ελληνικό αθλητιμό λόγω της Χαλκιά και φέρ'τον μου να τον κάνω κορνίζα.Το πολύ πολύ να τη "δοξάσει" κάνοντάς μας να ασχολούμαστε με το αν κατούρησε ή όχι στο Πεκίνο.Σε αυτήν την περίπτωση ας ελπίσουμε βέβαια να μην κατουρήσει και έχουμε και τίποτα διπλωματικά επεισόδια με τους Κινέζους να μας κατηγορούν για πρόκληση Συνδρόμου Κίνας και άλλα συναφή.
Μικρος, ανοητος, ηλιθιος και προβατο εισαι εσυ φιλαρακο και οχι εγω οπως με αποκαλεσες, που νομιζεις οτι εχεις κανει κατι στη ζωη σου.
Τι αλλο θα μας πεις οτι εχεις κανει?
Μπας και εισαι ο Ζουπερμαν και δεν το ξεραμε?
Το μαθαμε και αυτο. Μπραβο σου. Και εις ανωτερα.
Εγω δεν εχω κολησει ταμπελες σε κανεναν. Εσυ και οι συντροφοι σου μαθατε να κολατε ταμπελες στον καθενα που δεν γουσταρετε.
Και αν δεν πιστευεις οτι η Χαλκια και η καθε Χαλκια κανει υπερηφανη την χωρα της, μαλλον ζεις σε λαθος τοπο ή πολυ απλα δεν ανηκεις στους Ελληνες. Τωρα τι εισαι, εσυ θα μας πεις.
Λυπαμαι πολυ..
Λυπαμαι ακομα περισσοτερο που βλεπω να γινονται locked τα greeglish και αυτο το χαλι εδω να παραμενει ανοιχτο.
Λυπαμαι ακομα πιο πολυ που στην ηλικια μου βλεπω τα "παιδια" μου να σερνονται σε τετοιο επιπεδο.
Λυπαμαι που υποβιβασαν καποιοι την ιδεα της Δημοκρατιας σε επιπεδο βοθρου.
Λυπαμαι...
Δεν τον ειχαν κραξει για τα πιστευω του και τις αποψεις του αλλα για τους τονους ειρωνειας και χλευασμου που χρησιμοποιουσε εναντια σε οποιον δεν συμφωνουσε μαζι του.
Δεν θες να συμφωνησεις, πολυ καλα κανεις.
Πες την αποψη σου και τελειωσε. Δεν ειναι αναγκη να ειρωνευεσαι.
Ο DrWho είναι από τα σοβαρότερα, ωριμότερα και περισσότερο σκεπτόμενα πρόσωπα εδώ μέσα.
Μακάρι apos74, να του έμοιαζες έστω και στο μικρό του δαχτυλάκι.
Παρεμπιπτόντως, apos74, είσαι πάνω από 20 ετών;
Πολύ αμφιβάλλω.
Αν έχεις τώρα αυτές τις απόψεις, τρέμω σκεπτόμενος τί απόψεις θα έχεις στα 50 σου ή στα 70 σου.
Ο DrWho είναι από τα σοβαρότερα, ωριμότερα και περισσότερο σκεπτόμενα πρόσωπα εδώ μέσα.
Μακάρι apos74, να του έμοιαζες έστω και στο μικρό του δαχτυλάκι.
Παρεμπιπτόντως, apos74, είσαι πάνω από 20 ετών;
Πολύ αμφιβάλλω.
Αν έχεις τώρα αυτές τις απόψεις, τρέμω σκεπτόμενος τί απόψεις θα έχεις στα 50 σου ή στα 70 σου.
Σοβαρος ο DrWho? Ας γελασω. :lol: :lol: :lol:
Θα μας πεις και αλλα τετοια αστεια WAntilles?
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?
Καλυτερα να μοιασω στο avatar σου :) παρα στον συντροφο σου τον DrWho.
Τωρα θα μου πεις, συντροφικη αλληλεγγυη ειναι αυτη και καλα κανεις και τον υποστηριζεις.
Και οσο αναφορα την ηλικια μου, δεν σε ενδιαφερει ποσο ειμαι. Ουτε η δικη σου με ενδιαφερει.
Και οι ειρωνειες σου περι των αποψεων μου, αλλου φιλαρακο. Δεν περναν αυτα σε μας. Αυτα να τα πουλησεις στα τσουτσεκια σου.
apos74,
Καταρχήν θα ξεκινήσω ζητώντας σου συγγνώμη (χωρίς ΚΑΜΙΑ ειρωνία) για το post μου αυτό.
Σου ζητώ συγγνώμη γιατί καταρχήν δεν έχει να προσθέσει τίποτε στη συζήτηση και επίσης γιατί το να "την πέφτω" σε κάποιον ο οποίος είναι ήδη κάτω δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Σκέφτηκα αρκετά πριν πατήσω το Submit, κυρίως γιατί διαφωνώ σε αρκετά σημεία ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ μετά τα πρώτα 2-3 μετριοπαθή post που έκανες. Και δε θέλω να εκλάβεις αυτό το post ως προσπάθεια μείωσής σου ή "επιχειρηματολογίας" των "διεθνιστών" έναντι των "φασιστών".
Αλλά, επειδή προφανώς για κάποιο λόγο έχεις χάσει την ψυχραιμία σου, σου ζητώ να διαβάσεις τα αποσπάσματα από τα posts σου στις τελευταίες τρεις σελίδες (εκτός από το πρώτο που είναι περίπου από τη σελ.8 )
Και όλο αυτό το γύρισμα το έφαγες επειδή κάποιοι σου την είπανε (ίσως και άκομψα).
Δεν κάνω το δικηγόρο κανενός και δε θα μπω σε συζήτηση του τύπου "αυτός το άρχισε, εκείνος με αποκάλεσε ΧΧΧ πρώτος".
Στα βάζω όλα μαζί για να καταλάβεις γιατί ξαφνικά σου την πέφτουν 3-4.
Τα αλβανα φαγαν πολυ ξυλο. Οποιοι καναν το λαθος να περασουν απο εκει, αρχιζε το "γλεντι". Ειδικα, πολυ ξυλο επεσε στο Λευκο Πυργο. Πολλα σπασμενα αλβανα αυτοκινητα. Ρε αλβανα, στο Λευκο Πυργο βρηκατε να πανηγυρισετε? Στο συμβολο της Θεσ/νικης? Καλα να παθετε.
...
...
Ή στην παραταξη που πρεσβευεις, εχετε αναγαγει σε θεσμο το φακελωμα οσων δεν γουσταρετε ή διαφοροποιουνται απο εσας?
...
Ολοι σε καταλαβανε που ανηκεις και το κομπλεξ που εχεις με ανθρωπους που ουτε στο μικρο σου δαχτυλακι δεν μπορεις να φτασεις.
...
Την ειρωνια σου κρατα την για τον εαυτο σου. Στο κατω κατω, δεν κανεις και τιποτα αλλο απο το να ειρωνευεσαι αυτα που δεν μπορεις να φτασεις.
...
Τοσο κομπλεξικο ατομο, δεν εχω ξανασυναντησει ειλικρινα.
Ρε μπας και σε ταϊζουν με διοξινες και εχεις χασει τα λογικα σου?
Συνελθε φιλαρακο.....
...
Καθεσαι εκει σαν χανος στον υπολογιστη σου και κατακρινεις, ειρωνευεσαι, χλευαζεις, κακομοιριαζεις τον καθενα που δεν γουσταρεις.
...
Αν δεν εχεις, καλυτερα κλεισε το βρωμοστομα σου.
Βρωμιζεις το Φορουμ με τις ανοησιες και τις πανηλιθιοτητες που εκστομεις περι βασανισμου και τριχες κατσαρες.
Τι δημοσιο προσωπο να γινεις και εσυ βρε φιλαλβανε. Μονο για να σε πετουν ντοματες θα εισουνα με τις αηδιες που λες.
Για να γινεις καλυτερος ανθρωπος, πρεπει πρωτα να γινεις ανθρωπος.
Και αμφιβαλω αν θα το καταφερεις ποτε αυτο.
...
ΕΔΩ ΜΠΗΚΕ Ο DrWho στη μέση!!!
Και συνεχίζουμε με ΟΛΟΚΛΗΡΗ την απάντησή σου:
DrWho, παλι σε επιασε το γωνστο σου παραλληρημα.
Τελικα, εισαι βλακας ή κανεις τον βλακα?
Δεν κατηγορησα κανενας ως ανθελληνα (απο το Φορουμ), Που το ειδες αυτο? Χαζεψες?
Δεν κατηγορησα εγω τον Wantilles, αυτος κατηγορει τον καθενα και βαζει ταμπελες οπως, φασιστας, τραμπουκος και τετοιες αηδιες.
Και μαθε να κρινεις εσυ καλυτερα τους πολιτικους γιατι εγω εχω κριση και αποψη.
Τωρα για το ποιος ειναι 16 χρονος, φενεται. Βγαινεις και μαμακιζεσαι μονο και μονο για να πεις κατι. Σ'ακουσαμε ρε παλικαρε. Σε ξερουμε και απο πιο παλιες δηλωσεις που ειχες κανει στο Φορουμ και ειχες δεχθει τα μπινελικια ολων και προπαντων των moderators Laughing Laughing .
Βουτηγμενος στην βλακεια εισαι.
Αραγε, ως ποτε θα υπαρχουν αχρηστοι και ανωριμοι σαν και εσενα?
Και μέχρις εδώ ολοκληρώνεις προς τον sdikr λέγοντας:
Πες την αποψη σου και τελειωσε. Δεν ειναι αναγκη να ειρωνευεσαι.
Ελπίζω να καταλάβεις ότι παραφέρεσαι.
Φιλικά,
Γιάννης
<edit>
Πότε με πρόλαβες ρε μπαγάσα:
Και οι ειρωνειες σου περι των αποψεων μου, αλλου φιλαρακο. Δεν περναν αυτα σε μας. Αυτα να τα πουλησεις στα τσουτσεκια σου.
Λυπαμαι πολυ..
Λυπαμαι ακομα περισσοτερο που βλεπω να γινονται locked τα greeglish και αυτο το χαλι εδω να παραμενει ανοιχτο.
Λυπαμαι ακομα πιο πολυ που στην ηλικια μου βλεπω τα "παιδια" μου να σερνονται σε τετοιο επιπεδο.
Λυπαμαι που υποβιβασαν καποιοι την ιδεα της Δημοκρατιας σε επιπεδο βοθρου.
Λυπαμαι...
Προσπαθώ να βρω κάτι για να σου πω "μη λυπάσαι".
Κάτι για το διάλογο, την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία...
Δε βρίσκω τίποτε :(
Φιλε yiapap, δεν εχω προβλημα με το να διαφωνει καποιος με τις αποψεις μου. Κατανοητο και σεβαστο. Απλα δεν γουσταρω να ειρωνευονται και να χλευαζουν οποιον δεν συμφωνει μαζι τους.
Οταν λες μια αποψη και ερχεται ο αλλος και σου την λεει με τροπο ανεπιτρεπτο, ε δε γινεται, θα αντιδρασεις. Και ας γινεσαι υπερβολικος.
Δεν μπορω να καθομαι και να με κατακρινει ως προβατο και φασιστα ο καθε μαμακας εδω μεσα. Δικαιωμα του να διαφωνει αλλα οχι ετσι.
@ ADSLgr.com All rights reserved.