PDA

Επιστροφή στο Forum : Η HTML5 γίνεται η προεπιλεγμένη επιλογή στο YouTube

Σελίδες : 1 [2]

nikospot
30-01-15, 15:56
Είναι θέμα του κάθε Player συγκεκριμένα... Παράδειγμα: με Media player τα mp3 δεν το παίζουν 5.1 οπότε υπερισχύουν οι ρυθμίσεις της κάρτας ήχου. Από media player classic όμως αν ανοίξω το ίδιο αρχείο τότε με το ζόρι το θεωρεί 5.1 και ακυρώνει τις ρυθμίσεις μου από το control panel της κάρτας.

Το youtube λοιπόν αποκλείεται να θέλει να παίξει 5.1 ηχο σε τραγούδια με 2 κανάλια. Και για να επιβεβαιώσω ότι είναι θέμα προγράμματος και player και το καθένα κάνει ο,τι θέλει έβαλα και ff. Στον ff λοιπόν είτε με html5 είτε με flash παίζει με τις ρυθμίσεις μου και όχι σαν να έχει 6 καναλο ηχο. Οποτε εχουμε και λεμε:

chrome html5 και flash θεωρει οτι παιζει 6καναλια και παρακαμπτει τις ρυθμισεις μου.
firefox html5 και flash παιζει με τις ρυθμισεις της καρτας
360browser (china :P) μονο με html5 θεωρει 6καναλια

Οπότε οκ δεν ειναι θεμα flash, αλλα ουτε θεμα δικων μου ρυθμίσεων. Ο καθένας κάνει του κεφαλιού του.

illuminati
30-01-15, 22:57
να 'ναι καλα ο Αγιος Steve Jobs! Ηταν ο πρωτος που κατεργησε το flash και ουσιαστικα οδηγησε το web σε HTML5

nikospot
31-01-15, 15:21
να 'ναι καλα ο Αγιος Steve Jobs! Ηταν ο πρωτος που κατεργησε το flash και ουσιαστικα οδηγησε το web σε HTML5

Και όταν και το ραδιόφωνο καταργηθει παλι άγιο θα τον βγάλουμε δηλαδή;

illuminati
31-01-15, 20:31
Και όταν και το ραδιόφωνο καταργηθει παλι άγιο θα τον βγάλουμε δηλαδή;

δεν εχει ηδη καταργηθει αυτο;;; :eek:

sdikr
31-01-15, 21:13

Ναι ναι!!

άλλα ο κόσμος θέλει να μάθει τί είναι αυτό που δοκίμασες

Tiven
31-01-15, 21:25
Άρχισαν να κολλάνε videos σε 1080p, είναι φυσιολογικό με Intel Q9550; Ρωτάω γιατί το ξέρω πως είναι παλιός αλλά είναι τραγικό να σηκώνει bluray και βαρύ gaming και να κολλάει στο yt.

Με το flash ήταν κομπλέ ενώ μάλιστα μου φόρτωνε από παλιά πολλά videos σε html5 (ούτε τότε είχα πρόβλημα).

Hetfield
01-02-15, 00:53
Αμα δεν γινεται hardware acceleration με την gpu λογικο ειναι να κολλαει.

Tiven
01-02-15, 14:43
Μα μπορώ να δω ακόμα και ταινίες offline χρησιμοποιώντας μόνο την CPU. Δεν σου λέω πως το κάνω αφού δεν χρειάζεται, απλά αν το δοκιμάσω δεν κολλάει.

Τι bitrate έχει ξαφνικά το yt, 120;

sonic
01-02-15, 14:58
Δοκίμασα χωρίς flash και το cpu utilisation πάει στον θεό, επίσης δεν έχει επιλογή μεγαλύτερη από 720, για το λαπτοπ είναι μια χαρά βέβαια, αλλά στο ντεσκτοπ μπορώ να παίξω 1080.

@ ADSLgr.com All rights reserved.