PDA

Επιστροφή στο Forum : αναλυτικη κλησεων

kage
16-04-15, 05:22
μου λενε για καποια αιτηση που κανεις ΜΟΝΟ σε καταστημα και αμα κανεις αιτηση οσο και να ναι θα πληρωσεις(10ευρω οι πρωτες 5 και απο 1.08ε οι επομενες!!!)...
η ερωτηση ειναι ξερει κανεις ποσες κλησεις βγαινουν σε καθε σελιδα?
αλλοι μου παν 30 αλλοι 70 καταγραφες σε καθε σελιδα .. οτι να ναι

Catchphrase
16-04-15, 08:27
Δεν κατάλαβα τι ρωτάς. Αν σε ενδιαφέρει ο αναλυτικός λογαριασμός με όλες τις κλίσεις που έχεις κάνει, γιατί δεν κάνεις εγγραφή στο myote (https://www.ote.gr/web/guest/registration-consolidation)για να βλέπεις την ανάλυση δωρεάν;

kage
16-04-15, 14:48
δεν δειχνει τις προηγουμενες και θα δειξει απο τωρα και μετα μου παν...δηλ.το επομενο 2μηνο

kage
17-04-15, 20:22
αμα υπαρχει κανενας υπαλληλος που δουλευει σε οτεσοπ ή 11888 ας μου στειλει πμ

21706
18-04-15, 11:36
μου λενε για καποια αιτηση που κανεις ΜΟΝΟ σε καταστημα και αμα κανεις αιτηση οσο και να ναι θα πληρωσεις(10ευρω οι πρωτες 5 και απο 1.08ε οι επομενες!!!)...
η ερωτηση ειναι ξερει κανεις ποσες κλησεις βγαινουν σε καθε σελιδα?
αλλοι μου παν 30 αλλοι 70 καταγραφες σε καθε σελιδα .. οτι να ναι

10ευρω οι πρωτες 5
Εννοείς οι πρώτες 5 σελίδες που θα παραγγείλεις;

kage
25-04-15, 02:18
ναι.αλλα δεν εχεις δικαιωμα να πεις θελω μεχρι 5 σελιδες ή μεχρι 20ευρω...
απαξ και κανεις αιτηση για τα προς διεθνη ή για τα προς κινητα θα στις χρεωσουν οσες σελιδες και να ναι...
προς οικιακο συνδρομητη δεν νομιζω οτι γινεται να ξεφυγει το ποσο...αλλα για εταιρικο που ναι αρκετες κλησεις για το καθενα μπορει να φτασει εκατονταδες ευρω!
ενα tip ειναι οτι μπορεις να ζητησεις και μερικη αναλυτικη απο 10cents και πανω...
υ.γ.αμα υπαρχει κανενας υπαλληλος που δουλευει σε οτεσοπ ή 11888 ή γενικα να εχει προσβαση στις καρτελες πελατη ας μου στειλει πμ
υ.γ. 2 εσεις που εχετε ebill ,στο pdf η αναλυτικη ποσες κλησεις δειχνει σε καθε σελιδα?

@ ADSLgr.com All rights reserved.