PDA

Επιστροφή στο Forum : διαθεσιμοτητα-μη διαθεσιμοτητα



dreadlord
28-09-04, 14:56
Παιδια, αρχες Σεπτεμβρη σκεφτηκα τη φορθνετ για να κανω εγκ.-νεα συνδρομη στην 384. Οταν τσεκαρα τη σελιδα της ειδα οτι για τη περιοχη μου, (ηλιουπολη, τηλ απο 99, dslam intracom) ειχε διαθεσιμοτητα. Προς εκπληξη μου σημερα που το ξανακοιταξα δεν εχει! Ρωτησα ενα φιλο μου που ειναι 3 λεπτα με το αμαξι αποσταση τι παιζει και μου ειπε "Δεν φταει η Forthnet γι'αυτο. Φταει ο πΟΤΕ και αυτο γιατι δεν εχει διαθεσιμα DSLAMs. Εγω οταν εκανα αιτηση περιμενα 3 μηνες διοτι δεν ειχαν DSLAM. Το οτι μενουμε σε μικρη αποσταση δεν εχει να κανει με το οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα. Τωρα καλυτερα να παρεις σε αυτο το τηλ. 210 6115232 και να τους ρωτησεις ποτε θα βαλουν καινουργιες "πορτες" για aDLS.

Υ.Γ. παρε αλλο ενα τηλ. δεν θυμαμαι ποια υπηρεσια ειναι αλλα μπορεις να τους βρισεις χωρις προβλημα 2108253499
πΟΤΕ :twisted: :twisted: :twisted: "

Κι εγω ερωτω, κι εκεινον που δε μου χει πει ακομα, κι εσας, αν υπαρχει προβλημα απο τον πΟΤΕ, δηλαδη την ΠΗΓΗ, γιατι απο acn, hol, otenet, εχω διαθεσιμοτητα;;;;;;

EvilHawk
28-09-04, 15:20
Στην Ηλιούπολη υπάρχει διαθεσιμότητα μόνο σε ISDN γραμμές σύμφωνα με το www.ondsl.gr !

dreadlord
28-09-04, 15:39
Στην Ηλιούπολη υπάρχει διαθεσιμότητα μόνο σε ISDN γραμμές σύμφωνα με το www.ondsl.gr !


η σελιδα αυτη, που ειναι της οτενετ, τη τσεκαρα ηδη απο πριν και μου ελεγε οτι εχω διαθεσιμοτητα, τη τσεκαρα και μετα το ποστ σου χοκ και ξανα μου λεει οτι εχω διαθεσιμοτητα. Εσυ χοκ που ειδες οτι δεν εχω;;;;;;;;; και μπορει καποιος να μου πει, γιατι το λεει αυτο η φορθνετ, αν υποθεσουμε οτι φταιει ο ΟΤΕ οπως μου ειπαν, και εκτος απο τους προαναφερθεντες 3 προβαιντερς που ανεφερα ηδη, τσεκαρα και με τη βιβοντι, κι εχω και εκει διαθεσιμοτητα;;;; Η Ηλιουπολη εχει 210-99*****

sdikr
28-09-04, 20:35
Πάρε το 134, οι σελίδες δεν γίνονται update συνεχώς.

mindtrapper
28-09-04, 21:24
Και το 134 θα κοιτάξει τη σελίδα... :guitar

EvilHawk
28-09-04, 21:38
dreadlord έχω την εντύπωση ότι είσαι μπερδεμένος λιγάκι!
Διάβασε το θέμα που θα βρείς στην δεύτερη σειρά της υπογραφής μου για να ξεκαθαρίσεις μερικές έννοιες! :wink:

Σύμφωνα με τον Wizard του Oteshop http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm υπάρχει διαθεσιμότητα για ISDN και όχι για PSTN! Γιατί δεν κάνεις τον κόπο να πάς απο το κατάστημα του ΟΤΕ στην Ηλιουπολη να δείς αν υπάρχει διαθεσιμότητα? Και μετά διαλέγεις όποιον ISP προτιμάς!

dreadlord
28-09-04, 21:56
Παιδια πρωτον δικο μου λαθος που ξεχασα να αναφερω στην αρχη οτι εχω isdn ηδη στο σπιτι. Αρα απο τον οτε τουλαχιστον εχω διαθεσιμοτητα. Μπορει να εξηγησει καποιος αυτο: " και μπορει καποιος να μου πει, γιατι το λεει αυτο η φορθνετ, αν υποθεσουμε οτι φταιει ο ΟΤΕ οπως μου ειπαν, και εκτος απο τους προαναφερθεντες 3 προβαιντερς που ανεφερα ηδη, τσεκαρα και με τη βιβοντι, κι εχω και εκει διαθεσιμοτητα;;;; Η Ηλιουπολη εχει 210-99***** "

Και σημειωνω πως και η βιβοντι εχει για μενα διαθεσιμοτητα, δηλαδη εχουν ολοι, εκτος απο τον προβαιντερ που θελω!!! Τι γινεται, με βαση το παραπανω ερωτημα;

sdikr
28-09-04, 22:01
κάνεις αιτηση στον Οτε για γραμμή adsl, και οοοοοοταν στην βάλουν τότε κάνεις αίτηση για συνδρομη!

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.