PDA

Επιστροφή στο Forum : Στατιστικα γραμμης VDSL 30 OTE επανειλημμενο προβλημα

ts0ts0s
17-04-16, 16:36
Καλησπερα σε ολο το φορουμ,χαζευω αρκετο καιρο διαφορα threads.Και ειπα σημερα να πω και το δικο μου προβλημα,εβαλα 30αρα vdsl απ οταν πρωτοεμφανιστηκε..απ οτι θυμαμαι αρχες του 2013 ηταν..ημουν ικανοποιημενος παρα πολυ με ταχητυτες συγχρονισμου περιπου 24down και 2,4 up.Τον τελευταιο εναμιση χρονο ειχε παρει την κατηφορα η ταχητυτα.Να μην πολυλογω επικοινωνησα παρα πολλες φορες με τον οτε λεγοντας μου συνεχεια οτι πιανεται μεχρι εκει που βλεπετε μεσα στο ρουτερ κλπ.Ηρθε ο τεχνικος αρκετες φορες αλλαζε ζευγη κ προφιλ να βρει το καλυτερο..μεχρι και την τελευταια φορα που αποφασισα να κατεβω κατω μιας και το καφαο ( Παλιο καφαο ) ειναι στα 40 μετρα απ το σπιτι μου.Στο καφαο του βγαζε 24,5/2,4 πηγαμε στο box κατω απ τη πολυκατοικια,ιδια νουμερα τα ειδα κ εγω πανω στο μηχανακι που εχει.Ανεβηκε στο σπιτι (το σπιτι εχει μια πριζα ) εβαλε το μηχανακι κατευθειαν εκει κ επιασε peak 25,5/2,4...παμε στο δωματιο μου βαζουμε πριν το isdn 19/1,4..βαζουμε μετα το isdn το καλωδιο ethernet Που παει στο ρουτερ της vdsl το ιδιο...οποτε καταλαβαινουμε οτι υπαρχει θεμα στο καλωδιο..ηταν οντωσ παλιο καλωδιο..Μιλαω μ εναν φιλο ηλεκτρολογο και ερχεται και μου αλλαζει σημερα το καλωδιο ολο απ την πριζα μεχρι κ το δωματιο σε utp cat 5e..εκανε πολυ καλη δουλεια...συνδεω το ethernet στον υπολογιστη μπαινω στο ρουτερ κ παλι ιδια ακριβως στατιστικα..μου ειπε να παρω και στον οτε να τουσ ενημερωσω οτι το προβλημα μεσα στο σπιτι εχει λυθει και να τουσ πω να με ξαναγυρισουν σε καποιο προφιλ που ειχα ταχητυτα καλη..μιασ κ ειδαμε με τον τεχνικο οτι οντως μεχρι κ την πριζα ειχα 25/2,4.Τουσ πηρα οκ το εκανε αιτημα στουσ τεχνικουσ κλπ..Ειναι οντως ετσι η διαδικασια? η ακομα και η αλλαγη καλωδιου δεν βοηθησε καθολου?

Επισυναπτω και μια εικονα των στατιστικων τησ γραμμης.

http://i1042.photobucket.com/albums/b421/ts0ts0s/Untitled_zpsy5ymqyub.jpg (http://s1042.photobucket.com/user/ts0ts0s/media/Untitled_zpsy5ymqyub.jpg.html)

- - - Updated - - -

Να αναφερω επισης οτι ειπα στον οτε για το attenuation για το up οτι ειναι πολυ υψηλο,απλα δεν γνωριζω αν ειναι πλεον θεμα δικο μου η τοτυ προφιλ που μ εχουν.

Το στησιμο της γραμμης αν διευκολυνει ειναι vdsl over isdn, και στο καλωδιο επιστροφης στην ουσια της isdn εγινε μια "πατεντα" και παει και στο φαξ που ειναι στον ιδιο αριθμο τηλεφωνου

@ ADSLgr.com All rights reserved.