Επιστροφή στο Forum : Αλβανία Ελλάδα - πριν και μετά την ήττα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
Καθε φορα που θα χωνεται καποιος απο τη "γνωστη ομαδα" με τα κλασικα πειραγματα...Ειστε ανορθογραφοι, ειστε Ρατσιστες, ειστε Ανεγκεφαλοι, ειστε Χρυσαυγητες.
Αποδεδειγμένα από τα εδώ γραφόμενά σου είσαι αναμφισβήτητα όλ' αυτά μαζί.
Παρατηρω στο 100% των προοδευτικων που γραφουν γενικα στον ελληνικο νετ ολοι γνωριζουν πολλυ καλη ορθογραφια, σπουδαγμενοι σε ιδιωτικα κολεγια προφανως..οπως συμβαινει παντα με τους αναρχικους και τις παρεες τους δηλ. τα παιδια γονοι "καλων οικογενειων" δηλαδη οικογενειων που συντηρουν το συστημα.
Αγαπημενη τους ασχολια ειναι να υβριζουν τους αλλους για τα ανορθογραφα Ελληνικα τους συνηθως οσους εχουν υπερ-εθνικες αποψεις
Κι άλλες εκλάμψεις αυτογνωσίας.
Αν είμαι γόνος καλών οικογενειών, γιατί δεν έχω μία 1024 και φωνάζω για τα 7ΚΒ/sec που μου κόψανε την Τρίτη;
Γιατί δεν έχω 4πλό Opteron;
Επιπλέον, γιατί δεν το σκέφτεσαι ανάποδα;
Μήπως η αγραμματοσύνη σου και η αμορφωσιά σου, με λίγα λόγια Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, σε έχουν καταντήσει να έχεις τέτοιες απόψεις;
χωρις βεβαια να σκεφτωνται και οτι ο αλλος μπορει να κανει 200 δουλειες ταυτοχρονα στο pc του και δνε εχει χρονο να νοιαστει για ορθογραφιες. Οχι σαν εσας που μαπινετε για το χαβαλε σας, αλλοι μπορει να δουλευουν αυτη την ωρα.
Ξανά λέω, αν είμαι είμαι βολεμένος όπως λες, γιατί δεν έχω μία 1024 και φωνάζω για τα 7ΚΒ/sec που μου κόψανε την Τρίτη;
Γιατί δεν έχω 4πλό Opteron;
Είμαι ένας φτωχός πλην τίμιος φασίστας. :(
Ουδείς φασίστας τίμιος.
Πάντως προσωπικά (και χωρίς αστεία), όπως κάποτε κόψανε τις ψιλές, τις δασίες και τις περισπωμένες (εγώ θα προτιμούσα να κόψουν τους τόνους εντελώς) θα προτιμούσα να απλοποιήσουν την ορθογραφία ακόμη περισσότερο, π.χ. να καταργήσουν ένα σωρό διπλά γράμματα κτλ. Παραείναι περίπλοκη η ορθογραφία για τον σκοπό που εξυπηρετεί. Να ένα ωραίο θέμα για συζήτηση. Η "απομυθοποίηση" της γλώσσας!
ΠΟΥ 'ΣΑΙ WAntilles; Τά 'λεγα εγώ και με κορόϊδευες. Πού 'σαι να τα δεις. Νεώτεροι ...νεωτερισμοί μας έρχονται!
Calm, calm. Peace Lazar.
Reckless are they.
If proceed with this course of action they do, what lies ahead foresee they cannot.
Τά 'παμε αυτά.
Με lightsabers αναμμένα θα τους περιμένουμε στις Θερμοπύλες.
Η γλώσσα εξελίσεται. Εχουν δημιουργηθεί ακόμη και ψευτογλώσσες όπως η καθαρεύουσα (που δεν μιλούσε ο λαός αλλά οι γραμματιζούμενοι). Καταργήθηκε.
dhmk.............
....... έχει γίνει μεγάλη ζημιά στην εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια.
Σε παρακαλώ, διάβασε το thread που σου είπαμε, εάν ενδιαφέρεσαι, έστω σιγά-σιγά. Δεν θα επαναληφθώ στο ίδιο φόρουμ.
Επιγραμματικά:
τα αγγλικά ήταν χιούμορ κακόγουστο και ειρωνικό. Εάν κάποτε οι έλληνες μιλούν και γράφουν αγγλικά, τότε δεν θα είναι έλληνες, αλλά κάτι σαν τους Αυστραλούς.
Γλώσσα δεν είναι ομιλία. Είναι η γραφή και κατ' επέκταση σκέψη. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύπλοκη, συνδυαστική, δημιουργεί λέξεις και έννοιες πηδώντας από την μία λέξη στην άλλη (περισσότερα στο thread που λέγαμε, αξίζει πίστεψέ με. Τις κόντρες μου με τον WAntilles μπορείς να τις προσπεράσεις στα γρήγορα).
που δεν μιλούσε ο λαός αλλά οι γραμματιζούμενοι
Οι "γραμματιζούμενοι" τι είναι, δεν είναι άνθρωποι; Έχουν γράψει ένα σωρό βιβλία, γιατί να μην μπορείς να τα διαβάσεις; Εγώ μπορώ, χωρίς να έχω κοπιάσει παραπάνω (ίσως), σχολείο πήγα όπως κι εσύ.
Ο Θουκυδίδης στα αγγλικά δεν έχει καμμία σχέση με τον original. Όπως και ο Ντοστογιέφσκι στα ρώσικα. Εδώ όμως πρόκειται για την γλώσσα σου, γιατί να μην μπορείς να την διαβάσεις. Τεχνηέντως σε απεμάκρυναν από αυτήν.
Με lightsabers αναμμένα θα τους περιμένουμε στις Θερμοπύλες.
Λόγια, λόγια. Πού 'ντες οι Θερμοπύλες;
Δεν τη κατάλαβα αυτή την ασυναρτησία;;; Ενα καλό edit που σου χρειάζεται!
Τώρα γίνεται κατανοητή....;
Μάλλον δε διάβασες την τελευταία ανορθόγραφη πρόταση που έγραψα...
Το β' ενικό που χρησιμοποιήσα απευθυνοταν στον τυχαίο που έγραφε όπως περιέγραψα και ταυτόχρονα υποστήριζε ιδέες εθνικού μεγαλείου και ανωτερότητας....
( φυσικά και δεν απευθυνοταν σε εσένα)
Απλά ήθελα να πω σε αυτόν τον τύπο ανθρώπου " Μάθε τη γλώσσα σου σωστά και όχι σαν αγκολέζος μετανάστης , μάθε την ιστορία σου ( την αντικειμενική όσο αυτό είναι δυνατό) , διάβασε την ελληνική λογοτεχνία και την αρχαία ελληνική γραμματεία...
και μετά αξίωνε από τους άλλους να σε θεωρούν την ενσάρκωση του κολοκοτρώνη , του Μ.Αλέξανδρου και του Λεωνίδα , μαζί !!!
Αυτά.
Πάντα φιλικά.
Καλά, πάω για ύπνο, ίσως πούμε μερικά πραγματάκια από αύριο.
Το β' ενικό που χρησιμοποιήσα απευθυνοταν στον τυχαίο που έγραφε όπως περιέγραψα και ταυτόχρονα υποστήριζε ιδέες εθνικού μεγαλείου και ανωτερότητας....
Απλά ήθελα να πω σε αυτόν τον τύπο ανθρώπου " Μάθε τη γλώσσα σου σωστά και όχι σαν αγκολέζος μετανάστης , μάθε την ιστορία σου ( την αντικειμενική όσο αυτό είναι δυνατό) , διάβασε την ελληνική λογοτεχνία και την αρχαία ελληνική γραμματεία...
και μετά αξίωνε από τους άλλους να σε θεωρούν την ενσάρκωση του κολοκοτρώνη , του Μ.Αλέξανδρου και του Λεωνίδα , μαζί !!!
Αυτά.
Πάντα φιλικά.
Ωχ βρε DrWho με τις ανοητες αμπελοφιλοσοφιες σου ολη την ωρα. Κουραζεις ολο το Φορουμ.
Απορω γιατι δεν σε συμμαζευουνε να ησυχασουμε μια για παντα!!! :lol: :lol:
Κοίτα, lazar, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η γλώσσα είναι για να εξυπηρετεί την έκφραση (όταν έχεις κάτι να πεις) και όχι το αντίστροφο. Η γλώσσα εξελίσεται. Εχουν δημιουργηθεί ακόμη και ψευτογλώσσες όπως η καθαρεύουσα (που δεν μιλούσε ο λαός αλλά οι γραμματιζούμενοι). Καταργήθηκε.
Μέχρι να καταργηθεί όμως ήταν η επίσημη γλώσσα του κράτους, βλέπω οτι μιλάς για τα Αγγλίκα, για ψάξε λίγο να δείς πόσο δύσκολά μπορεί να γίνουν (ναί έχουν και αυτοί καθαρέυουσα!)
Και για τις ευκολίες στο πληκτρολόγιο... έχω ακούσει αρκετούς ανθρώπους να τις επικαλούνται και γιαυτό προτιμούν να γράφουν αγγλικά. Γράφουν πιο γρήγορα έτσι με την προϋπόθεση ότι ξέρουν καλά αγγλικά.
Και εγώ έτσι έλεγα κάποτε μέχρι που δοκίμασα (το πληκτρολόγιο μου δεν έχει κάν πάνω τους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά μιάς και όταν ξέρεις υπολογιστή ξέρεις και λίγο απο τυφλό σύστημα....)
Γιατί όλες αυτές οι πραγματικότητες μας κάνουν να σκεπτόμαστε με έναν ορισμένο τρόπο και όχι με τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε; Και γιατί να μην επεξεργαζόμαστε διάφορους τρόπους σκέψης; Φοβόμαστε μήπως χαλάσουμε το ΑΙΜΑ μας; Κοίτα να δεις, η ανθρώπινη σκέψη, στους σκεπτόμενους ανθρώπους, είναι σαν το software. Ακόμη και αν έχει bugs ΔΕΝ χαλάει το μηχάνημα. Μπορεί ακόμη να γίνει και reboot!
Μα η δεν φταίει εδώ το ότι έχουμε τόνους (μιάς και ξέρουμε αγγλίκα ή κάποια άλλη γλώσσα)
Και κάτι άλλο. Κανείς δεν επιλέγει σε ποια χώρα θα γεννηθεί και ποια γλώσσα θα είναι η μητρική του. Ολοι το παίρνουμε δεδομένο σαν να το έχουμε επιλέξει. Και όμως. Φαντασθήτε για μια στιγμή ότι είμαστε σε θέση να επιλέξουμε σε πια χώρα θα θέλαμε να γεννηθούμε. Θα θέλατε να γεννηθήτε στην Αλβανία για να γιορτάσετε την νίκη της επί της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο ή θα θέλατε να γεννηθήτε στην Ελλάδα για να πληγωθεί το φιλότιμό σας και να πάρετε τους Αλβανούς στις σφαλιάρες;
Ναι αλλά τι κάνεις; ζείς μια ζωή προσπαθόντας να το αλλάξεις;
Εγώ θα ήθελα να γεννήθω......σε άλλο πλανήτη!!
Και σου μιλάει (γράφει) κάποιος που όταν έπερνε την έκθεση απο τον καθηγητή ήταν γεμάτη με κόκκινα! :oops:
Αυτά.
Πάντα φιλικά.
Ωχ βρε DrWho με τις ανοητες αμπελοφιλοσοφιες σου ολη την ωρα. Κουραζεις ολο το Φορουμ.
Εμείς τι φταίμε να είμαστε στην μέση της προσωπικής σας διαμάχης; (και μην γυρίσεις να μου πέις το έχω κάνει και εγώ. το ξέρω και είμουνα μαλάκας που το έκανα)
Θα σας παρακαλούσα να τα βρείτε μέσω pm.
Ακόμα να γραφτείς;
Σε λίγο δεν θα υπάρχουν θέσεις. :mrgreen:
Ειμαι το ζωντανο παραδειγμα της καταστασης που επικρατει στην Κρατικη εκπαιδευση.
Ας μου μαθαινε ορθογραφια ο δασκαλακος σου
Το ενδεχόμενο ένα Αλβανόπουλο της τετάρτης δημοτικού σε ένα σχολείο της Κυψέλης να γράφει καλύτερα ελληνικά από εσένα δε σε προβληματίζει;
αντι να μου διαφημιζει τα Κοινωνικα Φορουμ στα 3/4 του μαθηματος και να διαφωνει μαζι με τα παιδια για τον "Εθνισμο" η το "Εθνος" προβαλωντας ολες τις αντιρατσιστικες θεωριες οι οποιες συμπεριλαμβανουν παντα στη λιστα τους τριτοκοσμικες χωρες, τις πρωτης ταχυτητας ειναι καλα να τις βριζουμε δεν πειραζει..εκτος του Ισραηλ φυσικα.. Με τετοια σκουπιδια τρωνε τις ωρες τους τα παιδια σε ακαταλληλες αιθουσες και αυτο το διεθνηστη καθηγητακο δεν τον ενοχλει καθολου επειδη τετοια πλυση εγκεφαλου του εκανε το κομα του πριν τον βοηθησει να διοριστει! ειναι πολλοι δεν ειναι ενας ειναι σχεδον ο κανονας παρα η εξαιρεση.
:|
Ακόμα να γραφτείς;
Σε λίγο δεν θα υπάρχουν θέσεις. :mrgreen:
Απο εκει ερχομαι και καποιοι σε αναζητουν με... χαμογελα!!! :lol: :lol:
WAntillanakoοοο, ερχομαστε. Run Away Boy, Now!!!
συγνωμη που εχασα ολη τη συζητηση αλλά θα επιθυμούσα για αποφυγή παρεξηγήσεων να δηλώσω τα παρακάτω:
καθώς οι aguila21 , και ο Icebox αναρωτήθηκαν για την καταγωγή μου πρέπει να τους καθησυχάσω πως δεν ειμαι ελληνας.
βασικά είμαι αθηναίος, ο παππούς μου ήταν από τον πειραιά και η καταγωγή του από την κούλουρη δηλαδή τη σαλαμίνα. Οπότε όσοι από εσάς έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο κομάτι της ιστορίας είναι εμφανές ότι είμαι αρβανίτης (άλλωστε ο σπατας και ο λιοσας ήταν οι αφεντες αυτης της πολης)
Από την αλλη μερια η καταγωγή μου είναι ακόμα πιο ύποπτη. η γιαγια της μαμάς μου ήταν σαφέστατα τουκροσπορίτισα καθως ζούσε επί χρόνια στην άλλη πλευρά της λίμνης που ονομάζουμε αιγαιο. μαλιστα είχε υποπτες διασυνδέσεις με διαφορους ξένους που έμεναν στη σμύρνη για την ακρίβεια καθολικούς γάλλους και αυτές οι υποπτες σχέσεις μεταφράστηκαν στο ονομα της δικής μου γιαγιας που είναι ελισάβετ.
Ως εκ τούτου μπορείτε να κοιμαστε ήσυχοι, τα γονίδια μου σίγουρα δεν είναι ελληνικά.
καλή σας μέρα
:mrgreen:
apolos έγραψε:
Είμαι ένας φτωχός πλην τίμιος φασίστας.
Ουδείς φασίστας τίμιος.
You know, sarcasmos?
ερχομαστε. Run Away Boy, Now!!!
δεν σε συμμαζευουνε να ησυχασουμε μια για παντα!!!
Δεν θα λυπηθώ καθόλου να αρχίσω να διαγράφω τα μηνύματα σου αν συνεχίσεις έτσι! Εχεις ξεπεράσει αρκέτα τα όρια και δεν είναι ή πρώτη φορά που σε προειδοποιώ!:evil:
συγνωμη που εχασα ολη τη συζητηση αλλά θα επιθυμούσα για αποφυγή παρεξηγήσεων να δηλώσω τα παρακάτω:
καθώς οι aguila21 , και ο Icebox αναρωτήθηκαν για την καταγωγή μου πρέπει να τους καθησυχάσω πως δεν ειμαι ελληνας.
βασικά είμαι αθηναίος, ο παππούς μου ήταν από τον πειραιά και η καταγωγή του από την κούλουρη δηλαδή τη σαλαμίνα. Οπότε όσοι από εσάς έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο κομάτι της ιστορίας είναι εμφανές ότι είμαι αρβανίτης (άλλωστε ο σπατας και ο λιοσας ήταν οι αφεντες αυτης της πολης)
Από την αλλη μερια η καταγωγή μου είναι ακόμα πιο ύποπτη. η γιαγια της μαμάς μου ήταν σαφέστατα τουκροσπορίτισα καθως ζούσε επί χρόνια στην άλλη πλευρά της λίμνης που ονομάζουμε αιγαιο. μαλιστα είχε υποπτες διασυνδέσεις με διαφορους ξένους που έμεναν στη σμύρνη για την ακρίβεια καθολικούς γάλλους και αυτές οι υποπτες σχέσεις μεταφράστηκαν στο ονομα της δικής μου γιαγιας που είναι ελισάβετ.
Ως εκ τούτου μπορείτε να κοιμαστε ήσυχοι, τα γονίδια μου σίγουρα δεν είναι ελληνικά.
καλή σας μέρα
:mrgreen:
Δηλαδή, είσαι τόσο "λίγο" έλληνας, όσο και ο Βασίλης Λάσκος που υπήρξε κυβερνήτης ελληνικού υποβρυχίου στον πόλεμο του '40 και διεκρίθη. Νομίζω τελικά βυθίστηκε με το πλήρωμα του, πολεμώντας για την Ελλάδα.
Υπάρχει το ομώνυμο βιβλίο του Καραγάτση που περιγράφει τη ζωή του αρβανίτη Βασίλη Λάσκου, αδελφού του γνωστού ηθοποιού Ορέστη Λάσκου.
Διαβάστε το όσοι δεν το ξέρετε, κακό δεν κάνει. Θα διαπιστώσετε πόσο έλληνας και πατριώτης ήταν!
@ ADSLgr.com All rights reserved.