Επιστροφή στο Forum : Τεχνικό Πρόβλημα με Vivodi στην Καλλιθέα
katsarosk2104
27-03-07, 20:51
Μένω στην περιοχή της Καλλιθέας και έχω, δυστηχώς, full llu + dsl phone. Από τις 10/03 έχω δηλώσει ότι έχω βλάβη μίας και δεν έχω καν σήμα στο router μου για την ύπαρξη dsl. Από εκείνη την ημερομηνία είμαι στο περίμενε. Μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι καλωδιακό και ότι προσπαθούν να το διορθώσουν αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει γίνει τίποτα.
Σκέφτομαι μετά από 2 χρόνια εκτός πΟΤΕ να επιστρέψω και να ενεργοποιήσω κάποιο προπληρωμένο πακέτο. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα τον τελευταίο καιρό στην περιοχή? Αν κάνω κάποια καταγγελία στην ΕΕΤ θα κερδίσω κάτι πέρα από το σπάσιμο νεύρων?:down:
voithostyrempora2
27-03-07, 20:57
Ολα Οκ εδώ (πλατεία Δαβάκη) . Τα στατιστικά της γραμμής σου πώς ήταν πριν το πρπόβλημα? πέρασες από το Χαλάνδρι να συνεννοηθείτε από κοντά ?
katsarosk2104
27-03-07, 21:01
Ήταν εντάξει σε ότι αφορά τα στατιστικά. Δεν είχα κανένα παράπονο εδώ και 2 χρόνια, εκτός από μια μικρή διακοπή (λόγο θόρυβου) στη γραμμή πριν από 1,5 χρόνο περίπου.
Έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο από εκεί δεν έχω περάσει. Θα αλλάξει κάτι το να πάω από κει? Δεν είναι και δίπλα βλέπεις.... :hmm:
voithostyrempora2
27-03-07, 21:16
Ήταν εντάξει σε ότι αφορά τα στατιστικά. Δεν είχα κανένα παράπονο εδώ και 2 χρόνια, εκτός από μια μικρή διακοπή (λόγο θόρυβου) στη γραμμή πριν από 1,5 χρόνο περίπου.
Έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο από εκεί δεν έχω περάσει. Θα αλλάξει κάτι το να πάω από κει? Δεν είναι και δίπλα βλέπεις.... :hmm:
Στα κεντρικά θα μπορέσεις να συνεννοηθείς μια χαρά :oneup: .
Δεν ειναι και τόσο μακριά (κάτι ξέρω κι εγώ :p ) . Από Συγγρού πάρε το 450 (εγώ το παίρνω από Στροφή Νέας Σμύρνης που είναι δίπλα μου) και σε αφήνει ακριβως απ'έξω από τα γραφεία της Βιβόντι στο μακρινο και αφιλοξενο :p Χαλάνδρι . Με κανονική κίνηση παίρνει κάπου στα 25-30 λεπτά ;) . Και επιστροφή με τον ίδιο τρόπο με την στάση του 450 να είναι 3 μέτρα από τα γραφεία της Βιβόντι . Για Καλλιθέα και Ν. Σμύρνη (παραδόξως) βολεύει η συγκοινωνία ;) . Μπορείς βέβαια να πας με ηλεκτρικό και μετρό μέχρι Πανόρομου , να βγεις Κηφισίας και από εκεί να πάρεις το 450 . You choose .
katsarosk2104
27-03-07, 21:21
Στα κεντρικά θα μπορέσεις να συνεννοηθείς μια χαρά :oneup: .
Ευχαριστώ για τα info αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα με εξυπηρετήσουν καλύτερα πγαινόντας από εκεί? Εγώ να πάω..αλλά το θέμα είναι τι θα καταφέρω. Δεν θέλω να κάνω διακοπή αλλά δεν μπορώ να πληρώνω και μια υπηρεσία που δεν έχω και το βασικότερο...να μην κάνω τη δουλειά μου...
voithostyrempora2
27-03-07, 21:25
Ευχαριστώ για τα info αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα με εξυπηρετήσουν καλύτερα πγαινόντας από εκεί? Εγώ να πάω..αλλά το θέμα είναι τι θα καταφέρω. Δεν θέλω να κάνω διακοπή αλλά δεν μπορώ να πληρώνω και μια υπηρεσία που δεν έχω και το βασικότερο...να μην κάνω τη δουλειά μου...
Το ότι θα μπορέσεις να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο και όχι με κάποιον 'υπευθυνο' ή με τη 'θεση 49,28' . Πάντως έχεις καλύτερες πιθανότητες να συνεννοηθείς , χωρίς να'ναι και σίγουρο .
Δεν κάνει τπτ . Χαρά μου να ενημερώνω συντοπίτες για τις συγκοινωνίες :oneup: .
katsarosk2104
27-03-07, 21:31
OK...θα πάω το πολύ πολύ να εκτονωθώ!!! ;) .... Θα με εξυπηρετούσες αν μου έλεγες σε ποιά στάση του 450 κατεβάινουμε..
PS1 είναι σίγουρα εκεί η τεχνική υποτήριξη ή μήπως είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου...
PS2 να ναι καλά το wireless του Συντάγματος γιατί αλλιώς δεν θα την βγάζαμε καθαρή...lol
OK...θα πάω το πολύ πολύ να εκτονωθώ!!! ;) .... Θα με εξυπηρετούσες αν μου έλεγες σε ποιά στάση του 450 κατεβάινουμε..
PS1 είναι σίγουρα εκεί η τεχνική υποτήριξη ή μήπως είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου...
PS2 να ναι καλά το wireless του Συντάγματος γιατί αλλιώς δεν θα την βγάζαμε καθαρή...lol
με το 450 κατεβαινεις στην σταση "Μαρούδα", η οποια ειναι μια σταση μετα την Vodafone :)
(by the way, με τι user/pass μπαινει κανεις στο wireless του Συνταγματος, υπαρχει καποιο free ?... περνουσα τυχαια προχτες και δοκιμασα να συνδεθω με ενα Qtek9000 αλλα δεν εμπαινε) :hmm: (για να μην βγουμε off-topic εδω, στειλε pm αν θες)
ποσο καιρο περιμενατε μεχρι να ενεργοποιηθει η γραμμη σας.
εγω κλεινω σημερα 30 εργασιμες και 42 ημερολογιακες και ακομα τιποτα.. ειμαι λυκουργου και περιμενω για το adsl cube.
Επισης μολις εστειλα φαξ απο την δουλεια μου. θα αναμενω ακομα μια εβδομαδα και μετα αιτηση διακοπης επιστροφη 159 ευρω ετσι για να γουσταρω
εγω κλεινω σημερα 30 εργασιμες και 42 ημερολογιακες και ακομα τιποτα.. ειμαι λυκουργου και περιμενω για το adsl cube.
Επισης μολις εστειλα φαξ απο την δουλεια μου. θα αναμενω ακομα μια εβδομαδα και μετα αιτηση διακοπης επιστροφη 159 ευρω ετσι για να γουσταρω
:hmm: φιλε μου οι χρονοι που ανεφερες ειναι αρκετα συνηθισμενοι και βρισκονται μεσα στα αναμενομενα πλαισια .... θα σου προτεινα να περιμενεις πρωτα να δεις αν συμβει κατι μεσα στην εβδομαδα 16/4-22/4 (στην πρωτη εβδομαδα μετα την Κυριακη του Θωμα δηλαδη) :)
Φιλε προχτες το ιδιο επαθε κ η κοπελια μου που μενει καλλιθεα!!!
Δεν εχει καθολου γραμμη DSL κ της είπανε οτι ειναι δικο του προβλημα καλοδιακό κ οτι καποια στιγμη θα το φτιαξουνε (ξερεις τωρα ερχετε κ πασχα!!!!)
Επισης σημερα στην δουλεια που έχουμε παλι Vivodi (δουλευω χαμηλα στην Συγγρου απο την μερια της Ν Σμυρνησ-Φαληρου) που εχουμε Bussiness πακετο, σερνομασταν σχεδον ολη μερα!!!!
Το ίδιο πρόβλημα και από Σπάρτης (ποτάμι κοντά).
Μετά από ένα μήνα αγανάκτησης προχώρησα σε σχετική καταγγελία (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1083570#post1083570)
...να δούμε
katsarosk2104
06-04-07, 23:43
Καλησπέρα...το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Είναι αυτό που όλοι έχετε μέχρι στιγμής ενημερώσει.."καλωδιακό πρόβλημα". Από μια ανεπίσημη ενημέρωση το πρόβλημα θα αρχίσει να διορθώνεται από την Τρίτη ή Τετάρτη μέρα του Πάσχα...(άντε μήπως δούμε και μείς Ανάσταση). Η πρόχειρη ενημέρωση ήταν αποτέλεσμα της επισκεψής μου στα γραφεία τους και έπειτα από πίεση για απαντήσεις. Έχω σκοπό να κινηθώ με παρόμοιο τρόπο όπως ο luckyb.
PS συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά η πρόσβαση στο Internet εν έτη 2007 στην Ελλάδα φαίνεται ότι δεν είναι ότι και πιο εύκολο.
PS2 luckyb σου χω στείλει PM για να με βοηθήσεις λίγο με την επιστολή..αν σου είναι εύκολο απάντησε άμεσα...Ευχαριστώ ;)
katsarosk2104
13-04-07, 09:29
Περνώντας εχθές από τα γραφεία τους για δεύτερη φορά...μου είπαν ότι θέλει άλλες 15 μέρες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να διορθωθεί η βλάβη. Σήμερα έστειλα καταγγελία σε ΕΕΤ και Γενική Γραμματεία καταναλωτή και άρχισα να ψάχνω για καινούργιο πάροχο. Σύντομα, μάλλον θα ξεκινήσω διαδικασία διακοπής. Το μόνο που βαριέμαι είναι πάλι το περίμενε να ενεργοποιηθώ στην καινούργια εταιρία και για αυτό είμαι διστακτικός....αχ ρε Βίβο... -1 για ακόμα μια φορά :down:
Καλησπέρα...το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Είναι αυτό που όλοι έχετε μέχρι στιγμής ενημερώσει.."καλωδιακό πρόβλημα". Από μια ανεπίσημη ενημέρωση το πρόβλημα θα αρχίσει να διορθώνεται από την Τρίτη ή Τετάρτη μέρα του Πάσχα...(άντε μήπως δούμε και μείς Ανάσταση). Η πρόχειρη ενημέρωση ήταν αποτέλεσμα της επισκεψής μου στα γραφεία τους και έπειτα από πίεση για απαντήσεις. Έχω σκοπό να κινηθώ με παρόμοιο τρόπο όπως ο luckyb.
PS συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά η πρόσβαση στο Internet εν έτη 2007 στην Ελλάδα φαίνεται ότι δεν είναι ότι και πιο εύκολο.
PS2 luckyb σου χω στείλει PM για να με βοηθήσεις λίγο με την επιστολή..αν σου είναι εύκολο απάντησε άμεσα...Ευχαριστώ ;)
Συγγνώμη για την μη άμεση απάντηση, αλλά όντως ισχύει το PS
έχεις pm katsaros.
Εύχομαι καλή τύχη με την καταγγελία
Είσαι ανυπόμονος... ειδικά για την Καλλιθέα 3 μήνες είναι τουλάχιστον μέσος όρος αναμονής.
Εγώ έκλεισα περίπου τόσο, 3 μήνες παρά κάτι.
Μένω στην περιοχή της Καλλιθέας και έχω, δυστηχώς, full llu + dsl phone. Από τις 10/03 έχω δηλώσει ότι έχω βλάβη μίας και δεν έχω καν σήμα στο router μου για την ύπαρξη dsl. Από εκείνη την ημερομηνία είμαι στο περίμενε. Μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι καλωδιακό και ότι προσπαθούν να το διορθώσουν αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει γίνει τίποτα.
Σκέφτομαι μετά από 2 χρόνια εκτός πΟΤΕ να επιστρέψω και να ενεργοποιήσω κάποιο προπληρωμένο πακέτο. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα τον τελευταίο καιρό στην περιοχή? Αν κάνω κάποια καταγγελία στην ΕΕΤ θα κερδίσω κάτι πέρα από το σπάσιμο νεύρων?:down:
Τι να σου πω.. εγώ με 210-9580000 είμαι μια χαρά (shared LLU)
katsarosk2104
24-04-07, 18:16
Καλησπέρα σε όλους...Εχθές επισκέφτηκα για ακόμα μια φορά την Vivo στο Χαλάνδρι για να δω τι τελικά θα γίνει. Η απάντηση που πείρα με έκανε να βγω εκτός τροχιάς Γης από τα νεύρα μου. "Θέλουμε τουλάχιστον άλλο ένα μήνα για να διορθωθεί το πρόβλημα, χώρις να είναι και σίγουρο". Ζήτησα άμμεση διακοπή και πήγα και έκανα στον ΟΤΕ αίτηση για τηλέφωνο και Internet. Την Παρασκεύη θα έχω τηλέφωνο και την Τετάρτη Internet. Απαίτησα τα λεφτά από το 6μηνο πακέτο που είχα κάνει πίσω, μιας και είχα κάνει χρήση μόνο τους 4 από τους 6 μήνες αλλά μου άρχισαν τα νερά. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να τους το χαρίσω!!! Περιμένω τα αποτελέσματα-απαντήσεις από τις καταγγελίες και την οριστική τους απόφαση για τα λεφτά...Το κεφάλαιο Vivo έκλεισε για μένα μετά από 2 χρόνια και ΔΕΝ πρόκειται να ξανανοίξει ΠΟΤΕ!!! :down: :down: :down:
PS όταν είπα στον υπάλληλο ότι είναι απαράδεκτη σαν εταιρία...με ρώτησε το "γιατί το λέτε αυτό"...ότι και να πώ είναι λίγο!!!!! :mad:
Καλορίζικο το ConX KatsarosK.
Είθε να σου πέφτει η σύνδεση τόσο συχνά όσο χρειάζεται reboot το PC μου με Kubuntu (δλδ πΟΤΕ)
Τρέχω κι εγώ για OTEshop.
Αναπόφευκτα, η πιο σταθερή μας σχέση.
Κρίμα για τη Βιβο. Με όσο ενθουσιασμό έκανα την αίτηση 1,5 χρόνο πριν για κάτι τόσο πρωτοποριακό για την Ελλάδα με εκαντονταπλάσια απογοήτευση κάνω τώρα αίτηση διακοπής.
Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχει και τα όρια της.
:closed:
ronaldinio
25-04-07, 18:46
Κρίμα για τη Βιβο. Με όσο ενθουσιασμό έκανα την αίτηση 1,5 χρόνο πριν για κάτι τόσο πρωτοποριακό για την Ελλάδα με εκαντονταπλάσια απογοήτευση κάνω τώρα αίτηση διακοπής.
Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχει και τα όρια της.
:closed:
Μόλις περιέγραψες με ανατριχιαστική λεπτομέρεια τα συναισθήματά μου! Μόνο που τον 1.5 χρόνο στην δική μου περίπτωση κάνε τον 3.5 χρόνια!
3.5 χρόνια εμπιστοσύνης όταν οι τιμές ήταν ακόμα φωτιά και όλοι οι άλλοι την είχαν για τον π...
:(
Εμένα θα μου επιτρέψετε να διατηρώ φρούδες ελπίδες ότι θα ξαναγυρίσει στα παλιά της και θα ζητήσει και συγνώμη σε όσους παιδεψε ...Και ας με πουν κορόιδο και ότι άλλο θέλουν αυτοί που (δικαιολογημένα) τη βρίζουν σαν εταιρία....
Κάτι απίστευτο συνέβη !
Εκεί που περίμενα ν'ανοίξουν τα ΟΤΕshop χτυπάει το κινητό !!
-εεε γεια σας, ο κ. luckyb??
-ο ίδιος
-Είμαι ο τεχνικός της βιβοντι και κάνω κάποιες ενέργειες. Σε λίγο θα συγχρονίσει το modem σας.
-το ΠΟΙΟΟΟΟΟΟ ????
... και εγένετω σύνδεση
ουδέν σχόλιο.
μόνο ένα τεράστιο ερωτηματικό στο μυαλό μου, τα νεύρα μου στα όριά τους,τα mail μου να κατεβαίνουν ακόμα και μια καταγγελία σε εκκρεμότητα.
παω καλύτερα στην κιθαρούλα μου. Δουλεύει πάντα, με καταλαβαίνει απόλυτα και το καλώδιο σύνδεσης με τον ενισχυτή δεν είναι UTP (άσχετο)
:eguitar
Κάτι απίστευτο συνέβη !
Εκεί που περίμενα ν'ανοίξουν τα ΟΤΕshop χτυπάει το κινητό !!
-εεε γεια σας, ο κ. luckyb??
-ο ίδιος
-Είμαι ο τεχνικός της βιβοντι και κάνω κάποιες ενέργειες. Σε λίγο θα συγχρονίσει το modem σας.
-το ΠΟΙΟΟΟΟΟΟ ????
... και εγένετω σύνδεση
ουδέν σχόλιο.
μόνο ένα τεράστιο ερωτηματικό στο μυαλό μου, τα νεύρα μου στα όριά τους,τα mail μου να κατεβαίνουν ακόμα και μια καταγγελία σε εκκρεμότητα.
παω καλύτερα στην κιθαρούλα μου. Δουλεύει πάντα, με καταλαβαίνει απόλυτα και το καλώδιο σύνδεσης με τον ενισχυτή δεν είναι UTP (άσχετο)
:eguitar
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση..
Ο κολλητός μου είχε κάνει αίτηση για κύβο από το Νοέμβρη και πριν από 3 εβδομάδες (!!!) αποφάσισε να μην περιμένει άλλο (του είχαν στείλει τους κωδικούς αλλά η σύνδεση δεν έγινε ποτέ)... Πήγε λοιπόν από τα γραφεία και αφού τους έβρισε, ζήτησε ακύρωση της σύνδεσης. Την επόμενη μέρα, κι ενώ ήταν έτοιμος να κάνει αίτηση στον ΟΤΕ, τον παίρνει ο τεχνικός της βίβο στο κινητό και του λέει: ''που ακριβώς είναι το σπίτι σου γιατί δεν το βρίσκω''. ''Γιατί?'', ρωτάει ο φίλος μου. ''Για να συνδέσω το καλώδιο'' του λέει..... :lol: :lol:
Σημαντική σημείωση: Ο κολλητός μου ΔΕΝ είναι ο luckyb!
Μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις. Η κοροϊδία της κοροϊδίας.. :respekt:
katsarosk2104
27-04-07, 10:29
Καλημέρα και από μένα...Εχθές με πήραν τηλ -οι απαράδεκτοι- και μου λένε με μια φυσικότητα...Η βλάβη σας έχει διορθωθεί. :evil: Τους ανέφερα ότι την Δευτέρα που πέρασα από κει μου είπαν ότι θέλει τουλάχιστον 20 εργάσιμες - 1 μήνα δηλ - για να διορθωθεί η βλάβη και η απάντηση "τι να κάνουμε τώρα λύθηκε η βλάβη".
Όπως ανέφερα την Δευτέρα έκανα αίτηση στον (π)ΟΤΕ για τηλέφωνο και Ιντερνετ...δεν υπάρχει περίπτωση να την ακυρώσω..άλλωστε μέσα στις επόμενες ώρες θα περάσει το συνεργείο από δω για την ενεργοποίηση. Έστειλα mail διακοπής των υπηρεσιών στη Βιβο και ζήτησα πίστωση των χρημάτων μου για τις μέρες που δεν είχα υπηρεσίες, μιας και ήμουν σε προπληρωμένο πακέτο το οποίο έληγε στις 30/04.
Μετά από 2+ χρόνια στη Βίβο με Full LLU+Dsl Phone στεναχωριέμαι που διακόπτω..αλλά με τσατίζει ακόμα περισσότερο η κοροϊδία ειδικά με τα λεφτά μου!!!!!!! Σήμερα θα περάσω και από το Χαλάνδρι να επιστρέψω και τον εξοπλισμό του Dsl Phone όπου ο υπάλληλος που με ενημέρωσε την προηγούμενη φορά θα τα "ακούσει" για τα καλά...:down: :down: :down:
Vivodi Customer from 10/01/2005 until 30/04/2007....NEVER AGAIN!!!!!
Mercyful_Fate_666
27-04-07, 10:39
Πιθανόν να σου είπαν ότι λύθηκε το πρόβλημα, έτσι ώστε η διακοπή να χρεωθεί σε δική σου υπαιτιότητα, και να μην σου δώσουν τα χρήματά σου πίσω.
katsarosk2104
27-04-07, 11:48
Όχι όντως το πρόβλημα λύθηκε...έχω Ιντερνετ...Όσο για τα χρήματα το πακέτο μου λήγει στις 30/04...και δεν είμαι διαθετμένος να κάτσω ούτε μια μέρα παρα πάνω άρα είναι υποχρεωμένοι να με πιστώσουν...;)
@ ADSLgr.com All rights reserved.