Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια αγοράς ταξιδιωτικού σάκου πλάτης
petalouditsa
24-07-15, 01:01
Χαίρεται, θέλω να αγοράσω εναν ταξιδιωτικο σακο χωρητικότητας 65+ λίτρων αλλα δε ξερω τι χαρακτηριστικα να κοιταξω για να τον αγορασω. Βλεπω ας πουμε σακους 85λίτρων να έχουν τη μιση τιμη απο σάκους 50-60 λιτρων! Μπορει καποιος/α να με καθοδηγησει;; Σκέφτομαι να δωσω μεχρι 80 ευρω.
Χαίρεται, θέλω να αγοράσω εναν ταξιδιωτικο σακο χωρητικότητας 65+ λίτρων αλλα δε ξερω τι χαρακτηριστικα να κοιταξω για να τον αγορασω. Βλεπω ας πουμε σακους 85λίτρων να έχουν τη μιση τιμη απο σάκους 50-60 λιτρων! Μπορει καποιος/α να με καθοδηγησει;; Σκέφτομαι να δωσω μεχρι 80 ευρω.
Καλησπέρα. Για να σε καθοδηγήσω δεν τα γνωρίζω αλλά γνωστός μου αγοράζει συχνά απο το sportdirect
Για ποιοτικό σακίδιο τα 80 είναι peanuts.
Γενικά πρόσεξε τα εξής:
Τα καλά σακίδια βγαίνουν σε 2-3 μεγέθη. Αν η ζώνη της μέσης σου κατεβαίνει πολύ κάτω με το που πας να ανέβεις ένα σκαλί θα σε κτυπάει. Γι αυτό πρέπει να βρεις στο μέγεθός σου κ να παίξεις με τη ρύθμιση της ανάρτησης στο κατάστημα.
Δοκίμασέ το με βάρος μέσα αλλιώς δεν θα καταλάβεις τπτ. Αν δεν έχει καλό κ αρκετό αφρολέξ στου ιμάντες των ώμων σε λίγη ώρα θα αρχίσει να σου κόβει τους ώμους.
Τα πιο πολλά μαγαζιά στην Αθήνα έχουν κλείσει. Δοκίμασε το alpamayo στο κέντρο, χαριλάου τρικούπη στην στοά. έχουν κ σελίδα alpamayopro νομίζω. Στο amazon βρίσκεις τα πάντα αν έχεις τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό τώρα με τα capital controls :(
@ ADSLgr.com All rights reserved.