PDA

Επιστροφή στο Forum : Σκετες αδειες για windows και ms office

jim_p
17-06-15, 19:59
Καλησπερα σε ολους.

Ενας φιλος μου αποφασισε να γινει εντελως νομιμος και θελει να αγορασει μια αδεια για τα σπασμενα 7 home premium που εχει. Απο που μπορει να την αγορασει? Το να παει σε ενα μαγαζι και να αγορασει ενα δισκακι των 7 home premium ειναι το ιδιο?

Ομοιως και για το office, μονο που εκει δεν ξερω ποια εκδοση εχει και αν μπορει να γινει downgrade απο μεγαλυτερη σε μικροτερη βαζοντας το σχετικο κλειδι.

Οχι, δεν ενδιαφερεται για λυσεις τυπου open/libre/kingston office.

sweet dreams
17-06-15, 20:40
Γιατί δεν περιμένει να δεί τι θα γίνει με τα 10αρια και πόσο θα βγάλουν τις άδειες για τους πειρατές;;;; εκτός αν δεν του αρέσουν. Αλλιώς ας ρίξει

μια ματιά από ebay (http://www.ebay.com/bhp/windows-7-home-premium) και ας πάρει καλύτερα τα Pro.

jim_p
17-06-15, 21:07
Αν του κανουν ελεγχο, γιατι πλεον προκειται για επιχειρηση, και δειξει την "αποδειξη" απο το ebay θα τον πιστεψουν?

sweet dreams
17-06-15, 21:13
Tι διαφορά έχει η απόδειξη του ebay;;; έχει πάνω την περιγραφή του προιόντος, δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις άδεια από την Ελλάδα.

jim_p
17-06-15, 21:19
Με κατι πιο... τοπικο δεν γινεται? Πχ απο καποιο eshop ή κανονικο καταστημα?

sweet dreams
17-06-15, 21:26
Aν μπορέσει να βρεί καλές τιμές στα τοπικά ας την πάρει, γιατί όχι.

griniaris
18-06-15, 00:54
Φυσικα θα πρεπει να κανει καινουρια εγκατασταση λειτουργικου αφου θα πρεπει να περαστει το ''νεο'' serial μεσα, και μετα να κανει ενεργοποιηση μεσω της M1cr0$0ft. ;)

shocked
20-06-15, 21:28
αν μπορεσει και βρει πακετο των 7 σε καποιο καταστημα τοτε οκ.

οσον αφορα το office δεν μπορει να γινει υποβαθμιση απλα και μονο αλλαζοντας το κλειδι, πρεπει να αγορασει την παλαιοτερη εκδοση που επιθυμει

alexgk
21-06-15, 16:23
Αν του κανουν ελεγχο, γιατι πλεον προκειται για επιχειρηση, και δειξει την "αποδειξη" απο το ebay θα τον πιστεψουν?
Μου φαίνεται πως το θέμα δεν είναι η αγορά από το ebay. Το θέμα είναι αφού πρόκειται για επαγγελματική χρήση να του κόψουν τιμολόγιο. Ένας απλός πωλητής δε μπορεί να το κάνει αυτό. Το amazon δεν έχει τα win kai to office που ψάχνει ο φίλος σου;

jim_p
25-06-15, 23:31
Ανασυρω το θεμα μιας και εχω νεα. Το λαπτοπ εχει απο κατω κλειδι για windows 7 home premium, οποτε πιστευω απο αυτο το κομματι ειμαστε νομιμοι πλεον.
Επισης εχει και office 2010 starter, οποτε ουτε εδω νομιζω να υπαρχει προβλημα. Απλα μου ειπε πως θα χρειαστει να κανει 1-2 παρουσιασεις στο powerpoint, οποτε θα ψαξει για φτηνο πακετο office 2010 για να αναβαθμησει το starter. Γινεται κατι τετοιο φανταζομαι...

@ ADSLgr.com All rights reserved.