Επιστροφή στο Forum : Μακριά από την Cosmote
kadronarxis
05-04-15, 11:44
Είχα αφήσει 2 απλήρωτους λογαριασμούς και μου κόψανε 4 μέρες πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και τις εισερχόμενες κλήσεις.
Καλά να πάθω, λέω απο μέσα μου, άλλη φορά να είμαι κύριος στις υποχρεώσεις μου.
Πλήρωσα το χρέος χθες μεσημέρι, έκανα αίτηση επανασύνδεσης σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ κατάστημα cosmote.
Μέχρι τώρα, δεν έχω ούτε εισερχόμενες. Σε τηλέφωνο στο 13838 μου απάντησαν πως χρειάζονται 24 ώρες.
Πέρασαν οι 24 ώρες και ακόμα δεν έχω τηλέφωνο( ούτε καν εισερχόμενες).
Αυτή είναι η νέα τακτική του γερμανο-ΟΤΕ.
Τιμωρία όπως αυτή που περνάει η χώρα μας από τη ναζιστική μπότα.
Εννοείται Δευτέρα θα πάρω τη γραμμή σε άλλη εταιρεία.
Ευτυχώς πριν απο 15 μέρες που αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο, πήγα και έδωσα τα χρήματά μου στον Γιαπωνέζο και όχι στα γκεσταμπίτικα συμφέροντα.
ΜΑΚΡΙΑ απο γερμανικά προϊόντα.... και το Δ΄ ραϊχ.
Αυτά.
ΥΓ: απο κάποιον που οι 2 Θείοι του πολέμησαν στην Μάχη της Κρήτης.
Χαλάρωσε σύντροφε.
Για 2 λογαριασμούς σου έκοψαν τις εισερχόμενες ?
kadronarxis
05-04-15, 12:05
Για 2 λογαριασμούς.
Είμαι 42 ετών και το έχω ανάγκη το κινητό.
Από Δευτέρα άλλα 3 συμβόλαια γερμανο-οτε θα φύγουν σε άλλη εταιρεία( δε γράφω ποια για να μη θεωρηθεί διαφήμιση).
Απλά και ωραία.
Η καλύτερη αντίδραση είναι αυτή, και όταν σε πάρουν τηλέφωνο και σε ρωτήσουν γιατί φεύγεις να τους το πεις καθαρά και ξάστερα.
kadronarxis
05-04-15, 12:08
Εννοείται αδερφέ.
Ήμουν και τηλέφωνο οτε γιατί περίμενα (μάταια) το vdsl....δευτέρα και αυτό δρόμο.
Εγώ θα χάσω ρε;
Αυτός ο λάος έπρεπε να είναι σαν τους Εβραίους, μια γροθιά στις αποφάσεις του, για να έβλεπες μετά ποιος θα κουνιόταν. Όταν λέμε εμπάργκο το εννούμε.
και στους αλλους να πας αν αφησεις 2 απληρωτους τα ιδια θα παθεις, ετσι δουλευουν ολοι.
kadronarxis
05-04-15, 12:51
Προσωπικά, αν διάβασες το thread από την αρχή, δε με πείραξε αυτό.
Με πείραξε το γεγονός πως από χθες το ΠΡΩΙ έχω πληρώσει τα ΠΑΝΤΑ και με αφήνουν να περιμένω (τιμωρία και έτσι) τη Δευτέρα.
Αν πάω σήμερα Κυριακή(ανοιχτά είναι τα καταστήματα σήμερα) , σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και ζητήσω συμβόλαιο, ΑΜΕΣΩΣ θα έχω ενεργό αριθμό.
Και όμως, την επανασύνδεση την .....αφήνουν για Δευτέρα.
Αυτή η "τιμωρία"¨θυμίζει γκεστάμπο. Σκότωσες έναν γερμανό αξιωματικό, θα σκοτώσουμε 100 Έλληνες πατριώτες.
άφησες απλήρωτους λογαριασμούς και ωρύεσαι για τις επιπτώσεις
Έχει χαθεί το μέτρο μου φαίνεται και όλα αυτά δεμένα με το μνημόνιο και την .... κατοχή :rofl:
Άγιες μέρες που είναι θυμήθηκα και την κολυμβήθρα του Σιλωάμ
dimitris.taxideytis
05-04-15, 14:05
Προσωπικά, αν διάβασες το thread από την αρχή, δε με πείραξε αυτό.
Με πείραξε το γεγονός πως από χθες το ΠΡΩΙ έχω πληρώσει τα ΠΑΝΤΑ και με αφήνουν να περιμένω (τιμωρία και έτσι) τη Δευτέρα.
Αν πάω σήμερα Κυριακή(ανοιχτά είναι τα καταστήματα σήμερα) , σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και ζητήσω συμβόλαιο, ΑΜΕΣΩΣ θα έχω ενεργό αριθμό.
Και όμως, την επανασύνδεση την .....αφήνουν για Δευτέρα.
Αυτή η "τιμωρία"¨θυμίζει γκεστάμπο. Σκότωσες έναν γερμανό αξιωματικό, θα σκοτώσουμε 100 Έλληνες πατριώτες.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ.
Οπως θα επρεπε να καταλαβεις και παλι ειναι δικο σου σφαλμα γιατι το σαβ/κο ΔΕΝ προσμετραται στις εργασιμες....
Κακως λοιπον ωρυεσαι και διαμαρτυρεσαι....
Εμ αφηνεις απληρωτους λογαριασμους(ενω εχεις να παρεις αυτοκινητο) ,
εμ πληρωνεις ΑΦΟΥ σου εχουν μπλοκαρει το λογαριασμο μετα απο 2 μηνες χρησης ανευ αντιτιμου,
πληρωνεις σε ημερα που δεν μπορει να ισχυσει η μια εργασιμη για αρση της φραγης
και διαμαρτυρεσαι απο πανω....
Οσο για το σχολιο περι ανοικτων καταστηματων, μιλαμε για εμπορικα καταστηματα, ΟΧΙ για λογιστηρια εταιρειων, μη συγκρινεις λοιπον τα ανομοια...
Ελπίζω να κάνεις χαβαλε και να μην τα γράφεις αυτά σοβαρά
kadronarxis
05-04-15, 23:17
Στο πρώτο μήνυμα μου...γράφω: "Καλά να πάθω, λέω απο μέσα μου, άλλη φορά να είμαι κύριος στις υποχρεώσεις μου."
Έχω λεφτά λέει ο άλλος να πάρω αυτοκίνητο αλλά δεν έχω να πληρώσω τους λογαριασμούς μου....
Δε θα απαντήσω, άστο καλύτερα.
Αν πείραξε το JAPAN car, το παρακάτω είναι διαφωτιστικό:
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Sbhnei-stis-xamhles_123776_18073.asp
Στο θέμα μας:
Όταν κόβεις τις εισερχόμενες σε κάποιον, πρέπει να είσαι standby να το ανοίξεις διότι για ΜΕΡΙΚΟΥΣ είναι εργαλείο δουλειάς. Τώρα τι δουλειάς, δε σε αφορά.
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ και αν είναι ΣΑΒΒΑΤΟ ή ΚΥΡΙΑΚΗ ή ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.....όταν κλείνεις εισερχόμενες κλήσεις, θα είσαι STANDBY, να το ενεργοποιήσεις πάλι.
Γιατί εγώ μπορεί να είμαι σε δουλειά μακριά από το σπίτι μου, και να βασίζομαι στο κινητό για ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Από τη στιγμή που ακουμπάς το χρήμα, ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, ανοίγουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ...
Σήμερα, με ανοιχτά καταστήματα μπορούσες ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ. Δε με νοιάζει ποιο department είναι operative και ποιο όχι, ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ.
Να πλήρωνες σε εργάσιμη, ο γιαπωνέζος σε μάρανε.
Παλίκαροι δε θέλετε να καταλάβετε μου φαίνεται.
Πλήρωσε; Ναι.
Έχει τηλέφωνο; Όχι
Αν ήταν να μην έχει τηλέφωνο να του λέγαν έλα να μας πληρώσεις την επόμενη εργάσιμη. Αυτή τη στιγμή δεν έχει υπηρεσία ενώ είναι πληρωμένη. Δεν είναι δύσκολο...
Το πως χωράνε σε ένα ποστ η εταιρία κινητής τηλεφωνίας, οι απλήρωτοι λογαριασμοί, οι Ναζί και η Μάχη της Κρήτης είναι κάτι που με υπερβαίνει.
Προς Θεού, δεν λέω πως δεν έχεις δίκιο για την καθυστέρηση στην ενεργοποίηση της σύνδεσής σου, αλλά οι συνειρμοί είναι εξωφρενικοί.
Αναλογικά και μιας και είσαι αρκετά μεγάλος για να θυμάσαι, στα 80s που έπρεπε να έχεις μέσον βουλευτή για να σου βάλουν αναλογικη ΟΤΕτζίδικη γραμμή, πως θα αντιδρούσες μιας και δεν είχες άλλους παρόχους να διαλέξεις ;
Όσον αφορά την αυτοκινητοβιομηχανία, είναι μια μεγάλη -off topic- κουβέντα, ο Έλληνας έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα γερμανικά αυτοκίνητα όχι απαραίτητα γιατί είναι "καλύτερα" (εδώ ο μικρομεσαίος με την Γκόλφω νομίζει ότι έχει αμάξι!), αλλά γιατί είναι περισσότερο πουλ μουρ...
Πλήρωσε; Ναι.
Έχει τηλέφωνο; Όχι
Αν ήταν να μην έχει τηλέφωνο να του λέγαν έλα να μας πληρώσεις την επόμενη εργάσιμη. Αυτή τη στιγμή δεν έχει υπηρεσία ενώ είναι πληρωμένη. Δεν είναι δύσκολο...
Εσύ δεν κατάλαβες, ο τύπος είχε αφήσει απλήρωτους 2 λογαριασμούς, σιγά μην τον κέρναγαν και καφεδάκι. Επίσης πήγε και πλήρωσε Σάββατο, το Σάββατο(και την Κυριακή) είναι κλειστά, δεν θέλει και πολύ μυαλό.
Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
06-04-15, 01:35
Πλήρωσε; Ναι.
Έχει τηλέφωνο; Όχι
Εσύ δεν κατάλαβες, ο τύπος είχε αφήσει απλήρωτους 2 λογαριασμούς, σιγά μην τον κέρναγαν και καφεδάκι. Επίσης πήγε και πλήρωσε Σάββατο, το Σάββατο(και την Κυριακή) είναι κλειστά, δεν θέλει και πολύ μυαλό.
24 ώρες του είπαν οτι θέλει, όχι 48.
homo_digital
06-04-15, 08:34
Δηλαδή οι νέες συνδέσεις που γίνονται τα Σάββατα και ενεργοποιούνται εντός μίας ώρας δεν εμπίπτουν στις εργάσιμες μέρες; Μόνο οι επανασυνδέσεις; Δεν έχω άποψη για τον φίλο αλλά μου κάνει εντύπωση η αντίφαση αυτή.
Δηλαδή οι νέες συνδέσεις που γίνονται τα Σάββατα και ενεργοποιούνται εντός μίας ώρας δεν εμπίπτουν στις εργάσιμες μέρες; Μόνο οι επανασυνδέσεις; Δεν έχω άποψη για τον φίλο αλλά μου κάνει εντύπωση η αντίφαση αυτή.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως στις νέες συνδέσεις δε μπλέκει το λογιστήριο, αφού δε τιμολογείται τίποτα ακόμα.
Τεχνικά, από το standby προσωπικό που εργάζεται τα Σ/Κ θα μπορούσε να γίνει άρση φραγής, αλλά αν υπάρχει κάποια διαδικασία ελέγχου πληρωμής από το λογιστήριο σε συνδιασμό με τον τρόπο πληρωμής (ΑΤΜ, κάρτα, κατάστημα κτλ) προκαλεί την καθυστέρηση.
ΠΑΝΤΩΣ, για να λέμε και του στραβού (ή του κακοπληρωτή :lol: ) το δίκιο, υπάρχει μια εταιρία εκεί έξω που κάνει πρώτα άρση φραγής και μετά έλεγχο, τουλάχιστον το είχε κάνει σε εμένα, σε σαββατοκύριακο. Απλά αν ο πελάτης λέει παραμύθια για την πληρωμή, του ξαναρίχνει φραγή και δε του ξανακάνει διακανονισμό.
Εγω δεν καταλαβα πως σε ενα εργαλειο δουλειας αφηνεις απληρωτους τους λογαριασμους. Μεγαλο το ρισκο χρονου με τα λογιστηρια και τις επανασυνδεσεις.
Ίσως και οι εταιρείες να μην θέλουν τέτοιους πελάτες (κακοπληρωτές) και κατά κάποιο τρόπο σε οδηγούν στην έξοδο.
Ο άνθρωπος όσο δίκιο και να έχει (αν έχει), το χάνει γιατί μέσα στην σύγχυση του μπλέκει την κακή εξυπηρέτηση, την άδικη (ίσως) αντιμετώπιση, με την γερμανική κατοχή, την μάχη της Κρήτης etc. Του έκοψε την σύνδεση μια ελληνική εταιρεία, με έλληνες υπαλλήλους και ελληνική διοίκηση αλλά γερμανό μέτοχο και αυτός αποφάσισε να το αποδώσει στους ...ναζί. Αν για κάποιους φαίνεται παράλογο, δεν θα έπρεπε: τόσο καιρό όλα τα κακά της χώρας τα αποδίδουμε στην Μέρκελ με το ναζιστικό μουστάκι, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε πως αυτό είναι προσβλητικό για τον γερμανικό λαό.
Επανερχόμενοι στο ασφαλώς άκυρο αρχικό ποστ του συγχυσμένου φίλου μας: δηλαδή αν τον είχε αδικήσει η Sony θα εξυμνούσε την Χιροσίμα ή θα απέδιδε την κακή εξυπηρέτηση στον φιλοναζισμό του Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας; Αν ο υπάλληλος που θα με εξυπηρετήσει στο κατάστημα της Wind είναι μαύρος, εγώ πρέπει να αποδώσω στην καταγωγή του την κακή ποιότητα της εξυπηρέτησης του;
Τι πρέπει να ειπωθεί ακόμα για να να καταλάβουμε πως η κατάχρηση της αναγωγής των πάντων στην ναζιστική Γερμανία δεν είναι απλώς ένα λάθος ιστορικό καπρίτσιο αλλά μία βαθιά ρατσιστική ενέργεια με την οποία ο μέσος πολίτης δικαιώνει τις σχηματικές αντιλήψεις και κατ επέκταση τις σχηματικές συμπεριφορές;
Ο άνθρωπος όσο δίκιο και να έχει (αν έχει), το χάνει γιατί μέσα στην σύγχυση του μπλέκει την κακή εξυπηρέτηση, την άδικη (ίσως) αντιμετώπιση, με την γερμανική κατοχή, την μάχη της Κρήτης etc. Του έκοψε την σύνδεση μια ελληνική εταιρεία, με έλληνες υπαλλήλους και ελληνική διοίκηση αλλά γερμανό μέτοχο και αυτός αποφάσισε να το αποδώσει στους ...ναζί. Αν για κάποιους φαίνεται παράλογο, δεν θα έπρεπε: τόσο καιρό όλα τα κακά της χώρας τα αποδίδουμε στην Μέρκελ με το ναζιστικό μουστάκι, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε πως αυτό είναι προσβλητικό για τον γερμανικό λαό.
Επανερχόμενοι στο ασφαλώς άκυρο αρχικό ποστ του συγχυσμένου φίλου μας: δηλαδή αν τον είχε αδικήσει η Sony θα εξυμνούσε την Χιροσίμα ή θα απέδιδε την κακή εξυπηρέτηση στον φιλοναζισμό του Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας; Αν ο υπάλληλος που θα με εξυπηρετήσει στο κατάστημα της Wind είναι μαύρος, εγώ πρέπει να αποδώσω στην καταγωγή του την κακή ποιότητα της εξυπηρέτησης του;
Τι πρέπει να ειπωθεί ακόμα για να να καταλάβουμε πως η κατάχρηση της αναγωγής των πάντων στην ναζιστική Γερμανία δεν είναι απλώς ένα λάθος ιστορικό καπρίτσιο αλλά μία βαθιά ρατσιστική ενέργεια με την οποία ο μέσος πολίτης δικαιώνει τις σχηματικές αντιλήψεις και κατ επέκταση τις σχηματικές συμπεριφορές;
Συμφωνώ απόλυτα.
dimitris.taxideytis
06-04-15, 13:52
Να κανω αλλη μια φορα το συνηγορο του διαβολου.
Στο πρωτο ποστ λεει οτι πληρωσε το μεσημερι. (το θεμα το ανοιξε στις 11.44 αρα δεν ειχε συμπληρωσει καν το 24ωρο)
Σε επομενο ποστ (#7) λεει οτι πληρωσε πρωι....
Και ναι θα του την πω!!!
Οταν λες οτι εχεις αναγκη το τηλεφωνο, δεν το αφηνεις απληρωτο....
Αλλα τον νοιαζει αυτος να περναει καλα οχι να ειναι συνεπης. Αποδειξη οτι 15 μερες πριν του κανουν φραγη πηρε αυτοκινητο συμφωνα με τα λεγομενα του, ΑΡΑ ειχε τα χρηματα για να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του...
Και μεταχειρισμενο να ηταν και με δοσεις, παλι επρεπε να δωσει προκαταβολη, αρα δεν τιθεται θεμα να μην μπορουσε επι 2 μηνες να πληρωσει το λογαριασμο.
Κλασσικη περιπτωση Ελληναρα που χρωσταει ενω μπορει να πληρωσει, φωναζει οταν αυτοι που αδικηθηκαν απο τη συμπεριφορα του παιρνουν μετρα,
δεν κανει τις σωστες κινησεις και , του φταινε ολοι οι αλλοι και μπλεκει κατοχη,ναζι και τα σχετικα...
Αν εισαι επαγγελματιας τα εργαλεια της δουλειας σου τα σεβεσαι και τα προσεχεις...
Αν το τηλεφωνο ειναι εργαλειο τοτε πληρωνεις....
Αν εισαι επαγγελματιας τοτε γνωριζεις οτι τα περισσοτερα λογιστηρια εταιρειων δεν λειτουργουν σαβ/κο και δεν πας σαββατο μεσημερι(πρωτο ποστ) να πληρωσεις...
Αν εισαι επαγγελματιας γνωριζεις οτι ακομη και αν η φραγη αναιρειται μεσω αυτοματοποιημενης διαδικασιας(software) και
παλι λογω σαβ/κου ενδεχεται το προγραμμα να μην αναγνωριζει τις ημερομηνιες(ειδικα εαν το προγραμμα το οποιο πιθανον
ειναι εισαγομενο , βλεπει την ημερα ως αργια-Πασχα Καθολικων).
Ας μη μας φταινε λοιπον οι "κακοι" Γερμανοι, αλλα το στραβο μας το κεφαλι...
Στην αρχή νόμισα οτι έκανε πλάκα με το rant κατά των Γερμανών, και το βρήκα αστείο. Μετά κατάλαβα οτι τα εννοεί όσα λέει και κατάλαβα γιατί θα είμαστε πάντα μια αφρικάνικη χώρα. Και κρυφορατσιστές.
:yawn:
Καλά χαλαρώστε λίγο.
Ειδικά τις επικλήσεις στο παρελθόν των Γερμανών, το κρίνω βερεσέ και ασήμαντο την ώρα που πολλοί Έλληνες σε Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη εδώ και 5 χρόνια τραβάνε του Χριστού τα πάθη από κοινωνικά και επαγγελματικά εξαιρετικά προκλητικές ρατσιστικές συμπεριφορές, την ώρα που οι Γερμανοί σε αρκετά μεγάλο ποσοστό φοροδιαφεύγουν χωρίς αύριο αλλά το παίζουν οσίες παρθένες στους υπόλοιπους.
Μπορεί να μην κολλάει και να ξεπερνάει το όριο, αλλά ας μην κραζόμαστε μεταξύ μας για δαύτους με βάση τα παραπάνω. Όπως και να το κάνει κάποιος στην τελική, είναι η ιστορία τους και οι πρόγονοι τους όσο και να θέλουν να τη σβήσουν και να το παίζουν παρθενογεννημένοι. :p
Και ας επιστρέψουμε στο θέμα μας, ελπίζω να τον συνέδεσαν. Δύο μήνες ήταν πολλοί, αλλά όταν σου λένε συγκεκριμένο διάστημα για επανασύνδεση, το να σου κάτσει από 24ωρο-48ωρο είναι σπάσιμο νεύρων.
Καλά χαλαρώστε λίγο.
Ειδικά τις επικλήσεις στο παρελθόν των Γερμανών, το κρίνω βερεσέ και ασήμαντο την ώρα που πολλοί Έλληνες σε Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη εδώ και 5 χρόνια τραβάνε του Χριστού τα πάθη από κοινωνικά και επαγγελματικά εξαιρετικά προκλητικές ρατσιστικές συμπεριφορές, την ώρα που οι Γερμανοί σε αρκετά μεγάλο ποσοστό φοροδιαφεύγουν χωρίς αύριο αλλά το παίζουν οσίες παρθένες στους υπόλοιπους.
Μπορεί να μην κολλάει και να ξεπερνάει το όριο, αλλά ας μην κραζόμαστε μεταξύ μας για δαύτους με βάση τα παραπάνω. Όπως και να το κάνει κάποιος στην τελική, είναι η ιστορία τους και οι πρόγονοι τους όσο και να θέλουν να τη σβήσουν και να το παίζουν παρθενογεννημένοι. :p
Οχι φίλτατε, δεν χαλαρώνουμε.
Γιατί με την ίδια λογική, ας μιλήσουμε για ελληναράδες που μεταχειρίζονται με τον κάκιστο , αχαρακτήριστο τρόπο μετανάστες στην χώρα, τα παραδείγματα αμέτρητα.
Με την ίδια λογική ας μιλήσουμε για ελληναράδες που μεταχειρίζονται με τον χειριστο τρόπο ΕΛΛΗΝΕΣ στην Αμερική , χειρότερα από ξένους μετανάστες.
Και ας θυμόμαστε ότι σε κάθε νόμισμα υπάρχουν ΔΥΟ πλευρές. Εξαιρετικοί ξένοι, εξαιρετικοί Έλληνες.
Οταν δεν το θυμόμαστε , γινόμαστε ρατσισταριά.
Οχι φίλτατε, δεν χαλαρώνουμε.
Γιατί με την ίδια λογική, ας μιλήσουμε για ελληναράδες που μεταχειρίζονται με τον κάκιστο , αχαρακτήριστο τρόπο μετανάστες στην χώρα, τα παραδείγματα αμέτρητα.
Με την ίδια λογική ας μιλήσουμε για ελληναράδες που μεταχειρίζονται με τον χειριστο τρόπο ΕΛΛΗΝΕΣ στην Αμερική , χειρότερα από ξένους μετανάστες.
Και ας θυμόμαστε ότι σε κάθε νόμισμα υπάρχουν ΔΥΟ πλευρές. Εξαιρετικοί ξένοι, εξαιρετικοί Έλληνες.
Οταν δεν το θυμόμαστε , γινόμαστε ρατσισταριά.
Εγώ λέω να μιλήσουμε για το 1922 και το ρατσισμό από Έλληνες σε Έλληνες για να δούμε για τι πάτο είμαστε ικανοί να πιάσουμε ως χώρα, μα όλα αυτά δεν κολλάνε πουθενά οπότε no point. Δε διαφωνώ πως κάθε λαός έχει τα ζώα του, άλλοι περισσότερα και άλλοι λιγότερα (εμείς εκεί χτυπάμε πρωτάθλημα), αλλά έχουμε πιαστεί για λάθος αφορμή σε λάθος θέμα και ίσως βγάζουμε γενικευμένα λανθασμένα συμπεράσματα για το τι άνθρωπος είναι ο καθένας. Οπότε ναι, ας χαλαρώσουμε.
@ ADSLgr.com All rights reserved.