Επιστροφή στο Forum : Καταγγελίες κατά Vivodi Telecom
Καταγγελίες κατα Vivodi telecom
Όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα με την VIVODI TELECOM (πρωτη μας επιλογή) ας μου στείλει μήνυμα. Συντονισμένα, στα δικαστήρια.
Παιδιά τα πράγματα θα αλλάξουν μόνο αν το διεκδικήσουμε μαζί. Δε γουστάρω να μας αντιμετωπίζουν έτσι.
Ονομάζομαι Σπάνιας Γεώργιος και εδω και 3 μήνες ζω τον παραλογισμό της Vivodi Telecom.
Έχω αγοράσει προπληρωμένο πακέτο dsl cube τον Δεκέμβρη του 2006. Η αίτηση μου έφτασε στη Vivodi Telecom (η πρώτη μας επιλογή), στο πρώτο πενθήμερο του Ιανουαρίου.
Σήμερα 28 Μαρτίου 2007 (σχεδόν 3 μήνες μετά) παραμένω απενεργοποιημένος...
Στα μέσα του Φλεβάρη ξεκίνησα τα αναγνωριστικά τηλεφωνήματα στο 13880 (γραμμή με χρέωση) , με σκοπό να ενημερωθώ για την πορεία της αίτησης μου.
-Σε 10 μέρες...Καθυστερεί ο ΟΤΕ.(Ήταν η standard απάντηση)
Λές και αγόρασα πακέτο υπηρεσιών απο τον ΟΤΕ και όχι απο την VIVODI.
Μέχρι τα τέλη Φλεβάρη είχα κάνει πάνω απο 20 τηλέφωνήματα και 50 (όποιος θέλει μπορώ να του τα προωθήσω ) mail παραπόνων. Η συμπεριφορά τους ήταν απερίγραπτη. Απο ειρωνία, μέχρι και αγένεια. Άσε που αρνούνται να μου δώσουν τα στοιχεία τους ή να μου υποδείξουν κάποιον υπεύθυνο...
Ως πρώτη λύση προσέφυγα σε καταγγελία στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων.( Δεν ξέρω πόσο αποδοτική είναι η υπηρεσία αλλά τουλάχιστον ένιωσα οτι η φωνή μου ακούστηκε)
Σήμερα και ενώ δεν έχω καμμία ενημέρωση απο την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων, επικοινώνησα ξανα με την 13880 (γραμμή με χρέωση) και με ενημέρωσαν οτι απο τον ΟΤΕ τους ενημέρωσαν οτι η γραμμή μου θα παραδωθεί μέχρι της 15 Απριλίου... 3 +1/2 μήνες μετά...
Δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι. Θα κινηθώ πλέον μέσα απο νομική όδο και θα ζητήσω γερή αποζημίωση.
Όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα με την VIVODI TELECOM (πρωτη μας επιλογή) ας μου στείλει ένα μήνυμα. Συντονισμένα, στα δικαστήρια.
Παιδιά τα πράγματα θα αλλάξουν μόνο αν το διεκδικήσουμε μαζί. Δε γουστάρω να μας αντιμετωπίζουν έτσι.
επικοινωνήστε στο saltiel13@yahoo.gr
Θα σε συμβούλευα για τη προστασία σου να αποφεύγεις δημοσίευση προσωπικών δεδομένων (ονοματεπώνυμα κλπ) σε δημόσια φορα.
Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή.
θα σε παρακαλούσα να πάρεις θέση, αν θεωρείς ότι το θέμα σε αφορά.
Δεν έχω λόγο να κρυφτώ.
Εκτός αν ζούμε σε κράτος νονών και μπράβων και δεν το ξέρω...
Σήμερα και ενώ δεν έχω καμμία ενημέρωση απο την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων, επικοινώνησα ξανα με την 13880 (γραμμή με χρέωση) και με ενημέρωσαν οτι απο τον ΟΤΕ τους ενημέρωσαν οτι η γραμμή μου θα παραδωθεί μέχρι της 15 Απριλίου.
εγω φιλε μου θα σου προτεινα να κανεις υπομονη μεχρι τις 15/4 (μιας και σου εκαναν αναφορα της συγκεκριμενης ημερομηνιας), 2 βδομαδες μεινανε, Πασχα μεσολαβει εξαλλου, κοιτα να το περασεις ηρεμος τουλαχιστον, αφου ηδη περιμενεις τοσο καιρο, τι 3 μηνες και τι 3.5 στο κατω-κατω ... και αν μεχρι τις 15/4 δεν δεις φως, τοτε you take it from there ... :) (και καλωσορισες στο Forum by the way !!) ;)
...What doesn't kill you makes you stronger λες αδερφέ....
και μου προτείνει να βολευτώ;;
Νομίζω οτι ο στίχος έχει πιο επαναστατική διάθεση....
Πάντως σε ευχαριστώ που παίρνεις θέση.
ronaldinio
29-03-07, 00:36
Δεν το συζητώ, αφού έχεις τη διάθεση (και το χρήμα να υποθέσω) να το κυνηγήσεις, να το κάνεις και να διεκδικήσεις όσα περισσότερα μπορείς.
ΜΟΝΟ όταν τους πονάει οικονομικά, καταλαβαίνουν...
προχώρησε σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή (http://www.synigoroskatanaloti.gr/), σε περίπτωση που τους πας δικαστικά το πόρισμα του συνήγορου εχει βαρύτητα
Είναι βασικά αυτό που είπαν και άλλοι ...εάν έχεις χρήμα...και χρόνο.
Και εγώ προσωπικά είχα πάρει απόφαση να το "προχωρήσω" μαζί τους ... Ο λόγος η απίστευτη ξεροκεφαλιά τους . Προτιμούσαν από το να λύσουν κάτι απλό σε πέντε λεπτά να το πάνε στα άκρα και όπου και θα έχαναν σίγουρα.... (όπως ακριβώς το λέω -- τα στοιχεία μου στη διάθεση τους εάν κάποιος από την εταιρεία θέλει να το προχωρήσουμε και τώρα).
Είχα 5μηνο Cube με 99 EUR το οποίο μάλιστα ξεκίνησε χωρίς καθυστερήσεις ...Στους 2 μήνες μαθαίνω ΤΥΧΑΙΑ από το support τουs (σε ερώτηση μου πως θα κινηθούν οι τιμές όταν λήξει) πως η "σύνδεση" μου (δε γνώριζαν καν τι έχω) λήγει σε ένα μήνα και κατόπιν εάν δε κάνω κάποια κίνηση θα γυρίσει σε αορίστου (60-70 EUR το μήνα). Τους ενημερώνω ευγενικά για το λάθος τους και ΟΝΤΩΣ μάλιστα βλέπουν στο σύστημα τους ημερομηνία ενεργοποίησης πριν 2 μήνες και αντί σε αυτό το σημείο να κάνουν το απλούστερο όλων ....να δηλώσει δηλαδή το support το πρόβλημα και να τσεκάρουν τη σύμβαση και το λογαριασμό μου στο λογιστήριο τους και να διορθώσουν το λάθος τους (*) ...αυτοί αποφασίζουν πως μου αξίζει να βασανιστώ και άλλο για αυτό
(*) τους έδινα μάλιστα μόνος μου άμεσα ΚΑΙ το ΑΦΜ μου για να βρουν ΚΑΙ το σχετικό ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ όπου αναγραφόταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ η υπηρεσία -5μηνο- καθώς και το κόστος που είχα πληρώσει ....
ΟΧΙ λοιπόν....δεν είναι έτσι απλό!...."ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ (το χε ήδη ο λογιστής μου ...άρα και να βρω αυτόν για να μου το στείλει) ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ, ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ FAX ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΕΤΕ (ξανα) ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ"....
....Χμμμμ ....Να αποδείξω εγώ λοιπόν ότι δεν είμαι ελέφαντας για την ανοργανωσιά τους και το δικό τους λάθος και επειδή ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ παρόλο που ήταν προφανές....
Οπότε τους στέλνω απλά ένα email όπου τους υπενθυμίζω το λάθος τους και ότι πρέπει να το διορθώσουν ...και ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΠΟΤΑ από τη στιγμή που πρόκειται για δικό τους λάθος και εγώ είμαι καλυμμένος με το τιμολόγιο μου !!!! ....
....Αρνούνται :) .....Εξακολουθούν να ζητούν αντίγραφο του τιμολογίου. Δηλαδή είναι λογικό να έχω εγώ ο επαγγελματίας/ιδιώτης εύκαιρο το όποιο τιμολόγιο/απόδειξη (που μπορεί να έχει πεταχτεί κιόλας) κάποιους μήνες μετά και αυτοί ολόκληρη ΑΕ με δέκα λογιστήρια να μη μπορούν να το τσεκάρουν απλά με το ΑΦΜ μου....η ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΣ
Από το τηλέφωνο μάλιστα τους λέω ξανά πως δεν θα ασχοληθώ να βρω το λογιστή μου, για να βρει το τιμολόγιο και να τους το στείλω (εντωμεταξύ είχα ασχοληθεί και χάσει χρόνο και το είχα ήδη μπροστά μου ...μήπως ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΤΡΕΛΟΣ) και αυτοί μου ξεκαθαρίζουν πως εάν δεν κάνω τις απαραίτητες (!!!!!) ενέργειες αυτό που θα σύμβει σε ένα μήνα είναι να σταλεί λογαριασμός (τον οποίο και εγώ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΦΥΣΙΚΑ) ...και άρα θα μου κοπεί η σύνδεση και θα διεκδικήσουν νομικά τα χρήματα τους (!!!!!!!)
Οπότε λέω έτσι είστε ρε παιδιά .....είστε λάθος και θέλετε να παίξετε μαγκιές από πάνω και με το πελάτη που σας δίνει τα λεφτά του ....Ας δούμε ποιος θα κερδίσει .... Θα τα αφήσω. Κόψτε μου τη σύνδεση, τραβάτε με και δικαστικώς για τα χρήματα σας και τότε θα ασχοληθώ και θα το βρω όντως το τιμολόγιο να σας το δείξω στο δικαστήριο σε αφίσα και θα σας τραβήξω και μια αγωγή για ότι μου κοστίσει το τρέξιμο ....και η κομμένη σύνδεση ...και τα όποια κέρδη έχασα από τις ενέργειες σας ...ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ με 2-3 emails σας έχω ήδη ειδοποιήσει για το δικό σας λάθος ...Να δούμε πόσο θα φτάσουν τα 99 ευρώ :) Η ειρωνεία: η σύζυγος μου ΕΙΝΑΙ δικηγόρος...
Στέλνω μάλιστα και μια επιστολή όπως έχω δικαίωμα να μου στείλουν κατάσταση ΟΛΩΝ των προσωπικών στοιχείων που διατηρούν στα αρχεία τους (νόμος περί προσωπικών δεδομένων) καθώς και αντίγραφα των φορολογικών στοιχείων για να μην νομίζουν πως επειδή το θέλουν θα τρέχω μόνο εγώ και λέω για να δούμε τελικά; Θα το "ανακαλύψουν" το τιμολόγιο και τη σύμβαση πλέον μόνοι τους ή χρειάζονται τη βοήθεια μου..... και σε εκείνο το σημείο αποφασίζω να μην ξανασχοληθώ με το συγκεκριμένο.... [ακόμα τα περιμένω τα συγκεκριμένα φυσικα :)]
.....αλλά ...ας όψεται η καλή μου η καρδιά και αυτό που είπα στην αρχη για το χρόνο που δεν υπαρχει διαθέσιμος και ΕΠΙΣΗΣ και ορισμένοι ΛΙΓΟΙ στο support που αξίζουν το μισθό τους
Έτσι μετά από δυο μέρες λέω να δώσω μια τελευταία ευκαιρία και ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ....και πέφτω ως δια μαγείας στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ άνθρωπο εκεί ως εκείνη την ώρα που κατάλαβε τι του λέω...
Άρχισε με τα ίδια για την επιστολή ....της εξήγησα (κοπέλα ήταν) να μη κουράζεται ..δε στέλνω τίποτα (ξεροκέφαλος πια γαρ) ...και αντί να ξεκινήσει όπως οι υπόλοιποι τη κόντρα (με μένα τον "παράξενο" πελάτη) ....μου λέει ευγενέστατα ...μην ανησυχείτε θα προσπαθήσω να το λύσω εγώ και θα σας ενημερώσω....και ΟΝΤΩΣ το έκανε σε δύο μέρες ....και αφού μάλιστα με πήρε ενδιάμεσα τηλέφωνο στο κινητό για να μου πει να εξακολουθώ να μην ανησυχώ και ότι δεν με έχει ξεχάσει και επικοινωνεί διαρκώς με τα αρμόδια τμήματα για να το θέμα μου.
Μακάρι να ήξερα το όνομα της να τη προτείνω δημόσια για άγαλμα στη vivodi ως τον υπάλληλο της δεκαετίας (που έκανε το αυτονόητο δηλαδή)
Anyway ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ή ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ....και μάλιστα θα εξακολουθήσω να είμαι πελάτης εκτιμώντας ακριβώς αυτό ...ήδη έχω κάνει 2 αιτήσεις cableTV .. Ωστόσο το θέμα μου είναι σε όλα τα υπόλοιπα εκεί που η Viv ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ και θα έπρεπε πραγματικά να αναθεωρήσει πολύ τη πολιτική της ....
ps...σορρυ για το μακροσκελές αλλά το χα "τάμα" :) τουλάχιστον κάποια στιγμή να τη πω την ιστορία μπας και διαβάζει "κάποιος" και τώρα βρήκα την ευκαιρία...
Φιλε μου Κέλβιν διαβασα προσεκτικά το μηνυμά σου και πραγματικά πιστεύω οτι ο παραλογισμος δεν έχει όρια.
Είμαι καθόλα έτοιμος να διεκδηκήσω τα αυτονόητα.
Ας χρειαστεί να ξοδέψω λεφτά. Δεν με αφορά. Δεν είμαι διατεθιμένος να αράξω στη καρεκλίτσα μου και να περιμένω πότε οι κύριοι θα καταλάβουν οτι είμαστε πελάτες που πληρώνουμε για να μας παρέχουν υπηρεσίες και όχι μ****κες.
Έχω ήδη συμβουλευτεί δικηγόρο και ο ίδιος είναι σίγουρος οτι θα καταφέρουμε να αποσπάσουμε γερή αποζημίωση.
Και το λέω απο τώρα. Σε ότι αφορά εμένα, την αποζημίωση θα τη δωρίσω σε κάποιο φιλανθρωπικό ή παρεμφερές ίδρυμα. Δε με νοιάζουν τα φράγκα. Ευτυχώς ο πατέρας μου και η τύχη με έχουν βοηθήσει σε αυτό. Με ενοχλεί ο σταρχιδισμός και η ανοχή.
Και φανταστείτε οτι η Vivodi telecom είναι ιδιωτική εταιρία...
Πραγματικά απορώ. Τελειώνω τις σπουδές μου στο marketing και πραγματικά σκέφτομαι να κάνω διπλωματική πάνω στην περίπτωση της Vivodi...
Φίλε Κέλβιν εσύ είσαι διατεθιμένος να συνδράμεις σε αυτό; Λεφτά και τρέξιμο το αναλαμβάνω εγώ.
Παιδιά δε παίζει να μας φέρονται έτσι και να μη κάνουμε τίποτα. Και πιστέψτε με. Είμαι 23 χρονών και δεν μπορώ να πιστέψω οτι τα παρατάμε έτσι...
Don't give in without a fight, λέγαν οι Pink Floyd...
Και μπορεί η αφορμή (Vivodi) να φαντάζει ανούσια για να ξεσηκωθεί κανείς, αλλά ρε μάγκες...αν εδώ στα μικρά δεν κουνάμε το δαχτυλάκι μας, τι θα γίνει στα σπουδαία;;;
Sorry αν ακούγομαι κάπως αλλά πραγματικά με τρελλαίνει αυτή η συμπεριφορά...
Φίλε Satiel,
εάν ήθελα να πάω για αποζημιώσεις θα είχα κινηθεί διαφορετικά. Θα περίμενα να κάνουν αυτοί την υπέρτατη ανοησία (να διακόψουν, αν και ειδοποιημένοι, αναίτια την υπηρεσία που είχα ήδη πληρώσει και να μου ζητήσουν και τα σπασμένα) και θα ενεργούσα κατόπιν έχοντας το πάνω χέρι...
Δεν το θέλησα και δε θα στο πρότεινα και εσένα ...Δεν είναι απλές οι διαδικασίες και ούτε σύντομα ολοκληρώνονται και ούτε μικρές είναι οι θυσίες χρόνου και ηρεμίας για τα δικαστήρια και γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζουν οι αγωγές για διαμαρτυρία ...Αγωγές αξίζει να κάνεις μόνο ως επάγγελμα. Να περιμένεις τη μλκ του άλλου και να βγάζεις χρήματα από αυτή.... Μία στις πέντε να σου κάθεται και να δικαιώνεσαι δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Ωστόσο για διαμαρτυρίες (προσωπική μου άποψη πάντα) υπάρχουν καλύτεροι δρόμοι....
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση που μπορεί να νιώθεις από το παραλογισμό και τη κοροϊδία τής όποιας εταιρείας όμως μη το παίρνεις προσωπικά και να ξέρεις ότι η δημοσίευση σου εδώ (και όπου αλλού την έχεις ήδη κάνει ή θα τη κάνεις) έχει τελικά επιπτώσεις για την εταιρεία και την "εκδίκηση" σου τη παίρνεις και τελικά το τίμημα και της τελευταίας κουβέντας του support και της κάθε ειρωνείας κάποια στιγμή το πληρώνουν....
Η vivodi πιστεύω είχε (και έχει) τις προοπτικές να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από αυτή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή από όλες τις πλευρές. Μόνη της υποβιβάζει των εαυτό της και για αυτό θα βρεις τόσους πολλούς και εδώ μέσα που δεν την εμπιστεύονται παρόλο που έχει από τις πλέον ανταγωνιστές τιμές και κατά την εμπειρία μου αξιόπιστες υπηρεσίες (όταν δεν χρειάζεσαι το support φυσικά) ...Όμως αρκεί να δεις τα παράπονα στα forum των "μεγάλων" (forthnet klp) και τα παράπονα εδώ ...και το μήνυμα το λαμβάνεις εύκολα
Αφού διαλέγουν να "πουλάνε" ως ζασταβα....παρόλο που θα μπορούσαν να "πουλάνε" ως τουλάχιστον VW ....Εεεε ας μην έχουν παράπονα που και εμείς ως ζασταβα τους βλέπουμε (και ας είναι και "φτιαγμένο")
Anyway...
Είναι γνωστό στους πάντες ότι ο ΟΤΕ καθυστερεί για να κάνει ζημία στις ιδιωτικές και να φοβίσει τον κόσμο να αλλάζει πάροχο είτε στο Internet είτε, ακόμα χειρότερα, στις φωνητικές υπηρεσίες.
Αυτό που σου λέει η Vivodi ΔΕΝ είναι ψέματα. O OTE καθυστερεί. Τα προβλήματα της Vivodi είναι στο λογιστήριο και στο costumer service. Εγώ έκανα υπομονή 2 μήνες συνδέθηκα και με την γραμμή, όπως οι περισσότεροι, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Για εμένα, αφού έχεις οικονομική άνεση και θέλεις να βοηθήσεις να αλλάξουν τα πράγματα, κινήσου εναντίον του ΟΤΕ. Εκεί είναι το ζουμί. Αυτοί είναι η πηγή του κακού στις καθυστερήσεις των ενεργοποιήσεων.
Ο εύκολος δρόμος είναι να χτυπάς το σαμάρι. Ο δύσκολος να πείσεις τον γάιδαρο.
wireless_surfer
29-03-07, 11:21
Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα, εγώ έχω μπλέξει με το΄φυσικό αέριο κάπως έτσι (απο τον Σεμπτεμβριο έχω κάνει την αίτηση, δικαιολογίες οτι άλλαξαν υπεργολάβους) και αν και μέχρι το τέλος του μήνα που μου είπαν πως δρομολογήθηκε η σύνδεσή μου δεν βγεί κάτι, θα το πάω κι εγώ σε εξόδικο.
Θα σου πρότεινα πάντως να πάρεις τηλέφωνο τον ΟΤΕ -αυτο το 5ψήφιο για τις DSL που δυστηχώς δεν θυμάμαι- και να δεις αν υπάρχει και΄πότε έγινε η αίτηση απο την Vivodi για την γραμμή σου. Καταλαβαίνω πως δεν σε ενδιαφέρει καθόλου (και έχεις δίκιο απόλυτο), αλλά θα σου δώσει περισσότερα στοιχεία για την πορεία της αίτησης΄
Εγώ πχ, καιγόμουν για την DSL, την ήθελα επι τόπου, για μιά δουλειά που είχα αναλάβει. Πήγα στο Πλαίσιο και έκανα την αίτηση, με διαβεβαίωσαν πως κάθε πρωί φεύγει courier προς Βιβοντι. Μετα απο δύο μέρες παίρνω τηλεφωνο στην Βιβο και μου λένε πως δεν πήγε η φωτοτυπία της ταυτότητας. Τους εξηγώ την κατάστασή και ξανά Πλαίσιο, αποκλέιεται μου λένε, αλλα τεσπα, και άλλες 2 μέρες. Δεν μας έχει έρθει τίποτα μου λένε...
Παίρνω το 5ψήφιο του ΟΤΕ για τις DSL και τους λέω θέλω DSL ανεξαρτήτου κόστους, αλλά την θέλω χτες!!!! Μα, μου λέει βλέπω έχετε ήδη DSL... στην Βιβόδι ....!!!
Παίρνω τηλέφωνο Βιβόντι με διαθέσεις Ράμπο και σε dt, με συνδέουν με την "υπεύθηνη" που μου υποσχέθεται πως θα κάνει ότι δυνατόν για την αμμεση ενεργοποίηση (είχε χάρη που ήταν αφοπλιστικά ..."επαγγελματίας"). Σε 12 μέρες συνολικά, είχα συνδεθεί, παρ'όλα τα αρχικά δουλέματα.
Θα πάρεις στοιχεία λοιπόν που είτε θα χρησιμοποιήσεις, είτε θα σου λύσουν απλά την περιέργεια.
Φιλικά
Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή.
θα σε παρακαλούσα να πάρεις θέση, αν θεωρείς ότι το θέμα σε αφορά.
Δεν έχω λόγο να κρυφτώ.
Εκτός αν ζούμε σε κράτος νονών και μπράβων και δεν το ξέρω...Η συμβουλή είχε να κανει με το ότι π.χ. το email σου μπορεί να γίνει στόχος mass email... Από κει και πέρα, δεν έχω λόγο να προχωρήσω -προς το παρόν- σε κάτι τέτοιο μιας και ομολογω οτι ειμαι ικανοποιημένος (προς το παρόν) πελάτης.
Παρόλα αυτά, ποτέ μη λες ποτε.;)
Ψήφησα για ακύρωση και επιλογή άλλης...
Κλασσική vivodi, ακύρωσε, πάρε τα λεφτά σου πίσω και κάνε αίτηση αλλού, όχι ότι οι άλλοι είναι πολύ καλύτεροι, αλλά η vivodi είναι χάλι μαύρο, και αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία παρόμοια με την δικιά σου.
Σας ευχαριστώ παιδιά που πέρνετε θέση στο θέμα. Πιστέψτε με, διαβάζω κάθε καταχώρηση με προσοχή και κάθε καινούργια περίπτωση με κάνει να συνειδητοποιοώ οτι βρισκόμαστε σε μεγάλο χάλι. Αφου δε μαε βγαίνει η Δύση, γιατί προσπαθούμε;;;
Σήμερα ξαναπήρα στην ΕΕΤΤ για να μάθω τι γίνεται ακριβώς. (υπενθυμίζω οτι έκανα κατεγγελία στην ΕΕΤΤ 13 Φλεβάρη και δεν είχα λάβει καμμία απάντηση.)
Στο τηλεφώνημα που έκανα στο πρωτόκολλο μου είπαν οτι θα ενημερωθώ εγγράφως μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
-Μα έτσι μου είπατε κι την προηγούμενη εβδομάδα, απάντησα απορημένος.
-Το έχω το χαρτί εδω στο γραφείο μου μου είπανε και θα σας το στείλουμε.
- Ωραία, μπορώ να μάθω τι λέει αυτό το χαρτί;
- Όχι. Πάρτε την κυρία Παπ..... να σας ενημερώσει.
Και παίρνω την κυρία Παπ.... Επι 35 λεπτά η γραμμή ήταν κατειλημμένη.
Φεύγω απο τη δουλειά μου σκασμένος και κατευθύνομαι στα γραφεία της ΕΕΤΤ να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει. (a propo, τα γραφεία βρίσκονται απέναντι απο τα κεντρικά του ΟΤΕ στη κηφισίας (!!!)
Είστε χαμένος στη γραφειοκρατεία, μου απαντάει η κυρία Παπ.... Πηγαίνετε στο πρωτόκολλο και ρωτήστε.
Ανοίγω κουβέντα και προσπαθώ να καταλάβω τον ρόλο του ΕΕΤΤ (πρόστιμα, αποζημιώσεις κλπ)
-Εγώ είμαι εδώ για να διαβιβάζω παράπονα στις εταιρίες. Δε γνωρίζω τίποτα άλλο, μου λέει η κ Παπ...(σημειώστε ότι μιλάμε για την υπεύθυνη του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της ΕΕΤΤ!!!)
-Ποιός γνωρίζει;
-Απευθυνθείτε στο Νομικό τμήμα.
Και το έκανα.
Βρέθηκα με κάποιον άνετο κύριο (ο οποίος έπινε χυμουδάκι και διέκοπτε τη κουβέντα για να απαντήσει στο προσωπικό του κινητό τηλέφωνο) που με τη βοήθεια μιας πραγματικα εντυπωσιακής κοπέλας (απίστευτο κ*λαρακι, παίδες) μου λέει οτι η ΕΕΤΤ διερευνά τις υποθέσεις και επιβάλλει πρόστιμα όταν διαπιστώνεται παραβατική συμπεριφορά(αφού πρώτα γίνουν ακροάσεις και των 2 πλευρών, το θέμα αναλυθεί, βρεθεί το σαφές πλαίσιο κλπ κλπ κλπ κλπ.)
Μου έφερε ως παράδειγμα τον ΟΤΕ.
- Στον ΟΤΕ επιβάλλαμε πρόστιμο 3 εκατομμυρίων ευρώ (ναι καλά ακούσατε).
Το δημόσιο (ΕΕΤΤ), επέβαλλε στο δημόσιο (ΟΤΕ) πρόστιμο, που θα πληρώσει ο Έλληνας απλός Καταναλωτης - Φορολογούμενος.
-Και τι αποτέλεσμα είχε το πρόστιμο; Άλλαξε η συμπεριφορά του ΟΤΕ; αναρωτήθηκα.
-Οχι, ήταν η απάντηση....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;
Αλλά παρόλα αυτά ψαχνόμαστε στο χάρτη της Ευρωπαικής Ένωσης και του Δυτικού πολιτσμού.
Δεν λέω οτι είμαστε Ουγκάντα...αλλά Αλβανία σίγουρα....
(και δεν είναι ρατσιστικό υπονοούμενο)
Ή μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, εδώ και τώρα.
Συγνώμη που σας κουράζω παίδες αλλά σιγά σιγά ανακαλύπτω την κρατική λογική.
WELCOME MY SON...WELCOME TO MACHINE
P.S. Έστειλα mail στη Vivodi και τους παρακάλεσα να επισκεφτούν το site www.adslgr.com, μπάς και υποψιαστούν για την εικόνα που έχει η εταιρία στα μάτια των καταναλωτών.
Μια ερωτηση.
Επειδη αναμενω και εγω καπου 2 μηνες μου ειπαν αν θελω ακυρωση να στειλω φαξ εκει...
Απο εκει και περα θα παρω τα 159 ευρω πισω?
ευχαριστω
Μια ερωτηση.
Επειδη αναμενω και εγω καπου 2 μηνες μου ειπαν αν θελω ακυρωση να στειλω φαξ εκει...
Απο εκει και περα θα παρω τα 159 ευρω πισω?
ευχαριστω
Αν δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία σου, τότε ναι τα λεφτά τα παίρνεις πίσω γιατί το συμβόλαιο με την εταιρεία δεν είναι εν ενεργεία
Αν θες να ακυρώσεις πρέπει λέει να στείλεις
- Αντίγραφο της απόδειξης αγοράς
- Αστυνομική ταυτότητα (2 όψεις)
- Γραπτή αίτηση που να ζητάς διακοπή διαδικασίας ενεργοποίησης και επιστροφή των χρημάτων σου.
Εκείνοι με την συνέπεια που τους διακρίνει, θα εξετάσουν το θέμα σου και θα αποφασίσουν τι πρέπει να γίνει.
Εγώ αύριο θα κάνω τη πρώτη δυναμική επίσκεψη στο μέγαρο της απάτης (Εθνικής Αντιστάσεως, στο Χαλάνδρι)
Αν θές μπορώ να σε βοηθήσω με το ΄τι πρέπει να κάνεις για να βγάλεις τα κάστανα απο τη φωτιά...
Παίδες περιμένω συμμετοχές για ομαδική προσφυγή στη δικαιοσύνη. και απο την ΕΕΤΤ μου είπαν οτι είναι η μόνη λύση.
Διάλεξα το "Ακύρωσε,επέλεξε άλλη εταιρεία. Υπάρχουν καλύτερες." για τον εξής απλό λόγο :
όταν επιλέγεις να μην χρησιμοποιείς κάποια υπηρεσία που σου προσφέρει κάποια εταιρία - ότι και αν είναι αυτη η υπηρεσία/εταιρία,τότε πολύ απλά τους λες με τον καλύτερο πιστεύω τρόπο οτι επέλεξες να μην τους δίνεις τα πολύτιμα λεφτουδάκια σου...εκείνους αυτό τους καιει.
Στην περίπτωση σου θα έλεγα να μην ξαναασχοληθείς...εγώ είμαι σε αυτή την κατάσταση με την tellas...έχω κάνει αίτηση απο νοέμβριο για το tellas zisto και ακόμα είμαι σε ΑΡΥΣ.
Απλά ρώτα τον εαυτό σου τι θα ήταν καλύτερο : να καθίσεις να σπαταλήσεις ένα σωρό λεφτα και το πιο σημαντικο...να χάσεις τον πολύτιμο ΧΡΟΝΟ σου,ή απλά να μην τους ξαναδώσεις δεκάρα τσακιστή κοιτάζοντας σε κάποιον άλλο ISP;
Αυτά αν θέλεις την γνώμη μου.
Φιλικά.
Αν και μόνο σε αυτή την χώρα είμασταν καταναλωτές με συνείδηση πόσα θα μπορούσαμε ΕΜΕΙΣ να αλλάξουμε...γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα εκτός απο ΕΜΑΣ.Κρίμα που δεν λειτουργούμε έτσι..
Φίλε το ξέρω. Μπορεί να έχεις και δίκιο.
Αλλά ξέρω εγώ ρε σύ. Σ'αυτή τη χώρα...( όπου χώρα βάλε όλους μας, γιατί όλα απο εμάς ξεκινάνε. Εμείς ψηφίζουμε, εμείς αδιαφορούμε, εμείς δείχνουμε ανοχή)....Σ'αυτή τη χώρα νομίζω οτι σε παίρνει πολύ εύκολα να τη δείς Ρομπέν των Δασών ή μασκοφόρος εκδικητής. Δε με νοιάζει για μένα. Στα @@ μου. Αν ήθελα να βολευτώ θα έβαζα Conn-x άμμεσα, εύκολα και γρήγορα.
Άλλα γεννήθηκα εμ κάτι σπυριά στον κ*λο και δε μπορώ να κάθομαι στη καρεκλίτσα μου. Εγώ στον αποστειρωμένο μικροκοσμό μου και γύρω γύρω Χάος....
Το μικρό μυαλό μου δεν ανέχεται τον παραλογισμό και με κάνει να αντιδρώ.
Σε ότι με παραλογίζει δε μπορώ να σωπάσω. Ίσως φταίει που με κλείδωνε ο πατέρας μου μικρό στο υπόγειο, όταν έκανα ζημιές.
Σορρυ ρε παιδιά αλλα ΔΕ ΜΠΟΡΩ να δείξω ανοχή. Συμβαίνει δίπλα μου. Σήμερα είμαι εγώ. Σήμερα είναι η VIvodi. Αυριο;;;
Μη το βλέπετε μόνο απο τη πλευρά της υπηρεσίας - πελάτη.
Είναι νοοτροπία...
Χωρίς πλάκα προτιμώ να μη βάλω ποτέ DSL. Αυτό είναι η απάντηση και όχι να στηριχτώ σε άλλη εταιρία...
Ακούγομαι λίγο απόλυτος και ακραίος σήμερα, ή είναι ιδέα μου;;;;
Τί να πώ.....
Λες την αποψή σου,λέω την αποψή μου.
Αν θέλεις να κινήθείς νομικά δεν θα σου πώ να μην το κάνεις ή οτι είναι λάθος.Αν πιστεύεις οτι πρέπει να κινηθείς κατ'αυτό τον τρόπο τοτε απλά κάντο,με ότι συνεπάγεται φυσικά.
Για να μην τα πολυλογούμε γενικά οι γκρίνιες και οι καταγγελίες κλπ. δεν κάνουν και τίποτα ουσιαστικό εκτός απο το άκουσμα.Επιτέλους πρέπει να κάνουμε πράξεις οι οποίες έχουν αντίκτυπο στις εταιρίες,είτε αυτές είναι οικονομικές είτε θέμα "image".
Όπως και νά'χει΄αυτό που έχεις στο νου σου αν σε παίρνει να το κάνεις κάντο.Καλύτερο απο το να γκρινιάζουμε και να στέλνουμε καταγγέλίες απο δω και απο κει χωρίς ουσιαστικό αποτελεσμα..
Εγω παιδιά παω στο δικηγόρο μου για εξώδικο. Αρκετά τους ανέχτηκα. 3,5 μήνες και ακόμα τίποτα.
lakedaimonios
30-03-07, 14:30
Αποφάσισα να γράψω κι εγω, ύστερα απο κάποιες μέρες αναμονής και υπομονής μπας και ενεργοποιηθεί η γραμμή μου.
Απο τις 4 Δεκεμβρίου έγινε η αίτησή μου στη Βιβόντι και (σύμφωνα με αυτούς) 5 Δεκεμβρίου έγινε η αίτηση απο Βιβόντι στον ΟΤΕ. Μέχρι και σήμερα 30 Μαρτίου δεν έχει γίνει τίποτα.
Σήμερα πήρα τηλέφωνο να μάθω τα νεότερα και μου είπαν οτι στο 2ο δεκαήμερο του Μάρτη ο ΟΤΕ ακύρωσε την αίτηση και η Βιβόντι την επαναπροώθησε. Και ρωτάω: για ποιό λόγο δεν με ενημέρωσαν εκείνοι που τους πήρα τηλέφωνο μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Μάρτη??? Εγώ μπορεί να μην ήθελα να συνεχίσω να περιμένω άλλο!!!!!
Για να μην τα πολυλογώ, αποφάσισα να ακυρώσω την αίτηση επειδή δεν μπορώ άλλο να με κοροϊδευουν. Λέω λοιπόν στον τύπο οτι θέλω να κανω ακύρωση. Πρέπει λεει να στείλετε φαξ κτλ κτλ...
"μεγάλε" του λεω "ατύχησες επειδή η μητέρα μου, στης οποίας το όνομα είναι η γραμμή, έχει φύγει για δίμηνη κρουαζιέρα στο εξωτερικό και δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της για να στείλει φωτοτυπία της ταυτότητας.
Με λίγα λόγια μου είπε οτι δεν υπάρχει άλλος τρόπος ακύρωσης της αίτησης. Και αναρωτιέμαι, πώς διάολο μπορεί κάποιος να κάνει την αίτηση τηλεφωνικά ενώ για την ακύρωση δεν μπορεί??? Στο καπάκι πήρα τηλ στην επιτροπή επικοινωνιών και οσο είχα τον άλλον στη γραμμή, ανέφερα σε μια κυρία το πρόβλημά μου.
Με ρώτησε ποιός υπέγραψε την αίτηση και της απάντησα οτι την υπέγραψε ενας φίλος μου μιας και η μάνα μου δεν μένει στην Αθήνα. Μου είπε οτι αυτό είναι παράνομο και οτι η Βιβόντι πρέπει να δώσει λόγο για το οτι δέχτηκε να πάρει αίτηση χωρίς την φυσική παρουσία του κατόχου της γραμμής!Αν ομως κάνω αυτή την καταγγελία και τελικά τρέχω εγώ και ο κολλητός μου που στην ουσία πλαστογραφήσαμε την υπογραφή?
Γι'αυτο, θα κάνω τον μ..άκα , θα στείλω το φαξ για ακύρωση και ΑΝ βάλω ADSL θα βάλω απο τον ΟΤΕ.
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ADSL ΤΗΣ ΒΙΒΟΝΤΙ!!!
Mήπως, λέω μήπως, θα πρέπει να είμαστε και λίγο σκεπτικοί, συντηριτικοί στις απόψεις μας;
Δεν λέω το πρόβλημα υπάρχει και ένα απλό search σου δείχνει ότι δεν είσαι μόνος...
Ένα wider search όμως σου δείχνει ότι ούτε η βιβόδι είναι μόνη στα προβλήματα. Ελίκρινα θα ήθελα κάποιον να μου παρουσιάσει εμπεριστατομένα γιατί να προτιμήσω άλλη εταιρία (πέραν του ΟΤΕ οπου προσωπικά δεν θα κάτσω καν να το συζητήσω). Τι είναι αυτό που κάνει τη βιβόδι χειρότερη από άλλες;
Και μην γελιόμαστε...εφόσον είμαστε εδώ και διαμαρτυρόμαστε - είμασταν εδώ και πριν κάνουμε αιτήσεις άρα ξέραμε σε τι κόσμο μπαίναμε (οι περισσότεροι τουλάχιστον).
Παρόλα τα προβλήματα που έχω διαβάσει (είμαι με vivodi 2 χρόνια τώρα) εγώ την αίτηση για cableTV την έκανα....Και ξέρω ότι όχι σε 1 μήνα αλλά σε 2 μήνες ίσως και να έχουν τελειώσει τα προβλήματα που σίγουρα θα έρθουν....Ελπίζω ότι δεν θα γρινιάξω τόσο...
Και δεν λέω τα δικαιώματα σου να τα κυνηγήσεις...αλλά με την ΕΛληνική μας γκρίνια δνε λύνουμε προβλήματα...με τις πράξεις λύνονται....
Απλώς η Vivodi είναι στο χώρο του LLU 3 χρόνια τώρα και αυτό σημαίνει ότι, από τη μία, έχουν καταγραφεία περισσότερα προβλήματα από τους άλλους που μόλις μπήκαν στο χώρο (ή στο χορό...), αλλά και περισσότερες απαιτήσεις από τον κόσμο (εννοείται!!).
Έχω την αίσθηση (δεν έχω κάτσει να ψάξω όλα τα threads) ότι σε άλλους συμβαίνουν χειρότερα, αλλά λόγω των παραπάνω η Vivodi φαίνεται περισσότερο.
Φίλε Saltiel, από μέρους μου θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για όσα έχεις γράψει σε αυτό το νήμα. Αν είχαν κι άλλοι το δικό σου τρόπο σκέψης ίσως να μη μιλάγαμε καθόλου σήμερα καθώς δεν θα υπήρχαν τα συγκεκριμένα προβλήματα. :respekt:
Απλώς η Vivodi είναι στο χώρο του LLU 3 χρόνια τώρα και αυτό σημαίνει ότι, από τη μία, έχουν καταγραφεία περισσότερα προβλήματα από τους άλλους που μόλις μπήκαν στο χώρο (ή στο χορό...), αλλά και περισσότερες απαιτήσεις από τον κόσμο (εννοείται!!).
Έχω την αίσθηση (δεν έχω κάτσει να ψάξω όλα τα threads) ότι σε άλλους συμβαίνουν χειρότερα, αλλά λόγω των παραπάνω η Vivodi φαίνεται περισσότερο.
:hmm: θα συμφωνησω κι εγω με τον φιλο, και οι αλλοι ISP εχουν παρομοια προβληματα και ας μην ξεχναμε το βασικοτερο παιδες: φωναζουν και παραπονιουνται (και με το δικιο τους) οσοι οντως εχουν τα προβληματα, οι υπολοιποι δεν λενε τιποτα γιατι απλα δεν εχουν προβληματα ... εχετε αναρωτηθει σε ποσες χιλιαδες κοσμο παρεχει ομαλα internet η Vivodi ??!... (αναμενομενο ειναι πιστευω να υπαρχουν και μερικες δεκαδες περιπτωσεις οι οποιες παρουσιαζουν ιδιαιτερες τεχνικες δυσκολιες, αναλογικα πχ το 1/1000 των πελατων της, σε αυτες λογικα θα "σκαλωσει" και γι αυτους θελω να πιστευω οτι η Vivodi κανει ο,τι μπορει για να ανταπεξελθει με τα τεχνικα μεσα που διαθετει (επιτηδες παντως δεν το κανει, γιατι πχ ειναι κακο για την φημη τους), τωρα αν δεν μπορεσει να ξεπερασει τις ιδιαιτερες αυτες τεχνικες δυσκολιες στην ωρα τους (και αφου της δωσουμε καποια πιστωση χρονου και η υπομονη μας πλησιαζει στα ορια της), μετα φυσικα και οφειλει να επιστρεψει πισω χρηματα που τυχον εχει λαβει, αλλιως υπαρχουν και η EETT, τα δικαστηρια, κλπ, δεν εχω καμμια αντιρρηση επ αυτου, αφου ομως λαβουμε υποψιν τα παραπανω σημεια. Κατανοω απολυτα παντως τους παραπονουντες και συμπαθεις συνφορουμιτες (αν και με την Vivodi δεν ετυχε να εχω ποτε προβλημα στα 2.5 χρονια πελατης τους) γιατι ειχα προσφατα μια "αναλογη" περιπετεια με την μητρικη ενος laptop για οσο ηταν εντος εγγυησης (ασχετο).
Φίλοι μου Acer, Gkandir, Netlich
Πραγματικά απορώ και σκέφτομαι με τις απαντήσεις σας.
Δηλαδή φίλε μου Acer να ξέρω. Επειδή υπάρχουν πελάτες που δεν έχουν πρόβλημα τί σημαίνει αυτό;
Αυτό ειναι το αυτονόητο ρε μάγκα. Να μην έχουν πρόβλημα. Η Vivodi ζητάει απο εμας λεφτά, εμείς τα δίνουμε και ΠΡΕΠΕΙ να είναι εντάξει απέναντι μας.
Τι μου λες ρε άνθρωπε; Να πώ μπράβο στη Vivodi που σε κάποιους πελάτες (ακόμα και αν αυτοι είναι 1000000000 πελάτες) φέρεται υπεύθυνα και επαγγελματικά;;;
Στα @@ μου φίλε... και σε έναν μονο, να κάνει μαλα*κια είναι υπόλογη.
Πραγματικά φίλε με κάνεις και απορώ... Θεωρείς πραγματικά οτι απάντησες με ισχυρό επιχείρημα;;;
Στη τελική αν δε μπορεί να εξυπηρετήσει ΟΛΟΥΣ τους πελάτες να σταματήσει άμμεσα τη διαφήμηση και να μη δεχτεί άλλες αιτήσεις μέχρι να εξυπηρετήσει τις ήδη υπάρχουσες.
Φίλε μου gkandir, ακολουθώ το συλλογισμό σου...
Συμφωνώ μαζί σου οτι δεν φέρεταιι μόνο η Vivodi έτσι. Οι περισσότερες (αφού το θες) δεν παρέχουν σωστά τις υπηρεσίες που πληρώνωνται για να παρέχουν...ΚΑΙ;;; αυτό απενοχοποιεί τη Vivodi; Ή πρέπει να παραδεχτούμε οτι παντου σκατά είναι και πρέπει να το πάρουμε απόφαση...
Σορρυ φίλε μου αλλά αν εσύ θες να παραδεχτείς οτι κολυμπάς στα σκατά...μαγκιά σου. Και το έννοω.
Εγώ ( και απ'οτι καταλαβαίνω και άλλοι εδώ μέσα) λέμε να κάνουμε μια βόλτα λίγο παραπέρα. Στην δίπλα παραλία...
ΤΙ ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ???
Είστε απο αυτούς που πήγαν στρατό και κάτσαν να φάνε το καψώνι στη μάπα και είπαν και μάλιστα κύριε υπολοχαγέ;;;
Σόρρυ ρε παίδες αν ακούγομαι επιθετικός..αλλά ΕΙΜΑΙ. Αν έχω καταλάβει αυτό που λέτε...θα με βρείτε επιθετικό απένατι σε αυτή τη λογική.
'Ο καθένας έχει δικαίωμα στην ηλιθιότητα (ως στάση ζωής), αλλά και εγώ έχω την υποχρέωση να σπάσω τα μούτρα κάθε ηλίθιου που με κρατάει κολλημένο στα σκατά' γράφει ένα κλασσικό σύνθημα των Εξαρχείων. Ο καθένας διαλέγει το δρόμο του μάγκες.
(Αν θεωρείτε προσβλητικά τα όσα γράφονται, ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. Προφανώς για τη δικιά σας λογική είμαι ένας ανεγκέφαλος που δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει και βρήκε Χομπι...Μπορεί και να έχετε δίκιο.!!!)
Φίλε μου Netlich.
Αν ισχύει αυτό που λές ότι σε όλες τις εταιρίες παίζει πρόβλημα, και ότι αφού το ξέραμε γιατί γκρινιάζουμε... τότε μάλλον είμαστε ολοι μας μαλακες.
Καθόμαστε και γκρινιάζουμε αντί να καθίσουμε να το ευχαριστηθούμε που μας καθυστερούν τόσο...
Καθόμαστε και μιζεριάζουμε ενώ θα μπορούσαμε να μαζευόμαστε με φίλους και να βάζουμε στοίχημα ποιός θα ενεργοποιηθεί τελευταίος....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟ.
Πίνεις καφέ με τους φίλους σου και ξεκινά η μάχη...
- Να σου πώ ρε Αποστόλη.. τι απόδοση Δίνει η Vivodi στο Over (πάνω απο 3,5 μήνες για παράδοση γραμμής)?
- 1.05 Αργύρη. Σου προτείνω να παίξεις την Tellas Under (λιγότερο απο 3,5 μήνες για παράδοση γραμμής), δίνει 2.10 αλλά κάτι άκουσα οτι είναι στημένο και θα παραδώσουν γραμμές σε λιγότερο απο 3 μήνες....
ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ !!!
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;;;
Φίλε μου Geminimax
Αν θές επικοινώνησε μαζι μου μέσω mail saltiel13@yahoo.gr να κανονίσουμε να πάμε μαζί σε δικηγόρο αν θές. Σου προτείνω και το προτείνω ανοιχτά σε όποιον άλλον αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα να πάμε ομαδικά στα γραφεία της Vivodi (η πρώτη μας επιλογή) και να ζητήσουμε υπεύθυνες απαντήσεις. Έχω ρωτήσει ήδη δικηγόρο και μου είπε οτι πρέπει να έχουμε ενυπόγραφες δηλώσεις των υπευθύνων.
Φίλε μου Panosx
πιστεψέ με δεν έχεις να κάνεις με επαναστάτη ή ξερώ 'γω τί...
Όλοι έτσι σκεφτόμαστε...απλά η γαμημ***νη η μικροαστίλα μας έχει κλείσει στον μικρόκοσμο...ο καθένας το κωλαράκι του...αλλά που θα πάει...θα ξεκολλήσουμε...πόσο αποχαύνωση ακόμα...Ξερώ γώ ρε παίδες... COMFORTABLY NUMB για πόσο ακόμα;;;
Μη δίνεις σημασία φίλε...
Φίλε μου Lakedaimonie
το ξέρεις και μόνος σου έκανες παπαρ*ιά...
Και όχι τίποτα άλλο τους δίνεις και αέρα...
Πάντως νομίζω οτι η '''πλαστογραφία''' (γιατί αυτήν την παπαρ*ιά έκανες) δεν διώκεται αυτεπάγγελτα...πρέπει να σε μυνήσει κάποιος (πιθανολογώ η μάνα σου...). Αν δεν της έχεις κάνει και πολλά της γυναίκας ίσως τη γλιτώσεις τη στενή...(στο κελλί 33 μ'είχαν στον Κορυδαλλό!!!)
Α και για να γίνω και mainstream...
Παιδιά είδατε τους 300;;;
300 ήταν και τον π*ήδη*ξαν τον Ξέρξη...Τι στην ευχή εμείς ως γνήσιοι γόνοι του Αχιλλέα( Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη...) δε θα μπορέσουμε να κάνουμε καλά την Vivodi και την κάθε Vivodi ( η πρώτη μας επιλογή, μη ξεχνίομαστε!!!)
Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ ΩΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
ΠΑΤΡΙΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και VIVODI ( η πρώτη μας επιλογή!!!)
αλητεία σκέτη...
τα λεφτά καλά ξέρουν να τα παίρνουν, ας έχουν το θάρρος και τη στοιχειώδη εντιμότητα να ενημερώνουν τους πελάτες ότι λόγω του όγκου αιτήσεων θα αργήσει η ενεργοποίηση, όχι να τους έχουν όμηρους της αναμονής, της παραπληροφόρησης ή και της καθόλου πληροφόρησης για την πορεία της αίτησης τους
να τους ζητήσεις αποζημίωση για τα πάντα (dialup χρεώσεις, χρεώσεις προς το τηλ. κέντρο, τόκο για το ποσό του dslcube, αποζημίωση για το χρόνο, τον κόπο και την όλη ψυχική φθορά)
δεν είναι δυνατόν κύριοι να τρώμε τόσο χρόνο στο να ασχολούμαστε με την ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας dsl
είναι χάσιμο κόπου και χρημάτων, ειδικά για όσους το ίντερνετ είναι απαραίτητο για τη δουλεία τους...
κινήσου νομικά και είμαι σίγουρος για την τελική ηθική και χρηματική δικαίωση σου
με αμέριστη συμπαράσταση,
Ανδρέας
PS: ρίξε μια ματιά και εδώ αν δεν το έχεις ήδη υπόψη σου http://www.efpolis.gr/
θα κάνω μία τελαυταία προσπάθεια να εξηγήσω το σκεπτικό μου και, από όσο κατάλαβα και του Acer και του gkandir (εν μλέρ), που μαλλον μας βρίσκω σύμφωνους. Από εκεί και πέρα αυτό το νήμα πάει προς άλλα λιμάνια και μονο ADSLgr δεν είναι μου φένεται....
Τα πράγματα για εμένα είναι απλά...Όταν ζω μέσα στα σκατά (που και εκεί διαφωνώ αλλα δεν έχω όρεξη να κάνω μαθήματα ζωής τώρα) τότε κοιτάω να βρώ το πιο καθαρό νησί...Δεν λέω και γω θα βρωμιστώ αλλα στο τέλος κάτι στεγνό θα βρω...Το να κάθομε στο πάτο και να βρίζω και να απειλώ τα σκατά ότι θα τους τραβήξω το καζανάκι...μαγκιά σας παιδιά αλλά πρώτα βρείτε το και ύστερα απειλήστε ότι θα το τραβήξετε...
Και όταν λέω ότι όλοι οι πάροχοι έχουν προβλήματα το λέω γιατι έχω κάνει μια βόλτα στα νήματα τα γειτονεικά και έχω δει και κει αντίστοιχες "καταγελλίες".
Και τέλος saltiel ναι ουσιαστικά μας τη λέω έμμεσα. Γιατί και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς. Δεν έιχα δει τη cabeltv προσφορά και τη πήρα χαμπάρι την Πεμπτη., Τι έκανα? Ετρεξα εδω που ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να σκεφτώ για ενημέρωση...Είδα ότι βλέπεις και συ στα νήματα...Έαν (ελπίζω πως όχι) σε κανα μήνα ή δυο μου παρουσιαστούν και μένα προβλήματα όπως των άλλων φίλων ε με συγχωρέις ρε μεγάλε....Και γω μα....ας δεν θα είμαι αν έρθω εδώ και ουρλιάζω;
Τέλωσπάντων - ασ μην το συνεχίσουμε γιατί προφανώς θα θίξω ανθρώπους που εν μέρη προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους και καλά κάνουν...Καλή προσπάθεια στης καταγελλίες παιδιά και ότι καλύτερο....
Φίλε και συνονόματε Γιώργο,νομίζω ότι δεν κατάλαβες αυτό που είπα. Με αυτό που έγραψα απάντησα σε 2 σημεία (όχι σε σένα προσωπικά, γενικά στα posts του thread):
1. Σε όλους τους ISP υπάρχουν τέτοιες απαράδεκτες περιπτώσεις. Άρα εδώ απαντώ στην "έκπληξη" του "Πω πω! Μα τι γίνεται σ' αυτή τη Vivodi!".
2. Από τη Vivodi, ως η παλαιότερη παροχός LLU, έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από άλλους που ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες και, ως εκ τούτου, μας χαλάει περισσότερο όταν συμβαίνουν γεγονότα που ανάγονται στην περίπτωση 1 παραπάνω.
Εγώ ούτε για σκ@τ@ μίλησα, ούτε για παραλίες, ούτε για ανοχή, ούτε για υπολοχαγούς (με string ή όχι! :p). Θέλω να πω ότι, όταν κάποιος έχει μια, λίγο ή πολύ, διαφορετική άποψη από τη δική σου δε σημαίνει ότι είναι ηλίθιος και ανίκανος να σε κατανοήσει κ.λπ. ή ότι εμείς οι είλωτες καθόμαστε και τις τρώμε από την πρώτη μας ή τη δεύτερή μας επιλογή και λέμε και ευχαριστώ. Αν κάτσεις και διαβάσεις παλαιότερα (αλλά και πρόσφατα posts) θα δεις ότι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει ενέργειες για να βρουν το δίκιο τους. Ενέργειες μεμονωμένες ή συλλογικές. Εντός και (φαντάζομαι) εκτός aDSLgr.
Πολύ καλά κάνεις και ενεργείς με τον τρόπο που ενεργείς. Μια λιγότερο ελιτίστικη συμπεριφορά θα σε βοηθήσει να πετύχεις το σκοπό σου.
Φιλικά,
gKandir. :)
Καλησπέρα και πάλι παίδες.
Ξεκινώ με μια μίνι απολογία για όσους έχουν ανάγκη απο αυτή...
---------------------Αρχή απολογίας, για όσους την έχουν ανάγκη------------------------------------------------------------
Πρέπει προφανώς να ζητήσω συγνώμη για τη χθεσινή επιθετική μου διάθεση.
Δε προσπαθώ να διαχωρίσω (άκου ελιτ;;;) ) τη θέση μου ως άνθρωπο, και ειδικά απο εδώ μέσα.Κρυμμένος πίσω απο ένα Nick και 10 αράδες λέξεις. Το μόνο που κάνω είναι να απορώ.
Απλά απορώ...
Έμαθα για το adslgr.com την προηγούμενη Τετάρτη. Δεν ήξερα οτι υπάρχει αυτό το Site, δεν ήξερα οτι μπορώ κάπου να μιλήσω για αυτό που με ενοχλεί...
Στη Vivodi έκανα αίτηση επειδή ήταν η πιο οικονομικά δελεαστική πρόταση. Δεν έιχα ενημέρωση απο κανέναν. Δεν έψαξα καν.
Άλλωστε έιμαι απο αυτούς που πριν πάνε Super market δε κοιτάν που πουλάν καλές ντομάτες. Και τελικά αυτό πληρώνω... Την εμπιστοσύνη σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ που κρύβονται πίσω απο γραμμές με χρεωση.
Εδώ και 5 μέρες σχεδόν (απο τότε που έγινα μέλος αυτης της κοινότητας) έρχομαι αντιμέτωπος με 'φιλαράκια'(εννοώ όλους σας. Και το εννοώ πραγματικά. Δεν σας ξέρω δε με ξέρετε.!) που είναι γνώστες της κατάστασης. Και προσπαθώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης - δράσης - αντίδρασης του καθένα.
Και πραγματικά με ξενερώνει η ανοχή (πόυ εμφανίζεται ως γνώση μιας πραγματικότητας)...
Και στη τελική όσο ελιτίστικο (ωραίος χαρακτηρισμός) και αν ακούγεται....εμένα δε με αφορά ένα νησί με λίγα σκατά. Αυτό που ψάχνω είναι ένα νησι χωρίς καθόλου σκατά.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ...όπως και τα western που βλέπμαε μικροί...(οι καλοί, και οι κακοί)...
---------------------------------Τελος απολογίας, για οσους την έχουν ανάγκη------------------------------------------------
Πάντως χαίρομαι που αντιμετωπίζουμε με χιούμορ (ειναι ίσως η μόνη λύση) τη κατάσταση...
Και σε εσένα φίλε μου Netlich που ξενερώνεις στην ιδέα της αναγωγής της κουβέντας εδω μέσα σε άλλα ' λιμάνια' εχω να σου πώ το εξής:
Δηλαδή εδώ μέσα θα μιλάμε μόνο για Dsl, LLU, MBIT,UPLOAD και DOWNLOAD;;;
Αυτή η θεματολογία σε εκφράζει; Σαν άνθρωπο.
Αν δε μπορείς να καταλάβεις στα μικρά και ασήμαντα ( μππορώ να ζήσω και χωρίς dsl πίστεψε με) τότε πως θα αντιμετωπίσεις τα άλλα;;; τα λίγο πιο επώδυνα;;;
Μίλησες φίλε μου Netlich , για μαθήματα ζωής....
Πιστεύεις ότι ένας 24χρονος Καρδιτσόβλαχος (σαν εμένα) είναι σε θέση να διδάξει τη ζωή;;;
Χάνεις το χρόνο σου αν με αντιμετωπίζεις ως τέτοιον. Εγώ απλά μιλάω τις σκέψεις μου.
Τέλος πάντων ρε...
ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ...
Φίλε Gkandir...μου λές ότι πρέπει να διαβάσω παλαιότερα σου Post. Πίστεψε με όταν χαλαρώσει το πρόγραμμα μου θα το κάνω. Φαντάζομαι οτι και εσύ τα έχωνες κάποτε...
Και γιατί δε τα χώνεις πια ρε αδερφέ;;;
Αφού η φάση ίδια παραμένει τί άλλαξε για σένα και αρχίζεις τις μανούβρες;;;
Όσο προσβλητική βρήκες εσύ την αναφορά μου περί ηλιθιότητας, άλλο τόσο προσβλητική και ελιτίστικη βρίσκω τη στάση σου...
Αφού ρε μάγκες κανείς μας δε γουστάρει το πώς φέρονται (αν όχι σε εμάς προσωπικά...πώς φέρονται σε άλλους, που τυχαία βρέθηκαν στη δύσκολη θέση) γιατί τους δικαιολογούμε;;;
Μισθό μας κόβουν;;;
Κλείνοντας θέλω να βάλω μια σκέψη που με προβληματίζει...
Μετά απο τόσα τηλεφωνήματα στην Vivodi (η πρώτη μαε επιλογή.-) πραγματικά λυπάμαι τα παιδιά που δουλεύουν στο τηλεφωνικό τμήμα.
Δεν είναι και λίγο κάθε μέρα να ακούς ανθρώπους να παραπονιούνται δίκαια σε εσένα (γιατί το αφεντικό κρύβεται), και εσύ να πρέπει να βρείς κάθε φορά και ένα πιο πειστικό ψέμα για να καλύψεις τα ακάλυπτα...Πως αντέχετε ρε μάγκες;;; Αυτό είναι μιζέρια...Αλλά η ανάγκη για φράγκα μπορεί να σε φτάσει στα άκρα...
Καλό μήνα ρε παίδες...
Πρώτη Απριλίου σήμερα...Χρόνια πολλά VIVODI ( η πρώτη μας επιλογή.-)
To ίδιο πρόβλημα με σένα το αντιμετώπισα με την Tellas. Τηλεφωνούσα κάθε μέρα και περίμενα ώρες ολόκληρες για να μιλήσω με κάποιον, και η απάντηση κάθε φορά ήταν διαφορετική. Κάθε μέρα μου έλεγαν ψέματα. Τελικά μετά απο 4! μήνες με πήραν τηλέφωνο για να δουν αν θέλω ακόμα την ενεργοποίηση του Zisto και φυσικά τους είπα όχι. Τελικά ο ανταγωνισμός λειτούργησε, άρα βρήκα την καλύτερη προσφορά (cable tv) και έκανα αίτηση. Την πρώτη φορά που είχα κάνει αίτηση στη Vivodi για shared llu, έκανε 30 ημέρες. Δεν μου είπαν ψέματα. Τώρα για το cable tv θα δείξει. Ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι μιας και έχω περάσει τα ίδια, και μάλλον θα τα ξαναπεράσω. Αυτή τη φορά όμως δεν με νοιάζει και πολύ το πότε θα ενεργοποιηθώ, γιατί έχω ασύρματο internet απο κάποιον φίλο μου που μένουμε κοντά. Ας κάνουν και 5 μήνες. Δεν με απασχολεί. Η ειρωνία είναι οτι όταν έμενα στη Ρόδο, τη μία μέρα έκανα αίτηση τηλεφωνικά, και την επόμενη είχα DSL! Αφού νόμιζα οτι ζούσα για λίγο στην Αγγλία. Ο ΟΤΕ στη Ρόδο πάντως ήταν άψογος. Τους χρειάστηκα κανα δυο φορές, και ήρθαν την επόμενη ημέρα, ήταν ευγενέστατοι και είχαν τεχνική κατάρτιση. Πάντως αφού με τις καταγγελίες δεν γίνεται τίποτα, λέω να μαζευτούμε όσα άτομα μπορούμε απο το forum και να πάμε ολοι μαζί να ζητήσουμε εξηγήσεις σαν μέλη του πιο οργανωμένου και πολυπληθές forum της Ελλάδας, το adslgr.com
saltiel τελικα τι εγινε? την εκανες τη μυνηση?
Σου είπα να διαβάσεις παλαιότερα posts γενικά. Όχι δικά μου. Δεν είπα κάτι τέτοιο.
...
Αν κάτσεις και διαβάσεις παλαιότερα (αλλά και πρόσφατα posts) θα δεις ότι...
Δεν εχω πρόβλημα οπότε δεν τα χώνω σε κανένα. Αν και όποτε έχω πρόβλημα τότε χρησιμοποιώ ένα πολύ καλύτερο εργαλείο από το "χώσιμο". Λέγεται επικοινωνία και έχει ΜΑΚΡΑΝ πιο άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα.
Πάντα.
Δοκίμασέ το. Δε θα χάσεις.
Εγώ προς το παρόν προχώρησα με μια απλή καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
Αν δεν βγάλω άκρη σύντομα θ'ακολουθήσω την οδό του saltiel.
Ακολουθεί η επιστολή που έστειλα στη Βιβόντι (σημείωση ότι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μου απάντησαν ότι έλαβαν την επιστολή μου και έχει προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θέμα: Παράνομη διακοπή παροχής υπηρεσιών DSL και σταθερής τηλεφωνίας.
Σχετικά: α. Σχετική αίτηση μου παροχής υπηρεσιών
β. Γενικοί όροι συμβολαίου (α) σχετικού
γ. Νόμος 2867 / 2000 περί οργάνωσης και λειτουργίας των τηλεπικοινωνιών
δ. Νόμος 2251 / 1994 περί προστασίας του καταναλωτή
Αξιότιμε/η κύριε/κυρία,
σας γνωρίζω ότι την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2007 δήλωσα τηλεφωνικά στο κέντρο εξυπηρέτησης – τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας σας συγκεκριμένη δυσλειτουργία των υπηρεσιών των οποίων παρέχετε σ' εμένα σύμφωνα με (α) σχετική αίτηση. Συγκεκριμένα, ανά άτακτα χρονικά διαστήματα παρουσιάζονται διακοπές στη σύνδεση μου, με αποτέλεσμα να μην είναι πάντα εφικτή η πραγματοποίηση ολοκληρωμένων τηλεφωνικών κλήσεων καθώς επίσης και η αδιάλειπτη χρήση υπηρεσιών διαδικτύου.
Την Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2007 και χωρίς καμία έγγραφη (ή τηλεφωνική) ειδοποίηση, διακόψατε παρανόμως οποιαδήποτε παροχή υπηρεσιών σε αντίθεση με τα προβλεπόμενα σε (β) και (γ) σχετικά. Η εν λόγω διακοπή, η οποία υφίσταται μέχρι σήμερα, έχει διάρκεια εικοσιεννέα (29) ημέρες.
Κατόπιν δικών μου πρωτοβουλιών να ενημερωθώ επί του θέματος, με τελευταία την τηλεφωνική συνομιλία μου με την 'θέση 311' της τεχνικής σας υποστήριξης την 27 Μαρτίου 2007 και ώρα 13:20, έλαβα επανειλημμένα ως απάντηση την επιβεβαίωση ύπαρξης 'καλωδιακής βλάβης' και την αδυναμία εκτίμησης χρόνου αποκατάστασης της ή ενημέρωσης μου για μέχρι σήμερα γενόμενες ενέργειες.
Λαμβάνοντας υπ' όψη τα ανωτέρω παρακαλώ όπως προβείτε στις κατωτέρω ενέργειες:
α. Την άμεση τηλεφωνική επιβεβαίωση παραλαβής του εν λόγω εγγράφου.
β. Την έγγραφη ενημέρωσή μου για τους λόγους διακοπής παροχής υπηρεσιών, τις μέχρι σήμερα γενόμενες ενέργειες αποκατάστασης της βλάβης καθώς επίσης και τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης της βλάβης.
γ. Την αφαίρεση των χρεώσεων από τα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί καθώς επίσης και από τα μελλοντικά οι οποίες αντιστοιχούν σε όλη τη διάρκεια της μη παροχής υπηρεσιών.
δ. Την αποζημίωσή μου σύμφωνα με (γ) και (δ) σχετικά, το ύψος της οποίας θα καθοριστεί μετά από μεταξύ μας διακανονισμό και θα είναι ανάλογο της περιόδου έλλειψης παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας και internet και των οικονομικών επιπτώσεων που αυτή επιφέρει.
Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων που κοινοποιείται το παρόν, ως συνημμένο σε σχετικό έντυπο καταγγελίας, παρακαλείται για ενέργειες αρμοδιότητός της.
Με εκτίμηση,
luckyb
lakedaimonios
02-04-07, 11:43
Αγαπητέ saltiel,
το θέμα της "πλαστογραφίας" να σου πω την αλήθεια δεν με απασχολεί καθόλου. Εγω το μόνο που θέλω να κάνω είναι να βρω το δίκιο μου. Το να συμμετέχω στην ολη καταγγελία είναι κάτι που με ενδιαφέρει, όμως το μόνο στο οποίο κολλάω είναι τα οικονομικά. Πιστευω οτι μιλάμε ανοιχτά εδω, οπότε αναφέρω το μοναδικό πράγμα στο οποίο κολλάω.
Κατα τα άλλα, αν και ζήτησα ακύρωση της αίτησης απο τη βιβοντι, αν και ανέφερα οτι η μητέρα μου λείπει στο εξωτερικό και πως εκεί που είναι αποκλείεται να μπορέσει να στείλει φαξ, αυτοί επέμεναν οτι μπορεί να στείλει φαξ και οτι αν δεν μπορεί, θα πρέπει να περιμένω ενα μήνα μέχρι να επιστρέψει.
Τι να πω...
Φίλε Satiel,
Αφού διαλέγουν να "πουλάνε" ως ζασταβα....παρόλο που θα μπορούσαν να "πουλάνε" ως τουλάχιστον VW ....Εεεε ας μην έχουν παράπονα που και εμείς ως ζασταβα τους βλέπουμε (και ας είναι και "φτιαγμένο")
Anyway...
Αν αναφέρεσαι στα VW του 2007, καλύτερα τα χρησιμοποιήσεις άλλη μάρκα αυτοκινήτου .....
:down:
giovanni81
02-04-07, 18:57
parathetw kai egw me tin seira mou tin katagellia pou ekana simera
kai pame gi aa allaaaaaaaaΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ CABLE TV
ΕΝΩ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ CABLE TV ΜΕ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ,ΣΗΜΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 15 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΛΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ .
ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΝ ANEΠΙΤΡΕΠΤΑ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΘΕΣΗ 115) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ
Mercyful_Fate_666
02-04-07, 19:30
Φίλε luckyb, άψογη η επιστολή σου. Σύντομη, σαφής και τεμηριωμένη. Καλά έκανες και τους την έστειλες, και πρέπει να παραδειγματιστούν από την επιστολή σου και όσοι θέλουν να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες.
parathetw kai egw me tin seira mou tin katagellia pou ekana simera
kai pame gi aa allaaaaaaaaΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ CABLE TV
ΕΝΩ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ CABLE TV ΜΕ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ,ΣΗΜΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 15 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΛΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ .
ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΝ ANEΠΙΤΡΕΠΤΑ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΘΕΣΗ 115) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα με μόνη διαφορά την αίτησηή μου στις 22/02/07
στείλε pm αν θες με το τηλ. σου να σε πάρω και να κάνουμε μια κοινή καταγγελία.
Εγώ πάντως το έστειλα το εξώδικο και περιμένω τις ενέργειες τους. Δεν μπορούν πλέον να παίζουν με την υπομονή μου. 3,5 μήνες αυτό έκαναν. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Φίλε luckyb, άψογη η επιστολή σου. Σύντομη, σαφής και τεμηριωμένη. Καλά έκανες και τους την έστειλες, και πρέπει να παραδειγματιστούν από την επιστολή σου και όσοι θέλουν να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες.
Thank you Mercyful.
Το αποτέλεσμα θα δείξει βέβαια. Θα ενημερώσω και το thread.
Είναι όμορφο πάντως να έχεις υποστήριξη και συμπαράσταση. Σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις...
Συνεχίζουμε δυναμικά παίδες....
Παρακάμπτω όλα τα άλλα και μπαίνω στο ζουμί....
Εχώ ξεκίνησει την αγωγή, είμαι σε διαδικασία συλλογής στοιχείων.
Πρέπει να έχουμε ενυπόγραφη απάντηση απο τους κυρίους της Vivodi ( η πρώτη μας επιλογή) για να τα χρησιμοποιήσουμε στο δικαστήριο.
Σύντομα θα δημιουργηθεί το οριστικό κείμενο της μήνυσης και όποιος θέλει το υπογράφει.
(χωρίς οικονομικές υποχρεώσεις)
Πάντως επαναλαμβάνω οτι μια πρωτη πολύ σωστή κίνηση θα ήταν να πάμε μια ομάδα 5-6 ανθρώπων (που έχουν πρόβλημα με την Vivodi) στα γραφεία της εταιρίας και να ζητήσουμε γραπτές εξηγήσεις.
Ή ακόμα καλύτερα να συστήσουμε μια επιτροπή εκπροσώπων του ADSL.GR και να κάνουμε μια βόλτα απο όλε τις εταιρίες - παροχους.
Ομαδικά - συντονισμένα. Έχουμε τη δύναμη να το καταφέρουμε...
Όποιος ενδιαφέρεται για να έρθει στα γραφεία της Vivodi (αρχικά), ας στείλει ενα pm.
Geminimax έκανες πολύ σωστή κίνηση.
Φαντάζομαι να ζητάς με το εξώδικο, πέρα απο άμμεση ενεργοποίηση και εξηγήσεις για την καθυστέρηση.
Lakedaimonie αν θες στείλε pm να πάμε απο εκεί, ακόμα και αύριο
Lyckb απόλυτα ορθή επιστολή. Να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους και να ζητήσει;ς να σου ΄δωσουν αριθμό πρωτοκόλλου. Πολύ πιθανό, αν δεν ξέρουν τι να απαντήσουν, να '''χάσουν''' την επιστολλή.
Καλα σε οτι αφορά τη συμπεριφορά του τηλεφωνικού κέντρου ''''''Εξυπηρέτησης'''''' της εν λόγω εταιρία (που τυγχάνει να είναι και η Πρώτη μας επιλογή!!!) εγώ έχω αρχίσει άλλο τροπάριο...
Καταγράφω κάθε μου συνομιλία μαζί τους (αφού πρώτα τους ενημερώνω)
Ίσως κάοποτε φανεί χρήσιμο...
Να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους και να ζητήσει;ς να σου ΄δωσουν αριθμό πρωτοκόλλου. Πολύ πιθανό, αν δεν ξέρουν τι να απαντήσουν, να '''χάσουν''' την επιστολλή.
δεν έχουν αριθμούς πρωτοκόλλου. Ακόμα και τα περίπτερα έχουν πρωτόκολλο, αυτός ο οίκος ανοχής όμως δεν έχει.
Αρα λοιπόν τις επιστολές τις στέλνεις είτε συστημένες ή πας από κει και όταν την παραδόσεις ζητάς να σου δώσουν φωτοτυπημένο αντίγραφο με το ονοματεπώνυμο και την υπογραφή του υπαλλήλου που την παρέλαβε
Φίλε saltiel αναφορικά με την ηχογράφιση των συνομιλιών δες αυτό (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=87903) το thread.
Διάλεξα το "Ακύρωσε,επέλεξε άλλη εταιρεία. Υπάρχουν καλύτερες." για τον εξής απλό λόγο
αιτηση 2/4/07 ώρα 9:30 στα γραφεία του ΟΤΕ. Παρέλαβή εξοπλισμού.
Τηλεφωνική ειδοποίηση στο κινητό μου 13:30 2/4/07 για ενεργοποίηση.
Το απόγευμα που γύρισα Ο Λ Α ήταν εντάξη.
Υ.Γ. 2 χρόνια στην HOL χωρίς κανένα παράπονο. Οταν ρώτησα για το 4Χ μου απάντησαν οτι θα ισχύσει για όλους τους παλιούς με απλή μεταφορά στο ιδηόκτητο δύικτιο. Μετά δύο βδομάδες (έληγε σε 2,5 μήνες το 2 12μηνο) ξανά επικοινώνησα και πήρα την απάντηση οτι για να γίνει η μεταφορά ΠΡΕΠΕΙ να κάνω διακοπή ΝΕΑ αίτηση και αναμονή 1-2 μήνες.....
και βγαίνει το cable-tv της vivo. Αίτηση διακοπής στην HOL αίτηση cable-tv. Έχω 2 μήνες καιρό σκέφτηκα όσο και να αργήσουν δεν μένω χωρίς adsl. Στο μήνα πάνω με ειδοποιούν από vivo οτι παρά την διαθεσημότητα στην περιοχή μου δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ σε πόσο διάστημα θα μπορέσουν να κάνουν σύνδεση. Ακύρωση της αίτησης.
Τι μένει; από κάλυψη στην περιοχή μου μόνο ο ΟΤΕ. Πάω επί τόπου ρωτάω και μου εξηγούν:
Μόλις διακοπή η παλία σύνδεση την επομένη έρχεσε και κάνεις αίτηση. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ελεύθερα ζεύγη και σε 2-3 μέρες θα είστε ΟΝ. Τυπικά λέμε 12 εργάσιμες αλλά σίγουρα νωρίτερα. Ετσι έκανα αίτηση στον ΟΤΕ
Να ευχαριστήσω την κυρία Δήμητρα που με κατατόποισε και με εξυπηρέτησε
Δηλαδή από την αίτηση στην ενεργοποίηση της γραμμής (με ή χωρίς HOL) μόνο 4 ώρες;
Αναρωτιέμαι αν την ίδια εξυπηρέτηση απολαμβάνουν και οι αιτήσεις που έρχονται από τους εναλλακτικούς...
Δηλαδή από την αίτηση στην ενεργοποίηση της γραμμής (με ή χωρίς HOL) μόνο 4 ώρες;
Ναι, το κάνει συχνά τώρα τελευταία ο ΟΤΕ στους πελάτες που θέλουν να ακυρώσουν τον εναλλακτικό και να πάρουν Connx.
Αναρωτιέμαι αν την ίδια εξυπηρέτηση απολαμβάνουν και οι αιτήσεις που έρχονται από τους εναλλακτικούς...
:whistle: :lol:
@ ADSLgr.com All rights reserved.