PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιος Φταίει?..Εγώ ή η vivodi?

gastone_2005
28-03-07, 22:57
Καλησπέρα σε όλους,

Γράφω αυτό το θέμα γιατί θέλω να μου λύσετε κάποιες απορίες..

Και για να συμπληρώσω το ερώτημα του τίτλου, ποιός φταίει εγώ ή η Vivodi?
Μια εισαγωγή για να μπείτε στο κλίμα:

Είμαι συνδρομητής του Dsl Cube στα 2 mbps (μετά την τότε αναβάθμιση από ΟΤΕ) και λόγω της παρόδου των 6 μηνών του πακέτου η σύνδεση μου μετατράπηκε σε αορίστου.

Ο πρώτος λογαριασμός, 71,68 ευρώ!!!

Με την αποπληρωμή του η Vivodi με ειδοποιεί μέσω τηλεφώνου ότι δεν έπρεπε να πληρώσω τόσα και έτσι οδηγούμαι στο σημείο να κάνω αίτηση για επιστροφή χρημάτων..

Ήρθε ο επόμενος λογαριασμός, 38,98..

Αποφάσισα ότι είναι αρκετά τα λεφτά για αορίστου και είπα να ξαναγοράσω πακέτο Dslcube..Παρά το γεγονός ότι στο site αναφέρει πως το εν λόγω πακέτο είναι για νέους συνδρομητές ΜΟΝΟ, εγώ έκανα τον κόπο να πάρω ένα τηλ στο 11880 για να δω τί ακριβώς εννοούν και αν θα μπορούσα να αποφύγω τη διακοπή της παρούσας σύνδεσης μου και την εκ νέου ενεργοποίηση του cube, όπως άλλωστε είχα κάνει 2 φορές στο παρελθόν..

Μια πολύ ευγενική κοπέλα με διαβεβαίωσε πως απλά πρέπει να αποστείλλω τις πρωτότυπες αιτήσεις που περιέχονται μέσα στον κύβο και πώς η όλη διαδικασία θα κινούνταν ομαλά χωρίς κανένα εμπόδιο.Με την αποστολή των αιτήσεων όμως, με ενημέρωσαν ότι δεν μπορώ να βάλω πάλι τον κύβο αν δεν διακόψω πρώτα την παρούσα σύνδεση μου.

Εν τω μεταξύ τα λεφτά μου ακόμα να φανούν..

Απορία 1: Η vivo έγινε κολοσσός και έχει περιθώρια να χάνει (παλιούς) συνδρομητές της;
Απορία 2: Το λογιστήριο τους ποιός το "οργάνωσε" και πώς το οργάνωσε έτσι;
Απορία 3: Αγανακτισμένος σκέφτομαι τη λύση να καταφύγω σε Forthnet 2play..Εδώ όμως προκύπτει το ερώτημα: Θα με περιορίσει η δέσμευση 12 μηνών που είχε το πακέτο όταν το αγόρασα ή όλα θα γίνουν κανονικά με τη διακοπή και θα μπορώ να βάλω Forthnet?Γιατί αν με περιορίζει τότε μάλλον θα πρέπει να βρω κάποιο τρόπο να αποδεσμευτώ (π.χ. καταγγελία).

Υ.Γ. Ξέρω τι υπογράφω και είχα διαβάσει προσεκτικά όλους τους όρους που έθετε η αίτηση του DSLcube..Ακριβώς όμως επειδή ξέρω τι υπογράφω απαιτώ οι υπηρεσίες που δεσμεύεται σαν εταιρία ότι θα παρέχει να τις παρέχει σωστά και χωρίς περαιτέρω προβλήματα (βλέπε 2mbit=1 και υπέρογκοι λογαριασμοί στην αορίστου).

Ευχαριστώ για οποιεσδήποτε απαντήσεις :)

jimmad
29-03-07, 10:15
συβουλη παρε το 13880 και μιλα με την επιλογη 3

@ ADSLgr.com All rights reserved.