nikospot
30-01-15, 15:56
Είναι θέμα του κάθε Player συγκεκριμένα... Παράδειγμα: με Media player τα mp3 δεν το παίζουν 5.1 οπότε υπερισχύουν οι ρυθμίσεις της κάρτας ήχου. Από media player classic όμως αν ανοίξω το ίδιο αρχείο τότε με το ζόρι το θεωρεί 5.1 και ακυρώνει τις ρυθμίσεις μου από το control panel της κάρτας.
Το youtube λοιπόν αποκλείεται να θέλει να παίξει 5.1 ηχο σε τραγούδια με 2 κανάλια. Και για να επιβεβαιώσω ότι είναι θέμα προγράμματος και player και το καθένα κάνει ο,τι θέλει έβαλα και ff. Στον ff λοιπόν είτε με html5 είτε με flash παίζει με τις ρυθμίσεις μου και όχι σαν να έχει 6 καναλο ηχο. Οποτε εχουμε και λεμε:
chrome html5 και flash θεωρει οτι παιζει 6καναλια και παρακαμπτει τις ρυθμισεις μου.
firefox html5 και flash παιζει με τις ρυθμισεις της καρτας
360browser (china :P) μονο με html5 θεωρει 6καναλια
Οπότε οκ δεν ειναι θεμα flash, αλλα ουτε θεμα δικων μου ρυθμίσεων. Ο καθένας κάνει του κεφαλιού του.
Το youtube λοιπόν αποκλείεται να θέλει να παίξει 5.1 ηχο σε τραγούδια με 2 κανάλια. Και για να επιβεβαιώσω ότι είναι θέμα προγράμματος και player και το καθένα κάνει ο,τι θέλει έβαλα και ff. Στον ff λοιπόν είτε με html5 είτε με flash παίζει με τις ρυθμίσεις μου και όχι σαν να έχει 6 καναλο ηχο. Οποτε εχουμε και λεμε:
chrome html5 και flash θεωρει οτι παιζει 6καναλια και παρακαμπτει τις ρυθμισεις μου.
firefox html5 και flash παιζει με τις ρυθμισεις της καρτας
360browser (china :P) μονο με html5 θεωρει 6καναλια
Οπότε οκ δεν ειναι θεμα flash, αλλα ουτε θεμα δικων μου ρυθμίσεων. Ο καθένας κάνει του κεφαλιού του.