Επιστροφή στο Forum : Πόσες "Ψησταριές" έχετε?
Επειδη παντα το ειχα απορια....
ας δουμε τι κανουμε.
:oneup:
1 E6600 -ubuntu [προσεχώς άλλη διανομή]
2 vaio windowsSMP beta [όταν δεν μου κάνει μανούρες]
24/7 και τα 2 [εκτός οταν λείπω και πρέπει το λαπτοπ να έρθει μαζί μου ]
να προσθέσω οτι έχω και 2 real-time ψησταρίες [μία καλοκαιρινή σταθερή κατασκευή και μία μεταφερόμενη για τον χειμώνα για να μπαίνει στο τζάκι, αλλά δεν νομίζω οτι πρέπει να τις προσθέσω εδώ ε; :lol: ]
dimitris_thass
04-04-07, 19:48
1- D820 -2 απλές κονσόλες Win ***( έχω πεθάνει με πρωτεϊνούλες 186 πόντων)
2- CoreDuo - SMP Linux
alexopth69
04-04-07, 19:55
(Με 11 και πάνω! ?... )
Core2Duo, Pentium 4 M, 2 x Xeon (οχι 24x7)
1 P4 3,0 GHz HT 1GB RAM Win XP = 1 απλη κονσολα + 1 κονσολα GPU ATI 1950 Pro (24x7)
1 P4 3,0 GHz HT 512MB RAM Win XP = 2 απλες κονσόλες (7x5)
:)
EDIT: Για να μας πουν και οι Τraptores και ΚακοΓέρακες ..... Ειμαι παρα πολυ περιεργος να μαθω!!!
Μία και καλή που συνήθως εργάζεται 24/7 πλέον.
Σύντομα θα προστεθεί και δεύτερη (παλαιάς τεχνολογίας, τώρα είναι σε απόσυρση αλλά όταν την ξαναμοντάρω θα έχει έστω μια ποταπή απλή κονσολίτσα :) )
(Με 11 και πάνω! ?... )
Υπάρχει και ο Νικαετός στην ομάδα :respekt:
Ουπς ...ποιος άλλος ψήφισε από 11 και πάνω :hmm: :hmm: :p
2 INTEL 2CD E- 6700
2 INTEL C2D E-6300
1 AMD FX 60
1 AMD FX 55
1 AMD 3500+
1 AMD 4800+ x2
1 MAC mini INTEL core D
1 P4 3,6
1 P4 3,2
1 1 P 820D
1 INTEL Centrino 1,6 M
Όλοι 24/7 εκτός από τον 3500+
Αυτά ...
Εγώ πριν καμια βδομάδα μπήκα στην ομάδα! Οπότε καλώς σας βρήκα!! Συμμετέχω μόλις με έναν p4 @2.6 HT αλλά έχω ψιλοαπογοητευτεί από την ταχύτητα (3 μέρες περίπου το WU). Όμως σε 1 μήνα θα καίγεται 24/7 και ότι γίνει!
Ουπς ...ποιος άλλος ψήφισε από 11 και πάνω :hmm: :hmm: :p
2 INTEL 2CD E- 6700
2 INTEL C2D E-6300
1 AMD FX 60
1 AMD FX 55
1 AMD 3500+
1 AMD 4800+ x2
1 MAC mini INTEL core D
1 P4 3,6
1 P4 3,2
1 1 P 820D
1 INTEL Centrino 1,6 M
Όλοι 24/7 εκτός από τον 3500+
Αυτά ...
Να την κανω την ερωτηση ,ετσι για να μου λυθει η απορια...
Πως και δεν εχεις αγορασει κανενα "βαρβατο" μηχανακι (aka opteron,xeon)?
Πιστευω οτι τουλαχιστον θα ειχες ακομα μεγαλυτερη βελτιωση των στατιστικων σου...
Αλλη μια λυση για τετοια "κοσμοσυροη" μηχανηματων θα ηταν και η λυση του clustering...O Evilhawk καποτε μου ειχε πει οτι δουλευει με το fah.
1 Athlon64 2C 4200+ (16X7)
1 Athlon64 2c 4400+ (16X7)
1 Intel core2duo T7200 (laptop) (21X7)
Δυστυχώς είναι κλειστά από σήμερα το πρωί μια και φεύγω το μεσημέρι. Από Δευτέρα απόγευμα μπαίνουν σε παραγωγή πάλι. Καλό Πάσχα (επί τι ευκαιρία) σε όλους.
1 x 4600 X2 ( ο ενας επεξεργαστης μονο) 24/7
1 x P4 2.4 ωρες γραφειου:whistle: :p
Αλλη μια λυση για τετοια "κοσμοσυροη" μηχανηματων θα ηταν και η λυση του clustering...O Evilhawk καποτε μου ειχε πει οτι δουλευει με το fah.
Δεν τα έχει όλα στον ίδιο χώρο ;)
Mια συστοιχία cluster είχε ρίξει για κάποιο διάστημα ο Pelasgian στην ομάδα, είχε όντως εντυπωσιακά αποτελέσματα, μπορείτε εξάλλου να δέιτε και το τι παραγωγή απόκτησαν μερικές ομάδες που θα μας περάσουν σύντομα, όπως το Pande Group (η ομάδα του Stanford) που προφανώς έριξε στην παραγωγή μια συστοιχία PS3 ... :whistle:
Πάντως το Πάσχα δημιουργεί ωραίους συνειρμούς για την δημιουργία θεμάτων, πρίν απο 2 χρόνια είχα φτιάξει το "πόσα κιλά κάρβουνα ... " (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15879) :rofl: :rofl:
Ρε σείς παιδιά όταν τελειώσει το ψήσιμο των πρωτεινών τι θα κερδίσετε..?
Δες το διαφορετικά... αν το Stanford ανακοινώσει κάτι επαναστατικό για τον καρκίνο ή το Αλτσχάιμερ ή το Πάρκινσον, τι θα κερδίσει η ανθρωπότητα?
Εγώ έχω μόνο δύο μικρές ψησταριές:
1 INTEL CELERON 2GHz με 512MB RAM σχεδόν περίπου 10 ώρες τη μέρα
1 AMD SEMPRON 2800+ 512MB RAM σχεδόν 24/7
ΥΣ:το folding το κάνω στη δική μου ομάδα μόνο :sorry: :sorry:,
όμως όταν κάποια στιγμή πάρω καλό μηχανάκι θα συνεισφέρω κι εδώ.Εξάλλου χρωστάω πολλά στα παιδιά του adslgr και ιδίως στον evilhawk που με έχει βοηθήσει πολλές φορές.:respekt: :respekt:
Keep folding guys! ;)
Ενα AMD ATHLON X2 4200+ με Linux SMP Client σε Fedora x86_64 και
και ένα P4 2.8 GHz (ώρες γραφείου...)
Ψήφισα ένα γιατί ξέχασα ότι έχω και τον άλλον να δουλεύει.
(Πως να μην ξεχαστεί θα μου πείτε, το ένα παράγει 1760 πόντους το διήμερο και το άλλο 186 ανά 2 εβδομάδες...)
Αντε να πάρουν φωτιά οι ψησταριές :respekt:
...Δεν λεω :)
Απλα σημερα εκλεισα 3 μηνες με την ομαδα εδω.
Ενα AMD ATHLON X2 4200+ με Linux SMP Client σε Fedora x86_64 και
και ένα P4 2.8 GHz (ώρες γραφείου...)
Ψήφισα ένα γιατί ξέχασα ότι έχω και τον άλλον να δουλεύει.
(Πως να μην ξεχαστεί θα μου πείτε, το ένα παράγει 1760 πόντους το διήμερο και το άλλο 186 ανά 2 εβδομάδες...)
Αντε να πάρουν φωτιά οι ψησταριές :respekt:
Πολύ μικρή η παραγωγή στο δεύτερο PC σου.Γιατί έτσι;;;:hmm:
Εμένα πχ η γραφική κονσόλα στα windows βγάζει μια 186άρα σε 4 μέρες περίπου με Celeron στα 2 Ghz.Εκτός αν το δεύτερο δεν το έχεις 24/7...
Edit : λες ώρες γραφείου,τώρα το είδα...:p
3 Διπλοπύρηνα PC, στο σπίτι που δουλεύουν 24/7 και ένα φορητό.
1 PC με Χ2 3800+ που τρέχει Graphical+Text ή GPU(ATI 1600XT)+text
και από προχθές 2 PC με P4 :oneup:
Εναν AMD-X2-3800+ και επειδή έχω DualBoot χρησιμοποιώ από μία απλή κονσόλα σε XP ή Gentoo64.
Ανάλογα σε ποιο OS βρίσκομαι κάθε φορά.
2 X Core2Duo 6400 που δουλεύουν Windows SMP client 24/7
2 X P4 3.2 Dual Core με δύο κονσόλες (ώρες γραφείου)
1 Χ P4 3.0 HT με δύο κονσόλες (προσωρινά εκτός λειτουργίας)
1 Χ P4 2.6 με μία κονσόλα (ώρες γραφείου)
1 Χ Celeron D με μία κονσόλα 24/7
1 Χ P3 800 με μία κονσόλα (ώρες γραφείου)
ετοιμάζω
1 Χ P4 2.8 HT με δύο κονσόλες (για 24/7)
και υπάρχουν διαθέσιμα για να τα ρίξω στη μάχη
1 X Core2Duo 6300 (μάλλον θα πάρει και αυτό Windows SMP)
και άλλα 6 μηχανάκια στη δουλειά, που θα μπορούσαν να "διπλώνουν" καθημερινά σε ώρες γραφείου.
Έναν ταπεινό P4 2,6 Ghz σε Win...
Έναν ταπεινό P4 2,6 Ghz σε Win...
Ταπεινό P4;Τι να πω κι εγώ που έχω έναν Celeron 2Ghz και έναν AMD αρκετά παλιό...:(
Ti να πεί και ο P4 2,4 που φολντάρει ασταμάτητα απο την ημέρα δημιουργίας της ομάδας ! :respekt:
Ταπεινό P4;Τι να πω κι εγώ που έχω έναν Celeron 2Ghz και έναν AMD αρκετά παλιό...:(
Σε Windows ή σε Linux;Αν είναι Λίνουξ εντάξει είσαι.
Όσο για τα LiveCD, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανονική εγκατάσταση ή μόνο για δοκιμαστική μέσω Win;(Ναι, ξέρω ότι είναι εκτός θέματος)
Τα livecd είναι κανονική έκδοση (όχι μέσω windows) και μπορείς να τα κάνεις και εγκατάσταση.
1. PIII 500 Mhz
1. P4 1.7 Ghz
1. P4 2.4 Ghz
1. PIII 500 Ghz
1. P4 1.7 Ghz
1. P4 2.4 Ghz
Για διάβασέ τα λίγο να δεις αν είναι σωστά...:whistle:Επιτέλους, το διόρθωσες!
πρέπει να μπει και επιλογή: "με λένε Νικαετο"
1) athlon xp 1800
2) P4 3.4 με δύο κονσόλες
3) P4 3.2 με μία gpu και μία κονσόλα
πρέπει να μπει και επιλογή: "με λένε Νικαετο"
Kαλό!!
:rofl: :rofl: :rofl:
:) :) :)
1. PIII 500 Ghz
1. P4 1.7 Ghz
1. P4 2.4 Ghz
Για διάβασέ τα λίγο να δεις αν είναι σωστά...:whistle:
Μια χαρά είναι δεν βλέπεις την παραγωγή μου.
Πετάει το μηχάνημα :p
Μου έφυγε ένα παραπάνω G :lol:
Η φάρμα μου αποτελείται από ένα P4 3GHz και πολλά ηλιακά κομπιουτεράκια τσέπης casio, για τα οποία περιμένω SMP client.
Πάντως το όλο σύστημα έχει αρχίσει να γίνεται άδικο, ένας χρήστης μπορεί να διπλώνει μήνες σε 4-5 μηχανήματα και να φάει τη σκόνη κάποιου με 2-3 playstaion σε χρόνο dt.
Όλα τα μηχανήματα είναι καλοδεχούμενα βέβαια, απλά μου κάθεται λίγο περίεργα.
Πάντως το όλο σύστημα έχει αρχίσει να γίνεται άδικο, ένας χρήστης μπορεί να διπλώνει μήνες σε 4-5 μηχανήματα και να φάει τη σκόνη κάποιου με 2-3 playstaion σε χρόνο dt.
Όλα τα μηχανήματα είναι καλοδεχούμενα βέβαια, απλά μου κάθεται λίγο περίεργα.
Συμφωνώ σε αυτό αν και δεν είναι το βασικό ζήτημα το σκορ που κάνουμε...;)
Και μιας και λέμε για σκορ,όσοι έχετε το folding και σε windows και σε ubuntu 32-bit σας δουλεύει πιο γρήγορα στο ubuntu σε σχέση με τα windows;Εγώ προχθές ξαναέβαλα ubuntu και μου έδωσε ένα WU των 460 πόντων αλλά δε βλέπω να πηγαίνει και τόσο γρήγορα...:hmm:
1 P4 2.4 Ghz 1024 Ram grahics client 24/7
1 P3 500 Mhz 128 Ram grahics client 24/7
Κοίτα να δεις από πότε δουλεύουν στο 100% :oneup:
Περιμενω να ψηφίσουν οι περισσοτεροι, για να μην πω ολοι, απο τους χρηστες του φορουμ που κανουν folding για να εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα των δυνατοτήτων μας.
Περιμενω να ψηφίσουν οι περισσοτεροι, για να μην πω ολοι, απο τους χρηστες του φορουμ που κανουν folding για να εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα των δυνατοτήτων μας.
Καλησπέρα σε όλους ...
Φιλε civil εγώ λέω να μην ψηφίσω ακόμη ... :oops:
Και ο λόγος είναι ότι ξεκίνησα να "ψήνω" μόλις χθες με 1 Intel Core2 Duo 6300 αλλά ...
... σκέφτομαι να τους κάνω 8 ... ;)
Εσείς τι λέτε ??? :whistle:
αν τους κάνεις 8 με sMP κονσόλες 24/7 τότε το θέμα δεν είναι τι λέμε αλλά τι θα λές εσύ
"κάνε στην άκρη να περάσω απόψε θα σε ξεπεράσω......."
....
"κάνε στην άκρη να περάσω απόψε θα σε ξεπεράσω......."
Φτιάξε με ... φτιάξε με ... :oneup:
Κι ας είναι τα μηχανάκια της δουλειάς ... θα καεί το πελ-επεξεργαστικ-κούδι ...:gun:
Συμφωνώ σε αυτό αν και δεν είναι το βασικό ζήτημα το σκορ που κάνουμε...;)
Και μιας και λέμε για σκορ,όσοι έχετε το folding και σε windows και σε ubuntu 32-bit σας δουλεύει πιο γρήγορα στο ubuntu σε σχέση με τα windows;Εγώ προχθές ξαναέβαλα ubuntu και μου έδωσε ένα WU των 460 πόντων αλλά δε βλέπω να πηγαίνει και τόσο γρήγορα...:hmm:
Ubuntu Kubuntu Ξεχασε τα Πανε αργα
Βαλε Sabayon 3.3 η openSuSe 10.2
Καλησπέρα σε όλους ...
Και ο λόγος είναι ότι ξεκίνησα να "ψήνω" μόλις χθες με 1 Intel Core2 Duo 6300 αλλά ...
ακου τι λέμε:clap::clap::clap:
Φτιάξε με ... φτιάξε με ... :oneup:
Κι ας είναι τα μηχανάκια της δουλειάς ... θα καεί το πελ-επεξεργαστικ-κούδι ...:gun:
θα μας περάσεις σαν σταματημένους
Καλησπέρα σε όλους ...
Καλως ήρθες :oneup:
Το Πάσχα πέρασε αλλά το ψήσιμο ωρα αρχίζει.
Βάλε τις 8 :worthy: ψησταριες να πάρουν μπροστά και οι πόντοι σου θα τρέχουν σαν πειραγμένο αθηναικό ταξίμετρο με γιαπωνέζο πελάτη :p (χιούμορ κάνω :) )
LOL, προτείνω το θέμα του επόμενου διαγωνισμού ... όσοι καταφέρουν τον μεγαλύτερο Μ.Ο. σε μηνιαία βάση :p
(Άντε καλά ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος για να μη λέτε πως μεροληπτώ :twisted: )
Οχι μεροληπτείς, κλέβεις εκκλησία!!!!!! Τι δηλαδή, επειδή πήρες τις φεράρι?
Πάντως αν βάλεις έπαθλο και τετραπύρηνο να δεις συμμετοχή που θα πέσει, θα γίνουμε 2000 ενεργοί με τη μία :whistle:
Καλησπέρα σε όλους ...
To σκεφτεσαι ακομα???
Αν μπορεις καντο απο χθες!!
To σκεφτεσαι ακομα???
Αν μπορεις καντο απο χθες!!
Αν τα καταφέρω (λόγω δουλειάς :evil: ) θα το κάνω από σήμερα, αλλιώς πάει δυστυχώς από Δευτέρα ... :sorry:
Για πέστε μου ρε παιδιά ... στον 1 Core2 Duo που "ψήνει" τρέχω τη γραφική κονσόλα αλλά σκέφτομαι να φορτώσω την SMP... Όχι τίποτ' άλλο αλλά να τη δοκιμάσω για να δώ τί θα φορέσω και στα υπόλοιπα 7...
Λοιπόν ... Θα πρέπει να απεγκαταστήσω ή απλά να σταματήσω τη γραφική? Και με το WU που δουλεύει τί γίνεται? (τελειώνει κατά τις 1 το μεσημέρι) ... :help:
Ευχαριστώ
alexopth69
13-04-07, 10:55
Δε χρειάζεται να απεγκαταστήσεις τη γραφική, απλά να μη δουλεύει εκείνη την ώρα.
Άλλαξε ID κατά την εγκατάσταση στην SMP. Δες και ποστ στο φορουμ
Τη WU μην τη χάσεις μόλις τεέιώσει σταμάτα τη και βάλε την SMP
@ ADSLgr.com All rights reserved.