PDA

Επιστροφή στο Forum : περι οπτικων ινων Βύρωνας

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

alazarou
08-02-19, 09:57
Ευχαριστώ για την απάντηση !!

Βρήκα το σχετικό νόμο από την εφημερίδα της κυβερνήσεως εδω (http://www.karagilanis.gr/files/nomos_4463_2017.pdf)

dpan1
08-02-19, 18:10
https://www.speedtest.net/my-result/d/fd4dddef-4dd9-49b1-ac6f-10e249abe3bf

Σήμερα τελείωσε και η δική μου σύνδεση, πέρασαν 5 μηνάκια αλλa ντάξει! Στις 9.35 ήρθε ο τεχνικός τελείωσε τσακ μπάμ se 25 λεπτά , και μετά από κανένα 4ωρο ήρθε και το τηλέφωνο.

vasilisk
08-02-19, 21:55
Καλορίζικο

dpan1
08-02-19, 22:03
Καλορίζικο

Moυ πήραν την χαρά μέσα απο το στόμα ολά καλά πηγαιναν αλλα κράτησε μόνο 8 ώρες που έπεσαν όλα, ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ,τίποτα. Δε, έβγαλα άκρη φυσικα στο τηλεφωνο και περιμενω απλά να το φτιαξουν γιατι ειναι συστημικο λάθος... :mad: Τι να πεις υπομονη, βεβαια θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ γιατί παρα έγινε το κακό.

Jaisonas
09-02-19, 17:16
Εκνευριζόμασταν στην αρχή όταν οι συνδέσεις παίρναν 2-3 μήνες για να γίνουν και τώρα ειναι 5+ μήνες :lol:
Καλορίζικο!

dimitri_ns
09-02-19, 17:29
Εκνευριζόμασταν στην αρχή όταν οι συνδέσεις παίρναν 2-3 μήνες για να γίνουν και τώρα ειναι 5+ μήνες :lol:
Καλορίζικο!

10 Οκτ 2018 παραγγελία
5 Φεβ 2019 λειτουργιά
Πόσοι μήνες είναι ?
Παλιό Φάληρο, cosmote, περιοχή OTE

ΥΓ
Οταν ήρθαν για την οριζόντια, έφεραν μαζί και άλλους 2, εκπαιδευόμενους :p

ThReSh
09-02-19, 19:01
Καλορίζικο!

Φαντάσου να μην ήταν στους 2-3 δήμους (έστω πόσοι είναι) το FTTH, αλλά παντού όπως γκρίνιαζαν αρκετοί όταν γινόντουσαν έργα για FTTC. Το 5-6μηνο θα ήταν ιδανικό...

greg21
09-02-19, 22:51
Μετά από 3 μήνες δούλεψε η vodafone tv! :respekt:

dsinc
15-02-19, 13:35
Τα κουπονια ισχυουν μεχρι τελος Μαρτιου, αυτο σημαινει μονο οτι μετα δε βγαινουν αλλα η πρεπει να το δωσεις μεχρι τοτε; Αν κανω αιτηση την αλλη βδομαδα πχ και εχω τη συνδεση πες τελος Μαιου μπορει να μου λενε βλακειες οτι το κουπονι δεν ισχυει;

jkoukos
15-02-19, 13:52
Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε παράταση (http://www.nga.gov.gr/index.php/2019/01/24/paratasi-ypovolis-etiseon-gia-to-kouponi-yperypsilis-evryzonikotitas-superfast-broadband/) για ένα έτος.

greg21
15-02-19, 14:51
Μετά από 3 μήνες δούλεψε η vodafone tv! :respekt:

Sa005 πάλι στη vodafone tv για όσους θα ρισκάρουν να κάνουν αίτηση τουλάχιστον σε οπτική ίνα! Εδώ και 5 μέρες έχω πάλι το θέμα , χωρίς να υπάρχει λύση!

stefkon
15-02-19, 17:44
Beta tester είσαι, τι παραπονιέσαι ... :p

Zer0c00L
16-02-19, 01:24
για όλα τα πράγματα στην ζωή μας (2019) Beta Tester είμαστε

εγώ το έχω συνηθίσει πλέον...

dimitri_ns
16-02-19, 06:55
Kι άλλος gamma tester (ένας φίλος)

Οπτική από τέλος Νοεμβρίου, ΟΤΕ, το plus με προβλήματα στο 5άρι (κολλήματα)
Παλαιό Φάληρο, ανήκει στον ΟΤΕ.

Εδώ και 3-4 μέρες δεν έχουν internet/τηλέφωνο.
Μιλήσανε με ΟΤΕ, μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, πήγε τεχνικός, είδε ότι το plus είναι αναμμένο, τους είπε: "Δεν είναι δικό μου θέμα, θα ειδοποιήσω τις οπτικές" :p

Σήμερα θα πάω από κει, έχω κι ένα plus σε κουτί, θα μιλήσω με ΟΤΕ μήπως και βγεί άκρη.

Zer0c00L
16-02-19, 14:18
Kι άλλος gamma tester (ένας φίλος)

Οπτική από τέλος Νοεμβρίου, ΟΤΕ, το plus με προβλήματα στο 5άρι (κολλήματα)
Παλαιό Φάληρο, ανήκει στον ΟΤΕ.

Εδώ και 3-4 μέρες δεν έχουν internet/τηλέφωνο.
Μιλήσανε με ΟΤΕ, μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, πήγε τεχνικός, είδε ότι το plus είναι αναμμένο, τους είπε: "Δεν είναι δικό μου θέμα, θα ειδοποιήσω τις οπτικές" :p

Σήμερα θα πάω από κει, έχω κι ένα plus σε κουτί, θα μιλήσω με ΟΤΕ μήπως και βγεί άκρη.

μένεις και στην αγαπημένη περιοχή του παλαιού φαλήρου (έχω συναδέλφους και φίλους εκεί που μπήκαν στην δράση SFBB) δεν θέλω να πω όμως τι έχουν αντιμετωπίσει και δεν ξέρουμε ποιου είναι η ευθύνη καθώς τις οπτικές και εκεί μου φαίνεται η VODAFONE τις έβαλε και όχι η COSMOTE όπως και σε εμένα εδώ στο Παγκράτι (αν και ανήκω στον Δήμο Αθηναίων) παίρνουμε από τον Βύρωνα.

dimitri_ns
16-02-19, 15:05
μένεις και στην αγαπημένη περιοχή του παλαιού φαλήρου (έχω συναδέλφους και φίλους εκεί που μπήκαν στην δράση SFBB) δεν θέλω να πω όμως τι έχουν αντιμετωπίσει και δεν ξέρουμε ποιου είναι η ευθύνη καθώς τις οπτικές και εκεί μου φαίνεται η VODAFONE τις έβαλε και όχι η COSMOTE όπως και σε εμένα εδώ στο Παγκράτι (αν και ανήκω στον Δήμο Αθηναίων) παίρνουμε από τον Βύρωνα.

Την τοποθέτηεση από σκαψίματα μέχρι την οριζόντια, την κάνουν συνεργεία, πολλά είναι κοινά.
Οι μηχανικοί είναι του ΟΤΕ.

Η απορία είναι για μετά την λειτουργία, βλάβες που δεν θάπρεπε και χρόνος αποκατάστασης

dpan1
16-02-19, 15:30
Εγώ παιδιά απο τις 8/2/2019 που ήρθε ο τεχνικός και τα ενεργοποιήσε όλα μια χαρά, εε 6 ώρες ηταν η μαγεία μετά όλα μαύρα,από εκείνη την ημέρα δεν έχω ούτε τηλέφωνο ούτε ίντερνετ :p Σήμερα μπήκαμε στην 8η ημέρα που ειμαι με κινητο hotspot. :rofl:

Zer0c00L
16-02-19, 16:05
Την τοποθέτηεση από σκαψίματα μέχρι την οριζόντια, την κάνουν συνεργεία, πολλά είναι κοινά.
Οι μηχανικοί είναι του ΟΤΕ.

Η απορία είναι για μετά την λειτουργία, βλάβες που δεν θάπρεπε και χρόνος αποκατάστασης

αν ο πελάτης ανήκει στην COSMOTE (OTE) αν ο πελάτης ανήκει π.χ στην VODAFONE που είναι ο πάροχος που έχει αναλάβει την περιοχή π.χ του Παλαιού Φαλήρου και τον Βύρωνα

τι γίνεται?

ρωτάω γιατί εγώ είμαι πελάτης της COSMOTE η υποδομή όμως στην περιοχή είναι της VODAFONE και σε εμένα ήρθαν και των δύο συνεργεία και έκαναν την δουλειά το μεν VODAFONE έφερε την οπτική ίνα από το φρεάτιο στον κεντρικό κατανεμητή μέσα στην πολυκατοικία και από εκεί στους κατανεμητές των ορόφων και στον δικό μου φυσικά

μετά ήρθε η COSMOTE και έκανε κάτι ρυθμίσεις και στο τέλος έβαλε την οπτική ίνα στο διαμέρισμα

τώρα περιμένω την COSMOTE να φέρει τον εξοπλισμό (που δεν ακούω και καλά λόγια) όποτε με βλέπω να κρατάω το ZTE ZXDSL 931 VII και να λέω να μου το χρεώσουν καθώς δεν το επιστρέφω.

greg21
16-02-19, 16:12
Κανένας δεν παίρνει εξοπλισμό πίσω πλέον. Θα γεμίσουν οι αποθήκες μας με άχρηστα κινεζορούτερ. Από την άλλη πως είσαι σίγουρος ότι θα παίξει το xdsl router σε οπτική ίνα; Άλλη τεχνολογία και λογικά διαφορετικό σετάρισμα. Στη vodafone δυστυχώς το router που δίνουν είναι άχρηστο και απαράδεκτο και δεν αλλάζει!

dimitri_ns
16-02-19, 16:19
O πάροχος που έχει μια περιοχή κάνει τα σκαψίματα και την κατακόρυφη (αναμονές στους ορόφους) τοποθέτηση.
Ο πάροχος που διαλέγει ο πελάτης κάνει την οριζόντια (από την αναμονή ορόφου μέχρι μέσα στο σπίτι)

Βύρωνας περιοχή vodafone
Παλαιό Φάληρο περιοχή ΟΤΕ

Για μένα που είμαι πελάτης ΟΤΕ στο Παλιό Φάληρο, ο ΟΤΕ έκανε και την οριζόντια και την κατακόρυφη τοποθέτηση. Κανένας άλλος πάροχος δεν δίνει προς το παρόν FTTH στο Φάληρο. Πρόβλημα αν είσαι ακόμα δεσμευμένος με συμβόλαιο. Πρέπει να πληρώσεις το πρόστιμο για πρόωρη διακοπή αν θες FTTH.

- - - Updated - - -

αν ο πελάτης ανήκει στην COSMOTE (OTE) αν ο πελάτης ανήκει π.χ στην VODAFONE που είναι ο πάροχος που έχει αναλάβει την περιοχή π.χ του Παλαιού Φαλήρου και τον Βύρωνα

τι γίνεται?

ρωτάω γιατί εγώ είμαι πελάτης της COSMOTE η υποδομή όμως στην περιοχή είναι της VODAFONE και σε εμένα ήρθαν και των δύο συνεργεία και έκαναν την δουλειά το μεν VODAFONE έφερε την οπτική ίνα από το φρεάτιο στον κεντρικό κατανεμητή μέσα στην πολυκατοικία και από εκεί στους κατανεμητές των ορόφων και στον δικό μου φυσικά

μετά ήρθε η COSMOTE και έκανε κάτι ρυθμίσεις και στο τέλος έβαλε την οπτική ίνα στο διαμέρισμα

τώρα περιμένω την COSMOTE να φέρει τον εξοπλισμό (που δεν ακούω και καλά λόγια) όποτε με βλέπω να κρατάω το ZTE ZXDSL 931 VII και να λέω να μου το χρεώσουν καθώς δεν το επιστρέφω.

Eξαρτάται πόσο θα στο χρεώσουν. Εξέτασε σαν εναλλακτική κάποιο fritz που αποδεδειγμένα παίζουν με ΟΤΕ και νομίζω και με vodafone.

Κανένας δεν παίρνει εξοπλισμό πίσω πλέον. Θα γεμίσουν οι αποθήκες μας με άχρηστα κινεζορούτερ. Από την άλλη πως είσαι σίγουρος ότι θα παίξει το xdsl router σε οπτική ίνα; Άλλη τεχνολογία και λογικά διαφορετικό σετάρισμα. Στη vodafone δυστυχώς το router που δίνουν είναι άχρηστο και απαράδεκτο και δεν αλλάζει!

Νομίζω παίζουν τα fritz με fritzos >7

greg21
16-02-19, 17:18
Νομίζω παίζουν τα fritz με fritzos >7

Σε adsl / vdsl παίζει ναι... σε οπτική ίνα το έχει δοκιμάσει κάποιος;

dimitri_ns
16-02-19, 17:35
Σε adsl / vdsl παίζει ναι... σε οπτική ίνα το έχει δοκιμάσει κάποιος;

Το ίδιο είναι, ξηλώνεις το xdsl τηλεφωνικό καλώδιο και βάζεις καλώδιο eth nokia ONT->fritz wan. Το software στο fritz υπάρχει ήδη, τραβάει internet και κωδικούς τηλεφωνίας voip.

Ετσι είμαι εγώ σε cosmote.

Aν δουλεύει το fritz και σε vodane xdsl, απλά περιμένουμε και την wind :p

stefkon
16-02-19, 18:36
Κανονικά αφού είστε Beta tester θα επρεπε να σας πληρώνουν και όχι να πληρώνετε. :p
Αφού σας χρεώνουν, θα πρέπει να σας δώσουν πιστωτικό (μαζί με μια αποζημίωση για την ψυχική οδύνη και την ταλαιπωρία). :oops:

Zer0c00L
16-02-19, 18:49
O πάροχος που έχει μια περιοχή κάνει τα σκαψίματα και την κατακόρυφη (αναμονές στους ορόφους) τοποθέτηση.
Ο πάροχος που διαλέγει ο πελάτης κάνει την οριζόντια (από την αναμονή ορόφου μέχρι μέσα στο σπίτι)

Βύρωνας περιοχή vodafone
Παλαιό Φάληρο περιοχή ΟΤΕ

Για μένα που είμαι πελάτης ΟΤΕ στο Παλιό Φάληρο, ο ΟΤΕ έκανε και την οριζόντια και την κατακόρυφη τοποθέτηση. Κανένας άλλος πάροχος δεν δίνει προς το παρόν FTTH στο Φάληρο. Πρόβλημα αν είσαι ακόμα δεσμευμένος με συμβόλαιο. Πρέπει να πληρώσεις το πρόστιμο για πρόωρη διακοπή αν θες FTTH.

εξαρτάται πόσο θα στο χρεώσουν. Εξέτασε σαν εναλλακτική κάποιο fritz που αποδεδειγμένα παίζουν με ΟΤΕ και νομίζω και με vodafone.

εγώ που τώρα έχω σε ισχύ συμβόλαιο COSMOTE VDSL 50 η εγγραφή μου στην δράση SFBB έγινε από το 13888 (COSMOTE) και αυτή κανόνισε τα σχετικά έγγραφα για υπογραφές ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες

το παλιό VDSL router ZTE ZXDSL 931 VII το θέλω να το χρησιμοποιήσω πίσω από το SPEEDPORT PLUS (το οποίο θα αναλάβει την VoIP τηλεφωνία) με κλειστά WiFi και DHCP για να διαχειρίζεται το WiFi και το LAN όπως κάνει τώρα
μέχρι να πάρω κάποιο καλό (Draytek - Linksys - Asus - Tp-Link) του εμπορίου απλά τώρα δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου καθώς έχω δώσει πάρα πολλά ευρώ για το στήσιμο του νέου μου υπολογιστή

από ότι μου είπε η κυρία από το 13888 δίνουν κάποιο Fritz (7590) μου φαίνεται (200 ευρώ) αλλά δεν με ενδιαφέρει καν όποτε ας μου χρεώσουν το ZTE ZXDSL 931 VII καθώς δεν θα τους το δώσω πίσω

βλέπουμε και κάνουμε...

- - - Updated - - -

Κανονικά αφού είστε Beta tester θα επρεπε να σας πληρώνουν και όχι να πληρώνετε. :p
Αφού σας χρεώνουν, θα πρέπει να σας δώσουν πιστωτικό (μαζί με μια αποζημίωση για την ψυχική οδύνη και την ταλαιπωρία). :oops:

εσύ καλά τα λες

αλλά από ότι βλέπω ακόμα και ως Beta Tester στις οπτικές ίνες (FTTH) μάλλον θα πληρώνουμε γιατί αυτοί μια χαρά πήραν τα χρήματα από την δράση SFBB τώρα για τα προβλήματα δεν νομίζω να βιάζονται να ασχοληθούν με την ησυχία τους το πάνε άλλωστε η δράση πήρε παράταση αυτό σημαίνει και άλλα ευρώ στο ταμείο...

πέρα από την πλάκα μην διαμαρτυρόμαστε εδώ αγοράζεις παιχνίδια (games) και στην ουσία είσαι Beta Tester καθώς το προιον θέλει κάμποσα Updates/Patches μέχρι να στρώσει...

jkoukos
16-02-19, 19:33
Το ZTE ZXDSL 931 VII που αναφέρεις, μπορεί να δουλέψει ως απλό router; Έχει WAN θύρα ή κάποια LAN μπορεί να παίξει ως WAN;
Αν όχι, τότε δεν σου κάνει και δεν θα παίξει όπως το σκέφτεσαι.

Σιγά μην δίνει ο ΟΤΕ το 7590 σε συνδέσεις πελατών του. Το πουλά 300€ θέλεις να πεις.

stefkon
16-02-19, 19:56
Το ZTE ZXDSL 931 VII που αναφέρεις, μπορεί να δουλέψει ως απλό router; Έχει WAN θύρα ή κάποια LAN μπορεί να παίξει ως WAN;

Σιγά μην δίνει ο ΟΤΕ το 7590 σε συνδέσεις πελατών του. Το πουλά 300€ θέλεις να πεις.

Θα του το κάνουν ... δώρο για την ταλαιπωρία και την ψυχική οδύνη που υπέστη. :p
Αξίζει τα λεφτά του ;

jkoukos
16-02-19, 21:15
Εξαρτάται τι θέλεις κανείς από ένα router. Για οικιακή χρήση και μικρού γραφείου, μια χαρά είναι και με δυνατότητες που δεν βρίσκεις στο εμπόριο σε μία συσκευή.

Zer0c00L
16-02-19, 21:34

έχει DSL (τηλεφωνική γραμμή) - WAN/INTERNET (εκεί έχει συνδεθεί το SAMKNOWS WHITEBOX) - LAN/ETHERNET (1-4)

δεν είπα ότι το δίνει δωρεάν

δωρεάν δίνει το SPEEDPORT PLUS

επί πληρωμή (299 ευρώ) δίνει το FRITZ 7590

εννοείτε ότι δεν τα δίνω για FRITZ υπάρχουν πολύ καλύτερα στο εμπόριο που αξίζουν τα χρήματα τους για χρήση ROUTER πίσω από το SPEEDPORT PLUS (VoIP) όπως και οι χρήσιμες συμβουλές σας πως θα στηθεί το νέο δίκτυο.

- - - Updated - - -

Εξαρτάται τι θέλεις κανείς από ένα router. Για οικιακή χρήση και μικρού γραφείου, μια χαρά είναι και με δυνατότητες που δεν βρίσκεις στο εμπόριο σε μία συσκευή.

το καλό με το FRITZ 7590 είναι ότι υποστηρίζει το VoIP έτσι δεν χρειάζεται το SPEEDPORT PLUS (αυτό για τα διάφορα προβλήματα που έχουν αναφέρει άλλοι χρήστες που δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω) αρκεί να το δω και στην πράξη (για αυτό το λόγο έχω σκοπό να πάρω άλλο για να αντικαταστήσω το SPEEDPORT PLUS καθώς εκτός της χρήσης INTERNET θέλω να έχει LAN / WIFI Dual Band καλό QoS και φυσικά NAT/PORTFORWARD ώστε να εκμεταλλευτώ πλήρως τις δυνατότητες της οπτικής ίνας (FTTH 100/10) μιας και παίζουν αρκετά διαφορετικά πράγματα στο σπίτι πλέον (υπολογιστές σταθεροί/φορητοί - smartphones - tablets - media devices - κονσόλες - smarthome devices - κτλ...)

vasilisk
16-02-19, 21:41
...SPEEDPORT PLUS... αυτό για τα διάφορα προβλήματα που έχουν αναφέρει άλλοι χρήστες που δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω

Για να μην ψαχνω ολα τα μηνυματα, για τι ακριβως προβληματα μιλαμε?

Zer0c00L
16-02-19, 22:01
Για να μην ψαχνω ολα τα μηνυματα, για τι ακριβως προβληματα μιλαμε?

δες εδώ το σχετικό θέμα https://www.adslgr.com/forum/threads/1086340-%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CE%B5-Speedport-PLUS

vasilisk
16-02-19, 22:35
Δεν εχω παρατηρησει κατι. Θα κανω μια δοκιμη να δω για τη μπαταρια. (Redmi note 4)

Zer0c00L
16-02-19, 22:43
Δεν εχω παρατηρησει κατι. Θα κανω μια δοκιμη να δω για τη μπαταρια. (Redmi note 4)

δες τα προβλήματα που αναφέρουν οι φίλοι στο θέμα και θα τα διαπιστώσεις σίγουρα και μόνος σου

αν ήταν ένας ή δύο θα έλεγα οκ ίσως κάτι κάνουν λάθος

είναι πολλοί που αναφέρουν όμως τα ίδια πάνω/κάτω προβλήματα έτσι κάτι συμβαίνει με το συγκεκριμένο ρούτερ (πιθανόν η COSMOTE) να βιάστηκε να κυκλοφορήσει αντικαταστάτη του Entry 2i και να τα έκανε μαντάρα...

vasilisk
16-02-19, 22:49
Το διαβασα το θεμα. Ειναι και καποιοι που λενε οτι δεν εχουν προβλημα. Θα δειξει.

nikosjkd
19-02-19, 21:06
Για οποιον θελει να "πεταξει" το router της Vodafone απο πανω και να βαλει το δικο του(USG Pro 4 στην δικια μου περιπτωση) ευτυχως δεν χρειαστηκε MAC address clone απλα γυρισα σε PPPoE με τα creds που εχει μεσα στο Vodafone H300s και βαζει VLAN ID 835...Βεβαια δεν εχω τηλεφωνο που προσωπικα δεν με ενοιαζε εξαρχης.201636201637[/AT[ATTACH=CONFIG]201638TACH]

dimitri_ns
19-02-19, 22:15
Tα speedtest σας με εκνευρίζουν αφάνταστα.
Ποτέ δεν είδα 100άρι, να φχαριστηθεί το ματάκι μου

201642

vasilisk
19-02-19, 22:38
:whistle:
201643

greg21
19-02-19, 23:12
Για οποιον θελει να "πεταξει" το router της Vodafone απο πανω και να βαλει το δικο του(USG Pro 4 στην δικια μου περιπτωση) ευτυχως δεν χρειαστηκε MAC address clone απλα γυρισα σε PPPoE με τα creds που εχει μεσα στο Vodafone H300s και βαζει VLAN ID 835...Βεβαια δεν εχω τηλεφωνο που προσωπικα δεν με ενοιαζε εξαρχης.201636201637[/AT[ATTACH=CONFIG]201638TACH]

Κατόπιν πίεσης δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν κωδικούς για τηλέφωνο ή για vodafone tv; Το Η300S πραγματικά με νευριάζει στο DHCP κυρίως , και κατά δεύτερον στο ότι δεν έχει qos. Κατά τα άλλα δεν έχω δει αποσυνδέσεις και να κολλάει για να λέμε την αλήθεια. Δεν χρησιμοποιώ βέβαια το wifi του που είναι κλειστό, οπότε δεν ξέρω πως ανταποκρίνεται στις ασύρματες συνδέσεις.

nikosjkd
20-02-19, 00:39
ΕΙναι καλο router και εμενα ουτε κιχ δεν εχει κανει αλλα δε μπορω να κλεισω το NAT,QoS ανυπαρκτo και γενικα δε μαρεσει να βλεπω Grey Areas που να μην μπορω να πειραξω πραγματα. Το Username μπορεις να το δεις, το password το εμαθα unofficially οχι απο Vodafone. Τωρα οσο αφορα το τηλ/ΤV εχω ηδη μια ADSL σπιτι οποτε το τηλ ειναι εκει και TV δε βλεπει κανεις στο σπιτι. Το ασυρματο για μια βδομαδα που το ειχα μεχρι να μ ρθουν τα AP ηταν solid.

Nikolasimo
20-02-19, 05:18
Καλημέρα!Θα ήθελα να αναφέρω και εγώ το πρόβλημα μου και αν ξέρει κάποιος ή αν του έχει τύχει κάτι παρόμοιο να με βοηθήσει.Μου έκανε εγκατάσταση κάθετης και οριζόντιας η Vodafone στις 4 Φλεβάρη.Και απο τότε περιμένω να συνδεθώ...Τους έχω ταράξει στα τηλέφωνα αλλά δεν παίρνω καμία απάντηση παρά μόνο οτι έχει αναλάβει το θέμα μου το τεχνικό τμήμα και οτι θα τους ενημερώσουν με e-mail και οτι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο...Αυτό που μου είχε γράψει ο τεχνικός στο χαρτί ήταν: ‘’Εγκατάσταση οριζόντιας,αδυναμία ενεργοποίησης provision’’ Και μου είπε οτι κάτι συμβαίνει με τις πόρτες...Έχω αρχίσει πραγματικά και χάνω την υπομονή γιατί δεν έχω καμία ενημέρωση και με έχουν γραμμένο κυριολεκτικά...

dpan1
20-02-19, 14:03
201656

Παιδιά εμένα τελείωσε το μαρτύριο, τελικα η vodafone εχει κανει την πατάτα με το δίκτυο της εδώ πέρα, και προσπαθούσε η cosmote να βγάλει άκρη, γενικά εδω στον Βύρωνα που το δίκτυο ειναι Vodafone, σε τεχνικα προβληματα σε αλλον πάροχο όπως εγω που είμαι cosmote υπάρχει ποινή σε περίπτωση που αργεί να φτιαξει την βλαβη αυτος που παρέχει χονδρικη στον αλλον Πάροχο. Όταν η Cosmote κατάλαβε οτι δεν είναι δικό τους προβλημα και έδωσε εντολή να ερθουν τεχνικοι της Vodafone σε 2 μέρες το έφτιαξαν. Και απο όσα κατάλαβα οι τεχνικοι της Cosmote ειναι αρκετα δυσαρεστημένοι με το δικτυο εδω των οπτικών που το εφτιαξε η Vodafone. Αυτά από εμένα.

nikosjkd
20-02-19, 19:04
201656

Παιδιά εμένα τελείωσε το μαρτύριο, τελικα η vodafone εχει κανει την πατάτα με το δίκτυο της εδώ πέρα, και προσπαθούσε η cosmote να βγάλει άκρη, γενικά εδω στον Βύρωνα που το δίκτυο ειναι Vodafone, σε τεχνικα προβληματα σε αλλον πάροχο όπως εγω που είμαι cosmote υπάρχει ποινή σε περίπτωση που αργεί να φτιαξει την βλαβη αυτος που παρέχει χονδρικη στον αλλον Πάροχο. Όταν η Cosmote κατάλαβε οτι δεν είναι δικό τους προβλημα και έδωσε εντολή να ερθουν τεχνικοι της Vodafone σε 2 μέρες το έφτιαξαν. Και απο όσα κατάλαβα οι τεχνικοι της Cosmote ειναι αρκετα δυσαρεστημένοι με το δικτυο εδω των οπτικών που το εφτιαξε η Vodafone. Αυτά από εμένα.

Εγω εκανα αιτηση για 200/20 και τελικα με ενημερωσαν οτι εχουν κοψει τις 200αρες λογω συστημικου λαθους στην Vodafone...Λες να τωρα που εχεις 200 να παρω κανα τηλεφωνο να ξανακανω αιτημα?:hmm:

greg21
21-02-19, 03:14
Εγω εκανα αιτηση για 200/20 και τελικα με ενημερωσαν οτι εχουν κοψει τις 200αρες λογω συστημικου λαθους στην Vodafone...Λες να τωρα που εχεις 200 να παρω κανα τηλεφωνο να ξανακανω αιτημα?:hmm:

Μια χαρά λειτουργεί η 200αρα και σε μένα! Ίσως δεν έχουν διαθέσιμο Traffic λέω εγώ και δεν το παρέχουν; Ποτέ δεν ξέρεις!

dpan1
21-02-19, 12:28
Δεν ξέρω βρε παιδιά, τι είχαν στο μυαλό τους οταν τα έφτιαχναν, απο που και εως που με τετοια τεχνολογια να μπορούν να σου δίνουν 100 mbps kai όχι 200 mbps ?

greg21
21-02-19, 13:21
Εδώ έχω καταντήσει beta tester στην vodafone tv! Έπαιξε 2 μέρες με προβλήματα βέβαια , και σήμερα το πρωί τα κανάλια έπαιζαν 5 δευτερόλεπτα και πάγωμα! Στο τηλέφωνο μου είπαν να κάνω reset και μαντέψτε... sa005 error και πάλι εκτός υπηρεσίας! Τώρα θα περιμένω 2-3 μέρες μέχρι να ξαναστείλουν τη σύνδεση στο box για να ξαναμπεί! Πραγματικά τόσο χάλια υπηρεσία δεν έχω ξαναδεί ...

nikosjkd
21-02-19, 14:27
Εδώ έχω καταντήσει beta tester στην vodafone tv! Έπαιξε 2 μέρες με προβλήματα βέβαια , και σήμερα το πρωί τα κανάλια έπαιζαν 5 δευτερόλεπτα και πάγωμα! Στο τηλέφωνο μου είπαν να κάνω reset και μαντέψτε... sa005 error και πάλι εκτός υπηρεσίας! Τώρα θα περιμένω 2-3 μέρες μέχρι να ξαναστείλουν τη σύνδεση στο box για να ξαναμπεί! Πραγματικά τόσο χάλια υπηρεσία δεν έχω ξαναδεί ...

Εκανα αιτηση για 200αρι και περασε κανονικα μου ειπαν σε 4-5 μερες... Βεβαια με την Vodafone εχω thrust issues. Greg εγω ενεργοποιηθηκα στις 18/12 και οταν μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος 14/01 δεν ειχανε ακομα φτιαξει το τηλ. Πηρα στην Εξ.Πελ δεν προλαβα καν να πω τιποτα για το προβλημα και μου αφαιρεσαν 20€ απο τον επομενο του Φλεβαρη

*EDIT: Την ματιασα πρωτη φορα μετα απο το Δεκεμβρη κρεμασε το Internet, δησλωση βλαβης 1-2 εργασιμες...:(

greg21
21-02-19, 17:07
Εκανα αιτηση για 200αρι και περασε κανονικα μου ειπαν σε 4-5 μερες... Βεβαια με την Vodafone εχω thrust issues. Greg εγω ενεργοποιηθηκα στις 18/12 και οταν μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος 14/01 δεν ειχανε ακομα φτιαξει το τηλ. Πηρα στην Εξ.Πελ δεν προλαβα καν να πω τιποτα για το προβλημα και μου αφαιρεσαν 20€ απο τον επομενο του Φλεβαρη

*EDIT: Την ματιασα πρωτη φορα μετα απο το Δεκεμβρη κρεμασε το Internet, δησλωση βλαβης 1-2 εργασιμες...:(

Φίλε μήπως σε παρακολουθεί η Vodafone; :rofl:

nikosjkd
21-02-19, 21:26
Ελα ολα ΟΚ μπηκαμε στο 200/20 club και μεις...:p:clap:201699

dimitri_ns
21-02-19, 23:12
Βυρωνιώτες

Κάντε μου την χάρη κι ανεβάστε ping
201703

Θα το σπάσω το κ@λο-linux, θα βάλω win

nikosjkd
22-02-19, 00:23
201705

vasilisk
23-02-19, 01:28
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\vaskag>ping 1.1.1.1

Pinging 1.1.1.1 with 32 bytes of data:
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=3ms TTL=60
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=4ms TTL=60
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=3ms TTL=60
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=2ms TTL=60

Ping statistics for 1.1.1.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 2ms, Maximum = 4ms, Average = 3ms

C:\Users\vaskag>ping -t 1.1.1.1

Pinging 1.1.1.1 with 32 bytes of data: