PDA

Επιστροφή στο Forum : Κόστος μεταφοράς γραμμής λόγω μετακομισης

evdometap
14-03-15, 21:03
Καλησπέρα.Στο σπιτι εχω ΟΤΕ κ θα μετακομισω στους γονεις μου που εχουν cyta.Τα σπιτια ειναι σε διαφορετικα ΑΚ.Στο απιτι που θα παω θέλουμε να εχουμε τον οτε οπιτε θα μεταφερθεί εκει η δικια μου συνδεση κ θα καταργηθει η cyta.Ποσο το χρεωνει ο ΟΤΕ;Σαν τηλ.νουμερο ομως θα κρατησουμε των γονιων μου, θα γινει δλδ φορητοτητσ.Εχουμε εκτίμηση του κόστους;

dimangelid
15-03-15, 00:46
Καλησπέρα.Στο σπιτι εχω ΟΤΕ κ θα μετακομισω στους γονεις μου που εχουν cyta.Τα σπιτια ειναι σε διαφορετικα ΑΚ.Στο απιτι που θα παω θέλουμε να εχουμε τον οτε οπιτε θα μεταφερθεί εκει η δικια μου συνδεση κ θα καταργηθει η cyta.Ποσο το χρεωνει ο ΟΤΕ;Σαν τηλ.νουμερο ομως θα κρατησουμε των γονιων μου, θα γινει δλδ φορητοτητσ.Εχουμε εκτίμηση του κόστους;

36,09 κοστίζει η μεταφορά σύμφωνα με το site του ΟΤΕ. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. Στο σπίτι που θα πας λες ότι θέλετε τον ΟΤΕ αλλά με το νούμερο των γονιών σου. Και παράλληλα λες ότι θες να μεταφέρεις και την δικιά σου σύνδεση. Σε ενδιαφέρει να κρατήσεις τον αριθμό σου ή απλά στο σπίτι των γονιών σου να έχετε ΟΤΕ αντί για Cyta;

evdometap
15-03-15, 02:14
Στο σπίτι των γωνιών μου να εχουμε οτε.θενξ!

dimangelid
15-03-15, 03:05
Στο σπίτι των γωνιών μου να εχουμε οτε.θενξ!

Άρα χωρίς να κρατήσεις τον αριθμό που έχεις στο δικό σου σπίτι; Αν ναι, τότε θα κάνεις αίτηση οριστικής διακοπής για την γραμμή σου και για την γραμμή των γονιών σου θα κάνετε αίτηση φορητότητας από την Cyta στον ΟΤΕ.

emeliss
15-03-15, 21:32
Καλε μου άνθρωπε, κάλεσε 13888 και ρώτα γιατί είναι πολύ εύκολο ο κάθε συνφορουμίτης, παρά τις καλές προθέσεις του, να κάνει λάθος.

tolis1989
16-03-15, 23:59
Άρα θές να καταργήσεις τη σύνδεση στο σπίτι σου και θες να κάνεις φορητότητα των γονιών στο στον ΟΤΕ.
Αν ο αριθμός των γονιών σου είναι με αριθμοδότηση ΟΤΕ (210, 2310 κτλ. δηλαδή) τα τέλη φορητότητας είναι 31 ευρώ, αν ο αριθμός είναι αριθμοδότηση άλλου παρόχου τότε είναι 36 ευρώ.

evdometap
19-03-15, 00:36
Τελικά καταλήξαμε στα εξής:
i) Διακοπή της cyta σύνδεσης των γωνιών μου.
ii)Μεταφορά της δικής μου γραμμής στο σπίτι των γωνιών μου.

Η λογική ήταν να κρατήσουμε την προσφορά του ΟΤΕ ΤV που είχα εγώ, χωρίς όμως να αλλάξουν αριθμό οι γονείς μου. Αυτό όμως δεν γινόταν, επομένως απλά θα μεταφέρω τη δική μου γραμμή (αριθμός & πακέτα προσφορών) στο πατρικό. Τελικό κόστος, 102 ευρώ, 30 στον ΟΤΕ και 72 στη cyta.

@ ADSLgr.com All rights reserved.