Επιστροφή στο Forum : INFOSYSTEM και Συνάντηση adslgr
εγω δεν ξέρω για σας αλλά σήμερα πέμπτη είχα συνάντηση με ένα ενεργό μέλος του adslgr και αρκετά όχι τόσο ενεργα, (ονόματα δεν θα πώ) και το χάρηκαμε.
Μα δεν ζητάμε να πεις ονόματα.
Nicknames όμως να πεις. :twisted:
εγω δεν ξέρω για σας αλλά σήμερα πέμπτη είχα συνάντηση με ένα ενεργό μέλος του adslgr και αρκετά όχι τόσο ενεργα, (ονόματα δεν θα πώ) και το χάρηκαμε.
Μα δεν ζητάμε να πεις ονόματα.
Nicknames όμως να πεις. :twisted:
Hint, hint: :mrgreen:
EDIT: Καλά να περάσετε ρε παιδιά, καιρός ήταν να βρεθείτε από κοντά. :)
OK, Ποίοι είναι μέσα για σήμερα;
Ας πούμε στις 9μμ;
Ας δούμε πόσοι μαζευόμαστε και το οργανώνουμε.
οχι στις 9!!!! κλείνει η έκθεση!!
λίγο νωρίτερα μήπως;
sdikr, το μαμήσαμε και ψόφησε...
Καλά να περάσετε αύριο...
Ελπίζω να το ξαναοργανώσουμε σύντομα, ώστε να μπορέσω να συμμετάσχω.
Αποχωρώ (όχι διαμαρτυρόμενος :wink: ) γιατί ούτως ή άλλως σε λίγο εγκαταλείπω το PC μου και δεν έχει κανονιστεί τίποτε για σήμερα.
Απλά, κανονίστε από ΤΩΡΑ για αύριο... γιατί βλέπω να μη γίνεται συνάντηση!
sdikr, το μαμήσαμε και ψόφησε...
Καλά να περάσετε αύριο...
Ελπίζω να το ξαναοργανώσουμε σύντομα, ώστε να μπορέσω να συμμετάσχω.
Αποχωρώ (όχι διαμαρτυρόμενος :wink: ) γιατί ούτως ή άλλως σε λίγο εγκαταλείπω το PC μου και δεν έχει κανονιστεί τίποτε για σήμερα.
Απλά, κανονίστε από ΤΩΡΑ για αύριο... γιατί βλέπω να μη γίνεται συνάντηση!
οχι yiapap, ήθελα να πώ να συναντηθούμε σήμερα πρίν της 9 η ώρα γιατί μετά κλείνει η έκθεση
Λοιπόν για να τελειώνουμε,Σάββατο 9 η ώρα θα είμαι στο Συντριβάνι μπροστά στο ξενοδοχείο ABC για να βρεθούμε με όσους ενδιαφέρονται να πάμε για κανένα κρασί.Όσοι πιστοί προσέλθετε.Θα αποφασιστεί επι τόπου και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα πάμε.Όσοι πιστεύουν ότι θέλουν και μπορούν ας μου στείλουν ΠΜ να τους δώσω το κινητό μου για να βρεθούμε πιο εύκολα.
ναι ρε Σπύρο.
Εγώ απλά είπα ότι σε λίγο θα αφήσω το PC μου και δεν έχει κανονιστεί τίποτε ακόμη...
Άρα για σήμερα είναι πολύ χλωμό.
Τέσπα αν κανονιστεί τίποτε νωρίτερα θα το προσπαθήσω :wink:
Τι ώρα κλείνει η έκθεση σήμερα?
Εγώ θα πάω απόψε. Οποιος/α θέλει να έρθει το κανονίζουμε.
Άντε καλά, πάμε αύριο. Αρκεί να προλάβω να έρθω μετά τον αγώνα.
wintech2003
10-10-04, 00:17
Τελικά συναντηθήκατε σήμερα?
Εγώ έφτασα Θεσσαλονίκη πριν απο καμία ώρα..
Αυριο θα είναι κανεις στην έκθεση να βρεθούμε?
Εγώ έφτασα Θεσσαλονίκη πριν απο καμία ώρα..
Αυριο θα είναι κανεις στην έκθεση να βρεθούμε?
Εγώ μέσα!! σου στέλνω pm με τηλέφωνο!
wintech2003
10-10-04, 00:22
ΟΚ!!
Θα ειμαι απο το πρωι εκει.
Για την ώρα ειμαι στο e-global στις Καμαρες :)
Κι εγώ για κρασί σήμερα το βράδυ είμαι μέσα.Στείλτε μου πμ για ενημέρωση.
Πληροφοριακά πάντως ήταν η χειρότερη Infosystem που έχω πάει ποτέ.Ούτε καν το πανηγυρτζίδικο άλλων εποχών δεν υπήρχε,μη μιλήσουμε για το ενδιαφέρον για εμπορικούς επισκέπτες...
Τελικά τι έγινε βρε παιδιά , μη μας αφήνετε σε αγωνία ,έγινε η συνάντηση ? Εντυπώσεις ?
:roll: :roll: :roll:
wintech2003
11-10-04, 16:41
Ειπαμε να βρεθούμε κατα τις 11:00 - 12:00 και εγώ πήγα στην Πέγκυ το βράδυ και ξύπνησα στις 16:30........ :) :) :) :) :)
Τελικά πήγα τακα τακα να δω την εκθεση και 19:00 έφυγα απο Θεσσαλονίκη.
Γι'αυτό και δεν ειδοποιησα κιολας sdikr...
Εγώ γύρισα πίσω στο "Ελλαδιστάν", οπότε καμία συνάντηση Αθηναίων στο rebel yell district? i.e. X-files (εξ-άρχεια)
Εγώ γύρισα πίσω στο "Ελλαδιστάν", οπότε καμία συνάντηση Αθηναίων στο rebel yell district? i.e. X-files (εξ-άρχεια)
You Rebel scum!
Λοιπόν, κλείνουμε από τώρα, Παρασκευή στα Εξάρχεια;
Και όσοι είναι μέσα να τσιμπήσουμε και κάτι;
Η ινφοσύστεμ φέτος για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι Γ.Τ.Π.Κ.
Ολοι οι κουστουμαρισμένοι γιάπηδες με τις πέτρινες παχουλές φάτσες και το αυστηρό business look πήγαν να κάνουν τις προσφορές τους για να ξαναπουλήσουν αυτά που βλέπουμε καθημερινά.
Καμμία καινοτόμος τεχνολογία, τίποτα.
Ο μόνος καλός λόγος που υπάρχει ακόμη η ινφοσύστεμ, είναι ότι προωθεί την συνεύρεση ανθρώπων και τίποτε περισσότερο.
wintech2003
11-10-04, 17:15
Εγω αν με θέλετε έρχομαι...
Αλλα θα σας πω στα σίγουρα αυριο, καθώς πρέπει να δώ το πρόγραμμα της σχολής πρώτα (ακόμα εγγραφές κάνουμε.....)
ΜΕΕΕΕΕΣΣΣΑΑΑΑΑΑ !!! ΛΟΛ .
@ ADSLgr.com All rights reserved.