Επιστροφή στο Forum : Vodafone USB stick και συμβατότητα με άλλα δίκτυα.
Έχω ένα USB stick HUAWEI K4203 από συμβόλαιο της Vodafone, το οποίο διέκοψα. Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με άλλα δίκτυα (Cosmote συγκεκριμένα) καθώς πρόκειται να πάω σε περιοχή που η Cosmote έχει σήμα 3G καμπάνα ενώ οι άλλες .........
Δες το σημείο που αλλάζεις apn και βάλε αυτό του παροχου σου. Τώρα σε ποιο σημειο ακριβώς έχει να κάνει με το λειτουργικό. Πχ στα 7 πρέπει να το αλλάξεις από την εφαρμογή της Vodafone. Στα 10 και το Linux μέσα από τις ρυθμίσεις.
ΟΚ. Ευχαριστώ. 10αρια έχει το notebook. Θα πάρω την κάρτα και θα το δοκιμάσω.
Ακριβώς το θέμα που έψαχνα...
Έχω ένα αρκετά παλιό stick Vodafone, αλλά 5γίγα Cosmote (σε κάρτα, φυσικά) να κάψω αυτές τις ημέρες που θα λείπω.
Για να καταλάβω:
Εγκαθιστώ στο laptop κανονικά το λογισμικό της Voda (VMB lite...something, τελευταία έκδοση ή μήπως θα έχω θέματα με κλειδώματα?) και μετά στις ρυθμίσεις των 10 φροντίζω να βρω πως αλλάζει το APN και βάζω το αντίστοιχο της Cosmote?
Ευχαριστώ.
edit:
To 3770 Huawei έχω, βρήκα οδηγούς, έβαλα τη sim και το συνέδεσα, αλλά προκοπή δεν βλέπω.
Βλέπει το δίκτυο C-OTE UMTS, αλλά δεν έχω πουθενά επιλογή για να περάσω το APN...αν πατήσω connect, μου ζητά να περάσω ΑΡΝ, χωρίς να μου δίνει όμως το αντίστοιχο πεδίο πουθενά.
Αισθάνομαι λίγο χαζός...τη βοήθειά σας παρακαλώ.
- - - Updated - - -
Απλά να ενημερώσω πως δούλεψε αυτόματα, τελικά.
Απλά, λόγω ανύπαρκτου σήματος στη γειτονιά μου, είναι σερνάμενο.
Για κάθε ενδεχόμενο, έφτιαξα και ένα Cosmote APN profile (η επιλογή εμφανίστηκε αφού πρώτα συνδέθηκε αυτόματα, μέσα από το settings panel των 10), να υπάρχει.
Καλή Χρονιά σε όλους, με Υγεία και Ευτυχία.
voulastaur
07-01-16, 14:13
Καλησπέρα επειδη εχω το ιδιο προβλημα και εγω, εχω το ιδιο στικακι της vodagone (Κ4203) αλλα καρτα με ιντερνετ της wind. Επειδη δεν γνωριζω και πολλα αυτα που απαντας (tifanny) για μενα ειναι ακαταλαβηστικα.
1ον εχω tablet με android, να την κανω όλη αυτη τη δουλεια στο pc?
2oν που θα βρω που αλλαζει το apn, αλλα και που θα βρω το apn του παροχου μου?
3oν Οταν το βαζω στο pc (χωρις την καρτα της wind) εγκαθιστα αυτοματα το προγραμμα της vodafone. Τι πρεπει να κανω τελικα?:hmm::hmm::hmm:
Αυτα τα λιγα λοιπον, το ξερω για σας μπορει να ειναι αστεια, αλλα αφου βλεπω οτι γινετε και απο οτι καταλαβαινω πρεπει να ειναι κατι απλο, θα προσπαθησω
Ευχαριστω
@ ADSLgr.com All rights reserved.