Επιστροφή στο Forum : DC++ και No-Ip
Τον τελευταίο καιρό, ο άθλιος ο πΟΤΕ μου κάνει συνέχεια Disconnect και Reconnect τη σύνδεση, ακόμα και την ώρα που κατεβάζω, καμιά φορά περισσότερες από τέσσερις φορές μέσα στο οχτάωρο.
Για να μην έχω λοιπόν πρόβλημα με το DC++ με τις συνεχείς αλλαγές της ip, έκανα ένα δωρεάν λογαριασμό στο no-ip.com και κατέβασα και το no-ip DUC.
Το πρόβλημα είναι πως όταν τρέχω το DC++ μαζί με το no-ip DUC, μετά από λίγο το DC++ κολλάει εντελώς (Not Responding).
Το μυστήριο είναι πως συνεχίζεται η μεταφορά των δεδομένων στο background, όμως το πρόγραμμα μας έχει αφήσει χρόνους. Αυτό μου συμβαίνει με δύο DC++ clients που έχω δοκιμάσει, τόσο με το απλό DC++ 0.401 όσο και με το Strong DC++ 1.00 RC8 (το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι κορυφαίο, υποστηρίζει multisourcing).
Όταν τρέχω το DC++ χωρίς το no-ip, βάζοντας την ip adress με το χέρι, δεν έχω κανένα κόλλημα.
Ξέχασα να αναφέρω, τρέχω WinXP Service Pack 2 (χωρίς το patch για τα connections προς το παρόν)
Καμιά ιδέα;
Α, μιας και το ανέφερα, αν πάρω στο 121 και τους πω για τα συνεχή disconnections, λέτε να βγάλω καμιά άκρη; Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ή είμαι εγώ ο γκαντέμης;
Φίλε Kthulhu...
Έχω και εγώ Windows XP Pro + SP2, No-IP DUC version 2.1.5 και DC++ 0.4033, αλλά δεν έχω το πρόβλημα το οποίο αναφέρεις.
Δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του DC++.
Επίσης βεβαιώσου οτι το πρόβλημα σχετίζεται με το No-IP DUC, γιατί μου φαίνεται λίγο κουφό να ευθύνεται αυτό.
Περιμένω την εξέλιξη...
Ωπ, καλώς τον Yng! Βρε μικρός που 'ναι ο κόσμος, είμαι ο Cthulhu από το Angelos0!
Anyway, θα το δοκιμάσω. Πάντως είναι ύποπτο το ότι και στην έκδοση 0.401 και στην 0.40325 που είναι βασισμένο το Strong DC++ μου κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ίσως τελικά να διορθώνεται στην 0.4033
Συνιστώ να παραμείνετε στην 0.401 που αυτό το πρόβλημα δεν δημιουργείται
wintech2003
06-10-04, 16:18
Ωπ μικρός ο κόσμος... :)
Να και ο angelos0....... :P
Εγώ σας έχω δει μέσα και εσένα Cthulhu και εσενα Yngwiedis..
Αλλά το έκοψα το DC++.......
Γιατί το έκοψες, βρε Wintech? Ειλικρινα, μου έχει αρέσει περισσότερο από κάθε μουλάρι και bittorent.
πάντως όπως ανέφερα και πριν, το πρόβλημα μου το κάνει και η απλή 0.401 έκδοση.
το strongdc ειναι client που τρωει kick απο το hub. ελπιζω να μην το δοκιμαζεις με αυτο. με ενα σου connection στο νετ το ιπ σου δεν αλλαζει. αντι για νο-ιπ βαλε το ip που 8α παρεισ με το που θα συνδε8εις. θελω να δω αν σου κολλαει γιατι δεν εχω ξανακουσει το νο-ιπ να δημιουργει προβληματα. (σε αντι8εση με το dyndns). ελπιζω το dhcp να αφηνει σταθερη και την εσωτερικη ιπ
Τον τελευταίο καιρό, ο άθλιος ο πΟΤΕ μου κάνει συνέχεια Disconnect και Reconnect τη σύνδεση, ακόμα και την ώρα που κατεβάζω, καμιά φορά περισσότερες από τέσσερις φορές μέσα στο οχτάωρο.
Παλιότερα, που δεν αποσυνδεόμουνα όλη την ώρα, έβαζα το ip με το χέρι και μια φορά στις δυο-τρεις μέρες που έκανε disconnect για να αλλάξει η dynamic ip, την ξανάβαζα χειροκίνητα. Τώρα αυτό δεν γίνεται, γιατί μου έχει τύχει να αποσυνδεθώ δύο φορές μέσα σε 20 λεπτά.
Πάντως με την χειροκίνητη ip, δεν κολλάει καθόλου. Μόνο με το No-ip
Τι να πω, ρε παιδιά, δεν ξέρω. Όλα τα παράξενα σ' εμένα συμβαίνουν...
εχεις ορεξη για ψαξιμο?
δοκιμασε να βαλεις dyndns (παρομοιοα υπηρεσια με το no-ip)
προυποθεση να μην εχεις zyxel γιατι εχει μια σειρα προβληματων.
try και πες μας
εχεις ορεξη για ψαξιμο?
try και πες μας
Συμφωνω....Κι εγω με το Zyxel ειχα προβληματα με το dyndns.Με το no-ip ομως κανενα.... :D :D
Και εγώ με το DynDNS και Zyxel άρχισα να έχω προβλήματα... Κρίμα, γιατί με είχε βολέψει τρομερά :( ...
εχεις ορεξη για ψαξιμο?
try και πες μας
Συμφωνω....Κι εγω με το Zyxel ειχα προβληματα με το dyndns.Με το no-ip ομως κανενα.... :D :D
Προβλήματα με Zyxel και dyndns??? Εγώ δεν έχω κανένα.
Παλιότερα χρησιμοποιούσα το no-ip αλλά το ξήλωσα γιατί δεν μ'άρεσε να έχω φορτωμένο τον client συνέχεια (τον είχα βάλει ως process).
Μέτα έφτιαξα έναν λογαριασμό στο dyndns και έβαλα τα στοιχεία του στο Zyxel. Πλέον την δουλειά την κάνει μόνο του το Zyxel χωρίς παρέμβαση κανενός client.
http://img64.exs.cx/img64/5707/dyndns.jpg
Angelos0 τι ακριβώς προβλήματα υπάρχουν με dyndns και zyxel?
Φιλικά,
Ανδρέας
Βασικά η IP έχει κολλήσει σε μία συγκεκριμένη... Απ' ό,τι φαίνεται, πρέπει να άλλαξε κάτι το DynDNS.org, με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε αναβάθμιση firmware για να δουλέψει σωστά.
@ ADSLgr.com All rights reserved.