Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PC
NikosBlionasVEVO
09-06-16, 09:23
Καλημέρα σας,
έχω ένα πρόβλημα με έναν σταθερό μου υπολογιστή. Ο υπολογιστής έχει τη μητρική QDI P4I865PE Novo. Το πρόβλημά μου είναι ότι εάν τον βγάλω από το ρεύμα μετά δύσκολα ξανα ανάβει. Δηλαδή ο υπολογιστής παίρνει ρέυμα αλλά δεν κάνει το συνηθισμένο μπίπ για να ανοίξει και να μπεί στα bios (στην αρχή). Τι να κάνω;;;
Για αρχή, δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό.
Ξεκίνα (δοκιμή) εκκίνηση με άλλο τροφοδοτικό.
Είμαι αργός.:p
NikosBlionasVEVO
09-06-16, 09:27
Το έκανα ήδη αλλά τίποτα!
Λύσε όλο το πισί, και ξαναστήσε το σε αντιστατική επιφάνεια (πχ, χαρτόνι πάνω στο γραφείο σου), με μόνο τα απαραίτητα πάνω (επεξεργαστή, μνήμη, και κάρτα γραφικών).
Άλλαξε καλού κακού και την μπαταρία στην πλακέτα.
Κοιταξε για φουσκωμενο ή σκασμενο πυκνωτη στην μητρική.
NikosBlionasVEVO
11-06-16, 12:14
Ωραία. Θα τα κάνω όλα και θα γράψω στο φόρουμ!
- - - Updated - - -
Απ' ότι είδα κάποιοι πυκνωτές είναι λίγο φουσκωμένοι. Μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό;;
- - - Updated - - -
Απ' ότι είδα κάποιοι πυκνωτές είναι λίγο φουσκωμένοι. Μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό;;
Yes man...msi :whistle: ! Τους αλλάζεις.Βρισκεις του ίδιους σε μF και τα ιδια ή παραπάνω Volts και με ένα κολλητήρι τους αλλάζεις (αν πιανουν τα χέρια σου).Αλλά πρώτα δοκίμασε τις άλλες λύσεις.
Είτε την πας σε κάποιον ηλεκτρονικό να στην επιδιωρθώσει αν γίνετε είτε ψάχνεις στα μεταχειρίσμενα , είτε αγοράζεις καινούργια http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-p4i65g-retail-p-PER.528356 ΑΛΛΑ δεν στο προτείνω , είτε αν μπορείς φυσικά κοιτάς να παρεις ένα καινούργιο pc. Έχεις θεωρητικές επιλογές , το θέμα είναι αν μπορούν και πρακτικά (χρηματικά) να σταθούν.
- - - Updated - - -
Σε ποια περιοχή εισαι?
NikosBlionasVEVO
22-06-16, 23:27
jjokeris (http://www.adslgr.com/forum/members/151873-jjokeris) δεν συνηθίζω να δίνω τα στοιχεία μου στο δίκτυο!
εχεις ονοματοεπονυμο παντος αν καταλαβα καλα.αυτα τα στοιχεια πως και τα εχεις δώσει φατσα φορα στο νετ;;;;
το παιδει σε ρωτησε περιοχη να δει αν μπορει να κανει κατι να σε βοηθήσει αλλα οκ.ο καθενας οπως νομιζει.
NikosBlionasVEVO
23-06-16, 17:43
Εντάξει το ονοματεπώνυμο δεν είναι κάτι τόσο απόρρητο. Άλλο ονοματεπώνυμο όμως και άλλο διεύθυνση, περιοχή κτλ. και ειδικά μετά από όσα έχουν συμβεί στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια πρέπει να είμαστε προσεκτικοί!
τοτε μην μπενεις καν το ιντερνετ μπορει να σε απαγαγουν χακερς απαγωγής ξερω γω τι μπορει να συμβεί.πραγματα του διαβολου τι να λεμε!!!
τοτε μην μπενεις καν το ιντερνετ μπορει να σε απαγαγουν χακερς απαγωγής ξερω γω τι μπορει να συμβεί.πραγματα του διαβολου τι να λεμε!!!
Μην ασχολείσαι,αν δεν θελει πιθανότατα να εχει τους λόγους του.
@ ADSLgr.com All rights reserved.