PDA

Επιστροφή στο Forum : Δαιμονισμένα τηλέφωνα!

stratus
29-07-16, 10:59
Στο σπτι εχω δυο ασυρματα τηλεφωνα,ενα philips (15 ετων) και ενα siemens (σχεδον καινουργιο)
Το τελευταιο καιρο παροσυιαζουν κατ δυο προβλημα με την ωρα.
Στο philips ρυθμιζω την ωρα σωστα και αυτη μετα απο λιγο εχει παει 1 ωρα πισω.Μικρο το κακο λεω.Θα βαλω την ωρα μια ωρα μπροστα και οταν γυρισει θα δειχνει τη σωστη ωρα.Αμ δε ...Οταν τη βαζω μπροστα δεν παει πισω. :pΑν τη βαλω σωστα μονο τοτε παει πισω.
Το siemens δειχνει τη σωστη ωρα,αλλα τις αναπαντητες και τις απαντημενες κλησεις στην καταγραφη τις δειχνει οτι εχουν γινει μια ωρα πισω.Μονο τις κλησεις που κανουμε τις δειχνει τη σωστη ωρα.
Kαι απο τα δυο τηλεφωνα εχω βγαλει τις μπαταριες και τα αφησα χωρις παροχη για κανενα 5λεπτο
Βγαζει συμπερασμα τι μπορει να τρεχει;Εχω λουστει και με ultrex :lol:

nnn
29-07-16, 11:04
Παίρνουν την ώρα από το δίκτυο και για κάποιον λόγο τα γυρίζει 1 ώρα πίσω. Το αντιμετωπίζω και εγώ σε μια συσκευή σε γραμμή Forthnet.

stratus
29-07-16, 11:21
Forthnet εχω και εγω και η αληθεια ειναι οτι το σκεφτηκα αλλα νομιζα οτι μονο με isdn γραμμη το τηλ παιρνει την ωρα απο το δικτυο.Οι αποριες μου τωρα ειναι οι εξης
1)γιατι οταν το ενα το βαζω μια ωρα μπροστα δε γυρναει πισω;
2)Γιατι μου το κανει τωρα αφου forthnet εχω εδω και ενα 3μηνο;

nnn
29-07-16, 11:22
Κάνα δίμηνο έχει που συμβαίνει και σε εμένα. Δες αν έχει κάποια ρύθμιση το ασύρματο, ώστε να μην παίρνει αυτόματα ώρα από το δίκτυο.

tzelen
29-07-16, 12:27
Προς στιγμή είχα την ελπίδα ότι θα είχαμε καμιά επικούρα σαν τον Δαιμονισμένο Γάτο :cry:

:p

nyannaco
29-07-16, 13:06
Προς στιγμή είχα την ελπίδα ότι θα είχαμε καμιά επικούρα σαν τον Δαιμονισμένο Γάτο :cry:

:pΑυτά μια φορά γίνονται!

jmk5
30-07-16, 13:15
χααχαχχααχαχχαχα +1!

@ ADSLgr.com All rights reserved.