Επιστροφή στο Forum : περιεργο προβλημα
webbrowsing, torrents,MMO ολα τοσα χρονια χωρις κανενα προβλημα, σημερα ολα τελεια εκτος του οταν κατεβαζω τορρεντ κλεινει το ρουτερ και κανει μονο του επανεκκινση απεριοριστα εαν δεν κλεισω το Utorrent . Ολα τα υπολοιπα απροβληματιστα. Ανατολικη Θεσσαλονικη . Κανενας αλλος παρομοιο προβλημα ?
Ποιό ρουτερ έχεις? Δοκίμασες με άλλο torrent client?
dimangelid
28-04-15, 16:27
webbrowsing, torrents,MMO ολα τοσα χρονια χωρις κανενα προβλημα, σημερα ολα τελεια εκτος του οταν κατεβαζω τορρεντ κλεινει το ρουτερ και κανει μονο του επανεκκινση απεριοριστα εαν δεν κλεισω το Utorrent . Ολα τα υπολοιπα απροβληματιστα. Ανατολικη Θεσσαλονικη . Κανενας αλλος παρομοιο προβλημα ?
Μήπως μπουκώνει το router σου; Πριν από χρόνια με δυο διαφορετικά router είχα παρόμοιο πρόβλημα, με την διαφορά ότι έκαναν reboot κάθε 5-10 λεπτά. Όταν περιόρισα τις ταυτόχρονες συνδέσεις που μπορούσε να ανοίξει ο torrent client λύθηκε το πρόβλημα. Κάνε αυτή την δοκιμή στο utorrent και δοκίμασε και με ένα άλλο router.
Ρουτερ εχω το Thomson 585 v7 , το κλασσικο. αλλο ρουτερ δεν εχω δυστυχως να δοκιμασω. θα δω τις ρυθμισεις του Utorrent και θα επανελθω
dimangelid
29-04-15, 13:55
Ρουτερ εχω το Thomson 585 v7 , το κλασσικο. αλλο ρουτερ δεν εχω δυστυχως να δοκιμασω. θα δω τις ρυθμισεις του Utorrent και θα επανελθω
Μερικά Thomson 585v7, μεταξύ αυτών και ένα που έχω εγώ, είχαν πρόβλημα επανεκκινήσεων. Όχι μόνο σε torrents, ακόμα και σε σερφάρισμα ή YouTube... Το πρόβλημα ήταν ακόμα πιο έντονο όταν συνδεόσουν με wifi. Αφού δεν έχεις άλλο router μπορείς να δοκιμάσεις ένα άλλο τροφοδοτικό ίδιων volt με το δικό του ΑΛΛΑ ίδιων η ακόμα καλύτερα περισσότερων amper, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δίνει το ρεύμα που απαιτεί το router και να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα.
sweet dreams
29-04-15, 14:21
Αν είναι στα καλά του το Thomson, δεν έχει πρόβλημα "μπουκώματος". Το έχω χρόνια με τέτοιες 154611 154612 154613 ρυθμίσεις στο μΤorrent, κατεβάζω στο όριο της
γραμμής μου και σερφάρω χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε και με άλλο τροφοδοτικό αλλιώς με άλλο ρούτερ.
@ ADSLgr.com All rights reserved.