Επιστροφή στο Forum : Inalan
και μία "ανακάλυψη"...είμαι σε ξενοδοχείο με free internet...προσπαθώ να δω τις κάμερες μέσω του ajax app στο κινητό μου...αμ δε
Επειδή έχει συμβεί και σε εμένα αυτό με ξενοδοχείο, υπάρχει περίπτωση να κόβουν τις vpn συνδέσεις με κάποιο τρόπο και να μην έχεις πρόσβαση. Απο τη στιγμή που μπήκες με τα δεδομένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απο τη μεριά σου.
Επειδή έχει συμβεί και σε εμένα αυτό με ξενοδοχείο, υπάρχει περίπτωση να κόβουν τις vpn συνδέσεις με κάποιο τρόπο και να μην έχεις πρόσβαση.
Να υποθέσω ότι το ξενοδοχείο έχει Vpn? αυτό εννοείς? για λόγους "προστασίας" από το τι θα κάνουν οι πελάτες με το Internet?
Εάν αυτό εννοείς τότε μάλλον "πάει" η λύση που σκεφτόμουν για λειτουργία του ajax app και με χρήση vpn από μεριάς μου (εάν και όταν μπω πίσω από cgnat).
Να υποθέσω ότι το ξενοδοχείο έχει Vpn? αυτό εννοείς? για λόγους "προστασίας" από το τι θα κάνουν οι πελάτες με το Internet?
Ναι για λόγους προστασίας σε κόβουν.
Το ποιο απλό που μπορεί να κάνουν, ειναι να κόβει πόρτες.
Εάν αυτό εννοείς τότε μάλλον "πάει" η λύση που σκεφτόμουν για λειτουργία του ajax app και με χρήση vpn από μεριάς μου (εάν και όταν μπω πίσω από cgnat).
Κατά 90% δεν είχε να κάνει με το ότι κόβουν κάποιο VPN.. Άλλωστε στην περίπτωσή σου δεν πήγαινες να μπεις με κάποιο VPN, απλά χτύπαγες μια x πόρτα στην εξωτερική IP σου.
Απλά από default στα ξενοδοχεία και γενικότερα σε εταιρικά guest δίκτυα, τα firewall αφήνουν κίνηση http/https, άντε και στο τσακίρ κέφι πόρτες 21/22/23.
Αλλά κίνηση VPN δύσκολο να κόψουν..* Έχω βρεθεί σε αμέτρητα ξενοδοχεία, ειδικά σε επαγγελματικά ταξίδια. Και σε αυτές τις περιπτώσεις σίγουρα θα μπεις στο εταιρικό δίκτυο να κάνεις κάτι, ακόμη και αν έχεις γυρίσει στο ξενοδοχείο.
Ποτέ δε θυμάμαι να έφαγα πόρτα όταν προσπαθούσα να συνδεθώ στο εταιρικό VPN. Και είναι λογικό άλλωστε.. Το 90% των επισκεπτών που είναι εκει για δουλειά, σίγουρα θα χρειαστεί να δουλέψει, ακόμη και όταν είναι στο δωμάτιο.
Και φυσικά σχεδόν όλοι για να το κάνουν αυτό, θα συνδεθούν στην εταιρία τους μέσω VPN.
*Εξαίρεση ίσως αποτελεί η περίπτωση να χρησιμοποιούν κάποιο app control για να μπλοκάρουν τις γνωστές client vpn λύσεις τύπου NordVPN
Αν εσένα ο σκοπός σου είναι, σε περίπτωση που σου κόψουν την public ΙP να χρησιμοποιήσεις μια τέτοια λύση, τότε πιθανώς να έχεις πρόβλημα.
Αν και η λύση στην οποία αναφέρεσαι, VPN tunneling δηλαδή, δε χρειάζεται λύσεις τύπου NordVPN
Το ποιο απλό που μπορεί να κάνουν, ειναι να κόβει πόρτες.
Τώρα που έγραψες για "πόρτες", άλλη μία "ανακάλυψή" μου...η μία από τις 3 κάμερές μου (η πιο παλιά sricam) εδώ και αρκετό καιρό έχει εμφανίσει 2 θεματάκια, ένα εκ των οποίων είναι ότι ορισμένες φορές ενώ συνδέεται στο εσωτερικό δίκτυο ΔΕΝ έχει πρόσβαση στο Ιντερνετ. Άρα και δεν μπορείς να την δεις μέσα από το δικό της app. Μάλλον θέλει κάποιο ριζικό ρισετ.
Να όμως που στο ajax app δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα, προφανώς γιατί βγαίνει με τις πόρτες της...προφανώς και σε vlc θα έχει αντίστοιχη συμπεριφορά. Οι πόρτες που λέγαμε.
- - - Updated - - -
Κατά 90% δεν είχε να κάνει με το ότι κόβουν κάποιο VPN.. Άλλωστε στην περίπτωσή σου δεν πήγαινες να μπεις με κάποιο VPN, απλά χτύπαγες μια x πόρτα στην εξωτερική IP σου.
Όχι δεν είπα ότι κόβουν το VPN (που άλλωστε δεν ειχα), αλλά μήπως χρησιμοποιούν οι ίδιοι VPN για να προστατευθούν από τίποτα "παράξενες" ενέργειες/sites/αναρτήσεις κλπ που θα κάνουν οι πελάτες τους..για προστασία τους δηλαδή...εάν γίνει κάτι παράξενο από πελάτη τους, πως προστατεύονται? από logs ότι η τάδε ενέργεια έγινε από το τάδε δωμάτιο που το είχε ο τάδε πελάτης?
Όχι δεν είπα ότι κόβουν το VPN (που άλλωστε δεν ειχα), αλλά μήπως χρησιμοποιούν οι ίδιοι VPN για να προστατευθούν από τίποτα "παράξενες" ενέργειες/sites/αναρτήσεις κλπ που θα κάνουν οι πελάτες τους..για προστασία τους δηλαδή...εάν γίνει κάτι παράξενο από πελάτη τους, πως προστατεύονται? από logs ότι η τάδε ενέργεια έγινε από το τάδε δωμάτιο που το είχε ο τάδε πελάτης?
Δεν χρησιμοποιούν τέτοιες λύσεις τα ξενοδοχεία/εταιρίες. Ειδικά για να μη φαίνεται η ΙΡ τους επειδή κάποιος πελάτης κάτι θα γράψει κάπου; Δεν έχουν λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο.
Στην ανατολική θεσσαλονίκη όλα καλά. Το πρόβλημα το έχουν στα δυτικά, εδώ και 2 μέρες
Συγκεκριμενα για τον Ευοσμο αν κανεις μια αναζητηση στο Telegram θα δεις τα πρωτα μηνυματα διακοπων απο το 2022
Το προβλημα στη δυτικη Θεσ/νικη ειναι πανω απο δυο χρονια σιγουρα.
Το συμπερασμα μου μετα απο τοσο καιρο ειναι οτι καλυτερα να σκαβει η Ιναλαν αφοτου εχουν τελειωσει οι αλλοι παροχοι τις εργασιες τους.
Αν λοιπον στην ανατολικη θεσ/νικη εσκαψαν προσφατα κι ενω ειχαν ολοκληρωσει οι αλλοι τοτε θεωρω απιθανο να υπαρχουν βλαβες με κομμενες ινες κλπ.
Συγκεκριμενα για τον Ευοσμο αν κανεις μια αναζητηση στο Telegram θα δεις τα πρωτα μηνυματα διακοπων απο το 2022
Το συμπερασμα μου μετα απο τοσο καιρο ειναι οτι καλυτερα να σκαβει η Ιναλαν αφοτου εχουν τελειωσει οι αλλοι παροχοι τις εργασιες τους.
Αν λοιπον στην ανατολικη θεσ/νικη εσκαψαν προσφατα κι ενω ειχαν ολοκληρωσει οι αλλοι τοτε θεωρω απιθανο να υπαρχουν βλαβες με κομμενες ινες κλπ.
Δεν είπα πως δεν είχαν θέματα και παλιότερα.
Γνωρίζω πως είχαν διαρκώς θέματα, γιατί έχω συναδέλφους στην δουλειά μου με inalan από τον εύοσμο συγκεκριμένα που είχαν διαχρονικώς, θέματα.
Ανατολικά, στην τούμπα τουλάχιστον που μένω εγώ, από τον οκτώβριο που είμαι με inalan, είχα 2-3 φορές θέματα με διακοπές κλπ.
Σαφώς και δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα και πολλοί σκέφτονται να αλλάξουν πάροχο.
Γενικής φύσεως ερώτηση...
Έστω ότι συμφωνείς για τα 25€ ή ό,τι ποσό να 'ναι...
Απόδειξη παροχής υπηρεσιών σου δίνουν;
Αν πεις να πληρώσεις με κάρτα το δέχονται ή σου λένε τίποτα περίεργα;
Φυσικά και όχι.
- - - Updated - - -
Τα προβλήματα δυτικά είναι θέμα με κομμένες ίνες η κάτι άλλο? Δολιοφθορά από περαστικούς πχ?
Τα προβλήματα δυτικά είναι θέμα με κομμένες ίνες η κάτι άλλο? Δολιοφθορά από περαστικούς πχ?
99% απο τα σκαψιματα αλλων παροχων.
Ξερω οτι η κοσμοτε σκαβει 30εκατ και προσφατα περασε η vodafone σε μενα παλι στα 30εκατ στην ασφαλτο.
Η ιδια η Ιναλαν λεει στο Telegram για 10 εκατ οποτε την κοβουν ευκολα.
99% απο τα σκαψιματα αλλων παροχων.
Ξερω οτι η κοσμοτε σκαβει 30εκατ και προσφατα περασε η vodafone σε μενα παλι στα 30εκατ στην ασφαλτο.
Η ιδια η Ιναλαν λεει στο Telegram για 10 εκατ οποτε την κοβουν ευκολα.
λιγοτερο μου φαινεται εμενα.τελευταια μοδα που βλεπω ειναι να το περνανε στους αρμους του πεζοδρομιου δλδ 2-3 εκατοστα μαξιμουμ
λιγοτερο μου φαινεται εμενα.τελευταια μοδα που βλεπω ειναι να το περνανε στους αρμους του πεζοδρομιου δλδ 2-3 εκατοστα μαξιμουμ
Το κάνουν και αυτό αλλά μόνο για τα τελευταία μέτρα. Όταν πρόκειται για κορμό σκάβουν πιο βαθιά.
Το κάνουν και αυτό αλλά μόνο για τα τελευταία μέτρα. Όταν πρόκειται για κορμό σκάβουν πιο βαθιά.
δεν προσεξα πουθενα εργα ειναι η αληθεια.ολο το εργο γυρω απο το τετραγωνο το ειδα μεσω πλακακιου
Επειδή λέγονται πολλά για Θεσσαλονίκη, είμαι Αμπελόκηπους και πελάτης αρκετά χρόνια. Το μόνο θέμα που είχα είναι 2 φορές που κόψαμε έργα την ινα (το ένα πρόσφατα), και τις 2 φορές ήρθαν και την κόλλησαν σε λιγότερο από 24 ώρες.
Επίσης δουλεύω στον Εύοσμο όπου και εκεί έχουμε inalan primary σε ένα mikrotik που στέλνει email οπότε υπάρχει θέμα και γυρνάει στη 2η σύνδεση, μου έχει κάνει κάτι στιγμιαία γυρίσματα αλλά πέρα από αυτό τιποτα.
Ξέρουμε αν θα αναβαθμίσει η inalan τις ταχύτητες της;
Εν έτη 2025 το Gbps φαίνεται mainstream, ειδικά από τη στιγμή που στον πΟΤΕ προσφέρουν 3gbps και στο εξωτερικό 10Gbps.
Εδω μας εβαλαν 10% πολιτικη ορθη χρησης στο 1G.
Αποκλειεται να δωσουν παραπανω γιατι και η υποδομη τους ειναι μεχρι τοσο.
Αν στο μελλον αλλαξουν θα το δουμε.
Εδω μας εβαλαν 10% πολιτικη ορθη χρησης στο 1G.
Αποκλειεται να δωσουν παραπανω γιατι και η υποδομη τους ειναι μεχρι τοσο.
Αν στο μελλον αλλαξουν θα το δουμε.
δωρεαν αναβαθμιση για τις 300ρες τωρα :lol:
Παντως απο τοτε που μπηκα σε οπτικη και με τα 100 της κοσμοτε ημουν πολυ ενταξει.ειδικα απο τοτε που αυξησαν και το upload
Σημερα 8:02: Mail Eurobank:
Σας ενημερώνουμε ότι χρεώθηκε με 34,60 EUR ο λογαριασμός σας με τελευταία ψηφία **********
Αιτιολογία: Π.Ε INALANRF************
Σήμερα 13:45: Mail Inalan:
Αγαπητοί συνδρομητές,
ευγενική υπενθύμιση!
Σας ενημερώνουμε ότι σύντομα λήγει η περίοδος προπληρωμής σας. Το ανεξόφλητο ποσό ανέρχεται στα 34.60 €, παρακαλούμε όπως προβείτε σε εξόφληση, πριν τη λήξη του τρέχοντος μήνα.
Μπορείτε να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας ηλεκτρονικά, σε κάποιο γραφείο μας ή και μέσω του συστήματος πληρωμών ‘ΔΙΑΣ’, με τον μοναδικό προσωπικό σας κωδικό
Σημερα 8:02: Mail Eurobank:
Σας ενημερώνουμε ότι χρεώθηκε με 34,60 EUR ο λογαριασμός σας με τελευταία ψηφία **********
Αιτιολογία: Π.Ε INALANRF************
Σήμερα 13:45: Mail Inalan:
Αγαπητοί συνδρομητές,
ευγενική υπενθύμιση!
Σας ενημερώνουμε ότι σύντομα λήγει η περίοδος προπληρωμής σας. Το ανεξόφλητο ποσό ανέρχεται στα 34.60 €, παρακαλούμε όπως προβείτε σε εξόφληση, πριν τη λήξη του τρέχοντος μήνα.
Μπορείτε να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας ηλεκτρονικά, σε κάποιο γραφείο μας ή και μέσω του συστήματος πληρωμών ‘ΔΙΑΣ’, με τον μοναδικό προσωπικό σας κωδικό
Άστο μην το ψάχνεις, ότι να 'ναι. Εδώ τους έχω ειδοποιήσει για διακοπή της σύνδεσης μου από 1/5 (μάλιστα έχει προγραμματιστεί) και σήμερα στείλανε email και viber μήνυμα για καταβολή 28€ έως τέλος του μήνα.
Μπήκα σήμερα και εγώ στη παρέα σας παιδιά με Inalan 1G με ΟΝΤ σε bridge mode με δικό μου router.
Περιοχή Καλλιθέα Αττικής.
Όλα άψογα μέχρι στιγμής και η εγκατάσταση μια χαρά.
ONT λέγοντας ?
δεν σου έδωσαν router που να κουμπώνει πάνω η ίνα (και μετά να το γυρίσουν αυτό σε bridge) ?
Εκτος αυτου που λες
Δινουν οπως ειναι υποχρεωμενοι και σκετο ONT το Huawei HG8310M
Για να συνδεσουμε τον εξοπλισμο μας.
Μπήκα σήμερα και εγώ στη παρέα σας παιδιά με Inalan 1G με ΟΝΤ σε bridge mode με δικό μου router.
Περιοχή Καλλιθέα Αττικής.
Όλα άψογα μέχρι στιγμής και η εγκατάσταση μια χαρά.
Ποιο ΟΝΤ χρησιμοποιησατε? δεν βαλατε το router της inalan σε bridge mode?
Ρε παιδιά εσείς οι καινούργιοι με τα καλά σας λόγια για την Ιναλαν, χαλάτε την πιάτσα εδώ:):)....
Ποιο ΟΝΤ χρησιμοποιησατε?
Δες εδω (https://www.adslgr.com/forum/threads/1254059-FTTH-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-ONT-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-router?p=7732091#post7732091)
Αν θέλω να βάλω δύο διαφορετικά ρούτερ (ένα για mesh δίκτυο κι ένα διαφορετικό αποκλειστικά για vpn) η συνδεσμολογία ONT ---> dumb (unmanaged) switch --> διακλάδωση από το χαζό switch σε δύο διαφορετικά ρουτερ που καθένα τους θα έχει δικό του dhcp κλπ είναι λειτουργική ?
x_undefined
27-04-25, 00:40
Αν θέλω να βάλω δύο διαφορετικά ρούτερ (ένα για mesh δίκτυο κι ένα διαφορετικό αποκλειστικά για vpn) η συνδεσμολογία ONT ---> dumb (unmanaged) switch --> διακλάδωση από το χαζό switch σε δύο διαφορετικά ρουτερ που καθένα τους θα έχει δικό του dhcp κλπ είναι λειτουργική ?
Όχι. Μόλις δει 2 DHCP clients η Inalan θα σε κόψει.
Μήπως λεει για double nat στο κάθε router του ?
Πράγμα το οποίο η cosmote το επιτρέπει παρεμπιπτόντως , γιατί έτσι ακριβώς είχα το δικό τους router για τηλέφωνο μόνο και το δικό μου για internet (2 pppoe για την ακρίβεια)
Άλλο πράγμα που μου λείπει από την cosmote είναι η σύνδεση με pppoe κι όχι απλό dhcp
Αυτό δίνει τη δυνατότητα δυναμικού routing για αλλαγή gateway αν πέσει το pppoe ενώ στην inalan με απλό dhcp το interface είναι πάντα up και πρέπει να σκεφτώ μια πατέντα τώρα για να επαναφέρω αυτή τη λειτουργία (έχω και μια δευτερεύουσα σύνδεση με μικρό bandwidth που την έχω μόνο για backup)
Αλλο πραγμα το pppoe και η δυνατοτητα για πανω απο μια συνδεση.
Και αλλο πραγμα το dhcp.
Η κοσμοτε αφηνει και 2 και 3 pppoe συνδεσεις να κανεις.
Σε μας εδω μπορεις να κανεις μια dhcp και θα παρεις public ή cgnat.
Για το θεμα του backup και του δυναμικου ρουτ που πεφτει στο pppoe συγκριτικα με το dhcp συμφωνω και διαφωνω.
Τεχνικα μπορεις να τσεκαρεις και στις δυο περιπτωσεις αν εχει η οχι ίντερνετ η συνδεση κι αν οχι να τουμπαρεις στο επομενο distance.
Φυσικά παιζει ρολο και τι ρουτερ εχεις ωστε να μπορεις να το κανεις.
Tplink, Ubnt, Mikrotik Grandstream ειναι καποια ρουτερ που το εχω δοκιμασει και το κανουν μια χαρα.
Ποιο ΟΝΤ χρησιμοποιησατε? δεν βαλατε το router της inalan σε bridge mode?
Της Inalan είναι φίλε μου δεν είπα κάτι άλλο
https://support.huawei.com/enterprise/en/optical-access/echolife-hg8310m-pid-9028636
Ρε παιδιά εσείς οι καινούργιοι με τα καλά σας λόγια για την Ιναλαν, χαλάτε την πιάτσα εδώ:):)....
Αρκει να μην ειναι στον Εύοσμο και ολα καλα
Αυτό που είπε ο BillyVan
Εκτος αυτου που λες
Για να συνδεσουμε τον εξοπλισμο μας.
Κερδιζουμε κατι σε σχεση με bridge mode?Σιγουρα οσον αφορα το μεγεθος ειναι καλυτερα
uncle_nontas
27-04-25, 14:33
Κερδιζουμε κατι σε σχεση με bridge mode?Σιγουρα οσον αφορα το μεγεθος ειναι καλυτερα
Ότι αν μελλοντικά θες να αλλάξεις ρούτερ, δε χρειάζεται να τους πάρεις τηλ για να σου δηλώσουν τη νέα Mac address. Όταν ζητάς bridge σου ζητούν να το συνδέσεις σε μια lan και να τους δώσεις τη Mac του δικού σου εξοπλισμού. Άρα απαιτείται μια επαφή μαζί τους. Με το ΟΝΤ λογικά απλά βάζεις ότι να ναι και τέλος.
Κατα τη γνωμη μου μονο το μεγεθος οπως λες.
Αν εδιναν ΟΝΤ με 2.5G ether θα ηταν καλυτερα αλλα και παλι πανω απο 976mbps δεν βλεπουμε οποτε...
- - - Updated - - -
Με το ΟΝΤ λογικά απλά βάζεις ότι να ναι και τέλος.
Δεν ισχυει αυτο που λες.
Το ΟΝΤ ειναι το σημειο τερματισμου του παροχου και στην Ιναλαν πρεπει να δηλωνεις μακ σε καθε περιπτωση.
Αν εδιναν ΟΝΤ με 2.5G ether θα ηταν καλυτερα αλλα και παλι πανω απο 976mbps δεν βλεπουμε οποτε...
εισαι κατω απο 1? σε κοβει το bridge της ιναλαν? εγω στην 300ρα ειμαι περιπου 340-350
1000+ δεν μπορεις να παρεις γιατι εχουν βαλει παρακατω το όριο της 1G γραμμης.
Εσυ βλεπεις 300+ γιατι εχουν βαλει παραπανω το όριο.
Απλο ειναι.
Με λιγα λογια αν ειχαμε κοσμοτε 1000αρα θα μπορουσαμε να παρουμε 1150 οπως πολλα παιδια στο φορουμ
Αλλιως ειναι το στησιμο στον εναν αλλιως στον αλλο
uncle_nontas
27-04-25, 14:58
- - - Updated - - -
Δεν ισχυει αυτο που λες.
Το ΟΝΤ ειναι το σημειο τερματισμου του παροχου και στην Ιναλαν πρεπει να δηλωνεις μακ σε καθε περιπτωση.
Χμ, οκ, δεν το ήξερα, για αυτό έβαλα και το "λογικά". Ευχαριστώ!
1000+ δεν μπορεις να παρεις γιατι εχουν βαλει παρακατω το όριο της 1G γραμμης.
Εσυ βλεπεις 300+ γιατι εχουν βαλει παραπανω το όριο.
Απλο ειναι.
Με λιγα λογια αν ειχαμε κοσμοτε 1000αρα θα μπορουσαμε να παρουμε 1150 οπως πολλα παιδια στο φορουμ
Αλλιως ειναι το στησιμο στον εναν αλλιως στον αλλο
ενταξει...αναλογα τις απαιτησεις του καθενος..εμενα τα 300 με υπερκαλυπτουν..
και στην Ιναλαν πρεπει να δηλωνεις μακ σε καθε περιπτωση.
Όταν μου το φέρανε τους ρώτησα να σας δώσω την mac του router μου;
Δεν χρειάστηκε, όταν κούμπωσε επάνω αυτόματα είδε την mac απο μόνο του.
Στο μέλλον αν αλλάξεις εξοπλισμό σίγουρα θα πρέπει να ενημερώσεις.
Ισως δεν εγινε αντιληπτο οπως το ειπα.
Αν μας εγκαταστησουν ρουτερ και μετα απο αιτημα μας ζητησουμε bridge και μας το κανουν.
Τοτε μας ζητουνε τη μακ απο το οποιο θα γινει το dhcp.
Στην περιπτωση που λεει ο @jkarabas δεν εχω αποψη γιατι δεν ξεκινησα με αυτον τον τροπο στην Ιναλαν.
Για να επιβεβαιωθει ομως τι ακριβως συμβαινει κι αν μπορει να μπει οτιδηποτε πισω απο ενα ΟΝΤ μια δοκιμη με αλλο ρουτερ
ειναι το καλυτερο τεστ αφου θα εχει αλλη μακ.
Στην περιπτωση που λεει ο @jkarabas δεν εχω αποψη γιατι δεν ξεκινησα με αυτον τον τροπο στην Ιναλαν.
Πολύ σωστά το επισημένεις εγώ ξεκίνησα με άμεσο αίτημα για bridge.
Για αυτό ανέφερα πως ακριβώς έγινε.
Σίγουρα κάνεις λάθος, εκτός εάν εννοούσες 1ΤΒ /ημέρα, που αυτό πράγματι ισχύει.
Έχει απαντηθεί επακριβώς και με λεπτομέρεια στο Telegram εδώ και καιρό...τώρα εάν αυτό είναι "σωστό λογικά", θεμιτό, αποδεκτό και οποιοδήποτε άλλο προσδιορισμο θέλει να δώσει κάποιος, αυτό είναι άλλο θέμα.
263559
αμα σε πω οτι με ολο αυτο το μπρος-πισω στο chat (ειχα και τα νευρα μου απο το τηλεφωνο που με πηραν), εγω καταλαβα 1TB / μηνα....
θα βαλω παλι μπρος τα Tor μου, ωραια!
Απορώ και εγώ, μόνο με TOR nodes, πως σου ξηγήθηκαν έτσι ρε γμτ? πόσα έδινες αν επιτρέπεται?
24 ευρω. ημουν ο πρωτος στην πολυκατοικια.
torrent και τετοια δεν ασχολουμαι, αλλα τα Tor ρουφουσαν τουλαχιστον 70TB τον μηνα και για αυτο τσιτωσαν αυτοι.
Έτσι από περιέργεια, τι χρησιμότητα έχετε στο 1gbps? Για οικιακή χρήση?
Τα 300 προσωπικά για streaming k gaming μου φαίνονται αρκετά
προσωπικα, καταρχας με το δωσαν "τζαμπα", 24ευρω, οποτε why not?
δευτερον , αν θες ενα game απο το steam, κατεβαινει σε χρονο dt. τριτον, ε στην πορεια ανακαλυψα το Tor Project και μ'αρεσουν τα ιδανικα του και το τι υπερασπιζεται. ειχα και το παλιο desktop να καθεται στην αποσυρση...
δεν το φοβάσαι που τρέχεις tor node?
θεωρητικά είσαι υπεύθυνος για ότι γίνεται με την IP σου στο internet
x_undefined
27-04-25, 22:07
Μπορεί να μην εννοεί exit node.
εχω μόνο guard nodes,οχι exit. ποτέ exit node σε σπιτι, μόνο σε VPS.
Νεα εγκατασταση στον Ν.Κοσμο σε σπιτι συναδελφου :
Ο τεχνικος ηθελε να περασει την ινα απο το πισω μπαλκονι της κουζινας που βλεπει στον ακαλυπτο και οχι απο το μπροστα που βγαινει σαλονι.
Για να παει την ινα απο την κουζινα στο σαλονι ηθελε +60€.
Εφαγε ακυρο και ακυρωση της αιτησης.
Τωρα τον ζαλιζουν απο το τηλεφωνικο κεντρο να του στειλουν αλλο τεχνικο..
uncle_nontas
28-04-25, 13:42
Μιλάμε για αστειότητες, εκ μέρους της εταιρείας. Όσο κι αν δεν έχω προσωπικό παράπονο, αυτά τα πράγματα που διαβάζω δεξιά και αριστερά είναι θλιβεροί ερασιτεχνισμοί. Κρίμα.
Και δεν καταλαβαίνω και τη διαφοροποίηση κατά περίσταση. Σε εμένα πήγαν την ίνα εκεί που ήθελα παρότι ήταν μακρία απ' την αρχική εγκατάσταση. Μετά, με εξυπηρέτησαν άμεσα στο bridge. Επίσης διακοπές κλπ δεν έχω. Τα έχω γράψει πολλάκις. Μάλλον πρέπει να αισθάνομαι τυχερός όμως.
@ ADSLgr.com All rights reserved.