dimangelid
19-07-16, 22:31
Διαχειρίζομαι σε μια εταιρία ένα Elastix 2.5 με όλα τα updates . Για να επικοινωνούν κάποιοι πελάτες με την εταιρία, πρέπει να πληκτρολογούν έναν κωδικό στο IVR, ο οποίος δημιουργείται αυτόματα στο IVR. Για να φτάσει η κλήση σε κάποιο εσωτερικό, υπάρχει πρέπει να ισχύει η παράμετρος Χ και να έχει περάσει χρόνος πάνω από Ψ λεπτά από την δημιουργία της επιλογής. Θέλω να κάνω τα εξής:
1) Αν ο κωδικός που πληκτρολογεί ο πελάτης είναι έγκυρος, αλλά δεν ισχύει η παράμετρος Χ, θέλω να παίζει ένα ηχητικό μήνυμα που να τον ενημερώνει ότι δεν ισχύει η παράμετρος.
2) Αν ο κωδικός που πληκτρολογεί ο πελάτης είναι έγκυρος, ισχύει η παράμετρος Χ αλλά δεν έχει περάσει χρόνος πάνω από Ψ λεπτά, να παίζει μήνυμα που να τον ενημερώνει ότι πρέπει να καλέσει σε Ω λεπτά για να μιλήσει με κάποιον.
Υπάρχει κάποια λύση;
1) Αν ο κωδικός που πληκτρολογεί ο πελάτης είναι έγκυρος, αλλά δεν ισχύει η παράμετρος Χ, θέλω να παίζει ένα ηχητικό μήνυμα που να τον ενημερώνει ότι δεν ισχύει η παράμετρος.
2) Αν ο κωδικός που πληκτρολογεί ο πελάτης είναι έγκυρος, ισχύει η παράμετρος Χ αλλά δεν έχει περάσει χρόνος πάνω από Ψ λεπτά, να παίζει μήνυμα που να τον ενημερώνει ότι πρέπει να καλέσει σε Ω λεπτά για να μιλήσει με κάποιον.
Υπάρχει κάποια λύση;