Επιστροφή στο Forum : Περί Bitcomet C++ Bittorent client...
επειδή πρέπει να είμαι registered δε μας λέτε γιατί το κόψαν με ενα copy-paste??
και ποιό είναι το Patch??
Ημαρτον ρε παιδιά με τις μυστικοπάθειες!!!
ΜΑΣΩΝΟΙ είστε ή ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ????
εγώ με την έκδοση 0.57 που πρώτη φορά το έβαλα στο PC ακόμη δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ. Στο Status μου λέει συνεχώς Connecting... αλλά τίποτα δεν γίνεται. Έχω βάλει τις ρυθμίσεις που αναφέρονται από τον giorgosc61. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα Azureus αλλά είπα να δοκιμάσω και αυτό να δω μήπως υπάρχει διαφορά. Νομίζω πως κάτι δεν έκανα σωστά σχετικά με το port. Έχω Home XP με SP2, το firewall των Windows και είμαι χωρίς router(Crypto F200). Μπορεί κάποιος να μου πει λίγο πιο αναλυτικά για τις ρυθμίσεις που θέλει το port στο firewall;
επειδή πρέπει να είμαι registered δε μας λέτε γιατί το κόψαν με ενα copy-paste??
και ποιό είναι το Patch??
Ημαρτον ρε παιδιά με τις μυστικοπάθειες!!!
ΜΑΣΩΝΟΙ είστε ή ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ????
BitComet 0.57 patch.
copy the .exe to your bitcomet install directory, run it and click patch.
this will patch bitcomet and change the peerid and also disable the peer sharing
extension.
It will only work on bitcomet.exe
file version: 0.57.3.5
Καμια λύση στο πρόβλημά μου? :oops:
Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί δεν πολυασχολούμαι και πολύ με torrents...
Πώς ο tracker ξέρει ποιοί είναι οι peer που κατεβάζουν ή ανεβάζουν κάποιο torrent και μπορεί και τους μετράει το ratio ?
Με το που κατεβάζεις ή κάνεις κλίκ κάποιο torrent αποθηκέυεται στο ίδιο το torrent και το user name σου ?
Το έχουν ρωτήσει και αρκετοί άλλοι αλλά δεν είδα κάποια απάντηση.
Ενώ το BitComet δουλεύει κανονικά και πηγαίνει αρκετά γρήγορα, δε μπορώ παράλληλα να surfάρω. Δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα που πιάνει το BitComet, δηλαδή ακόμα και με 5 k/s να κατεβάζω δε μπορώ να ανοίξω web sites (και με IE και με Firefox).
Ξεχνάς όμως κάτι σημαντικό τις συνδέσεις που κανει το πρόγραμμα,άσχετα ανα κατεβάζεις γρήγορα ή όχι :shock: σκέψου πως εγω τώρα κατεβάζω με 4 κε σέρνεται το σερφάρισμα :x με 70 ανιστές πόρτες που αναμένουν σύνδεση ACK SYN ACK κλπ....
Με το που κατεβάζεις ή κάνεις κλίκ κάποιο torrent αποθηκέυεται στο ίδιο το torrent και το user name σου ?
Ναι. Για αυτό μην κάνεις ποτέ upload το .torrent σου σε άλλο tracker(διότι θα κατεβάζουν άλλοι και θα χρεώνεται στο λογαριασμό σου). Κάνε νέο .torrent άμα θέλεις να κάνεις το torrent upload σε άλλο tracker.
Το έχουν ρωτήσει και αρκετοί άλλοι αλλά δεν είδα κάποια απάντηση.
Ενώ το BitComet δουλεύει κανονικά και πηγαίνει αρκετά γρήγορα, δε μπορώ παράλληλα να surfάρω. Δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα που πιάνει το BitComet, δηλαδή ακόμα και με 5 k/s να κατεβάζω δε μπορώ να ανοίξω web sites (και με IE και με Firefox).
Κατά 99% έχεις πιταρισμένο dslam. Και εγώ αυτό το πρόβλημα είχα και μετά μια μέρα έφτιαξε(ο ΟΤΕ αναβάθμισε το dslam μου).
Στο howto λέει 80-100 ταυτόχρονες συνδέσεις για το bitcomet. Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα (με speedtouch 530) και τις περιόρισα στις 50. Παράλληλα έτρεξα το πολύ καλό προγραμματάκι του zardoz για qos στο speedtouch και έδωσα χαμηλή προτεραιότητα στα TCP/UDP και μέγιστη στα www. Από τότε (χθες δλδ) έπιασα για πρώτη φορά 20+20 kb/s σε δύο torrents που κατέβαζα (σύνολο 40!!!) και όταν άνοιγα τον firefox έπεφτε μεν η ταχύτητα του bitcomet αλλά σέρφαρα κανονικότατα!
(Πριν τα κάνω αυτά και δεν είχα τέτοιες ταχύτητες (μάξιμουμ 15) και δεν μπορούσα να σερφάρω με τπτ)
Καλησπέρα.
Εγκατέστησα το BitComet 0.57 και ακολούθησα τις οδηγίες με τις ρυθμίσεις του φίλου giorgosc61.
Θα ήθελα να ρωτήσω τα ipfilter τι είναι? και αν χρειάζονται από πού μπορώ να κατεβάσω για να τα εγκαταστήσω στο BitComet.
Ευχαριστώ.
οταν ανοιγω το bitcomet μετα απο λιγο κλεινουν οι σελιδες σαν μηπσως παιρνει ολο το bandwith το bitcomet τι λυση προτεινετε γι αυτο
netlimiter για τα down αλλά και για τα up!
Νομίζω πως καλύτερα είνια να μην δοκιμάσεις το προγραμματάκι αυτο παρόλο που είναι κορυφή!!!:thumb_dup γιατί πολύ απλά δεν το πολυσυμπαθει το δίκτυο τόρρεντ :rtfm: πιο πολλά προβλήματα θα σου δημιουργήσει απο προσωπική εμπειρία αλλά και απο άλλα παιδιά..
Ισως το σωστότερο θα ήταν να φορτώσεις τα Q.o.S=Qualility of Services (κανε μια αναζήτηση στο φόρουμ για αυτό!) και να το ρυθμίσεις έτσι ώστε να είναι σε χαμηλότερη προτεριαότητα το τόρεντ όταν σερφάρεις έτσι εχω κάνει με το δικό μου και είμαι αρκετά καλά
@ ADSLgr.com All rights reserved.