PDA

Επιστροφή στο Forum : Περί Bitcomet C++ Bittorent client...

Σελίδες : 1 [2] 3

giorgosc61
27-11-04, 09:36
Καλημέρα.
morpheous,
Το προβλημά σου είναι σε όλα τα bittorrent client ή μόνο στο Bitcomet?
Μήπως έχεις ορίσει χαμηλό upload ή μήπως το κόβεις το upload με netlimiter?(καλή τιμή γύρω στο 10ΚΒ/s και προσοχή το netlimiter και bitcomet όχι καλός συνδυασμός)
Μήπως ο tracker έχει περιορισμό στο Up/Down?
Μήπως κατεβάζεις περισσότερα από 1 αρχεία ταυτόχρονα?

morpheous
27-11-04, 17:05
καλισπερα,
σχεδον σε όλα τα torrent progs έχω το ίδιο προβλήμα...
δεν εχω netlimiters...και πάντα κατεβάζω 1 αρχείο...

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?

giorgosc61
27-11-04, 18:54
Σταμάτησε αυτό το torrent και ξεκίνα κάποιο άλλο. Επιβεβαίωσε ότι έχεις βάλει το upload 10KB και δεν τρέχεις ταυτόχρονα άλλο p2p που κάνει upload. Τσέκαρε και αν έχεις ανοίξει την port για UDP, TCP και στο router σου και στο software firewall αν έχεις.

morpheous
27-11-04, 19:05
λοιπον εχω ανοίξει τις πόρτες και στο firewall και στο μοντεμ. δεν κατεβάζω κατι αλλό...παίζει να φταίει το torrent αρχειο?? διλ απο που το χω πάρει? γιατι με το bitcomet μία φορά μονο έπιανε απο 22-32...αλλα μετα απο αυτό τπτ...ενοώ το site που το πήρα...

θα δοκιμάσω και κάποιο αλλό εκτός απο αυτό και το azureus που έχω δικομάσει να δούμε....

ευχαριστώ giorgosc61

apnea73
01-12-04, 21:33
Θα δοκιμάσω και εγώ γιατί με το azureus η max ταχύτητα με όλες τις ρυθμίσεις είναι περίπου σατο 15..

apnea73
02-12-04, 23:14
Ρε παιδιά εγώ έχω τρελαθεί. Κανένα δεν μου πιάνει μεγάλες ταχύτητες. Όλο 2-5kb/sec. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα. Το pc δολεύει με ασύρματο δίκτυο και το καιντρικό ρουτερ είναι το alcatel 530i...

Κώστα, και εγώ έχω ασύρματο δίκτυο, 510i, smc και πιάνω καλύτερες ταχύτητες..Αλλα μόνο περίπου μέχρι 20...
Εχω ανοίξει πόρτα στο 501, και στο smc, και στο ΝΟΡΤΟΝ....Στο Azureus για παράδειγμα όμως τα προσωπάκια ήταν συνέχει κίτρινα, δείχνι ότι δν έχει ανοιχτεί η πόρτα..::::::
Τι να πώ...!!!
Θα τα ξανακοιτάξω μετά το προγραμματισμένο format.:P

dantouan
02-12-04, 23:37
Θα τα ξανακοιτάξω μετά το προγραμματισμένο format.

Η απολυτη λυση ολων των προβληματων μας... :lol: :lol: :lol: :P

morpheous
05-12-04, 23:23
λοιπόν πρέπει να πώ οτι μετά απο αυτό (http://www.adslgr.com/forum/thread11981.html) το topic και το πολύ χρήσιμο LInk του χρήστη predatork με σιτεσ που έχουν αξιολόγιση των trackers όλα τα προβλήματα μου λύθηκαν...40 kb/s!!!! ναι βλέπω και εγώ τέτοιες ταχύτητες!!

gto234
11-12-04, 02:53
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τις τελευταίες μέρες το upload μου είναι σταθερά μεγαλύτερο από το download.Οταν είχα πρωτοβάλει την dsl με bitcomet έπιανα 27κβ/sec όμως τον τελευταίο καιρό έχει πέσει στα 5-15.Το περίεργο είναι οτι βλέπω τα peers και κατεβάζουν άλλοι με 100+ κβ αλλα δεν δίνουν τίποτα σε μένα.Γιατί συμβαίνει αυτό;Εχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες και τίποτα.Αρχικά που κατέβαζα καλά τα είχα όλα default και άνοιγε μόνο του τις πόρτες (με UPNP).

morpheous
16-12-04, 04:26
Λοιπόν ενώ κατέβαζα κάτι παρατηρώ ότι για 2 περίπου ώρες η ταχύτητα έπαιζε από 8kb/s και 0!!!!!

Τα χω παίξει….
Πάω στο tracker kai βλέπω connectable “no” !!!!!
Όπα λέω τι παίζει…
Αλλάζω πόρτα στο NAT στο φιρεγουαλ και στο bitcomet και τώρα μια χαρά…
Τι παίχτηκε??

morpheous
16-12-04, 11:05
Το πρόβλημα ξανά εμφανίστηκε…
Άλλαξα πάλι πόρτα τπτ…
Το θεμα είναι οτι τώρα δεν με βλέπω καθόλου σαν Leecher στο σίτε που κατεβάζω
Τι στο καλό???
Επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα ξεκίνησε στο 88% …έχουν μείνει αλλά 340mb Που αν συνεχίσουν έτσι θα κατέβουν πρωτοχρονιά!

morpheous
17-12-04, 04:51
Για να μην αφήσω το θέμα να αιωρείται τελικά ήταν μάλλον πρόβλημα του αρχείου που κατέβαζα
σε άλλο αρχείο ολα οκ

ce6at
17-01-05, 23:27
Παιδια εγω με το BitComet να τεχει στο background o Ι.Ε δεν μου ανοιγει σελιδες!! Καμια ιδεα για το τι φταιει?

ce6at
21-01-05, 18:34
Επισης ...κανει αρκετα συχνα ρεζετ το μοντεμ. Γιατι?

GnG
24-01-05, 16:24
Μια ερώτηση.Οταν είχα το azureus είχα βάλει το safepeer plugin του azureus.Τώρα με το Bitcomet που μπορώ να βρώ το αντίστοιχο plugin του και πως θα το εγκαταστήσω?
Ευχαριστώ!

denial1
24-01-05, 16:40
Μια ερώτηση.Οταν είχα το azureus είχα βάλει το safepeer plugin του azureus.Τώρα με το Bitcomet που μπορώ να βρώ το αντίστοιχο plugin του και πως θα το εγκαταστήσω?
Ευχαριστώ!

("Στο Advanced -> IP Rules:
Τσεκάρετε IP filter file και αντιγράψτε από το directory του emule τo ipfilter.dat στο subdirectory rules μέσα στο directory του Βitcomet.")
http://www.adslgr.com/forum/thread11176.html

ipfilter
http://www2.openmedia.info:8080/p27.html

GnG
24-01-05, 16:43
Σε ευχαριστώ φίλε.
Δεν λειτουργεί όμως το λινκ για το ipfilter :cry:

denial1
24-01-05, 17:07
Σε εμενα μια χαρα λειτουργει(firefox + IE)
Για ξαναδοκιμασε...:wink:

chameleon
24-01-05, 18:40
εγω εβαλα ολες τις ρυθμισεις που υπαρχουν στο sticky θεμα για το bitcomet και ενω πεταω στο download (35+ kb/s) δεν μπορω να κανω upload....connected peers 3 απο τους 41 στο ενα torrent και 2 απο 56 στο αλλο!!!
any ideas;;;;

Lazy Dog
24-01-05, 19:01
εγω εβαλα ολες τις ρυθμισεις που υπαρχουν στο sticky θεμα για το bitcomet και ενω πεταω στο download (35+ kb/s) δεν μπορω να κανω upload....connected peers 3 απο τους 41 στο ενα torrent και 2 απο 56 στο αλλο!!!
any ideas;;;;
Και γω το εχω αυτο. Με το που τελειωνει το d/l αρχιζει και κανει upload.
:roll:

chameleon
24-01-05, 19:20
ακομα και ετσι ομως σερνεται σε εμενα......μιλαμε για 1-2 kb/s......upload παντα........

eXORCIST_87
24-01-05, 19:46
Preferences - Task - Upload
Βάλτε σε όλα τιμή 0 να δείτε πως ανεβάζει...
:wink:

chameleon
24-01-05, 20:03
το εχω κανει αυτο.....εκτος απο το τελευταιο που δεν πεφτει κατω απο 3 kb/s...
το minimum upload rate per seeding task εννοω.....και δεν ξερω γιατι δεν παει κατω απο 3....... :evil:

denial1
24-01-05, 22:23
@chameleon
@Lazy Dog
:roll:

Αν ανεβασετε το Global maximum upload slots και το Global minimum upload slots σε 5(+)?

Nick2k2
25-01-05, 04:13
Παιδιά αυτό το πρόβλημα το έχω και γω, αλλά έχω παρατηρήσει οτι συμβαίνει μόνο με την ΤΒ. Σε όλα τα άλλα bt site με τα ίδια settings χτυπάει κοντά στο max το upload ενώ κατεβάζεις. Δεν ξέρω αν φταίει το bitcomet αλλά αυτό το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Και όταν τελειώσει το download αρκετές φορές αργεί να κάνει seed ή το κάνει με ταχύτητες 0-2kb/s και μετά απο λίγη ώρα χτυπάει max. Οπότε για δοκιμάστε και σεις, συμβαίνει σε όλα τα torrent ή μόνο σε αυτά απο την TB :?:

chameleon
25-01-05, 12:19
κανοντας οτι ειπε ο denial1 (thanx by the way!) και αλλαζοντας αρκετες παραμετρους στο upload η κατασταση καααααπως διορθωθηκε....πιανω 5 kb/s περιπου...κατι ειναι και αυτο...

διορθωνω,,,,τα ιδια :evil: :evil: :evil:
απο filelist κατεβαζω με 32 και δινω με...0...
θα περιμενω να τελειωσει το download για να δω τι θα γινει...παραξενα πραγματα...

Spirus
07-02-05, 03:13
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα:
Όταν ανοίγω το Bitcomet δεν μπορώ να ανοίξω σελίδα ενώ το bitcomet δεν κατεβάζει πάνω απο 8kb.Είναι λες και έχω 56αρα σύνδεση.Μόλις κλείνω το bitcomet όλα μια χαρά.Aυτό μου παρουσιάστηκε απο εχθές.Πιο πριν δεν είχα κανένα προβλημα!

chameleon
21-02-05, 23:10
Μια ερωτηση ακομα απο εμενα...
πως μπορω να βαλω οριο στον αριθμο των χρηστων που κατεβαζουν απο εμενα;;;
οχι στο upload rate...απλα στον αριθμο...πχ αυτη τη στιγμη κατεβαζουν 34 απο εμενα...!γινεται να το μειωσω αυτο;;;
ευχαριστω...

morpheous
21-02-05, 23:55
advance - connetion - maximum connection per task

chameleon
21-02-05, 23:57
ok...thanx..ηταν το μονο που δεν ειχα πειραξει :-)

αν το πειραξω ομως αυτο (το εχω στο 100) δεν μου κατεβαζει και τα connections του download;;;

evantigger
23-02-05, 04:34
Νομίζω ότι το Bitcomet είναι το πιο γρήγορο ίσως από όλα τα bittorrent clients με εξαίρεση το bittornadο που είναι το πιο γρήγορο αλλά δεν έχει πολλές επιλογές. Πάντως στη σχολή μου με το Azureus και όλες τις ρυθμίσες σωστές έπιανε το πολύ 100KB/s κατεβάζοντας ενώ τώρα σε torrent από πρόσφατα αρχεία έχει φτάσει και τα 2 MBytes/s στο κατέβασμα όχι Mbits/s. Αχ αυτό το πανεπιστήμιο!!!

NIB
23-02-05, 14:47
Δεν νομίζω ότι ο client παίζει τόσο μεγάλη σημασία στην ταχύτητα. Μάλλον κάποιος άλλος είναι ο λόγος για τη διαφορά ταχύτητας. Ειδικά εφόσον είσαι σε πανεπιστήμιο, υπάρχουν 500000 παράμετροι που την επηρεάζουν, όπως πχ χρήση του bandwidth από άλλους χρήστες.

evantigger
25-02-05, 01:01
Παίζει πιστεύω. Λογικά οι ίδιοι χρήστες είναι καθε εβδομάδα. Και όταν η σύνδεση είναι 100mbps δεν νομίζω ότι επηρεάζεται από το πόσοι είναι συνδεδεμένοι. Και τα 1,5 - 2ΜΒps είναι πλέον καθημερινότητα προφανώς σε torrents με πολλούς seeders

stefpatra
27-02-05, 18:18
giorgosc61 ενα μεγάλω ευχαριστώ πραγματικά το συγκεκρτιμένο client σκιζει τρελαά!!!!!
:lol:
Μιλάμε για ταχύτητες 40αρες
Αν και είδα πολλά παιδιά εδω που παραπονοιύνται για την ταχύτητα κατεβάσματος :oops:
Λοιπόν εγω κατεβάζω τώρα Αισχύλου τραγωδίες .....2 gigabyte η κάθε τραγωδία! :respekt:
με μολις 16κ πρόσεξα όμως πως κατεβάζοντας απο τη βιβλιοθήκη της Βαβυλώνας ειχα ταχύτητα 40κ ακατέβατα!
'Αρα παίζει ρόλο μεγάλο η ταχύτητα των χρηστών που σου δίνουν
Στα Γαυγάμηλα είναι μόλις 4 χρήστες ενω στη βιβλιοθήκη της Βαβυλώνας είναι 49 :lol: :evil:

Edited by WAntilles
Η βιβλιογραφία σας και οι πηγές σας δεν ενδιαφέρουν το φόρουμ.

Lazy Dog
27-02-05, 18:54
giorgosc61 ενα μεγάλω ευχαριστώ πραγματικά το συγκεκρτιμένο client σκιζει τρελαά!!!!!
:lol:
Μιλάμε για ταχύτητες 40αρες
Αν και είδα πολλά παιδιά εδω που παραπονοιύνται για την ταχύτητα κατεβάσματος :oops:
Λοιπόν εγω κατεβάζω τώρα Αισχύλου τραγωδίες .....2 gigabyte η κάθε τραγωδία! :respekt:
με μολις 16κ πρόσεξα όμως πως κατεβάζοντας απο τη βιβλιοθήκη της Βαβυλώνας ειχα ταχύτητα 40κ ακατέβατα!
'Αρα παίζει ρόλο μεγάλο η ταχύτητα των χρηστών που σου δίνουν
Στα Γαυγάμηλα είναι μόλις 4 χρήστες ενω στη βιβλιοθήκη της Βαβυλώνας είναι 49 :lol: :evil:

Καλο θα ηταν να μην λες τι κατεβαζεις και απο που.... :-k

Φιλικα

stefpatra
27-02-05, 20:03
:respekt:

HaRRy
28-02-05, 12:06
Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι...
η φάση εδω μέσα με τις μυστικοπάθειες μου θυμίζει Εκκλησία και Ιερά Σύνοδο...
απο μπρός παπάς κι απο πίσω λαπάς

Lazy Dog
28-02-05, 12:08
Φιλε HaRRy, το εχουμε πει πολλες φορες εδω....φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα... :-k

adams
06-03-05, 14:30
Nέα εκδοση του bitcomet 0.57
Changelog:

Changes from BitComet 0.56 to BitComet 0.57:

- GUI Improved: add boss key: Alt+`
- GUI Improved: embeded web view was improved
- GUI Improved: Task Properity Diaglog can be resized or maxmized now
- GUI Improved: option to disable the prompt window when adding torrent
- GUI Improved: enable multi-selection when open torrent files
- GUI Improved: task list now support sort
- GUI Improved: add seeding task catelogy
- GUI Bugfix: fix the copy paste problem in embeded IE
- GUI Bugfix: never prevent windows from entering suspend mode if the computer is running on batteries (Thanks B. Larg)
- GUI Bugfix: Save location reset to default upon changing encoding method. (Thanks ericbo)
- GUI Bugfix: Incorrect time left if more than 24 hours (Thanks u1ookingatme)
- GUI Bugfix: the max value of half-opened tcp can't be changed to smaller value
- Core Bugfix: fix a upload selection bug which may affect download speed
- Core Bugfix: auto stop may not work if enable auto checking after finished
- Core Bugfix: possiblely fix the tracker download reporting bug happens in TB, etc
- Core Bugfix: fixed NAT Traversal rate can not be accurately limited
- Core Bugfix: Can not create directory when change priority for running task (Thanks maxbkk)
- Core Bugfix: IP rules do not effact in NAT Traversal connections(Thanks tianle)
- Core Bugfix: add new task waiting queue, close bc, the file priority lost(Thanks hdll)
- Core Bugfix: Hash Checking queue does not work (Thanks njiayu)
- Core Bugfix: UDP tracker retry interval keeps to be 10s

Kατεβαστε το απο δω
http://www.click-now.net/download/BitComet.htm

bmn
06-03-05, 15:08

Τότε, μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου σελίδα, πληρώνοντας το δικό σου διακομιστή, ώστε να μπουζουριάσουν εσένα, σαν υπέυθυνο.

Καλύτερα έτσι;

[και... μη με παρεξηγείς, φιλικά το λέω]

bmn
06-03-05, 15:10
Μόλις έβαλα τη νέα έκδοση, μια χαρά πάει (και επιτέλους, διορθώθηκαν κάποια εκνευριστικά ζούδια). Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Σημείωση: οι παλιές ρυθμίσεις και όσα torrents εκκρεμούν, μένουν ανεπηρέαστα, μετά την απεγκατάσταση και τα βρίσκει κανονικά η νέα έκδοση.

dantouan
06-03-05, 15:22
Θα την δοκιμασω αμεσως... ;)

stefpatra
06-03-05, 16:48
:respekt:

dantouan
09-03-05, 15:39
Τελικα η εκδοση 0.57 δουλευει μια χαρα και μαλιστα δεν χρειαζεται να κανεις unistall την προηγουμενη verison οπως ειπε και ο φιλος bmn... 8)

dearpru
16-03-05, 00:59
σε μένα η 0.57 έχει crasharei 3 φορές από τότε που την έβαλα, δηλαδή ενώ δουλέυει κανονικά..ξαφνικά και χωρίς να έχω κάνει κάτι (ακόμη κι όταν δεν είμαι στο pc!) μου πετάει ένα σφάλμα και μου κλείνει το πρόγραμμα! Εγκατέστησα ξανά την 0.56........

HaRRy
16-03-05, 01:16
Same shit here!!
Netlimiter incompatibility...???!!!

NIB
16-03-05, 06:45
Το bitcomet(και πολλοί άλλοι clients) φάγανε ban από πολλούς private trackers διότι κάνει broadcast τη λίστα με τους peers και έτσι μπορεί κάποιος να κατεβάζει χωρίς να μετράει στο account του.

alfa156
16-03-05, 13:59
γιατι το bitcommet έχει αρχίσει και τρώει πόρτα τελευταία από trackers?

NIB
16-03-05, 14:27
Δες το παρακάτω(μετάφρασε το “ελληνικά-τόρρεντς.κομ” ) και θα καταλάβεις.

http://ελληνικά-τόρρεντς.κομ/forums/viewtopic.php?t=2063

adams
16-03-05, 15:25
Παντως εγω εβαλα το patch και ολα οκ ;)

@ ADSLgr.com All rights reserved.