PDA

Επιστροφή στο Forum : Torrent Settings

subliminal
30-04-07, 19:57
Θα ηθελα να απευθυνω μια ερωτηση σε αυτους που εχουν γενικα καλη εμπειρια με torrents και εχουν καταφερει να εχουν καλα download rates με την on telecoms.

Γενικα σε torrent δεν εχω πετυχει καλα download (120κΒ/sec maximum). Εχω ρυθμισει τον client στο 85% του maximum upload speed και εχω αφησει τον αριθμο για ταυτοχρονες tcp sessions στο 9. Μηπως τελικα αυτος ο αριθμος ειναι πολυ μικρος? Θα πρεπει να "πατσάρω" το λειτουργικό μου (windows vista) για να μπορω να δεχτω και περισσοτερα απο 10 simultaneous tcp connections? (στα windows υπαρχει περιορισμος απο το tcp subsystem του λειτουργικου στα 10 simultaneous connections). Μηπως οι φιλοι που εχουν πετυχει καλα download rates χρησιμοποιουν καποια διανομη linux στην οποια ενδεχομενως δεν υπαρχει τετοιο οριο στο λειτουργικο?

Ευχαριστω για τα σχολια σας!

nikgr
01-05-07, 12:42
όπως είπε πολύ σωστά και ο khorne το κλειδί είναι από που κατεβάζεις και όχι τόσο στις ρυθμίσεις...
Άμα κατεβάζεις απ' τον καθε τυχάρπαστο public tracker είσαι άξιος της μοίρας σου! :p

subliminal
01-05-07, 12:45
όπως είπε πολύ σωστά και ο khorne το κλειδί είναι από που κατεβάζεις και όχι τόσο στις ρυθμίσεις...
Άμα κατεβάζεις απ' τον καθε τυχάρπαστο public tracker είσαι άξιος της μοίρας σου! :p

Οκ. Επειδη ειμαι νεος στα torrent θα το ψαξω το θεμα των private trackers και θα δουμε...

te00
05-06-07, 17:58
Συμφωνω με παναγιωτη κ νικο.Βαλε οριο στο upload σου,κ βρες κανα καλο tracker για να δοκιμασεις.

@ ADSLgr.com All rights reserved.