Επιστροφή στο Forum : Νέο πρόγραμμα Telefonet+ από τη Vivodi
Ναι αλλα στην περιπτωση που η εταιρια εχει δικτυο χαλκου (βλεπε πΟΤΕ). Η Vivodi εχει δικτυο οπτικων ινων και σε βελτιστες συνθηκες (αποσταση, ποιοτητα χαλκου) μπορει να αγγιξει τα 24 mbps.
Oh really?
Η Vivodi δινει δηλαδη FTTx ? :hmm:
@ kommanto
Το aDSL2+ πιανει μεχρι 24mbps με χαλκο, ας μην πουμε για vDSL και vDSL2 :p
Επισης συγκρινε τα χιλιομετρα οπτικων ινων του ΟΤΕ και της Vivodi :haha
Αρα πρέπει να αλλάξω ολες τις τηλεφωνικες συσκευες του σπιτιου μου.....??
Οχι δεν θα χρειαστει να αλλαξεις τις τηλεφωνικες συσκευες! Το router εχει θυρα για 2 τηλεφωνα!;)
Μπορεί να με εξηγήσει κάποιος πως τάζουν τάζουν ταχύτητα μέχρι 10 Mbps απο τη στιγμή που ο χαλκός σηκώνει το μέγιστο έως 8 Mbps?
Ο χαλκός δε σηκώνει μέχρι 8 Mbps μόνο.
Το ADSL είναι που πάει μέχρι 8 Mbps μόνο (και αυτά οριακά, μέχρι 4 το πάνε συνήθως οι εταιρίες). Το ADSL2+ πάει μέχρι 24 Mbps πάνω από χαλκό, αλλά αυτό εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του χαλκού που αναφέρει ο Hetfield από κάτω.
Ναι αλλα στην περιπτωση που η εταιρια εχει δικτυο χαλκου (βλεπε πΟΤΕ). Η Vivodi εχει δικτυο οπτικων ινων και σε βελτιστες συνθηκες (αποσταση, ποιοτητα χαλκου) μπορει να αγγιξει τα 24 mbps.Λάθος εξήγηση (τα σημεία που έχω σημειώσει με κόκκινο).
Ισχύει όμως το ότι τα 24 Mbps τα πιάνει κανείς μόνο αν είναι σε απόσταση περίπου ως 1 km από το DSLAM και με καλή ποιότητα χαλκού.
Stelios GR
13-04-07, 16:26
Η προσφορά είναι εξίσου καλή, αλλά η προηγούμενη της Vivodi για το CableTV έως 31 Μαρτίου ήταν ακόμα καλύτερη. Συνοπτικά:
Telefonet+.....|......CableTV:
Απερ. Εθνικές.........Απερ. Εθνικές
Έως 10 Mbps.........Έως 20 Mbps
-..........................Τηλεόραση
Κόστος/ μήνα:
35 €.....................33 €
Τέλος Ενεργ.:
17.85 €.................0 €
Τέλος Εγκατ.:
0 €........................60 €
Καλά που πρόλαβα το CableTV! ;)
EDIT: Καλά που το ανέφερες φίλε γιατί δεν συμπεριέλαβα το Τέλος Εγκατάστασης. Μου ξέφυγε πιθανότατα επειδή δεν χρεώνουν όλοι οι ISPs αυτό το "πράγμα".
Η προσφορά είναι εξίσου καλή, αλλά η προηγούμενη της Vivodi για το CableTV έως 31 Μαρτίου ήταν ακόμα καλύτερη. Συνοπτικά:
Κόστος/ μήνα:
Τέλος Ενεργ.:
λαθος!
60 ευρω θα πληρωσεις για να σου ενεργοποιηθει το cabletv
η εγκατασταση και ο εξοπλισμος ηταν δωρεαν με τη προσφορα.OXI Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
Μα...σε όσους πρόλαβαν την προσφορά αναφέρεται!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ
Προσφορα cable-tv
πληρωνεις ενεργοποιηση
δεν πληρωνεις εγκατασταση
τελος προσφορας cable-tv
πληρωνεις ενεργοποιηση
πληρωνεις εγκατασταση
Κόστος/ μήνα:
Τέλος Ενεργ.:
Κάπου χάνεις ένα εφάπαξ κόστος. ;)
Stelios GR
13-04-07, 20:59
ΟΚ παιδιά χαλαρώστε. Προσέθεσα την παράλειψη μου στο adslgr, σ'ένα θέμα για Telefonet+ και πιο συγκεκριμένα στο μέσον της σελίδας μερικά posts πριν απ'αυτό. :oneup:
λάθος!
Ήρεμα ρε φίλε με τρόμαξες! Πήγα να πάθω καρδιακό. :rofl:
χαχαχα
Raousssssssssss :P
Οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα.
Από ό,τι μου είπε με τρελή χαρά μια κοπελίτσα στην επιλογή 8 (το ξέρω ότι αυτοί είναι εξωτερική εταιρία, αλλά αυτά της λένε να λέει) ότι το Telefonet είναι διαφορετικό τεχνικά από το MaXx+DSLphone που έχω τώρα και επομένως πρέπει σίγουρα να πάρω Vood και κατά πάσα πιθανότητα να αλλάξω και αριθμό.
Ήμαρτον.:evil:
Οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα.
Από ό,τι μου είπε με τρελή χαρά μια κοπελίτσα στην επιλογή 8 (το ξέρω ότι αυτοί είναι εξωτερική εταιρία, αλλά αυτά της λένε να λέει) ότι το Telefonet είναι διαφορετικό τεχνικά από το MaXx+DSLphone που έχω τώρα και επομένως πρέπει σίγουρα να πάρω Vood και κατά πάσα πιθανότητα να αλλάξω και αριθμό.
Ήμαρτον.:evil:
:lol::lol::lol::rofl: Καλά, σας έχουν ταράξει στα ψέματα!Και θα χρειαστεί καινούριος αριθμός;Από τη μία υπηρεσία τους στην άλλη;Ούτε σε μεταφορά από ΟΤΕ δε γίνονται αυτά.Δε σφάξανε!Σιγά μην τους ακούσει κανείς!
:lol::lol::lol::rofl: Καλά, σας έχουν ταράξει στα ψέματα!
Καλά, και εγώ θα τους ταράξω στις διακοπές με το νέο RUO (όλοι οι γνωστοί μου με ΑΡΥΣ και shared LLU θα φύγουν για άλλη εταιρία ;) ).
Μόνο εγώ έλεγα να μείνω μέχρι να ξεκαθαρίσει η μεταφορά full LLU από πάροχο σε πάροχο, αλλά δε με θέλουν. :lol:
Καλά, και εγώ θα τους ταράξω στις διακοπές με το νέο RUO (όλοι οι γνωστοί μου με ΑΡΥΣ και shared LLU θα φύγουν για άλλη εταιρία ;) ).
Μόνο εγώ έλεγα να μείνω μέχρι να ξεκαθαρίσει η μεταφορά full LLU από πάροχο σε πάροχο, αλλά δε με θέλουν. :lol:
είναι τραγικοί που δεν μπορούν να καταλάβουν πως μια εταιρία είναι απαραίτητο να εχει ικανοποιημένους τους υπάρχοντες πελάτες! Όσοι γνωστοί σκέφτονται για βιβοντι εμένα με ρωτάνε αφού ξέρουν ότι ήδη έχω. ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
Εγώ βέβαια, δεν έχω εγκλωβιστεί στις απαράδεκτες χρεώσεις του dslphne:p
Τώρα για τα 20 ευρώ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Δεν ορίζουν ημερομηνία ενεργοποιησης και ό,τι λένε προφορικά το αναιρούν την άλλη μέρα (ή το αναιρεί η άλλη θέση) και θα απαιτήσουν από κάποιον που περιμένει μήνες χωρίς αποτέλεσμα, έχει πληρώσει το 13880 και 20 ευρώ από πάνω; Μόνο με κλίσμα θα τους τα έδινα...
Γενικά όσοι βρίσκετε το Telefonet ενδιαφέρον να έχετε υπόψη ότι στους μισούς περίπου κόμβους που λέει ότι έχει διαθεσιμότητα ουσιαστικά δεν έχει.
skyliner34
14-04-07, 00:32
Αν είναι αλήθεια το 256kbit upload πραγματικά είμαστε να μετακομίσουμε σε άλλη χώρα. Δηλαδή βρίσκω counterstike servers στο Ιρακ στη ρουμανία και στην ουκρανία και στην ελλάδα τίποτα...
Εμ βέβαια γιατί να δώσουν. Αφού έχουν τα θύματα τους ιδιοκτητες νετκαφέ και τουσ σκάνε 4000€/μήνα για 6mbps upload.
Αν είχαν αποφασίσει το upload θα το γράφανε στο site τους. Μάλλον ψαρεύουν αντιδράσεις, αν βγει όντως 10/256κβ είναι απίστευτη κοροϊδία.
Αν είναι αλήθεια το 256kbit upload πραγματικά είμαστε να μετακομίσουμε σε άλλη χώρα. Δηλαδή βρίσκω counterstike servers στο Ιρακ στη ρουμανία και στην ουκρανία και στην ελλάδα τίποτα...
BUY the game ;)
btw, home servers suck!!!
Εμ βέβαια γιατί να δώσουν. Αφού έχουν τα θύματα τους ιδιοκτητες νετκαφέ και τουσ σκάνε 4000€/μήνα για 6mbps upload.
Δεν το καταλαβαινω αυτο το "θύματα".
Καλα κανουν, δηλαδη καλυτερα ειναι να βαζουν DSL ?
Αποκλείεται να δώσουν τόσο λίγο upload. Όλοι οι άλλοι δίνουν 512 τουλάχιστον. Λογικά 512 θα είναι κι αυτό.
Αν είχαν αποφασίσει το upload θα το γράφανε στο site τους. Μάλλον ψαρεύουν αντιδράσεις, αν βγει όντως 10/256κβ είναι απίστευτη κοροϊδία.
Κατι τετοιο αμφιβαλλω αν θα ειναι λειτουργικο, για 512 το βλεπω κι εγω...
Βεβαια ποτε δεν ξερεις...:twisted:
dklovedoctor
23-04-07, 01:53
Γενικά όσοι βρίσκετε το Telefonet ενδιαφέρον να έχετε υπόψη ότι στους μισούς περίπου κόμβους που λέει ότι έχει διαθεσιμότητα ουσιαστικά δεν έχει.
Απο πού το ξέρεις αυτό; Sorry που ρωτάω κιόλας!
Βασικά θέλω να βάλω και εγώ και με προβληματίζει πολύ αυτό που λες!
Που το ξέρεις;
Απο πού το ξέρεις αυτό; Sorry που ρωτάω κιόλας!
Βασικά θέλω να βάλω και εγώ και με προβληματίζει πολύ αυτό που λες!
Που το ξέρεις;
Από όσα γράφει ο κόσμος στο forum. ;)
ΗΜΕΡΗΣΙΑ 21/4/2007
Τη νέα της πρόταση όσον αφορά τον συνδυασμό υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και γρήγορης πρόσβασης στο Διαδίκτυο ανακοίνωσε η Vivodi Telecom. Πρόκειται για το Telefonet+, το οποίο έναντι 35 ευρώ τον μήνα προσφέρει δωρεάν απεριόριστες κλήσεις σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα (αστικά και υπεραστικά), καθώς και γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο με ταχύτητες έως 10 Mbps μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της εταιρείας ή 1Mbps εκτός του δικτύου της.
Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ασύρματο ADSL 2+ modem/router, δωρεάν 2 τηλεφωνικές γραμμές, δωρεάν φορητότητα τηλεφωνικού αριθμού, ενώ χωρίς χρέωση είναι όλες οι ψηφιακές ευκολίες, όπως αναγνώριση και αναμονή κλήσεων, προσωπικός τηλεφωνητής με δυνατότητα προώθησης φωνητικών μηνυμάτων σε email, προώθηση κλήσεων, φραγή εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.
Η Vivodi προσφέρει ακόμη το πακέτο Telefonet με μηνιαίο πάγιο 17,85 ευρώ και μόνο μέσω του δικτύου της εταιρείας, το οποίο προσφέρει 180 λεπτά ομιλίας προς αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς, καθώς και απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο στα 128 Kbps, χωρίς πάγιο ΟΤΕ.
Ακόμη, η Vivodi ανακοίνωσε την αναβάθμιση της υπηρεσίας DSLphone, με αποτέλεσμα στους συνδρομητές των πακέτων ευρυζωνικής σύνδεσης Vivodi MaXx να παρέχονται έναντι 18,50 ευρώ τον μήνα, δωρεάν απεριόριστες κλήσεις σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα σε Ελλάδα και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες του εξωτερικού, αλλά και δωρεάν 2 τηλεφωνικές γραμμές με φορητότητα αριθμού.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4774&subid=2&pubid=299288
χαιρετε χαιρετε
λοιπον εχω μια ερωτηση το 1024 μπορει να εχει 500 λεπτα αλλα εχει και καποιες διεθνεις κλησεις
επηδει η βιβοντι εχει θυμωσει μαζι μου ουτε σε μαιλ απανταει ουτε στο τηλεφωνο
μηπως ξερει κανεις αν το 1024 θα συνεχισει την υπαρξη του με τις διεθνεις κλησεις 'η οχι ?
ντουπ ντουπ:hmm:
χαιρετε χαιρετε
λοιπον εχω μια ερωτηση το 1024 μπορει να εχει 500 λεπτα αλλα εχει και καποιες διεθνεις κλησεις
επηδει η βιβοντι εχει θυμωσει μαζι μου ουτε σε μαιλ απανταει ουτε στο τηλεφωνο
μηπως ξερει κανεις αν το 1024 θα συνεχισει την υπαρξη του με τις διεθνεις κλησεις 'η οχι ?
ντουπ ντουπ:hmm:
ξεθυμωσε το 13880 και με πηρε τηλ οποτε μου απανταω
το τελεφονετ 1024 μενει εως εχει δεν πεθαινει δεν αλλαζει
τους ρωτησα επισης γιατι αφου εχω συνδεση στη βιβοντι ηδη δεν μπορουν να μου πουν τι επιτελους σημαινει το εως 10mbs αλλα πιο ευκολα σου λενε τα νουμερα του λοτο .
αυτα:clap:
@ ADSLgr.com All rights reserved.