PDA

Επιστροφή στο Forum : μπαταρια turbo-x

dookedooke
16-07-15, 11:53
Λοιπον,εκανα κι εγω το λαθος να αγορασω turbo-x πριν 1,5 χρονο...

Μολις περναει η εγγυηση στον 1 χρονο, η οθονη βγαζει παρασιτα, το παω σερβις, μου ειπαν εφταιγε η ταινια, πλερω 10€.

Μετα απο 1 μηνα φτανει το θεμα της μπαταριας, ξαφνικα δεν φορτιζε ο υπολογιστης, με η χωρις μπαταρια δεν αναβε. Το παω στο ξανα σερβις,ενας εκει μου λεει φταιει το τροφοδοτικο, πρεπει να αγορασω κ καινουργιο καλωδιο, πλερω 30€.. οντως αρχισε να φορτιζει ,αλλα μεχρι στο 91%, οση ωρα κ να το αφηνα φαινοταν να φορτιζει αλλα δεν καλυπτε παραπανω ποσοστο,ειχε κολλησει στο 91%. Αυτο κρατησε 3 ημερες, μετα ξαφνικα δεν φορτιζε παλι καθολου, το ειχα στην μπριζα κ απλα δεν φορτιζε!!!!

Ξανα σερβις, ενας αλλος μου λεει δεν φταιει το καλωδιο που αγορασα !!! αλλα το βυσμα τροφοδοσιας...Κανω φασαρια που λετε, ο αλλος μου πε να αγορασω καλωδιο κι εσεις μου λετε το προβλημα ειναι αλλο, το παλιο τροφοδοτικο μου το βγαλατε σκαρτο,τωρα μου λετε λειτουργει ξανα, ελεος δηλαδη...με τα πολλα μου το φτιαχνουν χωρις να πληρωσω ( αν και επεστρεψα το καλωδιο που αγορασα).

Το θεμα ειναι οτι,οκ, τωρα φορτιζει ξανα,αλλα παλι κολλαει στο 91%, και δεν παει προς τα πανω...τι μπορει να φταει, γιατι αυτους δεν τους εμπιστευομαι πλεον..ειμαι και ψιλοασχετος με τα αυτα, ευκολο θυμα δηλαδη για να με ξεζουμιξουν.

sweet dreams
16-07-15, 12:56
Aν δεν έχει το laptop κάποιο utility για καλιμπράρισμα, κοίταξε μήπως κάνεις δουλειά με αυτές (http://www.tomsguide.com/faq/id-2342991/calibrate-battery-windows-laptops.html)τις οδηγίες και εγκατέστησε το BatteryCare (http://batterycare.net/en/index.html) για πληροφορίες.

iakoboss7
16-07-15, 15:35
μια δικια μου προταση... μιας και ο νομος λεει το ελαχιστο 2 ετη εγγυηση... δεν πας να κανεις μια φασαρια να παρεις τον +1 χρονο και τα χρηματα που εχεις δωσει μεχρι τωρα πισω? (αν θες παρε και ενα τηλεφωνο στην γενικη γραμματεια καταναλωτη να σε ενημερωσουν περι της καταστασης σου)

A.N.T.
16-07-15, 16:36
Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνετε στα laptop και χαλάνε.
Έχω laptop turbo-x που θα κλείσει τα τρία χρόνια τον Σεπτέμβρη.
Δουλεύει άψογα (από 5 ως 9 ώρες την ημέρα) και δεν παρουσίασε ποτέ καμιά καμιά δυσλειτουργία ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

iakoboss7
16-07-15, 17:04
το να χαλασει ενα ελεκτρονικο ειναι τυχαιο... δεν χρειαζεται να κανεις κατι!

dimitri_ns
16-07-15, 17:28
Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνετε στα laptop και χαλάνε.
Έχω laptop turbo-x που θα κλείσει τα τρία χρόνια τον Σεπτέμβρη.
Δουλεύει άψογα (από 5 ως 9 ώρες την ημέρα) και δεν παρουσίασε ποτέ καμιά καμιά δυσλειτουργία ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Αγοράζουμε φορτιστή από το Πλαίσιο, γι αυτό χαλάνε.
Turbo-x της κόρης μου για να βγάλει την σχολή, άντεξε 3 χρόνια
Χάλασε ο φορτιστής, αγόρασε από το πλαίσο καινούργιο 40 € (!!), universal, (αυτό της δόσανε), σε 2 βδομάδες έκαψε τροφοδοτικό και μητρική
Πάπαλα

Εκτοτε φθηνό thinkpad, έβαλα πρόσθετα 4 ram (σύνολο 8), δροσερό και δουλευτάρικο

ela002
16-07-15, 19:17
Τουλάχιστον κατάλαβες το λάθος σου με τα ίδια χρήματα θα είχες κατι πιο αξιόπιστο.

Καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή σε iphone κέρδισα πήγε στα 2 χρόνια η εγγύηση. Αν είσαι και από Αθήνα πάς στην Λ.Αλεξάνδρας και φτιάχνεις εκεί την καταγγελία σε βοηθάει υπάλληλος ή μέσω internet.

sdikr
16-07-15, 19:19
Δεν θα μιλήσω για το αν τα turbox είναι καλά ή όχι.
Αλλά το 90% στην μπαταρία είναι φυσιολογικό σε αρκετά φορητά γιατί με αυτό τον τρόπο προστατεύουν την μπαταριά, θα το δεις και σε επώνυμα και σε ανώνυμα κλπ.

Εγω προσωπικά δεν θα ανησυχούσα για την μπαταρία

@ ADSLgr.com All rights reserved.