PDA

Επιστροφή στο Forum : Η Sony καταργεί 1.000 θέσεις εργασίας στον τομέα των smartphones

nikraven
28-01-15, 13:14
150144
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters η SONY ετοιμάζεται να προβεί σε περικοπή επιπλέον 1.000 θέσεων εργασίας στον τομέα των smartphones, κυρίως σε Ευρώπη και Κίνα.

Αυτή την απόφαση η εταιρία αναμένεται να την ανακοινώσει στις 2 Φεβρουαρίου και πλέον μαζί με τις ήδη καταργημένες θέσεις εργασίας στις οποίες έχει προχωρήσει το προηγούμενο έτος το εργατικό της δυναμικό στον τομέα των smartphones θα έχει συρρικνωθεί κατά 30%.

Oλες αυτές οι κινήσεις της εταιρίας είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας της να ανταπελξέθει στον ανταγωνισμό με τις άλλες τεχνολογικές εταιρίες του
χώρου όπως είναι η Apple η Samsung και οι αυξανόμενοι διάφοροι άλλοι Κινέζοι κατασκευαστές.

Πηγή : GSMarena (http://www.gsmarena.com/reuters_sony_will_cut_1000_jobs_in_its_smartphone_division-news-10950.php)

Gordito
28-01-15, 13:29
Αυτα παθαινεις οταν παροχοι στο USA δεν πουλανε τα τηλεφωνα σου, γιατι εχουν ηδη πολλες εταιριες.

nikraven
28-01-15, 13:40
και έπονται ακόμα πιο ωραία πράγματα (http://www.gsmarena.com/reuters_sony_is_open_to_selling_its_mobile_phone_business-news-10751.php) απο την sony.
Μεγαλοστελέχη της διαρρέουν ότι η sony είναι ανοιχτή σε μια πρόταση πώλησης του τομέα κινητής
ή σε κάποια μεγάλη συμμαχία-συνεργασία με άλλη εταιρία εξαιτίας της πτώσης εσόδων της κατά 1,9 δις. δολλάρια.

techgirl
28-01-15, 16:09
ασχημα νέα....

zervis
28-01-15, 17:23
Κρίμα στους ανθρώπους..

duende
28-01-15, 19:50
απο περισυ που βγηκαν τα οικονομικα αποτελεσματα φαινοταν καθαρα οτι η "μαυρη τρυπα" ηταν ο τομεας της κινητης. συντομα θα αποτελει παρελθον (κοινως θα εξαγοραστει απο καμια Κινεζικη)

lewton
28-01-15, 23:08
Κρίμα γιατί ο,τι έχει βγάλει από το Z1 και μετά αξίζει πραγματικά.

globalnoise
29-01-15, 00:10
H Sony είναι ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ Android. Δεν είμαι fanboy της προφανώς, απλά είναι οι μόνες συσκευές που "βλέπονται" και εξωτερικά αλλά και στο android customizability

Αν βγει εκτός, δυστυχώς, θα τα σκάω αδρά στην Apple, αν έχω

blade_
29-01-15, 10:58
δηλαδη ειχε μονο 3000 υπαλληλους?μικρο μου φαινεται το νουμερο για τετοια εταιρεια..

Ωστοσο ειναι πολυ καλα κινητα και ευχομαι να μην υπαρξει θεμα.

πολυ κριμα και για τους υπαλληλους..

amadeus
29-01-15, 11:25

ειδικά το Ζ3 compact που είναι και πιο φθηνό από το Ζ3 είναι από τα καλύτερα vfm smartphones σε κατηγορία ναυαρχίδας

nikraven
29-01-15, 12:24

ειδικά το Ζ3 compact που είναι και πιο φθηνό από το Ζ3 είναι από τα καλύτερα vfm smartphones σε κατηγορία ναυαρχίδας
και εγώ θα συμφωνήσω σε όλα.
Και το κακό είναι ότι την ζημιά την πληρώνουν 1.000 τώρα (χωρίς να υπολογίσουμε τους προηγούμενους απολυμένους) και μάλλον στην συνέχεια θα την πληρώσουν και άλλοι.

lak100
29-01-15, 17:29
η sony δεν μπορει να αλλαζει καθε 6 μηνες ναυαρχιδα μονη της απαξιωνει τα προιοντα της θεωρω ομως οτι γενικα εχει μεινει πισω στην κουρσα των smartphones

blade_
29-01-15, 18:44
η sony δεν μπορει να αλλαζει καθε 6 μηνες ναυαρχιδα μονη της απαξιωνει τα προιοντα της θεωρω ομως οτι γενικα εχει μεινει πισω στην κουρσα των smartphones

μπα δε βλεπω να ειναι πισω,τα τελευταια της Ζ μου αρεσουν αρκετα και λειπουν απο το παλμαρε μου.ωστοσο απο τη μια καλο ειναι να βγαινουν συχνα,απο την αλλη δε κρατανε καθολου αξια..

vaskor
29-01-15, 21:30
Όταν λένε κάποιοι πως η Σονι έμεινε πίσω στον τομέα κινητής, τι ακριβώς εννοούν? Το Ζ2 και Ζ3 πόσο πίσω είναι? Μήπως είναι πιο πίσω από το iPhone 6 ή 6+? Πιο πίσω από το Galaxy S5? Ενδεικτικά αυτά.:hmm:

aiolos.01
30-01-15, 03:28
Βγάζει ακόμα κινητά η Sony; Κάτι έχει πάρει το μάτι μου, αλλά με τις πωλήσεις που έχουν και τη γενικότερη πορεία της εταιρίας (που πλέον δεν μπορεί να υποστηρίζει τμήματα που χάνουν λεφτά με το τσουβάλι) είναι περίεργο που δεν έχουν πουλήσει το τμήμα σε κάποιον Κινέζο.

nikraven
30-01-15, 10:18
Βγάζει ακόμα κινητά η Sony; Κάτι έχει πάρει το μάτι μου, αλλά με τις πωλήσεις που έχουν και τη γενικότερη πορεία της εταιρίας (που πλέον δεν μπορεί να υποστηρίζει τμήματα που χάνουν λεφτά με το τσουβάλι) είναι περίεργο που δεν έχουν πουλήσει το τμήμα σε κάποιον Κινέζο.
μα αυτό προσπαθούν να κάνουν τώρα.
ή πώληση του τομέα κινητής ή κάποια συμμαχία.

blade_
30-01-15, 10:19
μια χαρα ειναι,απο τα καλυτερα τα κινητα της.ουτε bloat,ουτε τιποτα.

ωστοσο,τα χιλιοκλειδωνει και με ξενερωνει..ασε με να παιξω ρε ανθρωπε..

nikraven
30-01-15, 10:21
μια χαρα ειναι,απο τα καλυτερα τα κινητα της.ουτε bloat,ουτε τιποτα.

ωστοσο,τα χιλιοκλειδωνει και με ξενερωνει..ασε με να παιξω ρε ανθρωπε..
όπως είπε και κάποιος άλλος +φορουμίτης
απο τις σειρές Ζ και μετά υπήρξε σημαντική βελτίωση στα προιόντα της sony.

blade_
30-01-15, 10:29

τεραστια βελτιωση.στην ουσια τους εβαλε στο χαρτη παλι.

nikraven
30-01-15, 10:32
τεραστια βελτιωση.στην ουσια τους εβαλε στο χαρτη παλι.
και άργησαν πολύ.
Φαντάζεσαι να δούμε μια συνεργασία π.χ. samsung+sony??

blade_
30-01-15, 10:46
και άργησαν πολύ.
Φαντάζεσαι να δούμε μια συνεργασία π.χ. samsung+sony??

https://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc

Helene
02-02-15, 20:51
Για να απολύει τόσο κόσμο η Sony μάλλον ο ανταγωνισμός είναι αμείλικτος...
Πολύ κρίμα για τους εργαζόμενους

techgirl
04-02-15, 21:43
H Sony είναι ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ Android. Δεν είμαι fanboy της προφανώς, απλά είναι οι μόνες συσκευές που "βλέπονται" και εξωτερικά αλλά και στο android customizability

Αν βγει εκτός, δυστυχώς, θα τα σκάω αδρά στην Apple, αν έχω

Συμφωνώ μαζί σου 100% για το ντιζαιν των Sony. Έίναι όμορφα πολύ

amadeus
09-02-15, 15:44

Xperia Z3 , Z3 compact έχουν καλό σχεδιασμό με καλή ποιότητα κατασκευής . Σημαντική βελτίωση σε αυτά τα μοντέλα για τη sony

psytransas
10-02-15, 13:47
Λογικο. Πλεον ολοενα και περισσοτεροι εμπιστευονται τα κινεζικα χωρις να κολλανε σε brands.

@ ADSLgr.com All rights reserved.