Επιστροφή στο Forum : Ελευθέριος Βενιζέλος - παρκάρισμα κ μετάβαση με ηλικιωμένο
Έχω μαζί μου πολύ ηλικιωμένο άτομο. Για να μειώσω τα έξοδα μετάβασης στο αεροδρόμιο λέω:
1. να πάω μα το αυτοκίνητο κ να παρκάρω στα Σπάτα, ή στο Κορωπί, ή στο Μαρκόπουλο, για να πάρω από κει μετά ταξί,
2. ή κοντά σε κάποιο σταθμό προαστιακού (μένω Ν. Μάκρη) για να πάρω τον προαστιακό. Αλλάζει η τιμή του εισιτηρίου του προαστιακού αν το πάρω από την Παλλήνη ή από σταθμό πιο κοντά στο αεροδρόμιο? :hmm:
3. κ που θα έχω μεγαλύτερη ασφάλεια να παρκάρω να μη βρω μετά το αυτοκίνητο κάπως ... :hmm:μια βδομάδα θα λείψω ...
Δες μήπως σε συμφέρει να το αφήσεις σε κάποιο ιδιωτικό πάρκινγκ σαν αυτό http://apolloparking.gr/ που έχει και δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.
Ασφάλεια δεν θα έχεις πουθενά εγγυημένα.
thx, 35 ευρώ θέλουν για μια βδομάδα. Σχετικά με την ασφάλεια που λες κ στη Ν. Μάκρη που μένω στο δρόμο το παρκάρω το αυτοκίνητο.
Θα κοιτάξω τώρα πόσο έχουν τα εισιτήρια του προαστιακού, πάντως δεν μου φαίνεται κ κακό αυτό που προτείνεις ...
Στη Ν. Μάκρη ναι παρκάρεις στο δρόμο, αλλά σε κατοικημένη περιοχή.
Στον προαστιακό θα παρκάρεις σε δρόμο που το βράδυ δεν υπάρχει ψυχή.
Μπορείς να το αφήσεις πχ πάνω ή κοντά στη γέφυρα στην Κάντζα μαζί με εκατοντάδες άλλα, αλλά πέρα από το ότι είσαι παράνομος το βράδυ δεν κυκλοφορεί τίποτα και αν μείνει και μέρες είναι στόχος.
Το εισιτήριο νομίζω πως είναι 6 ευρώ από Παλλήνη και κάτω.
Θα πάρω τηλ να ρωτήσω για το πάρκινγκ που λες. Για 2 βδομάδες δεν θα το έκανα αλλά για μια η διαφορά στα λεφτά δεν είναι μεγάλη. Τα 6 ευρώ που λες κατάλαβα ότι είναι με τον προαστιακό που δεν έχει τόσο δρομολόγια όσα το μετρό κ ότι το μετρό έχει 8 ευρώ για το αεροδρόμιο, αλλά άμα βγάλεις εισιτήριο 2 ατόμων πληρώνεις 14 ευρώ.
Στην ερημιά δεν θα το άφηνα το αυτοκίνητο, θα άφηνα το ηλικιωμένο άτομο στο σταθμό Παλλήνης κ θα πήγαινα να παρκάρω σε ασφαλές μέρος με σπίτια.
Στην ερημιά δεν θα το άφηνα το αυτοκίνητο, θα άφηνα το ηλικιωμένο άτομο στο σταθμό Παλλήνης κ θα πήγαινα να παρκάρω σε ασφαλές μέρος με σπίτια.
Ασφαλές μέρος σε απόσταση περπατήματος δεν έχει, οπότε ταξί να πας, να έρθεις, προαστιακός κλπ, να τα 35 ευρώ του πάρκινγκ!
Ψάξε έχει πολλά πάρκινγκ και όχι μόνο αυτο που σου έδωσα https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=-eC1VbbNEqGz8we0_qGwBg&gws_rd=ssl#q=%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA+%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE% BF%CF%85
Άντε πάρε http://www.groupon.gr/deals/eparking-3
Πάντως κ τα δύο πάρκινγκ που μου έδωσες είναι στην έξοδο Κ1
Έψαξα κ από το google όπως είπες. αυτό το groupon φαίνεται να είναι το φτηνότερο! :)
Πάντως κ τα δύο πάρκινγκ που μου έδωσες είναι στην έξοδο Κ1
Ε ψάξε ρε άνθρωπε να βρεις όπου σε βολεύει, υπάρχει και το google απ΄ όπου τα βρήκα και εγώ, δεν έχω πάγκο με καρπούζια εκεί να σε ψάχνω πελάτη!
Τελικά, στο site της groupon δεν δουλεύουν οι πληρωμές με χρεωστικές κάρτες, πήρα κ τηλ κ το γνωρίζουν. Η μόνη περίπτωση με 20 ευρώ μια βδομάδα, αλλιώς χωρίς online πληρωμή νομίζω 35 μου είπαν.
Μέσα από το airtickets.gr έκανα κράτηση για το P3 Holiday πάρκινγκ μέσα στο αεροδρόμιο με έκπτωση για μια βδομάδα 35 ευρώ, ενώ κ όλα τα ιδιωτικά πάρκινγκ γύρω από το αεροδρόμιο δεν δίνουν καλύτερη τιμή για μια βδομάδα :)
@ ADSLgr.com All rights reserved.