PDA

Επιστροφή στο Forum : Asus Wifi Card και ΖΗΧΝ modem χάνει την σύνδεση

ch_mavr
28-09-15, 09:49
Καλημέρα σε όλους!
ΑΝτιμετωπιζω το εξής πρόβλημα και μετα απο ψάξιμο αρκετό δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται :
Εχουμε ενα PC με μια καρτα PCI της Αsus για να συνδεθει με το WIFI στο οποιο δουλευαν ολα καλα. Μετά απο format (είχε ΧΡ sp3) και φόρτωμα WIN 7 στην αρχή δεν μπορούσε να βρεί το modem, οταν το βρήκε εκάνε 35 φορές για να συνδεθεί και οταν συνδέθηκε τα windows εδειχναν οτι ολα καλα με το ιντερνετ, αλλα ιντερνετ δεν υπήρχε (κανένας browser δεν εδειχνε σελίδα, oυτε winupdate, ουτε τίποτα). Παράλληλα εβλεπα την ταχύτητα της σύνδεσης να αυξομειώνεται απο 54gpbs εφτασε στο 1 μετά πήγε στο 5, ξανα στο 1 κλπ.
Να σημειώσω οτι Laptops και κινήτα είχαν μια χάρα σύνδεση στο ιδιο Modem.
Βρηκα drivers της Asus εκανα update, αλλά τίποτα.
Τα επαιξε η κάρτα ή κατι μου εχει ξεφύγει???
Ευχαριστώ πολύ!

PC specs : Intel G33 modo, IntelE5300 core duo, 2gb DDR2.

babis3g
28-09-15, 13:51
κανε unistall / install και οχι απλα update

πηγαινε και βγαλε τελειως το driver (αν εχεις καποιο προγραμμα να βοηθησει στην πληρη απ εκγαταστηση γιατι τα windows unistaller δεν βγαζουν παντα ολα)
κλεισε το pc μετα των driver delete & ξανα ανοιξε το και μετα περνα ξανα τα καινουρια updated driver

ch_mavr
28-09-15, 13:55
Λοιπόν,
σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση.
Ο driver της Asus δεν εχει εγκατάσταση ειναι ενα sys αρχειο, απλά εκανα update και μου εβγαζε οτι δεν χρειάζεται να γίνει.
Θα το δοκιμάσω, απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανα. Απλά δεν εχω αλλο προγραμμα απεγκατάστασης....
Μολις εκανα format και προσπαθούσα να συνδεθώ στο νετ για update, antivirus ΚΛπ

babis3g
28-09-15, 14:12
ααα δεν το ηξερα οτι ηδη εκανες δεν χρειαζεται εγκατασταση - απ εγκατασταση .. τοτε ναι μαλλον δεν θα βοηθησει
γραψε στο support αν δεν βρεθει αλλος φιλος να δωσει φως
https://vip.asus.com/VIP2/Services/QuestionForm?lang=en-us

ch_mavr
28-09-15, 14:50
To περιεργο και γιαυτο ρωταω εδω ειναι οτι πριν το φορματ, που ειχα παλι win7 δεν χρειαστηκε να κανω τπτ. Απλά δουλευε.
Μια μέρα τα επαιξε ο δίσκος, και απλα εβαλα καινουργιο και εκανα παλι φορματ απο το ιδιο cd.....
Τι αλλαξε δεν μπορω να καταλαβω.......

@ ADSLgr.com All rights reserved.