PDA

Επιστροφή στο Forum : Ψιλοπραγματακια , αναλωσιμα δικτυων που ευκολυνουν την εγκατασταση δικτυων.

zaranero
07-04-16, 10:50
Ενδιαφερομαι για διαφορα περιφερειακα - αναλωσιμα οπως ετικετες για καλωδια δικτυων , και διαφορους τροπους "συμμαζεματος" των καλωδιων , οπως velcro ταινιες κλπ. καθως και προστατευτικα για καλωδια που περναν στο πατωμα.

Επειδη ομως ουσιαστικα εχω μονο ενα δικτυο στησει ...αυτο του σπιτιου μου ... το οποιο το εχω και ασυμμαζευτο :P , θα ηθελα να ακουσω απο καποιους επαγγελματιες του χωρου , τι χρησιμοποιειτε για αυτες τις δουλειες και ισως και καποιο λινκ απο που μπορω να προμηθευτω τα υλικα.

Ευχαριστω.

exop001
07-04-16, 10:57
κανάλια, στριπς (δεματικά), μαρκαδόρο λεπτό :)

velcro σχεδόν ποτέ και επιδαπέδια τα αποφεύγω

zaranero
07-04-16, 11:22
Ευχαριστω για την απαντηση:) Παρεπιμπτοντως ψαχνοντας στο νετ για τετοια πραγματα επεσα πανω και σε κατι κιτ - βαλιτσακια που συγκεντρωνουν εργαλεια για επισκευες υπολογιστων κλπ .... εχετε να προτεινεται κανα κιτ που να μπορω να προμηθευτω απο Ελλαδα? Χρησιμο θα μου ηταν κατι τετοιο.

exop001
07-04-16, 11:29
Πέρα από ένα κατσαβίδι (με bits - μύτες), κοφτάκι, μυτοτσίμπυδο δεν έχω χρειαστεί κάτι άλλο.
για καλωδιώσεις φαλτσέτα, krone, 2-3 patch cords, μούφες.
Πολύμετρο, γεννήτρια κλπ κάποια στιγμή θα χρειαστούν όπως και δράπανο, ηλ. κατσαβίδι κλπ

Στα εργαλεία, γενικά, είμαι πολύ φτωχός για να αγοράζω φτηνά

@ ADSLgr.com All rights reserved.