Επιστροφή στο Forum : 3 λάπτοπ, μόνο ενα συνδέεται ασύρματα.
Καλησπέρα.
Έχουμε ένα περίεργο πρόβλημα σε γνωστό μου με γραμμή ΟΤΕ και ρούτερ το ΖΤΕ.
Από τα 3 λάπτοπ (Dell, Acer, Fujitsu) μόνο το ένα (Fujitsu) συνδέεται ασύρματα.
Τα άλλα συνδέονται κανονικά μόνο με καλώδιο.
Λοιπόν, γκούγκλαρα αρκετά και κάποιος είπε για αλλαγή στο DHCP.
Η μόνη λύση που δούλεψε είναι αυτή η πρόταση κάποιου...
You could try removing your Router's Network from your current list of wireless networks. . Click on your wifi icon near the clock - Open Network and Sharing Center - on the left select Manage Wireless Networks.. select you network and click remove... then try to reconnect. Re-entering your network key etc... If you have another laptop try setting up an adhoc connection from your Win7/8 machine... to see if your network card is at least working... go to Manage Wireless Networks again.. Click Add and then select create and ad hoc network... etc...
την οποία συνδύασα με τις εντολές...
ipconfig/release
ipconfig/renew
Συνδυασμένα λοιπόν.
Όλα καλά, όλα υπέροχα, το πρόβλημα λύθηκε... αλλά με μια επανεκκίνηση του ρούτερ έγιναν ξανά σκατά.
Γυρίσαμε στα ίδια.
Υπάρχει κάτι μόνιμο; Είναι τρομερά εκνευριστικό.
Υ.Γ. Να σημειώσω ότι δεν ανήκει σε μένα η γραμμή, οπότε δεν μπορώ να παραθέσω στοιχεία αν μου ζητηθεί.
Υ.Γ.2 Δεν συνέβη ποτέ κάτι παρόμοιο πριν αγοραστεί και συνδεθεί το τρίτο λάπτοπ. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.
Εχεις δοκιμασει να δωσεις καρφωτες ΙΡ σε καθε λαπτοπ?
Μπορεί να προσπαθούν να πάρουν την ίδια IP, η "καρφωτή" IP θα δείξει αν είναι όντως αυτό το πρόβλημα.
Βέβαια αν τα λαπτοπ είναι να χρησιμοποιηθούν εκτός αυτού του χώρου, πρέπει οι χρήστες να ξέρουν να αλλάξουν σε DCHP αν χρειαστεί και πίσω σε "καρφωτή".
sweet dreams
18-06-15, 08:55
Καλησπέρα.
Έχουμε ένα περίεργο πρόβλημα σε γνωστό μου με γραμμή ΟΤΕ και ρούτερ το ΖΤΕ.
Από τα 3 λάπτοπ (Dell, Acer, Fujitsu) μόνο το ένα (Fujitsu) συνδέεται ασύρματα.
Τα άλλα συνδέονται κανονικά μόνο με καλώδιο.
Λοιπόν, γκούγκλαρα αρκετά και κάποιος είπε για αλλαγή στο DHCP.
Η μόνη λύση που δούλεψε είναι αυτή η πρόταση κάποιου...
την οποία συνδύασα με τις εντολές...
ipconfig/release
ipconfig/renew
Συνδυασμένα λοιπόν.
Όλα καλά, όλα υπέροχα, το πρόβλημα λύθηκε... αλλά με μια επανεκκίνηση του ρούτερ έγιναν ξανά σκατά.
Γυρίσαμε στα ίδια.
Υπάρχει κάτι μόνιμο; Είναι τρομερά εκνευριστικό.
Υ.Γ. Να σημειώσω ότι δεν ανήκει σε μένα η γραμμή, οπότε δεν μπορώ να παραθέσω στοιχεία αν μου ζητηθεί.
Υ.Γ.2 Δεν συνέβη ποτέ κάτι παρόμοιο πριν αγοραστεί και συνδεθεί το τρίτο λάπτοπ. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.
Δεν θα λύσεις το πρόβλημα με δίκτυο ad hoc, δοκίμασε αλλαγή καναλιού στο ρούτερ με αυτόν (http://www.adslgr.com/forum/threads/855557-Πολλά-Rx-Errors-Rx-Drops-σέ-ΖΤΕ-H108NS-router?p=5589021#post5589021)τον οδηγό, αλλά μην βάλεις για αρχή το κανάλι
12 και 13 (1~11, όποιο είναι ποιο καθαρό). Κάνε έναν έλεγχο και για Update στις κάρτες δικτύου των Laptop. Αν τα Laptop δεν μετακινούνται
από τον χώρο μπορείς να δώσεις static IP αλλά θα πρέπει να τις βγάλεις έξω από το εύρος του DHCP Server του ρούτερ, αν μετακινούνται
ξέχασε το, γιατί σε κάθε καινούργιο χώρο που πηγαίνουν θα πρέπει να το γυρίζουν σε αυτόματη απόδοση.
Mετά από κάθε ενέργεια στο ρούτερ, επανεκκίνηση από το ρεύμα.
Όχι static ip's παιδιά.
Μόνο το fujitsu παραμένει στο χώρο.
Τα άλλα μετανούνται συνέχεια.
Οι κάτοχοι, επίσης, μόνο στο ίντερνετ ξερουν να μπαίνουν.
Θα δοκιμάσω αυτό με τα κανάλια.
Δύο ερωτήσεις:
1) Γιατί συνέβη όλο αυτό;
2) Είναι θέμα μόντεμ-ρούτερ; Αν ναι, αν πάρουμε άλλο θα λυθεί το πρόβλημα; (Ρωτάω γιατί έτσι κι αλλιώς το σκεφτόμασταν) Και ποιο να πάρουμε για να μην μας ξανατύχει; (φτηνό, για απλές δουλειές).
Προσωπικά, δεν μου έχει ξανατύχει.
Έκαψα να ψάχνω στο γκουγκλ και τελικά η λύση ήταν προσωρινή.
Ρωτάω όλα αυτά, ώστε να βρεθεί μόνιμη λύση, γιατί όπως είπα οι κάτοχοι δεν γνωρίζουν από αυτά και δεν γίνεται να πηγαίνω συνέχεια και να το "φτιάχνω".
Αν η αλλαγή του ρούτερ είναι η καλύτερη επιλογή, αυτό θα κάνουμε.
μια εκδοχη : δοκιμασε να βαλεις κωδικοποιηση wep αντι για wpa .
ειναι συμβατοτερη με περισσοτερες συσκευες (αν τυχων ειναι παλιοτερα τα λαπτοπ ) .
μια εκδοχη : δοκιμασε να βαλεις κωδικοποιηση wep αντι για wpa .
ειναι συμβατοτερη με περισσοτερες συσκευες (αν τυχων ειναι παλιοτερα τα λαπτοπ ) .
Από ασφάλεια όμως;;;
sweet dreams
18-06-15, 09:43
Αν δεν έχει πρόβλημα ο DHCP Server του ρούτερ το ποιο πιθανό είναι το κανάλι, τσεκάρισε όπως σου είπα και τις κάρτες δικτύου.
Δοκίμασε και με άλλο ρούτερ για σιγουριά, πριν δώσεις λεφτά για απλές δουλειές. Αν έχει πρόβλημα το ρούτερ σου το αντικαθιστά ο πάροχος.
Αν δεν έχει πρόβλημα ο DHCP Server του ρούτερ το ποιο πιθανό είναι το κανάλι, τσεκάρισε όπως σου είπα και τις κάρτες δικτύου.
Δοκίμασε και με άλλο ρούτερ για σιγουριά, πριν δώσεις λεφτά για απλές δουλειές. Αν έχει πρόβλημα το ρούτερ σου το αντικαθιστά ο πάροχος.
Ευχαριστώ πολύ.:oneup:
Θα ποστάρω τα αποτελέσματα.
Από ασφάλεια όμως;;;
δοκιμασε το αν δεν λειτουργησει κατι αλλο.
ωραια η ασφαλεια αλλα να μην μας κλειδωνει και απ οξω .
εχεις ενδεχομενως και αλλες επιλογες ασφαλειας οπως mac filter .
manospcistas
18-06-15, 10:31
Μια πιθανή λύση θα ήταν να απενεργοποιήσεις εντελώς το IPv6 στον DHCP server και κατά προτίμηση και στα laptop.
Κάτι τσουγγράει, μπορεί να είναι η συχνότητα του wifi, ή οι IP, μπορεί να είναι κ μούφα το ρουτερ και δεν μπορεί να δουλέψει με παραπάνω από 2 ΙΡ
Μούφα από ποια άποψη; Προβληματικό;
Ο ΟΤΕ το έστειλε πάντως.
Η σύνδεση είναι ενός χρόνου περίπου. Ενημερωτικά το λέω.
Πάντως, όντως κάνει αρκετές αποσυνδέσεις.
Προσωπικά, πιστεύω ότι η γραμμή έχει θέμα, αλλά δεν ξέρω αν σχετίζεται με το βασικό πρόβλημα με τα λάπτοπ.
Δηλαδή, 3 τάμπλετ, 5 smartphone, 2 λάπτοπ συνδέονται όλα συγχρόνως.
Στο 3ο λάπτοπ εμφανίζεται το πρόβλημα. Και αποσυνδέεται και το δεύτερο!
Ό,τι να 'ναι με λίγα λόγια.
Η γραμμή δεν έχει να κάνει, είναι σαν να λες "το ραδιοφωνο δεν δουλεύει, θα βάλω αμόλυβδη 100 οκτάνια να φτιάξει". Και το ρουτερ παίζει να είναι χαλασμένο, ή απλά όχι καλό.
Ωραία.
Πάντως πρέπει να μιλήσω με την υποστήριξη ούτως ή άλλως.
Δοκίμασε πρώτα μια δοκιμή χωρίς ασφάλεια στο ασύρματο, για να δείς αν συνεχίζει να σου κάνει το πρόβλημα, μετά ρύθμισε το ασύρματο σε b/g only.
sweet dreams
18-06-15, 13:05
Άλλο 3 συσκευές(Laptop) που έγραψες στην αρχή και άλλες 10 συγχρόνως που γράφεις μετά. Κάνε δοκιμή μία-μία τις συσκευές αν συνδέονται,
αν ναι, τότε είναι πρόβλημα του ρούτερ, δεν μπορεί να διαχειριστεί όλες μαζί τις συσκευές.
Όντως, από 3 λαπτοπ πήγαμε σε 10 συσκευές. Μπορεί να χρειάζεσαι αλλό wireless router, όχι modem, μόνο το ασύρματο κομμάτι. Αν δεν φτιάχνει αυτό φυσικά.
Όχι παιδιά.
Μόνο με τα λάπτοπ είναι το πρόβλημα.
Αυτό έγραψα στον τίτλο.
Ίσως έπρεπε να ξεκαθαρίσω εξ αρχής για τις άλλες συσκευές.
Μάλλον δεν ήμουν σαφής.
Με τάμπλετ και smartphones δεν υπάρχει σοβαρό θέμα.
Με το που συνδέθηκε το 3ο λάπτοπ έγινε το πρόβλημα.
Drivers είναι όλοι ενημερωμένοι.
Γενικά, όπως προανέφερα, η γραμμή έχει πολλές αποσυνδέσεις.
Ναι, δεν παίζει ρόλο με το βασικό πρόβλημα, όπως μου είπατε, απλά σας το λέω.
Π.χ. προχθές δεν υπήρχε ίντερνετ για ένα 5λεπτο, χωρίς λόγο.
Έφτιαξε με επανεκκίνηση του ρούτερ.
Και από ό,τι μου είπε ο κάτοχος, αυτό συμβαίνει συνέχεια.
Επίσης, κάποιες φορές είναι σαν να επιλέγει το ρούτερ ποιο smartphone θα συνδεθεί και ποιο όχι.
Π.χ. iphone 5 συνδέεται κανονικά, ενώ το One M8 μου δεν μπορούσε. Την άλλη φορά συνέβη το αντίθετο. Ενώ κάποιες φορές συνδέονται όλα κανονικά!!!
Μόνο με τα λάπτοπ υπάρχει το μόνιμο πρόβλημα της μη σύνδεσης του ενός ή δύο λάπτοπ.
Ξανατονίζω ότι μόλις αγοράστηκε και συνδέθηκε το 3ο λάπτοπ (Dell) εμφανίστηκε το πρόβλημα της μη σύνδεσης κάποιου από τα τρία.
Οι αποσυνδέσεις συνέβεναν ήδη, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό.
Γι'αυτό υποψιάζομαι γενικό πρόβλημα στη γραμμή και όχι μόνο του ρούτερ.
Αλλά επειδή δεν γνωρίζω γρι από δικτυακά, ζήτησα τη γνώμη σας.
Ας μείνουμε στο αρχικό μου πρόβλημα καλύτερα.
Για την γραμμή θα κάνω ένα τηλέφωνο στην υποστήριξη κάποια στιγμή.
Υ.Γ. Δείτε τι κάνω για να συνδεθεί ασύρματα το Dell (και το Acer).
1) ipconfig/release
2) ipconfig/renew
3) Διαγράφω τη σύνδεση από την διαχείριση δικτύων.
4) Απενεργοποιώ τη συσκευή σύνδεσης "Dell Wireless" από τους Προσαρμογείς δικτύου στη Διαχείριση Συσκευών και 5) την Ενεργοποιώ ξανά.
Έτσι συνδέεται κανονικά.
Μετά από μια επανεκκίνηση του ρούτερ όμως το πρόβλημα επιστρέφει.
Αν δεν το κλείσω, όλα είναι οκ.
Επίσης, παρατήρησα ότι το Dell συνδέεται όταν πατήσω το WPS κουμπί.
Αλλιώς δεν δέχεται τον κωδικό χειροκίνητα.
UPDATE:Μόλις με πληροφόρησαν ότι ένα από τα τρία λάπτοπ (Acer) ΔΕΝ συνδέεται ούτε με καλώδιο.
Τo Fujitsu μπαίνει ασύρματα. Το Dell ενσύρματα.
Οπότε 1 out of 3, από τα οποία μόνο το ένα ασύρματα.
Βρείτε μου άκρη παιδιά.
Εγώ δεν καταλαβαίνω/ξέρω τι φταίει.
Εννοείται ότι θα δοκιμάσω ό,τι μου έχετε πει ως τώρα. Απλά παραθέτω και άλλα γεγονότα μήπως σας βοηθήσω.
Μάπα ή χαλασμένο ρουτερ, μπερδεύεται με πολλές συσκευές. Δοκίμασε άλλον από τον πάροχο, αν κάνει τα ίδια, θες ένα καλό ασύρματο ρουτερ.
Να δοκιμάσω με ένα Thompson που έχω εύκαιρο;
Ή δεν κάνει επειδή είναι ιδανικότερο για Forthnet γραμμές;
(Forthnet έχω).
Σκέτο ρούτερ ή μόντεμ δεν έχω.
Τι ασύρματη κάρτα έχει το Dell;
Παλιοτερα με την Vivodi είχα καποιο ρουτερ οπου συνεδεα ασυρματα κινητο και την τηλεόραση.Το κινητο ή λαπτοπς παντα μια χαρα,για να συνδεσω την τηλεοραση έπρεπε να σβησω το ρουτερ και να το ξαν'ανοιξω,να ψαξει για συσκευές και να συνδεθεί....τελικά άλλαξα ρουτερ και ολα μια χαρα.Οποτε δοκιμασε και κανενα άλλο...
sweet dreams
18-06-15, 19:26
Από την στιγμή που παρουσιάζεται πρόβλημα και στην ενσύρματη σύνδεση, μην ψάχνεις την ασύρματη μόνο, έχει πρόβλημα το ρούτερ.
Mην ασχολείσαι με το WPS (http://www.howtogeek.com/176124/wi-fi-protected-setup-wps-is-insecure-heres-why-you-should-disable-it/)και απενεργοποίησε το. Βάλε πάνω το Τhomson και κάνε δοκιμή, μια χαρά είναι.
Ωραία!:oneup:
Θα ενημερώσω για αποτελέσματα αύριο-μεθαύριο.
Το προβλημα λυθηκε με ενα τηλεφωνο στην υποστηριξη.
Η επισημη διαγνωση του τεχνικου ηταν οτι το ρουτερ ειχε μπλοκαρει.
Τιποτα παραπανω δεν ανελυσε.
sweet dreams
20-06-15, 13:46
Το προβλημα λυθηκε με ενα τηλεφωνο στην υποστηριξη.
Η επισημη διαγνωση του τεχνικου ηταν οτι το ρουτερ ειχε μπλοκαρει.
Τιποτα παραπανω δεν ανελυσε.
Και πώς το ξεμπλοκάρισε;; του έκανε firmware update;;; μάλλον αυτό γιατί με τις επανεκκινήσεις δεν γινόταν τίποτα,
τέλος πάντων, όλα καλά. :oneup:
Δεν εχω ιδεα.
Αυτο ακριβως ειπε στον γνωστο μου.
Ολα καλα λοιπον, χωρις να μαθουμε ομως πως λυθηκε το προβλημα.
sweet dreams
20-06-15, 17:21
Αφού δεν αλλάχτηκε το ρούτερ, το μόνο που μπορεί να έγινε στο ίδιο ρούτερ είναι αυτό, εγκατάσταση πάλι το firmware και το κάνανε απομακρυσμένα.
Δεν ξερω φιλε μου, δεν μιλησα εγω.
Αλλα για να το λες, ετσι θα ειναι.
Και εφοσον ειναι ετσι, αν μου ξανατυχει τετοιο περιστατικο θα το εχω υποψη σαν πιθανη λυση.
Να ειστε καλα ολοι.:oneup:
Υ.Γ. Σε περιπτωση που ξαναγινει κοκομπλοκο, τα ξαναλεμε εδω.:lol:
Ήθελα εντελώς ενημερωτικά να πω ότι το πρόβλημα ΔΕΝ λύθηκε εν τέλει.
Περίμενα λίγο καιρό να ποστάρω για να δοκιμάσω το νέο ρούτερ ΖΤΕ που έστειλε ο ΟΤΕ.
Το πρόβλημα παρέμεινε.
Το έλυσα προσωρινά με τους τρόπους που έχω αναφέρει.
Αν κλείσει το ρούτερ όμως επανεμφανίζεται το πρόβλημα.
Ένας γνωστός μου τεχνικός είπε ότι του έτυχε το ίδιο με ένα ΗP πριν καιρό και τελικά το πρόβλημα ήταν στην κάρτα δικτύου του λάπτοπ.
Όχι ότι ήταν προβληματική απλά ότι η συγκεκριμένη έκδοση της Broadcom (κάτι τέτοιο) ήταν αυτή που δημιουργούσε το πρόβλημα.
Ο τότε κάτοχος πήρε refund και αγόρασε άλλο λάπτοπ.
Εντελώς ενημερωτικά ποστάρω παιδιά.
Θα πορευτούμε ως έχουμε.
@ ADSLgr.com All rights reserved.