αιτηση 2/4/07 ώρα 9:30 στα γραφεία του ΟΤΕ. Παρέλαβή εξοπλισμού.
Τηλεφωνική ειδοποίηση στο κινητό μου 13:30 2/4/07 για ενεργοποίηση.
Το απόγευμα που γύρισα Ο Λ Α ήταν εντάξη.
4 ωρες απο την αιτηση ως την ενεργοποιηση !!! ... αν ειναι δυνατον ρε παιδια ...!!!
... αυτο ειναι για να παει στα ρεκορ Guiness !!!
Catchphrase
04-04-07, 16:31
4 ωρες απο την αιτηση ως την ενεργοποιηση !!! ... αν ειναι δυνατον ρε παιδια ...!!!
... αυτο ειναι για να παει στα ρεκορ Guiness !!!
Βλέπουμε δηλαδή ότι από τεχνικής πλευράς είναι εφικτό. Άρα ή ο ΟΤΕ καθυστερεί τους εναλλακτικούς ή οι εναλλακτικοί χαζεύουν.
Το πιθανότερο είναι βέβαια ότι μάλλον έχουν κάνει κόμμα με σκοπό να βασανίσουν όλους εμάς :)
Mercyful_Fate_666
04-04-07, 16:38
Πόσο επιτέλους να χαζέψει και ο εναλλακτικός? :whistle: 2 μήνες? I think not. :nono:
Βλέπουμε δηλαδή ότι από τεχνικής πλευράς είναι εφικτό. Άρα ή ο ΟΤΕ καθυστερεί τους εναλλακτικούς ή οι εναλλακτικοί χαζεύουν.:)
:hmm: κατι μου λεει οτι ειναι κυριως το πρωτο ... μιλουσα κατα συμπτωση πριν λιγο με εναν τεχνικο της Vivodi για να μαθω σε ποια φαση βρισκεται η αιτηση μου για CableTV (την εκανα στα γραφεια τους την Παρασκευη που μας περασε) και μου ειπε οτι την εστειλαν στον οτε σημερα το πρωι ... και οτι τωρα πια ειναι στα χερια του οτε και εξαρταται πλεον κυριως απο αυτους αν οι 30 εργασιμες θα γινουν 40 η 50 η 60 ... τι να πω ρε παιδια, αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα μεταξυ του οτε και των εναλλακτικων ...
Απο τεχνικής άποψης είναι θέμα μερικών δευτερολέπτων αλλα τέλος πάντων. Δεν είναι μόνο ο ΟΤΕ παιδιά πάντως αυτό standar! και οι εναλαχτικοί τα έχουν κάνει μπάχαλο.
Και η τρέλλα συνεχίζεται...
Πηγα στα γραφεια της ViVodi να ενημερωθώ ενυπόγραφα για τις θέσεις τους....
Δεν μπορουν λέει να το κάνουν αυτό....
Ενταξει, θα το κάνετε μεσω ΕΕΤΤ....
Μου μίλησε μια ξανθιά γεματούλα κυριούλα, η οποία είναι εκεί για να διαχειρίζεται τις κρίσεις...
Η ατάκα ψωμοτύρι ήταν ' Δεν είνα όλες οι περιπτώσεις οι ίδιες, κύριε....Δε με νοιάζει τι λέει το Adsl.gr, ένα forum κάποιον χρηστών είναι. Σιγά μη δώσουμε σημασία σε ένα forum....
-Μα δε σας ενδιαφέρει η εικόνα των πελατών σας, οπως αυτή εκφράζεται μέσα πο το adsl.gr
-Αυτή είναι η μία πλευρά...υπάρχει και η άλλη....Υπάρχουν τόσοι που ενεργοποιούνται αμέσως...
- Ναι αλλά υπάρχω και εγώ και άλλοι δέκα (τόσες καταγγελίες έχω στο mail μου) , που δεν έχουμε ενεργοποιηθεί.
- Φταίει ο ΟΤΕ. Στη περιπτωσή σας, δεν έχει ελεύθερες γραμμές. ( ΨΕΜΜΑ )
Έκανα ακύρωση της αίτησης και περιμένω απο Τρίτη επικοινωνία.
Ότι ακύρωσα δε σημαίνει οτι παρατάω τη νομική οδό....
Ευχαριστώ όσους ήδη μου στείλανε mail για συμμετοχή σε αυτήν την ΄Κίνηση'.
Όποιος έχει πρόβλημα με την εν λόγω εταιρία ας με pm.
OTE σε 4 ώρες ε;;;
Να ξέρετε η αλήθεια βρίσκεται στη μέση.
Ο ΟΤΕ πουλάει συγκεκριμένες θέσεις (σε αριθμό)
Η Vivodi πουλάει πολύ περισσότερες συνδέσεις απο όσες έχει στη διάθεση της.
Μας βάζει να περιμένουμε μέχρι να αδειάσουν άλλες θέσεις.
Συνεχίζουμε......
Καλησπερα σε ολους...
Σημερα πληροφορηθηκα μετα απο 2 μηνες αναμονης, οτι η εταιρεια δεν μπορει να μου παρεχει την υπηρεσια cable tv, στην περιοχη της Ακροπολης, λογω τεχνικου προβληματος.
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες για το ποσο αγανακτισμενος ειμαι και με τι και επι ποσο διαστημα, γιατι μαλλον οι περισσοτεροι τα εχετε βιωσει και αντιμετωπισει. Διαβαζω posts σε αυτο το forum εδω και 1 μηνα, και διαπιστωσα οτι υπαρχουν ολων των ειδων οι περιπτωσεις. Λογω ομως της δικης μου προσωπικης εμπειριας με την εν λογω εταιρεια, απευθυνομαι μονο σε αυτούς οι οποιοι νοιώθουν την ιδια αγανακτηση και εχουν δεχθει την ιδια ασυγκριτα ανευθυνη, απαραδεκτη, και αναξιοπρεπη αντιμετωπιση. Και αναφερω αυτο, γιατι να μην βιαστουν καποιοι να πουν πως αδικως κατηγορω την εταιρια, γιατι σε αυτους ολα εγιναν καλα και ετυχαν σωστης μεταχειρισης . Δεν τους αμφισβητω, και δεν αμφιβαλλω γι αυτα που λενε. Ομως το post μου, ΔΕΝ απευθυνεται σε αυτους. Απευθυνεται σε οσους ειχαν την ιδια εμπειρια με εμενα.
Δεν νομιζω οτι παιζουν μεγαλο ρολο οι λεπτομερειες, γιατι ειναι πολυ κοινες με οσα εχουν προαναφερθει. Η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι, ηταν οτι σημερα με πληροφορησαν οτι δεν παρεχεται το cable tv απο τον κομβο Ακροπολης στον οποιο και υπαγομουνα. Μονο που
περιμενω ηδη απο τις 22 Φεβρουαριου, δηλ κοντα 2 μηνες !!!, Και ενω το συμβολαιο κατα την
υπογραφη του, δεσμευει την εταιρεια , κατοπιν δαβεβαιωσης διαθεσιμοτητας, για το cable tv,
τωρα θελουν να παρουσιαζονται παντελως αμεριστοι των ευθυνων τους, λεγοντας οτι για
καποιο αδιευκρινιστο τεχνικο προβλημα, μετα απο 2 μηνες δεσμευσης δεν μπορουν να παρεχουν τις υπηρεσιες για τις οποιες συμφωνησαν με τον πελατη στο συμβολαιο. !!
Χωρις αμφιβολια η εταιρεια αυτη θελει κυνηγημα. Και γερό, νομικο κυνηγημα για τις ευθυνες
που αναμφισβιτητα φερει απεναντι μας, γι αυτο, αλλα και για πολλα αλλα πραγματα που εγω
διαπιστωσα στους 2 αυτους "μαυρους" μηνες αναμονης. Πιστευω απολυτα στην δυναμη μιας διαμορφωμενης, ομαδικης αγωγης νομικου χαρακτηρα,και γιαυτο βρισκομαι εδώ! Τοτε μονο θα μπορουν να αντιληφθουν οι εταιρειες αυτης της φιλοσοφιας, οτι οι νομοι και τα δικαιωματα θεσπιζονται για να προστατευουν πρωτα και κυρια τους καταναλωτες, και οχι τις εταιρειες που παραπλανουν, εκμεταλλευονται και ζημιώνουν τον κοσμο.
Ειναι ωρα καποιοι κυριοι , που βασιζονται στην αδυναμια του μεμονομενου πολιτη
να τα βαλει με μια εταιρεια, να αντιληφθουν οτι πρωτα εχουν υποχρεωσεις απεναντι στον
καταναλωτη, και να ερθουν αντιμετωποι με τις ευθυνες που τους αναλογούν, και μετα να
επικαλουνται οσα δικαιωματα εχουν....αν εχουν!!
Καλα θα ηταν νομιζω, οσοι μαζι με τον saltiel, ενδιαφερομαστε σοβαρα για οργανωμενη κινηση νομικου χαρακτηρα, να μην διασπωμαστε σε πολλα νηματα. Ισως εαν ειδοποιουσαμε και καποιους αλλους απο περασμενα threads να συγκεντρωθουν εδω, ακομα καλυτερα. Εγω δηλωνω συμμετοχη σ'αυτο που αρχισε ο saltiel, και σιγουρα ενας δικηγορος που θα το αναλαβει μπορει να βαλει τις περιπτωσεις ολων μας, κατω απο την ιδια ομπρελα. Αλλωστε υπαρχουν παρα πολλα κοινα σημεια που ολοι μοιραζομαστε, στην συναναστροφη μας με αυτη την "μοναδικη", ανεπαναληπτη, εταιρεια....
και για να μην ξεχνιομαστε
Χρονια πολλα σε ολους....