PDA

Επιστροφή στο Forum : Cosmote: 1 GB mobile internet για 7 ημέρες για τους συνδρομητές What's Up/Cosmoκάρτα για τις ημέρες του Πάσχα

flamelab
25-04-16, 17:40
Όπως ενημερώθηκα από SMS της Cosmote, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, η Cosmote προσφέρει στους συνδρομητές What's Up για 7 ημέρες 1 GB mobile data. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί έως την ημέρα του Πάσχα (1/5/2016). H ενεργοποίηση μπορεί να γίνει τόσο από το What's Up application όσο και από το m.whatsup.gr, στην κατηγορία "#pare_data".

169966

Η προσφορά ισχύει και για Cosmoκάρτα με κλήση στο 1330

Nikiforos
25-04-16, 17:48
καλησπέρα, ευχαριστουμε δεν το ειχα δει! καλα τωρα εχω πανω απο 6GB συνολικα με τα αλλα που ειχα, βεβαια να τονισω οτι αυτα δεν προστιθονται με τα αλλα που εχουμε.
Καλο δωρακι παντως απο την cosmote! :oneup:

DVader
25-04-16, 17:49
Wnd ακούςςςςςςςςςςςςςς ?

- - - Updated - - -

Αφού ρε νικηφόρε έχεις 6GB ... τι το θέλεις το ένα παραπάνω..?

m1john
25-04-16, 17:50
Ξοδευτηκανε παλι. Σα δε ντρεπονται λιγο ακου 7 μερες οχι καλυτερα για 7 ωρες να το κανουνε.

Nikiforos
25-04-16, 17:55
Wnd ακούςςςςςςςςςςςςςς ?

- - - Updated - - -

γιατι απλα δεν χαλας απο εκεινα και γινονται ακομα περισσοτερα! ασε που παιζω με twin sim σε ενα στικακι 4G που εχω και εξωτερικη κεραια και το ριχνω επανω στα RBs μου με mikrotik για εναλλακτικο ιντερνετ σε περιπτωση βλαβης κτλ, σκεφτομαι τωρα να κανω και hybrid internet adsl + 4G.....
πριν λιγες μερες ειχε δωσει η W.U και 500MB για ενα weekend απλα εγραφες στο 1330 Suku!!!! αυτο εδω ηταν ακομα δεν εχει ληξει!

Ξοδευτηκανε παλι. Σα δε ντρεπονται λιγο ακου 7 μερες οχι καλυτερα για 7 ωρες να το κανουνε.

δεν βλεπω ομως τους αλλους να δινουν! για το Σαββατοκυριακο αυτο που μας περασε εδινε 500MB.....

Andreaslar
25-04-16, 18:08
Το CU δίνει 1 GB και η Wind 2GB με ανανέωση 10ε+

Zus
25-04-16, 18:17

Καλά είναι οι 7 μέρες. Αν το έδιναν για 3ημερο θα ήταν περίεργο.

nnn
25-04-16, 18:32
Ισχύει και για Cosmoκάρτα, καλέστε το 1330.

tsigarid
25-04-16, 18:40

Τόση αχαριστία πια; Γιατί;

Nikiforos
25-04-16, 18:49
Το CU δίνει 1 GB και η Wind 2GB με ανανέωση 10ε+

αμα βαλεις καρτα τωρα δλδ? η cosmote wu λεει αν εχεις βαλει μεχρι 90 μερες πριν!

Τόση αχαριστία πια; Γιατί;

γιαυτο λενε σε καποιον χαριζανε εναν γαδαρο και τονε κοιταγε στα δοντια! :lol:

yyy
25-04-16, 19:02
Ισχύει και για Frog. Κλήση στο 1330 για ενεργοποίηση :)

TeoT
25-04-16, 19:45

Καλά είναι οι 7 μέρες. Αν το έδιναν για 3ημερο θα ήταν περίεργο.

Και ομως ... σε συμβολαια δινει 1,5 GB για ...κρατηθειτε καλα.... Μ. Σαββατο και Κυριακη του Πασχα .....

MitsosDaBest13
25-04-16, 20:37
Wnd ακούςςςςςςςςςςςςςς ?

- - - Updated - - -

Η WIND δίνει στο F2G μέχρι τις 9 Μαΐου, δώρο 2GB (αντί για 1) με ανανέωση από 10€ και πάνω με πληρωμή από ίντερνετ ή κατάστημα WIND. Τώρα αν θα δώσουν και κάτι άλλο τσάμπα, δεν ξέρω... Πάντως, με τόσα δώρα που έχουμε πάρει από τη WIND, δε θα έλεγα πως θα έπρεπε να γκρινιάζουμε... :)

Collective_Soul
25-04-16, 21:25
Ωραιο το δωρακι αλλα θα το ηθελα για 15 μερες τουλαχιστον και οχι εφτα

lady_in_black
25-04-16, 22:03
Για roaming στα mbyte παιζει καμια προσφορα?

DVader
25-04-16, 22:05
Η WIND δίνει στο F2G μέχρι τις 9 Μαΐου, δώρο 2GB (αντί για 1) με ανανέωση από 10€ και πάνω με πληρωμή από ίντερνετ ή κατάστημα WIND. Τώρα αν θα δώσουν και κάτι άλλο τσάμπα, δεν ξέρω... Πάντως, με τόσα δώρα που έχουμε πάρει από τη WIND, δε θα έλεγα πως θα έπρεπε να γκρινιάζουμε... :)

Εγώ πάντα θα γκρινιάζω...Πάντα θα θέλω παραπάνω mb !:p

Nikiforos
25-04-16, 22:36
Εγώ πάντα θα γκρινιάζω...Πάντα θα θέλω παραπάνω mb !:p

και μετα λες για μενα.....και μιας και ειπαμε για wind, να ειχε και σημα.....ενταξει ας μην πω τα ιδια παλι!

Thodoris92
25-04-16, 23:15

Θα μπεί tethering το κινητό στο pc και θα δείς πως θα φύγει το 1gb.Δεν τους χαρίζομαι :p

alexisnik199111
26-04-16, 00:20
καταξοδευτικαν για ακομη μια φορα.........

ATG
26-04-16, 06:57
γιατι απλα δεν χαλας απο εκεινα και γινονται ακομα περισσοτερα! ασε που παιζω με twin sim σε ενα στικακι 4G που εχω και εξωτερικη κεραια και το ριχνω επανω στα RBs μου με mikrotik για εναλλακτικο ιντερνετ σε περιπτωση βλαβης κτλ, σκεφτομαι τωρα να κανω και hybrid internet adsl + 4G.....
πριν λιγες μερες ειχε δωσει η W.U και 500MB για ενα weekend απλα εγραφες στο 1330 Suku!!!! αυτο εδω ηταν ακομα δεν εχει ληξει!

δεν βλεπω ομως τους αλλους να δινουν! για το Σαββατοκυριακο αυτο που μας περασε εδινε 500MB.....
Η αντίστοιχη προσφορά της Vodafone παίζει εδω και 1 εβδομάδα και αφορά και καρτοκινητά και συμβόλαια.

Nikiforos
26-04-16, 08:10
Η αντίστοιχη προσφορά της Vodafone παίζει εδω και 1 εβδομάδα και αφορά και καρτοκινητά και συμβόλαια.

ωραια αλλα να δωσει και σημα καποια στιγμη σε πολλα μερη δεν εχει, πχ στην δουλεια μου μηδεν.
Μπορει να ειναι ασχετο αλλα αυτο με το σημα πρεπει να το φτιαξουν καποια στιγμη και η wind οχι μονο αυτη.
Τι να κανω τις προσφορες τις καλυτερες αν εχουν οταν δεν εχω σημα και δεν μπορω να παω σε αυτους?
και πριν πει κανεις για ασχετα κτλ, εγω ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ θα τους κραζω....να μην με παιρνουν τηλ καθε μερα και να με ζαλιζουν.....:twisted:

Jazzer
26-04-16, 09:06
Κι όμως, από την "προσφορά" των 2 ημερών που δίνει η cosmote στα συμβόλαια, είναι πολύ καλύτερη.

Nikiforos
26-04-16, 09:18
Ενταξει το 1GB δεν ειναι για χορταση ρε σεις, τι θελετε να δωσουν δλδ? εμενα με βολευει ομως γιατι εχω απο πριν 5,5GB και τωρα εχω και 1GB ακομα, ετσι χαλασει πρωτα απο το 1GB, οποτε δεν με χαλασε καθολου! κοντευει και η ανανεωση μου για να μην χασω τα αλλα GB πρεπει να βαλω, οποτε θα φτασω 7GB+ διαθεσιμα χαλαρα!

button
26-04-16, 11:40
Στα συμβόλαια δεν θα δώσει

Jazzer
26-04-16, 11:44
Στα συμβόλαια δίνει 1,5GB μόνο για 2 ημέρες, δηλαδή Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα. Στέλνεις ΔΩΡΑ στο 1256.

26-04-16, 11:47
Πολύ χρήσιμο, ευχαριστούμε για την πληροφορία!

nikosnikolakis
26-04-16, 11:50

Σαν το Νικηφόρο είμαι κι εγώ. Έχω 11GB στο CU και 6GB στο what's up. Βέβαια, όταν πέρυσι τα Χριστούγεννα δεν είχα για 20 μέρες Internet, ΣΩΘΗΚΑ

DVader
26-04-16, 12:31
Σαν το Νικηφόρο είμαι κι εγώ. Έχω 11GB στο CU και 6GB στο what's up. Βέβαια, όταν πέρυσι τα Χριστούγεννα δεν είχα για 20 μέρες Internet, ΣΩΘΗΚΑ

ΤΟ θέμα είναι όσα και να έχεις έχουν ημερομηνία λήξης ... δεν είναι για πάντα !:p 5-7 ημέρες ή 1 μήνα !

- - - Updated - - -

Οπότε οτι και να μαζεύεις ....θα χαθεί οσονούπω !

- - - Updated - - -

Για πάντα εννοώ μέχρι να τα φάς.... ! :whistle:

Nikiforos
26-04-16, 19:26
αμα δεν ειχα ξεχασει μια φορα να ανανεωσω και εχασα παρα παρα πολλα τωρα θα ειχα τουλαχιστον 12GB.....

DVader
26-04-16, 20:08
αμα δεν ειχα ξεχασει μια φορα να ανανεωσω και εχασα παρα παρα πολλα τωρα θα ειχα τουλαχιστον 12GB.....

Με κάρτα δεν είσαι ρε..? Πως γίνετε να σου μένουν ..? Αφού λήγουν ..?

Nikiforos
26-04-16, 20:10
γιατι δεν ληγουν απλα????? κατι σου διαφευγει......
οταν ανανεωσεις ΠΡΙΝ να ληξει προστιθονται!!!! αυτο γινεται δυστυχως ΜΟΝΟ με τα δεδομενα! αλιμονο αν εληγαν παντα!!!!
5 ευρω τα 500ΜΒ εχουν! εγω βαζω 5 ευρω 500MB πριν να ληξουν και ετσι προστιθονται, δουλεια εχω wifi, σπιτι wifi, εξοχικο απο vpn internet και ετσι μονο απεξω χαλαω γιαυτο μενουν πολλα καταλαβες?
εχω παρει και μια καρτα twin sim W.U και παιζει σε στικακι 4G με εξωτερικη κεραια πανω σε mikrotik routerboards αλλα αν την εχω ενεργη το κινητο μου βγαινει εκτος, το κανω μονο σε περιπτωση backup internet.
Λογικα το ιδιο γινεται σε ολες τις καρτοκινητες με τα δεδομενα, αν θυμαμαι καλα ομως δεν γινεται στα προγραμμα συμβολαιων γιατι ειχα και cosmote και wind και τα δεδομενα τα εχανα!

https://www.whatsup.gr/el/services/500mv-me-5eu

Η ενσωματωμένη μηνιαία χρήση που δεν καταναλώνεται εντός ενός μηνός από την ενεργοποίηση του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν την ημερομηνία απενεργοποίησης γίνει νέα ενεργοποίηση πακέτου 500ΜΒ με 5€. Στην περίπτωση αυτή η ημερομηνία απενεργοποίησης καθορίζεται βάση της τελευταίας ημερομηνίας ενεργοποίησης πακέτου 500ΜΒ με 5€.

και καπως ετσι μπορεις να φτασεις να εχεις απειρα GBs! :oneup:
ΠΡΟΣΟΧΗ στα δωρα-προσφορες οπως και αυτο το πασχαλιατικο ΔΕΝ προστιθονται με τα αλλα απο τα 500ΜΒ που αγοραζουμε, και ουτε μεγαλωνουν οι ημερομηνιες!

blade_
26-04-16, 20:35
μια χαρα.ωραιο δωρακι για τους συνδρομητες..γλυκαινονται κ μερικοι,ολοι κερδισμενοι

Panagioths
27-04-16, 11:23
VF: έδωσα σε όλους (Συμβόλαια, Κάρτες, Καρτοσυμβόλαια) 1GB internet
Cosmote: έδωσε σε όλους ακόμα και στο frog: 1GB για 7 μέρες στα καρτοκινητά και 1,5GB στα συμβόλαια για 2 μέρες
Wind: Δεν έδωσε κάτι δώρο αλλά μόνο στα καρτοκινητά με υποχρέωση ανανέωσης χρόνου ομιλίας (σου δίνει 1GB παραπάνω δώρο από το 1GB που έδινε έτσι κι αλλιώς αν έκανες ανανέωση από 10€ και άνω)

Αντικειμενικά το καλύτερο πασχαλινό δώρο την έκανε η VF!

vasileios13
27-04-16, 17:23
Μια χαρά!

nikosnikolakis
01-05-16, 16:21
Με κάρτα δεν είσαι ρε..? Πως γίνετε να σου μένουν ..? Αφού λήγουν ..?

Λήγουν...υπό προϋποθέσεις όμως. :whistle:

- - - Updated - - -

οταν ανανεωσεις ΠΡΙΝ να ληξει προστιθονται!!!! αυτο γινεται δυστυχως ΜΟΝΟ με τα δεδομενα! αλιμονο αν εληγαν παντα!!!!
5 ευρω τα 500ΜΒ εχουν! εγω βαζω 5 ευρω 500MB πριν να ληξουν και ετσι προστιθονται, δουλεια εχω wifi, σπιτι wifi, εξοχικο απο vpn internet και ετσι μονο απεξω χαλαω γιαυτο μενουν πολλα καταλαβες?
εχω παρει και μια καρτα twin sim W.U και παιζει σε στικακι 4G με εξωτερικη κεραια πανω σε mikrotik routerboards αλλα αν την εχω ενεργη το κινητο μου βγαινει εκτος, το κανω μονο σε περιπτωση backup internet.
Λογικα το ιδιο γινεται σε ολες τις καρτοκινητες με τα δεδομενα, αν θυμαμαι καλα ομως δεν γινεται στα προγραμμα συμβολαιων γιατι ειχα και cosmote και wind και τα δεδομενα τα εχανα!

https://www.whatsup.gr/el/services/500mv-me-5eu

Η ενσωματωμένη μηνιαία χρήση που δεν καταναλώνεται εντός ενός μηνός από την ενεργοποίηση του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν την ημερομηνία απενεργοποίησης γίνει νέα ενεργοποίηση πακέτου 500ΜΒ με 5€. Στην περίπτωση αυτή η ημερομηνία απενεργοποίησης καθορίζεται βάση της τελευταίας ημερομηνίας ενεργοποίησης πακέτου 500ΜΒ με 5€.

και καπως ετσι μπορεις να φτασεις να εχεις απειρα GBs! :oneup:
ΠΡΟΣΟΧΗ στα δωρα-προσφορες οπως και αυτο το πασχαλιατικο ΔΕΝ προστιθονται με τα αλλα απο τα 500ΜΒ που αγοραζουμε, και ουτε μεγαλωνουν οι ημερομηνιες!

Στη Vodafone προστίθονται και τα δεδομένα, και τα μηνύματα, και τα λεπτά ομιλίας.

- - - Updated - - -

VF: έδωσα σε όλους (Συμβόλαια, Κάρτες, Καρτοσυμβόλαια) 1GB internet
Cosmote: έδωσε σε όλους ακόμα και στο frog: 1GB για 7 μέρες στα καρτοκινητά και 1,5GB στα συμβόλαια για 2 μέρες
Wind: Δεν έδωσε κάτι δώρο αλλά μόνο στα καρτοκινητά με υποχρέωση ανανέωσης χρόνου ομιλίας (σου δίνει 1GB παραπάνω δώρο από το 1GB που έδινε έτσι κι αλλιώς αν έκανες ανανέωση από 10€ και άνω)

Αντικειμενικά το καλύτερο πασχαλινό δώρο την έκανε η VF!
Εδωσες; Στη Vodafone δουλεύεις; :rofl:

Nikiforos
02-05-16, 14:09
Στη Vodafone προστίθονται και τα δεδομένα, και τα μηνύματα, και τα λεπτά ομιλίας.

καλησπέρα! χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!
και τι να το κανω οταν δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ σημα στην δουλεια μου???? αλλιως θα ειχα παει σε αυτην! στο εξοχικο και σπιτι εχει σημα πολυ καλο, δεν ξερω τι κανει αλλου ομως.
Σιγουρα αυτο δεν γινεται και στο W.U? γιατι απο τοτε που το εχω βαλει ΠΟΤΕ δεν εχω βαλει πακετο ομιλιας, εχω το σταθερο μου παντου απλα, το εχω πει πως σε αλλα μου ποστς και τα SMS οταν εβαζα πακετα, ποτε δεν ανανεωσα πριν να ληξουν για να δω τι κανουν. Τωρα με καλυπτει η 4νετ και το web2sms και δεν βαζω ομως...

Helene
03-05-16, 22:18
Ωραίο κι αυτό το δώρο. Λογικά βόλεψε τέτοιες μέρες

Zus
05-05-16, 22:35

Καλά μην νομίζεις ότι τους την φέρνεις κιόλας με αυτόν τον τρόπο.

Ξέρουν τι κάνουν, σε "αναγκάζουν" να ανενεώνεις αυστηρά κάθε 30 μέρες έχοντας σε ουσιαστικά σε πρόγραμμα. Έχω δει και πόσα άτομα να έχουν μαζέψει αρκετά GB και να τα μοστράρουν χωρίς να τα καταναλώνουν ποτέ. Περισσότερο για κοροιδία μου κάνει, παρά οτιδήποτε άλλο ;)

nikosnikolakis
06-05-16, 02:05
Καλά μην νομίζεις ότι τους την φέρνεις κιόλας με αυτόν τον τρόπο.

Ξέρουν τι κάνουν, σε "αναγκάζουν" να ανενεώνεις αυστηρά κάθε 30 μέρες έχοντας σε ουσιαστικά σε πρόγραμμα. Έχω δει και πόσα άτομα να έχουν μαζέψει αρκετά GB και να τα μοστράρουν χωρίς να τα καταναλώνουν ποτέ. Περισσότερο για κοροιδία μου κάνει, παρά οτιδήποτε άλλο ;)

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ φίλε μου.
Διότι θα έρθει η στιγμή που
δεν θα έχω internet στο σπίτι και αυτά τα 5-10-15-20GB θα είναι ΣΩΤΗΡΙΑ (περυσι τις γιορτες έμεινα 1 μηνα χωρίς internet)
θα πάω κάπου ένα 3ημερο και θα θέλω να κανω hot spot το κινητό και να δω έναν ολόκληρο αγώνα (είδα το Atletico - Bayern από τα πολλά GB που είχα)

Οπου βρεθώ χρησιμοποιώ WiFi (αν πιστεύω ότι είναι secure) και αστα να υπάρχουν.

@ ADSLgr.com All rights reserved.