Επιστροφή στο Forum : Samsung Galaxy S4-Απορία με την εγγύηση
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έχω το Samsung Galaxy S4 εδώ και 23 μήνες. Σε 1 μήνα πάνω-κάτω τελειώνει η εγγύηση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η αντιπροσωπεία (το χω δώσει ήδη 2 φορές) αν μου αντικαταστήσει δωρεάν δηλαδή μεσα στην εγγύηση : την μπροστινή κάμερα και την υποδοχή της κάρτας μνήμης !!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έχω το Samsung Galaxy S4 εδώ και 23 μήνες. Σε 1 μήνα πάνω-κάτω τελειώνει η εγγύηση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η αντιπροσωπεία (το χω δώσει ήδη 2 φορές) αν μου αντικαταστήσει δωρεάν δηλαδή μεσα στην εγγύηση : την μπροστινή κάμερα και την υποδοχή της κάρτας μνήμης !!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Αν έχουν πρόβλημα θα στα αντικαταστήσει.
Γιατί δεν τους ρωτάς..???
Αν έχουν πρόβλημα θα στα αντικαταστήσει.
Γιατί δεν τους ρωτάς..???
Καλημέρα. Έχουν πρόβλημα τα εξαρτηματα που ανεφερα. Δεν τους ρωτάω διότι προσπαθεί ο υπάλληλος "ο τυπάς" που κάθεται "reception" να ρίξει την ευθύνη σε εμένα , ενώ δεν ευθύνομαι εγώ , ετσι εκανε τις τελευταίες 2 φορές μέσα στους 16 μήνες που το έχω πάει. Και ρωτάω μήπως ξέρει κανείς για να μην το στερηθώ το κινητό 2 με 3 βδομάδες τουλάχιστον χωρίς λόγο. Α και το πάω κατευθειαν σε ένα εξουσιοδότημενο αντιπρόσωπο. Όχι μέσω του καταστήματος που το αγόρασα !!!
** Χάλασε χθες και το φωτάκι απο το κουμπάκι κάτω αριστερά γωνία ! Όλα μαζί έτσι πάνε !
@ ADSLgr.com All rights reserved.