PDA

Επιστροφή στο Forum : Asus DSL-AC68U vs Netgear D7000

Σελίδες : [1] 2

achillesgk
01-11-15, 15:49
Διαβάζοντας τα specs, πρόκειται για 2 κορυφαία μοντέλα. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ώστε να προτιμήσω το ένα έναντι του άλλου?

babis3g
01-11-15, 16:53
και τα 2 σε wifi εχουν ιδια broadcom chipset αρα περιπου σε wifi πρεπει να ειναι το ιδιο (πολυ μικρες διαφορες) και τα 2 πρεπει να κανουν πολυ καλη καλυψη

το νετγκιαρ εχει πολυ πιο δυνατη μνημη (αν θελεις να συνδεσεις iptv, πολλες συσκευες πχ 10-15 wifi, printer, usb media servers) πιστευω το νετγκιαρ ειναι πιο δυνατο αν το συνδεσεις με παρα πολλες συσκευες, εχω δει φιλο (εξωτερικο) που λεει οτι εχει iptv & 12 συσκευες wifi με usb media να παιζουν ταυτοχρονα και παει ακομα σφαιρα το νετγκιαρ

το ασος εχει ενα usb 3.0 ... το νετγκιαρ 1usb 2.0 και αλλο ενα 3.0 (2 στο συνολο)

ομως η τιμη στο dsl ac68u ειναι πολυ πιο φτηνη (αυτη τη βδομαδα για 7 μερες προσφορα στο ε-σοπ στα 175 ενω στο πλαισιο το νετγκιαρ 240)

ΑΝ εισαι με οτε, και πολυ μακρυα απο το κεντρο, θα εισαι καλυτερα με το netgear επειδη ταιριαζει το dsl chipset (broadcom) που σημαινει πιο σταθερη γραμμη (to asus mediatek)
αν εισαι με αλλον παροχο οποιο παρεις περιπου το iδιο θα ειναι γιατι οι αλλοι δεν παιζουν με broadcom σε γραμμη πλην μερικων παροχων που με vdsl νοικιαζουν καμπινα απο οτε

το ασος υπερτερει σε dsl ρυθμισεις γραμμης και στατιστικα ... & εχει ολες τις dsl ρυθμισεις μεσα στο μενου μαζι με ρυθμιση του σνρ για ανεβασμα ταχυτητας
http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=153029&d=1427596353
to netgear πρεπει να ξεκλειδωσεις το τελνετ αν θελεις να εχεις προχωριμενες προσβασεις και πρεπει να ξερεις (βρισκονται ευκολα) τις τελνετ εντολες για να ανεβασεις την ταχυτητα αν πιασει σε vdsl (εχω δει χρηστη εξωτερικο που λεει δεν πιανει με vdsl με το τωρινο λογισμικο)
και επισης αναφερουν οτι το νετγκιαρ εχει πολυ φτωχα στατιστικα γραμμης

το εχουν μερικοι εδω, οποτε προσθετουν αν ξεχασα κατι ...
για το ασος εχουμε παρα πολυ μεγαλο τοπικ εδω στο φορουμ (σαν πιο παλιο που πρωτοβγηκε)
τα ζυγιζεις και αποφασιζεις :oneup:

achillesgk
01-11-15, 18:56
Μπέρδεμα χα χα χα Το netgear παντως το βρίσκω περίπου 175 ευρώ από amazon.fr και amazon.it. Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας.

babis3g
01-11-15, 19:20
Μπέρδεμα χα χα χα Το netgear παντως το βρίσκω περίπου 175 ευρώ από amazon.fr και amazon.it. Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας.

εαν εισαι με οτε ειναι πιο καλυτερα απο θεμα γραμμης οτε το νετγκιαρ αν εννοεις συμβατοτητα (λαθη, σταθεροτητα snr)
Αν εισαι με αλλον παροχο βλεπω οτι στα infineon dslam ριχνει το snr και δεν το ξανα ανεβαζει (αλλα πιστευω η broadcom θα το φτιαξει στο dsl driver)
αν εννοεις να παιξει σε Ελληνικους παροχους ... δεν εχει προβλημα

Αν δεν συνδεθει ενας φιλος εδω τα καταφερε (οποτε ζητας βοηθεια) στο τοπικ αλλα περαν απο τυχον μικρο προβλημα στο λογσμικο (σαν καινουριο που ακομα ειναι) δεν εχει θεμα με τις γραμμες
εχω φερει αρκετα απο Αγγλια (απο οταν ημουν εκει) και παιζουν ολα τελεια
http://www.adslgr.com/forum/threads/902080-%CE%95%CE%BD%CF%84%CF%8D%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-Netgear-Nighthawk-D7000-AC1900

spyridop
01-11-15, 19:42
Κανένα θέμα συμβατότητας από γαλικό ή ιταλικό Amazon, διαθέτουν τον ίδιο κωδικό προϊόντος που πωλείται στην Ελλάδα (Netgear D7000-100PES)
Βλέπω αυτή τη στιγμή στο ιταλικό Άμαζον 165 € τελική με μεταφορικά, καλή τιμή!

achillesgk
01-11-15, 20:24
ΟΤΕ adsl 24 έχω και σκέφτομαι να αντικαταστήσω το εξαιρετικό draytek vigor 2710n που έχω, με κάτι πιο σύγχρονο ( στο θέμα του wifi), έχοντας και στην άκρη του μυαλού μου vdsl. Το σπίτι έχει 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα. Στον πάνω όροφο υπάρχει το draytek και οι κύριες συσκευές μου (pc,εκτυπωτές, nas). Στον κάτω όροφο έχω το netgear 2500rp wifi extender και στο σαλόνι έχω την τηλεόραση και το media player (netgear neotv 550). Το media player μέχρι πρόσφατα συνδεόταν ασύρματα με access point (λειτουργία client) με το extender και με αυτή τη συνδεσμολογία έβλεπα streaming ταινίες 1080p από το nas. Αυτή τη στιγμή κατήργησα το access point και έβαλα powerline ( devolo 1200+ wifi ac). Με τη νέα συνδεσμολογία σχεδόν διπλασίασα την ταχύτητα επικοινωνίας μεταξύ του media player και του nas. Απλά πιστεύω ότι το draytek πλέον με κόβει αν και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα (όχι 5 ghz, όχι gigabit port ktl) οπότε ψάχνω κάτι σε όσο το δυνατό πιο σταθερό wifi.

babis3g
01-11-15, 20:36
ΟΤΕ adsl 24 έχω και σκέφτομαι να αντικαταστήσω το εξαιρετικό draytek vigor 2710n που έχω, με κάτι πιο σύγχρονο ( στο θέμα του wifi), έχοντας και στην άκρη του μυαλού μου vdsl. Το σπίτι έχει 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα. Στον πάνω όροφο υπάρχει το draytek και οι κύριες συσκευές μου (pc,εκτυπωτές, nas). Στον κάτω όροφο έχω το netgear 2500rp wifi extender και στο σαλόνι έχω την τηλεόραση και το media player (netgear neotv 550). Το media player μέχρι πρόσφατα συνδεόταν ασύρματα με access point (λειτουργία client) με το extender και με αυτή τη συνδεσμολογία έβλεπα streaming ταινίες 1080p από το nas. Αυτή τη στιγμή κατήργησα το access point και έβαλα powerline ( devolo 1200+ wifi ac). Με τη νέα συνδεσμολογία σχεδόν διπλασίασα την ταχύτητα επικοινωνίας μεταξύ του media player και του nas. Απλά πιστεύω ότι το draytek πλέον με κόβει αν και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα (όχι 5 ghz, όχι gigabit port ktl) οπότε ψάχνω κάτι σε όσο το δυνατό πιο σταθερό wifi.

:) οπως λεει και το θεμα η το ενα η το αλλο
το ασος εδω και τωρα στο εσοπ 175
το νεγκιαρ απο το amazon.it στα 165

δεν θα βρεις στην κατηγορια ολα σε ενα (adsl/vdsl/router/2 usb media/wifi κλπ) με καλυτερο wifi range
http://www.adslgr.com/forum/threads/902080-%CE%95%CE%BD%CF%84%CF%8D%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-Netgear-Nighthawk-D7000-AC1900?p=5804732#post5804732
οκ υπαρχουν 3-4 ακομα στην αγορα της κλασης των 2 αλλων (αναφερθεντων

μπορεις να παρεις σκετο ραουτερ με ακομα καλυτερο wifi στην ιδια σχεδον τιμη και με 4-6 κεραιες εξωτερικες (εφοσον του συνδεσεις αλλο μοντεμ επανω) αλλα πλεον μπαινουμε off tοpic γιατι εδω ειναι

dsl ac68u VS netgear D7000 nighthawk :oneup:
τα top ολα σε ενα εργαλεια

achillesgk
01-11-15, 21:11
Γι' αυτό επέλεξα τα 2. Αν και η αγορά router έχει τα καλά της (πχ συνδέεται και με modem παρόχου όταν δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής) δεν θέλω να γεμίζω συσκευές, πρίζες κτλ.

babis3g
01-11-15, 21:24
να σου πω την αμαρτια μου αν και εχω το dsl ac68u επειδη ειναι πιο παλιο απο το νετγκιαρ, θα πηγαινα για το 7000 αφου ειμαι με οτε
μην το παρεις στραβα οτι το AC68u ειναι ασχημο, εχει φτιαχτει αρκετα και με την επιλογη του σνρ μεσα στο μενου αν δεις στο τοπικ του dsl ac68u (λιγα τοπικ πιο κατω) κανει τουμπανο τις vdsl γραμμες ( και εχει σχδον ιδιο wifi σε εμβαλεια σαν το 7000)
αλλα τωρα δεν δουλευω (καπου φταιω και εγω μην βαζω την κριση) για να τα παιρνω οπως πριν μοντεμς, αλλιως θα επερνα η το D7000 η το D6400 απο νετγκιαρ ... απλα στα broadcom λογω του παρoχου παντα εχω μια συμπαθεια προς τα broadcom
παντως ειναι δυσκολη επιλογη και μπορει να παιξει ρολο και ο σχεδιασμος των μοντεμ σε μερικους

achillesgk
01-11-15, 21:46
Η ρύθμιση του snr είναι κάτι που μου λείπει στο draytek.

babis3g
01-11-15, 21:54
Η ρύθμιση του snr είναι κάτι που μου λείπει στο draytek.

ναι το συγκεκριμενο 2710 δεν το εχει, μονο το 130,2760 (στο delight μονο & οχι το παλιο linux),2860 μεσω τελνετ
http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=139538&d=1400285537

achillesgk
02-11-15, 00:14
Στο netgear είναι εύκολο να ρυθμίσεις snr ή θα μου λείψει η παραμετροποιήση του του asus, κάτι που δεν έχω και τώρα;

babis3g
03-11-15, 00:27
Στο netgear είναι εύκολο να ρυθμίσεις snr ή θα μου λείψει η παραμετροποιήση του του asus, κάτι που δεν έχω και τώρα;

ειναι λιγο φασαρια ... ετσι μια περιληψη και για τους αλλους χρηστες
λογικα με αυτο το λινκ πρεπει να κανει debugging και να δωσει προσβαση στο τελνετ
http://192.168.0.1/setup.cgi?todo=debug
αν μπεις στο τελνετ τοτε λογικα θα αλλαξεις το σνρ με τις συνηθησμενες broadcom εντολες
δες εδω τι χρειαζεται να μπεις στο τελνετ
http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=28577044&postcount=288

αν δεν πιασει αυτο, τοτε με το telenetable
κατεβαζεις το προγραμμα εδω
https://github.com/LuKePicci/NetgearTelnetEnable/tree/master/binaries/windows
και εχει μια αλλη διαδικασια που την αναφερουν εκει μεσα στο φορουμ

ομως εδω ο φιλος λεει οτι σε vdsl δεν πιανει η αλλαγη σνρ (στο adsl φαινεται ειναι οκ)
http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=28671547&highlight=snr#post28671547

There is a command to set the SNR but it doesn't work for me on VDSL ... That would reduce it to about 5db from 6db, but as I said, I could not get it to work, if you do, then do let me know..
και ο φιλος που το λεει ειναι απο τους πιο εμπειρους με το συγκεκριμεο μοντεμ γιατι το εχει ξεκλειδωσει

το ασος το εχει ετοιμο μεσα στο μενου με το ονoμα stability adjustment
http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=153029&d=1427596353

- - - Updated - - -

UPDATE

το ασος στα 175 στο εσοπ προσφορα και το D7000 εχει βγει πρσφορα στο πλαισιο απο 240 στα 190, μαλλον ειδαν που ενδιαφερομαστε και το χαμηλωσαν για ευκαιρια :)
what a challenging :oneup:

achillesgk
03-11-15, 14:39
Πάλι όμως το netgear δεν φτάνει τα 165 του amazon. Δεν είναι και μικρή η διαφορά.

achillesgk
23-11-15, 08:43
Το netgear d7000 στα 148 ευρώ με τα μεταφορικά από amazon.it. Δεν αντιστάθηκα.

spyridop
23-11-15, 11:38
Το netgear d7000 στα 148 ευρώ με τα μεταφορικά από amazon.it. Δεν αντιστάθηκα.
Μεγειά, πολυ καλή τιμή, καλύτερη (στο ίδιο site) και από το παλιότερο και κατώτερο στην ιεραρχία της Netgear, D6400.
Για όποιον ενδιαφέρεται είναι προσφορά ημέρας για σήμερα.
Περιμένουμε εντυπώσεις!

babis3g
23-11-15, 12:46
μεγεια, και αναμενουμε εντυπωσεις (που σιγουρα θα ειναι καλες)

achillesgk
23-11-15, 13:34
μεγεια, και αναμενουμε εντυπωσεις (που σιγουρα θα ειναι καλες)
Περιμένω και το extender ex7000 σε προσφορά στα 120 ευρώ από το amazon.fr.

laniel
23-11-15, 15:15
καλημερα, ξερει κανεις αν το D7000 εχει bandwidth limiter?

babis3g
23-11-15, 15:23
αν δεν βρεθει συντομα καποιος να σου απαντησει θα δω εγω τον οδηγο του ... αλλα αργοτερα (κατα βραδακι) γιατι δεν προλαβαινω τωρα, κανω κατι αναβαθμησεις και μετα θα φυγω για λιγο

laniel
23-11-15, 15:35
αν δεν βρεθει συντομα καποιος να σου απαντησει θα δω εγω τον οδηγο του ... αλλα αργοτερα (κατα βραδακι) γιατι δεν προλαβαινω τωρα, κανω κατι αναβαθμησεις και μετα θα φυγω για λιγο
οκ θα περιμενω σ ευχαριστω πολυ!

babis3g
23-11-15, 20:35
στον επισημο οδηγο εδω σελιδα 169
http://www.downloads.netgear.com/files/GDC/D7000/D7000_UM_01July2015.pdf
Βλεπω εχει τετοια ρυθμιση μονο για το upload
οποτε δεν νομιζω να σε καλυψει γιατι φαινεται γεκικος επιρεασμος γραμμης και οχι σε συγκεκριμενες συσκευες
τωρα επειδη δεν το εχω και επειδη κοιταξα γρηγορα τον οδηγο μπορει μεσα στο qos να υπαρχει με καποια ρυθμισει πιο αναλυτικα ...περιμενε αν καποιος user το εχει

αν πας για αυτο γραφεις στην netgear να το προσθεσουν

το ασος ηδη το εχει, ειτε καποιος ειναι συνδεμενος με wifi ειτε με καλωδιο με οποια συσκευη και θα δεις κατι τετοιο (δεξια φωτο) παινρει με μεσω mac που το βρισκει αυτοματα εφοσον συνδεθει συσκευη επανω του και για το up & για το down ... αλλα η θα εχεις το qos σε χρηση η το αλλο
164032
αν εχεις το qos εχει και εκει περιορισμο ταχυτητας αλλα με αλλη χρηση

- - - Updated - - -

αν θελεις και το qos ανοιχτο (επειδη δεν δουλευεουν ταυτοχρονα bandwidth limit & traditional qos και θα δεις κατι τετοιο) αλλα και το qos ανοιχτο παλι γινεται με αλλον τροπο
δες φωτο
164031

laniel
23-11-15, 22:03
καλησπερα βρηκα αυτες τις ερωτησεις σχετικα με το batriwth limiter εδω https://community.netgear.com/t5/Nighthawk-WiFi-Routers/Limiting-bandwidth-usage-by-device/td-p/501259
και εδω η απαντηση http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/24299/related/1
πως το βλεπεις babis3g?

babis3g
23-11-15, 22:48
στο πρωτο λινκ του λεει οτι εξαρταται απο τον μοντεμ ραουτερ
στο δευτερο λεει οτι γινεται αλλα πρεπει να ορισεις μεσω qos πρωτα priorities low high κλπ και μετα να ορισεις τις συσκευες μεσω low high κλπ
δεν φαινεται δυσκολο και θα δουλεψει ... δηλαδη θα κοψει κατα % ταχυτητα απο τις συσκευες
αν βαλεις το qos low πχ στη φωτο με το ασος στα 20% αν καποιος εχει 100 mbps με 20% low θα εχει 20 mbps speed
οποτε πανω κατω ναι γινεται μεσω qos (θα το μαθεις ευκολα)

δεν εχει ομως ρυθμιση συγκεκριμενη (αν θελεις κατι πιο απλο) με κοφτη ταχυτητας σαν τα asus / draytek που οριζεις νουμερο ταχυτητας απ εθθειας και τελειωσες ... απλα το λεω γιατι μερικα μοντεμ εκτος απο το qos (που γινεται αυτο που θελεις) εχουν συγκεκριμενη ρυθμιση για bandwidth manage/limiter αν αυτο ψαχνεις

laniel
23-11-15, 23:07
ok παντως ειμαι σε μεγαλο διλημα ποιο απ τα δυο να παρω, εγω 27 του μηνα θα παραγγειλω ενα απ τα δυο μηπως εχουμε κανενα link για παραγγελια απ εξω? (λινκ και για το asus και για το netgear) επισης με τελνετ δεν καταφερα να συνδεθω για να δω το dslam με το zte λογω κλειδωματος τελνετ αλλα ουτε και με ενα 585 v8 της 4νετ με αλλο firmware αυτο της τεχνικολορ

babis3g
23-11-15, 23:26
κοιτα να μην σε μπερδευω

αν ψαχνεις κριτιριο την γραμμη το νετγκιαρ ειναι πιο σταθερο (πιο σταθερο σνρ / λιγοτερα λαθη) για εμενα ... με το ασος υπαρχει περιπτωση να χασεις 1-2 mbps αν αυτο σε καιει
σε οτι κεντρο πεσεις νομιζω το ιδιο ισχυει

αν ψαχνεις ρυθμισεις πχ qos / περιορισμους μεσα στο δικτυο και να δεις τι γινεται στο δικτυο σου ... το ασος νομιζω ειναι καλυτερο ... βλεπεις σε ποια σελιδα μπαινει ο καθε χρηστης, και εχει πολυ φοβερο qos με κοφτες ταχυτητων ... αυτοματη επιλογη για ρυθμιση συσκευων αναλογα να παιζουν παιχνιδια κλπ
δυνατοτητα παρακολουθησεις το activity χρηστων (σε μερικους δεν αρεσει λογω προσωπικων δεδομενων)
http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=153748&d=1428931807
live traffic monitor
http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=151893&d=1425332974
aiprotection (ισως δεν λεει και πολλα γιατι στελνει στην trendmicro πληροφοριες)
http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=153747&d=1428931806
adaptive qos
http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=153746&d=1428931803
traffic analyser θα ερθει συντομα
http://assets.hardwarezone.com/img/2015/02/traffic-analyzer.png

ομως η προσφορα του ασος στα 170 ευρω απο το εσοπ περασε ... θα αργησει πιστευω να ξαναμπει σε τετοια προσφορα αν μπορεις να περιμενεις
δεν λεει για 200-220 που το εχουν εδω

ξερω ειναι διλημμα γιατι δεν ειναι ολα τελεια ... καπου κατι εχει το ενα που δεν εχει το αλλο ... τα ζυγιζεις και αποφασιζεις, μην βιαστεις

achillesgk
23-11-15, 23:35
ok παντως ειμαι σε μεγαλο διλημα ποιο απ τα δυο να παρω, εγω 27 του μηνα θα παραγγειλω ενα απ τα δυο μηπως εχουμε κανενα link για παραγγελια απ εξω? (λινκ και για το asus και για το netgear) επισης με τελνετ δεν καταφερα να συνδεθω για να δω το dslam με το zte λογω κλειδωματος τελνετ αλλα ουτε και με ενα 585 v8 της 4νετ με αλλο firmware αυτο της τεχνικολορ
Αν πας για το netgear κρίμα να χάσεις την προσφορά. Κάνε την αγορά κι θα έχεις 5 μέρες να το πληρώσεις.
http://www.amazon.it/Netgear-D7000-100PES-Nighthawk-Processore-Rimovibili/dp/B00ZUDFA8E/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8

babis3g
23-11-15, 23:37
135 ευρω .. εστω 140 με ταχυδρομιο, παρε το με κλειστα ματια ... 1 GiGa ram ... εχει και περιορισμο στην ταχυτητα μεσω qos ... καποιος θα σε βοηθησει να το σεταρεις

laniel
24-11-15, 12:20
Καλημερα δεν αντεξα τελικα και εκανα την αγορα, τωρα πως θα γινει η πληρωμη την πεμπτη ξερει κανεις;

achillesgk
24-11-15, 12:28
Καλημερα δεν αντεξα τελικα και εκανα την αγορα, τωρα πως θα γινει η πληρωμη την πεμπτη ξερει κανεις;
Εγώ πλήρωσα με πιστωτική της alpha bank (visa).

spyridop
24-11-15, 12:33
Εγώ πλήρωσα με πιστωτική της alpha bank (visa).
Καλημέρα, σου έχει έρθει ακόμα μήνυμα ότι έγινε η αποστολή (χρέωση της κάρτας)?
Ρωτώ γιατί πριν λίγο παρήγγειλα το Netgear D6400 από το amazon.fr με Alpha Bank Amex και φοβάμαι μην φάω άκυρο λόγω cc...

babis3g
24-11-15, 12:40
Μακαρι να σου πανε ολα καλα και αν με το καλο, κανε ενα review του D6400, θα εισαι ο πρωτος

spyridop
24-11-15, 12:48
Μακαρι να σου πανε ολα καλα και αν με το καλο, κανε ενα review του D6400, θα εισαι ο πρωτος
Μπάμπη ευχαριστώ πολύ, υπέκυψα, τελική τιμή με μεταφορικά 120 € (προσφορά για λίγη ώρα), ήθελα καιρό τώρα να δοκιμάσω ένα καλό router με το Broadcom BCM63168

babis3g
24-11-15, 12:55
φιλε δεν δουλεyω τωρα (καπου φταιω και εγω να μην βαζω την κριση) αλλιως πριν επερνα για πλακα
θα επερνα το d6400 η το D7000 αλλα καποια στιγμη θα φερει και η ασος ενα οποτε δεν χαλαω τα λιγοστα που εμειναν για αλλο τωρα ... αργοτερα με το καλο

Να ρωτησω off topic ... βλεπω στο προφιλ εχεις vodafone ... ξερεις με τι κεντο παιζει εκει που εισαι? τα ασος το λενε αν εχεις και βαλε κανα review

spyridop
24-11-15, 13:33
Να ρωτησω off topic ... βλεπω στο προφιλ εχεις vodafone ... ξερεις με τι κεντο παιζει εκει που εισαι? τα ασος το λενε αν εχεις και βαλε κανα review
Μπάμπη είμαι σε Globespan. Είχα το DSL-AC68U, έδινε υψηλό συγχρονισμό, αλλά δεν κρατούσε σταθερή τη γραμμή, έριχνε πολύ το SNR και έβγαζε πολλά λάθη κι έτσι το πούλησα...
Νίκος

babis3g
24-11-15, 13:51
Μπάμπη είμαι σε Globespan. Είχα το DSL-AC68U, έδινε υψηλό συγχρονισμό, αλλά δεν κρατούσε σταθερή τη γραμμή, έριχνε πολύ το SNR και έβγαζε πολλά λάθη κι έτσι το πούλησα...
Νίκος

οκ ευχαριστω για την πληροφορια :)
το ασος εχει ρυθμιση σνρ, μπορουσες να ανεβασεις το σνρ (χασιμο ταχυτητας) για σταθεροτητα

το ac68u εχει mediatek που εστω και αν δεν του φαινεται σε μερικες γραμμες , ειναι σεταρισμενα πολυ ψηλα οποτε λιγο χαμηλωμα στο snr βοηθαει για να μην κανει διακοπες η πολλα λαθη στη γραμμη

τους εχω πει την γνωμη μου οτι να το εχουν ψηλα κοστιζει αταθεια και οι χρηστες εχουν θεματα & αποσυνδεσεις αλλα τελος παντων ετσι τα θλεουν και ο κοσμος κρινει
ομως εχει ρυθμιση να αποφεχτουν οι αποσυνδεσεις

achillesgk
24-11-15, 14:36
Καλημέρα, σου έχει έρθει ακόμα μήνυμα ότι έγινε η αποστολή (χρέωση της κάρτας)?
Ρωτώ γιατί πριν λίγο παρήγγειλα το Netgear D6400 από το amazon.fr με Alpha Bank Amex και φοβάμαι μην φάω άκυρο λόγω cc...
Περίπου σε μια ώρα εμφανίστηκε η δέσμευση στο e-banking. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε θέμα. Το netgear extender ex7000 έβαλα να μου το πληρώσει ένας φίλος από Αγγλία. 148 για το D7000 και 120 για το ex7000. Από Ελλάδα θα ήθελα χοντρικά 100 ευρώ ακόμη.

spyridop
24-11-15, 14:39
Περίπου σε μια ώρα εμφανίστηκε η δέσμευση στο e-banking. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε θέμα. Το netgear extender ex7000 έβαλα να μου το πληρώσει ένας φίλος από Αγγλία. 148 για το D7000 και 120 για το ex7000. Από Ελλάδα θα ήθελα χοντρικά 100 ευρώ ακόμη.
Ωραίος, μόλις τσέκαρα κι εγώ το e-banking και εμφανίστηκε δέσμευση του ποσού, πάμε καλά!!

achillesgk
24-11-15, 17:08
Δες από την 160 σελίδα και κάτω.

Chapter 6 Optimize Performance
Optimize Traffic with QoS.....160
Manage Default and Custom QoS Rules.....161
Add a Custom QoS Rule for a Service or Application.....161
Add a Custom QoS Rule for a Device....163
Change a QoS Rule or Change the Priority for a Rule.....165
Remove a QoS Rule.....167
Remove All QoS Rules.....167
Manage Uplink Bandwidth Control.....168
Manage Wi-Fi Multimedia Quality of Service.....169
Manage Implicit Beamforming.....170
Improve Network Connections with Universal Plug and Play.....171

laniel
25-11-15, 03:40
Δες από την 160 σελίδα και κάτω.

Chapter 6 Optimize Performance
Optimize Traffic with QoS.....160
Manage Default and Custom QoS Rules.....161
Add a Custom QoS Rule for a Service or Application.....161
Add a Custom QoS Rule for a Device....163
Change a QoS Rule or Change the Priority for a Rule.....165
Remove a QoS Rule.....167
Remove All QoS Rules.....167
Manage Uplink Bandwidth Control.....168
Manage Wi-Fi Multimedia Quality of Service.....169
Manage Implicit Beamforming.....170
Improve Network Connections with Universal Plug and Play.....171
ευχαριστω πολυ φιλαρακι θα το μελετησω

- - - Updated - - -

Αν πας για το netgear κρίμα να χάσεις την προσφορά. Κάνε την αγορά κι θα έχεις 5 μέρες να το πληρώσεις.
http://www.amazon.it/Netgear-D7000-100PES-Nighthawk-Processore-Rimovibili/dp/B00ZUDFA8E/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8
καλημερα μια ερωτηση, εκανα την παραγγελια και μου ρθε mail ευχαριστουμε για την παραγγελια σας στοιχεια παραγγελιας κτλ. εμενα η καρτα θα εχει χρηματα μεσα την πεμπτη, οταν λες 5 μερες για το πληρωσω τι ενοεις οτι αυτοματα θα τα τραβηξει οταν δει οτι εγω εχω βαλει χρηματα μεσα στην καρτα? δεν μου εχει πουθενα καποιο κουμπι που να λεει πληρωσε τωρα ή κατι που να λεει για πληρωμη

achillesgk
25-11-15, 14:12
Λογικά θα προσπαθήσει να πάρει τα λεφτά και όταν δεν τα βρει θα σου στείλει email ότι η πληρωμή απέτυχε και να την ξανακάνεις. Αν μπεις στο λογαριασμό σου και πας στη παραγγελία τι γράφει?

laniel
25-11-15, 16:49
Λογικά θα προσπαθήσει να πάρει τα λεφτά και όταν δεν τα βρει θα σου στείλει email ότι η πληρωμή απέτυχε και να την ξανακάνεις. Αν μπεις στο λογαριασμό σου και πας στη παραγγελία τι γράφει?
ναι ηρθε email τωρα που λεει οτι απετυχε η πληρωμη και να ξαναπροσπαθησω, εγω ομως θα το κανω αυριο μετα τις 6 το απογευμα τοτε θα εχει χρηματα μεσα η καρτα. πιστευω να προλαβω και να μην ακυρωσουνε την παραγγελια ε?

achillesgk
26-11-15, 00:42
Στο mail δεν γράφει ότι έχεις 5 μέρες?

laniel
26-11-15, 03:34
Δεν το προσεξα αυτο ειναι και ιταλικα παντως εχει ενα κουμπι που σε παει να ξανακανεις την πληρωμη

achillesgk
26-11-15, 11:46
google translate :)

laniel
27-11-15, 01:15
ok πληρωσα τωρα αναμενουμε ευχαριστω πολυ παιδια

laniel
28-11-15, 07:21
στο web banking ακομη δεν φενεται κινηση για δεσμευση του ποσου απο amazon.it και επισης στην κατασταση της παραγγελιας μου λεει οτι δεν εχει αποσταλει.
απλα ενημερωτηκα

spyridop
28-11-15, 08:21
στο web banking ακομη δεν φενεται κινηση για δεσμευση του ποσου απο amazon.it και επισης στην κατασταση της παραγγελιας μου λεει οτι δεν εχει αποσταλει.
απλα ενημερωτηκα
Κάνε λίγη υπομονή. Αν δεν έρθει mail ότι απέτυχε η πληρωμή, όλα καλά.

laniel
28-11-15, 21:37
Κάνε λίγη υπομονή. Αν δεν έρθει mail ότι απέτυχε η πληρωμή, όλα καλά.
ok thanks θα περιμενω

laniel
02-12-15, 06:27
Καλημερα παιδια τελικα χθες δεσμευτηκαν τα χρηματα απο amazon.it μου ρθε και mail οτι ολα οκ, επιςης αλλαξα την αποστολη σε express και γραφει αναμενεται παραδοση πεμπτη ειναι δυνατον μαλλον την αλλη πεμπτη ενοει. Γνωριζει κανεις αν στελνουν με ελτα ή με καποια courier και με ποια;
Περιμενουμε λοιπον

@ ADSLgr.com All rights reserved.