PDA

Επιστροφή στο Forum : Ρύθμιση TP-LINK Access Point

jonhh
20-05-16, 09:00
Καλημέρα,

Αγόρασα ένα Access Point (http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa901nd-450mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612435) για να προσθέσω ασύρματο δίκτυο σε έναν οροφο που δεν έχει και το σύνδεσα στο πριζακι στο τοίχο.

Συνδέθηκα στο AP ακολουθώντας τις ρυθμίσεις και στο τέλος φτάνω εδώ

170674

Ποιές απο τις 2 ρυθμίσεις επιλέγω? Την smart IP (DHCP) (όλες οι παρακάτω επιλογές είναι απενεργοποιημένες) ή την staticIP όπου τότε ενεργοποιείται η επιλογή να απενεργοποιήσω τον DHCP server ?

Ευχαριστώ!

EDITED

Επίσης,η συσκευασία είχε και αυτό 170675 Που μου χρησιμεύει ;

Στη περίπτωση που θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιο udp καλώδιο που μεταφέρει κ τροφοδοσία?

netblues
20-05-16, 09:21
Σε τι μπριζακι το εβαλες? Με τι ειναι συνδεδεμενο?

jonhh
20-05-16, 09:25
Σε τι μπριζακι το εβαλες? Με τι ειναι συνδεδεμενο?

ναι σωστά δεν το διευκρίνισα.H συγκεκριμένη πρίζα είναι συνδεδεμένη πάνω σε ένα switch.

netblues
20-05-16, 10:01
Θα δωσεις στο ap μια στατικη ip συμβατη με το υπολοιπο δικτυο σου και θα απενεργοποιησεις το dhcp του ap.

Οτι δινει ip στο υπολοιπο δικτυο θα δωσει και στους clients του Ap.

jkoukos
20-05-16, 11:07
Επίσης,η συσκευασία είχε και αυτό 170675 Που μου χρησιμεύει ;

Στη περίπτωση που θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιο udp καλώδιο που μεταφέρει κ τροφοδοσία?
Αυτό χρησιμοποιείται σε περίπτωση που δεν έχεις κοντά στο ΑΡ πρίζα ρεύματος αλλά μόνο πρίζα δικτύου. Μέσω αυτού μπορείς να φέρεις την τάση (DC) τροφοδοσίας στο ίδιο καλώδιο μαζί με τα δεδομένα.
Το βάζεις σε μία πρίζα ρεύματος (έως 30 μέτρα απόσταση) μακρυά από το ΑΡ και συνδέεις την θύρα LAN με το δίκτυο (π.χ. switch) και την ΡΟΕ με το ΑΡ.

170678

@ ADSLgr.com All rights reserved.