Επιστροφή στο Forum : VDSL ως νέος πελάτης ΝΑΙ, ως Υφιστάμενος ΟΧΙ, πως γίνεται ?
Καλημέρα.
Είναι πελάτης στην HOL-VODAFONE με double play.
Είμαι περίπου 600 μέτρα από το ΑΚ Πατησίων στην Ιεροσολύμων & Σπάρτης.
Από έλεγχο στο site τους ως υφιστάμενος πελάτης, βάζοντας τον αριθμό τηλεφώνου μου, λέει ότι ΔΕΝ μπορώ να αναβαθμίσω σε VDSL.
Ως νέος πελάτης όμως, βάζοντας τα στοιχεία της ίδιας διεύθυνσης που μένω... που μένω λέει ότι υπάρχει VDSL.
Τους κάλεσα και μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και λένε τα ίδια. Η μόνη περίπτωση που πρότειναν για να έχω VDSL είπαν ότι είναι να διακόψω την γραμμή που έχω, και να κάνω νέα αίτηση και να πληρώσω περίπου 85 € για την ενεργοποίηση και εγκατάσταση.
Το τεχνικό τους τμήμα μου είπε ότι έχουν καμπίνα στο Αστικό κέντρο και υπάρχει υποδομή VDSL.
Δεν βγαίνει άκρη.
Τελικά τι συμβαίνει ?
Καλημέρα.
Είναι πελάτης στην HOL-VODAFONE με double play.
Είμαι περίπου 600 μέτρα από το ΑΚ Πατησίων στην Ιεροσολύμων & Σπάρτης.
Από έλεγχο στο site τους ως υφιστάμενος πελάτης, βάζοντας τον αριθμό τηλεφώνου μου, λέει ότι ΔΕΝ μπορώ να αναβαθμίσω σε VDSL.
Ως νέος πελάτης όμως, βάζοντας τα στοιχεία της ίδιας διεύθυνσης που μένω... που μένω λέει ότι υπάρχει VDSL.
Τους κάλεσα και μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και λένε τα ίδια. Η μόνη περίπτωση που πρότειναν για να έχω VDSL είπαν ότι είναι να διακόψω την γραμμή που έχω, και να κάνω νέα αίτηση και να πληρώσω περίπου 85 € για την ενεργοποίηση και εγκατάσταση.
Το τεχνικό τους τμήμα μου είπε ότι έχουν καμπίνα στο Αστικό κέντρο και υπάρχει υποδομή VDSL.
Δεν βγαίνει άκρη.
Τελικά τι συμβαίνει ?
Κατ' αρχας εφοσον καλεσες την εξυπηρετηση και σου ειπαν τα ιδια, μαλλον δεν προκειτε για "συστημικο" λαθος αλλα για παγια τακτικη στο συγκεκριμενο θεμα. Δηλαδη εν ολιγεις, η κυρια VODAFONE θελει να τα παιρνει και απο σενα, αλλα και απο καποιον νεο συνδρομητη στο VDSL. Δεν βλεπω αλλη λογικη εξηγηση...
Παντως αυτην την αντιμετωπιση σε υφισταμενο συνδρομητη, πρωτη φορα βλεπω... Ισως με μια αιτηση σε αλλο παροχο (και να εχεις δεσμευση με τις αυξησεις που ανακοινωσε η VODAFONE μπορεις να φυγεις χωρις ποινη), να αλλαξουν τακτικη κατα 180 μοιρες... ;)
Ξανά κάλεσε τους σαν να είναι η 1η φορά και πες τους ότι θέλεις να αναβαθμίσεις σε vdsl ,που από τον έλεγχο που έκανες υποστηρίζεται για την διεύθυνση σου ,να δούμε τι θα σου πουν ..
Οι online διαθεσιμότητες δεν στέκουν πάρα πάρα πολλές φορές ..έχω τσεκάρει του γείτονα που έχει Οτε ,με το νούμερο του δεν δίνει και με την διεύθυνση δίνει στο σαιτ του Οτε ..
ενημέρωσε μας ..
Ξανά κάλεσε τους σαν να είναι η 1η φορά και πες τους ότι θέλεις να αναβαθμίσεις σε vdsl ,που από τον έλεγχο που έκανες υποστηρίζεται για την διεύθυνση σου ,να δούμε τι θα σου πουν ..
Οι online διαθεσιμότητες δεν στέκουν πάρα πάρα πολλές φορές ..έχω τσεκάρει του γείτονα που έχει Οτε ,με το νούμερο του δεν δίνει και με την διεύθυνση δίνει στο σαιτ του Οτε ..
ενημέρωσε μας ..
To έκανα...
Αφού έδωσα πόλη, ΤΚ, διεύθυνση κ αριθμό, μου είπαν ότι υπάρχει δυνατότητα VDSL από το αστικό κέντρο στην περιοχή μου.
Όταν τους έδωσαν τον αριθμό τηλεφώνου μου (αφού είμαι πελάτης τους) μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει η αναβάθμιση !
Τους λέω δηλαδή, το δίπλα διαμέρισμα στην πολυκατοικία μου, μπορεί να κάνει αίτηση στην Vodafone και να βάλει VDSL, ενώ εγώ δεν μπορώ να την αναβαθμίσω σε VDSL ?
Μου απάντησαν ότι δεν μπορεί να γίνει η αναβάθμιση γιατί δεν έχουν περάσει οπτικές ίνες σε όλα τα νούμερα !!! Μόνο σε νέα γραμμή μπορεί να γίνει !!!
Άκου εκεί... λες και περνάνε οπτικές στα νούμερα ! Τόσα ξέρουν, τόσα λένε.
Αφού είμαι Full LLU, δεν μπορούν να κουμπώσουν το καλώδιο των data από το ADSL Dslam τους στο VDSL Dslam τους ?
Στο ίδιο ΑΚ κέντρο είναι.
Νούμερα είναι η εξυπηρέτηση πελατών τους που δεν ξέρουν τι τους γίνετε.
Έτσι κι αλλιώς σε 15 ημέρες λήγει το συμβόλαιο μου.
Θα αλλάξω πάροχο και θα έχω μια χαρά VDSL.
Ας ήξεραν την δουλειά τους !
Μόλις κάνεις φορητότητα μπορεί να επανέλθουν ..ας πρόσεχαν
γιαυτο ειναι ο οτε χιλιομετρα μπροστα
και στο μονο που τον χτυπανε ειναι η τιμη αλλα το φτηνο ξερουμε τι φερνει μαζι
Διαβάζοντας την συζήτηση αυτή, μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και στη δική μου περίπτωση (http://www.adslgr.com/forum/threads/944235-VDSL-%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%95%CF%85%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%AF%CE%B1/). Απλά, οι άνθρωποι δεν παίζονται, εάν παρέχουν VDSL μόνο σε νέους πελάτες.
Επιπρόσθετα, σήμερα μίλησα με την προσωπική μου σύμβουλο (και καλά) για το θέμα αυτό. Μου λεγε διάφορα του τύπου: ο ΟΤΕ μας δίνει λίγες VDSL γραμμές (π.χ. ανά 20αδες) σε κάθε περιοχή, και ουσιαστικά τηρούν σειρά προταιρότητας ανάλογα πότε εκδηλώνεις ενδιαφέρον. :rofl:
Στο σημείο εκείνο της ζήτησα να καταχωρήσει αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και για τη γραμμή μου. Αργότερα όταν μπήκα στο My Account, είδα ότι όντως εκκρεμεί ως Αίτημα με ημερομηνία 15.7.2016. :hmm:
γιαυτο ειναι ο οτε χιλιομετρα μπροστα
και στο μονο που τον χτυπανε ειναι η τιμη αλλα το φτηνο ξερουμε τι φερνει μαζι
Καλά αν έχεις την εντύπωση ότι και σε αυτόν δεν υπάρχουν θέματα, είσαι γελασμένος.
Υπάρχει ήδη σύνδεση σε σπίτι VDSL από αστικό κέντρο και στον έλεγχο διαθεσιμότητας με το τηλέφωνο, του λέει ότι πρέπει να διερευνηθεί επιπλέον και δεν του δίνει καθόλου με την διεύθυνση. :whistle:
Ένα ακόμα σενάριο:
το εργαλείο στο web (το οποίο κοιτάνε και οι πωλητές) λέει μ****ίες όταν βάζεις διεύθυνση, και σωστά όταν δώσεις το νούμερο.
Από προσωπική (και πρόσφατη (http://www.adslgr.com/forum/threads/949570-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%88%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CE%BF%CF%85)) εμπειρία, όπου τόσο το site όσο και οι πωλητές με διαβεβαίωσαν πολλάκις ότι το σπίτι που μετακόμισα είχε κάλυψη VDSL, και με το που ήρθε η γραμμή (σαν απλή ADSL) μου είπαν πως δεν γίνεται αναβάθμιση σε VDSL καθότι ... η περιοχή δεν έχει κάλυψη. Μέχρι να μπει όμως το "απλό" ADSL όλοι ήταν βέβαιοι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
@ ADSLgr.com All rights reserved.