PDA

Επιστροφή στο Forum : Εμπειρία μου της 3 πρώτες μέρες με wind

valantis1985
07-04-15, 17:42
καλησπέρα,ακούστε να γελάσετε,πριν 10-15 ημέρες επειδή δεν δέχτηκα κάποια καλή προσφορά από την ΟΝ είπα να αλλάξω εταιρεία πάω στα public μου είπαν μια προσφορά από την wind μου άρεσε & είπα οκ,8-10 ήμερες μετά που ήρθε η wind,χαρούμενος εγώ λέω 8100 κλείδωνα στην ΟΝ γιατί είχα 8 σύνδεση με 19-20dB Attenuation τώρα με την 24 μπορεί να πάω στα 12-13,κάνω της ρυθμίσεις μου στο D-Link 2750B συνδέομε βλέπω 8600 Downstream,τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε θα το ελέγξουν & όλα αυτά την πρώτη ήμερα.
Την δεύτερη ήμερα μπαίνω στο router να δω αν άλλαξε τίποτα & βλέπω 1954 Downstream & 73 Upstream με 364dB Attenuation στο Downstream:shock: τι είναι αυτά,πλακα μας κάνουν (όλα αυτά από την παρασκευή)
μέχρι τώρα δεν έχω βγάλει άκρη,άπλα τους πείρα τηλέφωνο και θα στείλουν τεχνικό,από την μεριά μου σκέφτομαι ότι έκανα χοντρή ηλιθιότητα που άλλαξα και ότι με περιμένουν 2 μακριά χρονιά με την wind ελπίζω να πάνε όλα καλά.
"το κάλω είναι ότι τουλάχιστον στο 1212 είναι εξυπηρετική και ευγενική "

Υ.Σ
μέσα σε όλα αυτά κάνει και το τηλέφωνο παράσιτα:cry:

DVader
07-04-15, 18:34
καλησπέρα,ακούστε να γελάσετε,πριν 10-15 ημέρες επειδή δεν δέχτηκα κάποια καλή προσφορά από την ΟΝ είπα να αλλάξω εταιρεία πάω στα public μου είπαν μια προσφορά από την wind μου άρεσε & είπα οκ,8-10 ήμερες μετά που ήρθε η wind,χαρούμενος εγώ λέω 8100 κλείδωνα στην ΟΝ γιατί είχα 8 σύνδεση με 19-20dB Attenuation τώρα με την 24 μπορεί να πάω στα 12-13,κάνω της ρυθμίσεις μου στο D-Link 2750B συνδέομε βλέπω 8600 Downstream,τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε θα το ελέγξουν & όλα αυτά την πρώτη ήμερα.
Την δεύτερη ήμερα μπαίνω στο router να δω αν άλλαξε τίποτα & βλέπω 1954 Downstream & 73 Upstream με 364dB Attenuation στο Downstream:shock: τι είναι αυτά,πλακα μας κάνουν (όλα αυτά από την παρασκευή)
μέχρι τώρα δεν έχω βγάλει άκρη,άπλα τους πείρα τηλέφωνο και θα στείλουν τεχνικό,από την μεριά μου σκέφτομαι ότι έκανα χοντρή ηλιθιότητα που άλλαξα και ότι με περιμένουν 2 μακριά χρονιά με την wind ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Υ.Σ

Αν είσαι μέσα στο 15μέρο ή μήνα ακόμα κάνε υπαναχώρηση και μην περιμένεις άλλο να φτιάξει γιατί δεν θα βγάλεις άκρη και θα τσουλάνε τον χρόνο !

FEFOS93
07-04-15, 18:52

Υ.Σ

Οσο καιρο ειχα cyta, δεν ειχα κανενα παραπονο με το τηλεφωνο.
Μολις πηγα σε wind (ειμαι 5-6 χρονια σε αυτην), αρχησαν τα παρασιτα.
Η λυση βρεθηκε οταν αγορασα ενα πολυμπριζο ασφαλειας, το οποιο καθαριζει τα παρασιτα της γραμμης, απο τοτε που εβαλα το καλωδιο του τηλεφωνου πανω, σταματησαν τα παρασιτα.

Δεν σου λεω βεβαια να κανεις το ιδιο, απλα το αναφερω, διοτι ημουν και εγω παθων.

OxAp0d0
08-04-15, 13:18
Βαλάντη μου έβγαλες τα μάτια, αυτό το "κάλω" ειδικά με σκότωσε. :lol:

on topic:

Υ.Σ

2 τινά παίζουν για να έχεις παράσιτα. Ή δεν έχεις φίλτρο ή έχεις καλωδιακό πρόβλημα από την πλευρά της WIND.

Βγάλε ρούτερ, και δεύτερα τηλέφωνα από τη γραμμή, κάνε μια δοκιμή με μόνο 1 συσκευή και αν έχεις πάλι παράσιτα, κλάφτα και βάφτα μαύρα. Είναι καλωδιακή βλάβη, φταίει (και) ο ΟΤΕ και θα το διαχειριστεί η WIND. Θα το δει ο τεχνικός που σου είπαν πως θα έρθει.

Αν δεν έχεις παράσιτα, βάλε φίλτρα στις τηλεφωνικές συσκευές και δες πάλι που συγχρονίζεις.

valantis1985
08-04-15, 15:13
Ήρθε σήμερα ο τεχνικός κοιτάει τα καλώδια & φτιάχνει κάτι κάτω στην πολυκατοικία (μην ρωτήσετε τι δεν έχω ηδέα) και τώρα συγχρονίζω στα 10135 με 22dB Attenuation,το σταθερό ακόμα κάνει παράσιτα το βάζω μόνο του πάνω στην γραμμή πείρα και ένα φίλτρο για να τα παράσιτα αλλά τίποτα πάλι κάνει παράσιτα.
Καμιά ιδέα τι άλλο να δοκιμάσω?

@ ADSLgr.com All rights reserved.