Επιστροφή στο Forum : Προβληματισμός με υπηρεσίες ΟΤΕ pstn -> isdn!???
Πριν μια εβδομάδα έκανε μια φίλη μου αλλαγή σε isdn. Ήρθε ο τεχνικός έβαλε το santis σε μια πρίζα και έφυγε. Με αποτέλεσμα να λειτουργεί μόνο η πρίζα που ήταν το santis. Πήρα τηλ. στο 134 και τους είπα: Δεν θα έπρεπε ο τεχνικός να βάλει το santis στην κεντρική παροχή του ΟΤΕ? Και μου λένε απλά ότι πρέπει να το βάλει και να το λειτουργήσει. Τους λέω ρε παιδιά αυτό το κάνω και εγώ δεν χρειάζεται να έρθει ο τεχνικός. Τους λέω αν θέλω να κάνω την αλλαγή σε pstn θα ξαναπληρώσω? Και μου λένε ΝΑΙ.
Είμαστε σοβαροί? Ξέρετε που θα μπορούσε να βρει το δίκιο της η φίλη μου?
Στο isdn και στο pstn φτιάχνουν μία πρίζα να δουλεύει (κανονικά την κεντρική). Για να στείλεις τις απλές θύρες του santis στις πρίζες, δες πως θες να μοιράσεις τις δύο γραμμές και φώναξε ένα ηλεκτρολόγο ή ένα τηλεφωνά (από εταιρία συστημάτων ασφαλείας). Δεν είναι δουλειά των οτετζίδων. Αν στις πρίζες πάνε τουλάχιστον δύο ζευγάρια και ο παραλληλισμός με την παροχή βρίσκεται στην πρώτη πρίζα, τότε θα μπορείς να στείλεις και τις δύο γραμμές σε κάθε πρίζα.
Την αλλαγή σε isdn γιατί την έκανες;
την έκανε διότι χρειαζόταν και 2 νούμερο!
βλέπω να το γυρνά πάλι σε pstn!
αν κάνει μόνο αυτό δεν χρειάζεται να έρθει!
Στο isdn και στο pstn φτιάχνουν μία πρίζα να δουλεύει (κανονικά την κεντρική). Για να στείλεις τις απλές θύρες του santis στις πρίζες, δες πως θες να μοιράσεις τις δύο γραμμές και φώναξε ένα ηλεκτρολόγο ή ένα τηλεφωνά (από εταιρία συστημάτων ασφαλείας). Δεν είναι δουλειά των οτετζίδων. Αν στις πρίζες πάνε τουλάχιστον δύο ζευγάρια και ο παραλληλισμός με την παροχή βρίσκεται στην πρώτη πρίζα, τότε θα μπορείς να στείλεις και τις δύο γραμμές σε κάθε πρίζα.
Την αλλαγή σε isdn γιατί την έκανες;
Επειδη οι τεχνικοι του ΟΤΕ οταν ερχονται να περασουν το ΝΤ terminal (SANTIS και παλαιοτερα NETMOD), δεν βρισκουν ετοιμη την αναλογη καλωδιωση με αποτελεσμα να φευγουν χωρις να κανουν οποιοδηποτε επεμβαση. Συνιστω παντα η καλωδιωση να γινεται απο SERVICE ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ (οποιοσδηποτε μαρκας).... ;)
@ ADSLgr.com All rights reserved.