Επιστροφή στο Forum : Tp-link Archer D2
Καλησπερα σε ολους. αφου τα εφτυσε λιγο το καημενο το thomson μετα απο ενα κεραυνο πηρα αυτο το ρουτερ http://www.tp-link.com/gr/products/details/?model=Archer+D2 το εβαλα ολα καλα και ωραια μονο που στο speedtest ενω πριν επιανα 11.5 down και 0.95up τωρα με το νεο κινουμε περιπου στο 10.5 με 0.85. να πω οτι εχω forthnet. γνωμες? κατι? μηπως κατι ιδιαιτερο που δεν εχω δει?
Νομιζω το τσιπακι του μοντεμ δεν ειναι τελειο με το ΑΚ της φορθνετ ..ΑΝ και εδω που τα λεμε 1 mbps πιο κατω δεν ειναι και μεγαλη διαφορα
Πρεπει να μπορεις να ανεβασεις λιγο την ταχυτητα μεσω τελνετ και να το φερεις περιπου στα ισια του
Κομπλέ είσαι, όταν άλλαξα το Speedtouch με το ZTE το upload μου έπεσε από τα 950 στα 600 :)
Εχω παρει το Archer D2 και θελω να ενεργοποιησω το WDS , το οποιο δυστυχως το βλεπω υπαρχει μονο στο μενου 5GHZ (που δε με ενδιαφερει καθολου) και οχι στο 2.4 GHZ. Το αγορασα μονο και μονο για αυτο. Τι παιζει ? Δε δουλευει στα 2.4 ?
δεν το εχω αλλα αυτο βοηθαει?
http://www.tp-link.ro/article/?faqid=447
Επισης στον οδηγο σελιδα 52 λεει
Enable WDS: With this function, the modem router can bridge two or more Wlans. If this
checkbox is selected, you will need to set the following parameters as shown in the figure
below. Make sure the following settings are correct.
& κοιτας την φωτο
επισης (λεω εγω τωρα) μηπως θελει να ενεργοποιησεις το 2.4 μονο?για να φανει? δηλαδη κλεισε το 5G σεταρε σε 2.4 αν γινεται το wds και μετα ανοιξε το 5G
Ειχα διαβασει αυτο τον οδηγο..αλλα δε διευκρινιζει για το θεμα των dual mode routers & WDS
Καλη σκεψη αυτη για απενεργοποιηση των 5Ghz αλλα εν τελει δεν επιασε :/
μα να μην εχει για 2,4 ... επειδη μαλλον δεν το εχουν πολλοι για ρωτα την τεχνικη υποστηριξη
http://www.tp-link.com/gr/support/contact/
φανταζομαι θα εχεις περασει το τελευταιο λογισμικο με την σωστη σειρα για καλη λειτουργηκοτητα
Εχουν ενα forum , προσπαθω εκει να βγαλω ακρη
Το λογισμικο το ειδα..αλλα εχει περασμενο το τελευταιο (που παιζει να ειναι και το μοναδικο που εχει βγει)
DONKIXOTHS
04-10-15, 02:28
Ρε παιδιά μια ερώτηση συνδέω στα 5ghz ένα laptop μια χαρά όταν συνδέω ένα 2ο στα 5ghz κόβεται η σύνδεση στο 1ο, τι ρύθμιση θέλει το ρουτεράκι? :hmm::hmm: Στα 2,4 δεν έχω τέτοιο θέμα.
δεν το εχω να ξερω αν οντως ειναι bug η ειναι καποια ρυθμιση (ομως ακουγεται πειρεργο) αλλα σε τετοιες περιπτωσεις αναβαθμησε λογισμικο και μετα κανε reset (οπως αλλωστε συστηνει η τπ λινκ) για καλη λειτουργικοτητα
DONKIXOTHS
04-10-15, 16:30
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου :) Τελικά άλλαξα το κανάλι στα 2,4 άλλαξα και το region σε United States και έφτιαξε :whistle: Τώρα έκανα update στο καινούργιο firm αλλά ενώ άλλαξε το interface των ρυθμίσεων και είναι ποιο user friendly πάραυτα είδα ότι δίνει errors και packet lost ενώ με το προυγούμενο firm μου έδινε 0+0.....Oπότε και γύρισα στο παλιό firm ;) Δεν ξέρω ίσως έκατσε στη δική μου τη γραμμή έτσι θα ήθελα τις γνώμες και άλλων όταν περάσουν το καινούργιο!!!
Οντως στο upgrade που εκανα καί εγω ,εβγαζε λαθη στη γραμμή ,έτσι επεστρεψα και εγω στο προηγούμενο.
Τωρα κάτι αλλο ,οποιος γνωρίζει ας μας πεί ,τι ρυθμίσεις μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να πάρουμε τα μέγιστα απο το ρουτερακι;
Επίσης πως μπορουμε να δώσουμε προτεραιότητα σε μια συσκευή εναντι των άλλων που έχουμε στο σπίτι; Πχ ps4.
Εχω οτε
D:11300 Up 0,900
Snr 15.1
L.att.:13.1
Err/p.losts 0/0
@ ADSLgr.com All rights reserved.