PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβληματα DC++

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

Z3RatuL
08-07-05, 23:50
Έχω μία μικρή ερώτηση σε ένα πρόβλημα που έχω τώρα μετά από μία αναβάθμιση που έκανα στο δίκτυο.

Καταρχήν έχω τον Jetspeed 520i για router. Στην αρχή είχα 2 PC συνδεδεμένα με crossover καλώδιο και το ένα είχε dc++. Τα είχα σετάρει όλα και έπεζε active κανονικά το PC που ήταν συνδεδεμένος ο Router. Τώρα που έβαλα άλλο ένα και έγιναν 3 και αναγκαστικά έβαλα hub έχω πρόβλημα με τα 2 PC που δεν είναι συνδεδεμένα στο Router.

Το PC που είναι συνδεδεμένος ο Router το έχω σετάρει και παίζει πάλι μια χαρά αλλά δε θέλω να κατεβάζω από εκεί καθώς τον έχω για web server. Προσπάθησα να κάνω ένα άλλο από τα δύο που είναι στο δίκτυο active αλλά δεν τα κατάφερα. Έβαλα στο NAT σαν IP την εσωτερική του, που είναι 192.168.0.3 την εξωτερική 212.34.54.130 και φυσικά το port 1412 μετα έβαλα στο DC++ την εξωτερική IP (212.34.54.130) στο κουτάκι αλλά τίποτα... Δεν συνδέεται με τίποτα. Και αναγκάζομαι να είμαι Passive σε αυτό το PC. Ξέρει κανείς λύση γι' αυτό;

JohnGR
08-07-05, 23:58
Μήπως έχεις αφήσει ενεργό και τον προηγούμενο κανόνα (για το πρώτο PC); Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια πόρτα για δύο υπολογιστές...

Άσχετο, αλλά γιατί δεν τα βάζεις όλα πάνω στο hub;

Z3RatuL
09-07-05, 00:03
δηλαδή να βάλω και τον router πάνω στο hub; είμαι σχετικά νέος όσον αφορά το θέμα δίκτυα με hub/switches και γι αυτό το σύνδεσα στο 1ο PC. Αν το βάλω στο hub δηλάδη όλα θα είναι οκ;

Παρεπιπτώντος, το έβγαλα το rule για το 1ο PC και τίποτα. Μόνο inbound packets έρχονται. Oubound τίποτα. Δηλαδή απ' ότι καταλαβαίνω δε στέλνει, μόνο δέχεται...

Thnx για το quick response

JohnGR
09-07-05, 00:08
Να τα βάλεις όλα στο hub (το οποίο ελπίζω ότι είναι switch! ;) ).
Μπορείς να δώσεις ένα screenshot από NAPT & ένα ipconfig από εκείνο το PC;

Z3RatuL
09-07-05, 00:31
οκ ορίστε οι φωτογραφίες... και ναι switch είναι όχι hub.

Yngwiedis
16-07-05, 14:42
Κάνε edit το μήνυμα σου και γράψτο με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του site.

Δεν είναι δυνατόν να αλλάζεις nickname και να μην σου επιτρέπεται να μπεις σε οποιοδήποτε hub.
Μήπως κάτι κάνεις λάθος ;

leftergr
30-07-05, 01:23
Καλησπέρα , εχω και εγώ μια ερώτηση να κάνω . Έχω το Jetspeed 520i σαν router και πάνω στην θύρα Ethernet , μέσω ενός switch , έχω συνδέση 2 PC . Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να έχω και στους 2 υπολογιστες το DC++ να τρέχει , και οι 2 χρήστες να είναι active . Στον ένα υπολογιστή έχω καταφέρει να το κάνω ρυθμίζοντας το NAT Rule Entry και το firewall που υπάρχει στο PC , αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω στον δεύτερο υπολογιστή .
Υπάρχει καποιος που να το έχει δοκιμάσει να το κάνει και να το έχει δουλέψει , και τι τυχόν περιορισμους μπορει να έχει ; ( π.χ και οι 2 υπολογιστες δεν μπορουν να κατεβάζουν ταυτόχρονα ) .
Ευχαριστώ . :roll:

sdikr
30-07-05, 01:29
μπόρεις να βάλεις διαφορετικές πόρτες για τον δευτερο υπολογιστή και να κάνει τα αναλογα nat rule entries

σαν περιόρισμο, δεν θα μπορείς να μπαίνεις στο ίδιο Hub (νομίζω) καθώς και οτι θα πρέπει να μοιράσεις το up/down στους δυο

leftergr
30-07-05, 11:09
Λοιπόν στον ένα υπολογιστή έχω βάλει port 1412 ( σε αυτον παιζει το DC++ ) και στον άλλο 1415 . Στο δεύτερο υπολογιστη μπορώ να συνδεθώ σε hub αλλά δεν μπορώ να κάνω search και ούτε download . Οι πόρτες 411 και 412 τι ακριβώς είναι ? Γιατί αυτές είναι ρυθμισμένες στο Jetspeed με την IP του πρώτο υπολογιστη . Και κάπου διαβασα ότι αυτές οι πόρτες είναι υπεύθυνες για το search στα hub .

Yngwiedis
30-07-05, 11:16
Για να δουλέψει το DC++ και στους δυο υπολογιστές θα πρέπει να ανοίξεις 2 διαφορετικά ports στο ΝΑΤ του router σου, και να τα δηλώσεις στις ρυθμίσεις του DC++ σε κάθε υπολογιστή.
Το 411 και 412 δεν έχουν να κάνουν με το search. Αν υπάρχουν ήδη στο ΝΑΤ σου αφαίρεσε τα. Δεν σου χρειάζονται.

philipp
06-08-05, 16:08
προσφατος εβαλα ασυρματο δικτυο (d-link 624). πριν ειχα μονο το speedtoush 510 και ημουν active τωρα δεν κατεβαζει τιποτα εχω ανοιξει τις πορτες που πρεπει και παλι τιποτα.

WaVe
06-08-05, 23:33
προσφατος εβαλα ασυρματο δικτυο (d-link 624). πριν ειχα μονο το speedtoush 510 και ημουν active τωρα δεν κατεβαζει τιποτα εχω ανοιξει τις πορτες που πρεπει και παλι τιποτα.

Aρα κάτι έχεις κάνει λάθος στη διαδικασία που άνοιγες τις πόρτες.
Σου ζήταγε την local ip σου?
Αν ναι πρέπει να τι βάλεις πρώτα χειροκίνητα από το pc σου και μετά να τι βάλεις το router σου.

philipp
07-08-05, 19:25
τα εχω βαλει ολα αλλα παλι τιποτα ..
οταν συνδεθω με socks5 κανω search αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα και μετα απο λιγο με αποσυνδεει απο ολα τα hub

JohnGR
31-08-05, 16:02
http://www.adslgr.com/forum/faq.php?faq=adslgr_rules#faq_adslgr_rules_content

dantouan
31-08-05, 16:36
Παρακαλω πολυ να γραφετε Ελληνικα και οχι greeklish... :evil:

astral
02-09-05, 00:27
Καταρχην μην αρχισετε το κοπανημα.. οτι ειναι το πρωτο μου ποστ ενω είμαι πολυ καιρο μελος, η απαντηση ειναι απλη αν ειχα καποιες απορίες είχαν ηδη διατυπωθει απο καποιον άλλον και οσο για απαντησεις σε ερωτηματα αλλων ..το ιδιο.Οποτε δεν ποσταρω ασκοπα ετσι να να το κανω.
Στο θεμα λοιπόν.

Το προβλημα που αντιμετωπιζω με το dc++ είναι τα disconections και γενικοτερα η ασταθεια σε μια συνδεση με καποιον αλλο χρηστη.Jetspeed 520i--384 otenet.Δεν εχω κανει αναβαθμηση το firmware.ΟΛΕΣ οι ρυθμισεις ειναι σωστες.Port forwarding στην παντοφλιτσα (..sorry modem..).Ok οι ρυθμισεις στο ιδιο το dc με την ip και port για active conn. και στο firewall.πληροφοριακα εχω το firewall της sygate αλλα το εχω δοκιμασει και χωρις αυτο σε ξεχωριστα παρακαλω installations win (winxp συγεκριμενα). με και χωρις firewall ή με to firewall του sp2 των win.Τι συμβαίνει?.Όταν βαζω για πρωτη φορα το dc ολα πανε μια χαρα και αμεσως conn με τους χρήστες τις περισοτερες φορες και με φουλ σπιντ και ολα σταθερα (τα downloads συνεχιζουν αμασητα και μερες ακομα) μετα ομως απο καποια restart και μετα αρχιζουν οι βλακειες.Ενω το dc συνδεετε στα hubs κανονικα σε active mode φερνει και αποτελεσματα στα search κανονικοτατα οταν επιλεγω καποιον χρηστη για doanload κτλ... τπτ!.connection timeout....| ή απολητως τπτ.... ή στην καλυτερη, connection αλλα μετα απο καποια ωρα disconnection.Στην αρχη σκεφτηκα πως εχω αρπαξει κατι αλλα πως?? Σε ολα τα installation to ιδιο.? και με firewall?.με την ιδια ακριβως συμεριφορα?..Το ms antispyware δεν βρισκει τπτ.το adaware tpt ktl.. ktl.. (με ολα τα updates) Τα υπολοιπα οπως σερφαρισμα κτλ. ολα οκ.Και ftp και αυτο οκ.Μονο στο dc μου το κανει.Ειμαι χρονια πανω στην οθονη και ασχολουμε απο προγραματισμό μεχρι και 3δ.Δεν ειμαι καποιος που πηρε pc για δωρο τα χρηστουγενα αλλα αυτο το προβλημα με εβαλε στην θεση μου που λεμε.Μηπως ειναι δαιμονισμένο το pc μου.

WaVe
05-09-05, 20:21
Όταν λες μετά από κάποια restart τι εννοείς?
Restart του modem σου η του pc σου ?
Το pc soume ethernet δεν το έχεις σύνδεση?

astral
06-09-05, 13:31
restart του pc οχι του modem αλλα και το modem κανω restart μήπως 'flloodare' τπτ.Ναι ethernet.
//---------------//

Λοιπον απο οτι φαίνετε το διορθωσα.Επρεπε όμως να ψαξω οτι αντι -spyware util υπήρχε.
Το προβλημα ηταν 2 πολυ 'αθώα' data miners μαλλον μεσω browser τα τσιμπησα.Δεν φανταζομουν οτι μπορούσαν να με βγαλουν τετοια ιστορία.Μόλις καθαρισα εντελως τοτε αρχισε να δουλευει σωστά.Ποιος το φανταζόνταν.....

no_logo
06-09-05, 13:37
κανονικά τα data miners απλά μαζευουν πληροφορίες για τις συνήθειες του χρήστη και σε κάποια φάση "ενημερώνουν" το μητρικό site :D

περίεργο εως απίθανο να σου κόβουν την σύνδεση

με λίγα λόγια μπισκοτάκια :D είναι ;)

gassim
12-09-05, 14:55
Να πω κι εγω ενα πρόβλημα που έχω;
Εντάξει το λέω:
Οταν ανοίγω το DC++ (τελευταία έκδοση) και κάνω search, όλα πάνε καλά.....
την δεύτερη φορά όμως που θα κάνω search δεν εμφανίζει κανένα αποτέλεσμα ενω στην μπάρα κάτω λέει searching....
Οσο και να περιμένω όμως αυτό συνεχίζει το searching χωρίς να βγάζει κανένα αποτέλεσμα.

Yngwiedis
12-09-05, 15:01
Την δεύτερη φορά πότε όμως ; Μετά από μερικά δευτερόλεπτα η μετά από καμμιά ώρα ;
Τα περισσότερα hubs έχουν προστασία ωστέ να μην γίνονται απανωτά searches από τον ίδιο user σε διάστημα που κυμαίνεται από 20 δευτερόλεπτα εως 1 λεπτό.
Μήπως αυτό ευθύνεται για το "πρόβλημα" σου ;

gassim
12-09-05, 15:19
ΧΜ...λές;
η αλήθεια είναι οτι δοκίμασα δευτερο search στο καπάκι, ευχαριστώ για την πληροφορία, θα το τσεκάρω

stefanos1999
21-09-05, 22:35
καλησπερα,
θα εκτιμουσα αν καποιος θα μπορουσε να με καθοδηγησει τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο telindus 1131 για να μπορω να δουλεψω τα dc++ 0.674
μπαινω στα hubs και στο angelos αλλα δεν γβαζει κανενα αποτελεσμα σε ολα τα search μου.
ευχαριστω

georgepre10
13-10-05, 15:45
Είμαι καινούργιος και συνδέομαι κανονικά Μετά από λίγο μου λέει: You've been disconnected because the negotiation between your client and the hub took too long Τι είναι αυτό?

netrinos
21-10-05, 20:48
Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα στο Dc++ εδώ και καιρό αλλά επειδή δεν πολυκατέβαζα το είχα αφήσει. Έχω το αλκατελ 510ι ,έχω βάλει το dC++ μέσω του UPNP να ανοίγει αυτόματα τις πόρτες , οπότε πάντοτε μπαίνω active και πάντοτε έχω search results. To πρόβλημα μου είναι ότι μόνο μία στις 3 φορές θα ξεκινήσει άμεσα ένα download, συνήθως θα βγάζει connection timeout.Αν το αφήσω μπορεί να προσπαθεί ώρες μέχρι να κατεβάσει(κάποια στιγμή θα κατεβάσει πάντως). ΑΝ κλείσω το DC++ και το ξαναανοίξω 2-3 φορές, σε κάποια από αυτές θα αρχίσει να κατεβάζει αμέσως. Έχω δοκιμάσει και χωρίς την αυτόματα δήλωση των ports και της ip (μέσω του UPNP) αλλά τζίφος. Στα xp το αντιμετώπιζα και με sp1 kai me sp2. Στο sp2(που έχω τώρα) έχω βάλει μια εξαίρεση στο firwall για το DC++. Δεν έχω άλλο firewall . (Μόνο του ρουτερ και των windows).
Καμιά ιδέα;
Ευχαριστώ

sniper_206
23-10-05, 01:09
Καλησπέρα, μόλις σέταρα το ρούτερ μου για να συνδεθώ στο dc αλλά ενώ μου κατεβάζει κανονικά όσα είχα αρχίσει να κατεβάζω με την απλή σύνδεση, τώρα με την adsl δεν μπορώ να κάνω search τίποτα!
Δεν ξέρω ποιά ρύθμιση είναι ούτε έχω πειράξει κάτι άλλο... Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
Ευχαριστώ!

dimitrisandniki
23-10-05, 22:31
Καλησπέρα. Έχω το USR 9106. Γενικά απο web η ταχύτητα DL είναι πολύ καλή, αλλά όταν ανοίγω το DC++ τα πράγματα σκουραίνουν...

Έχω την έκδοση 0.674, δυναμική IP (έχω στήσει dyndns - όλα καλά) έχω ανοίξει και τις πόρτες που πρέπει...

Με το που επιλέγω λοιπόν κάποιο αρχείο, ξεκινάει με μια άλφα ταχύτητα (πχ 15k/s) αλλά σταδιακά την ρίχνει σε 3-5k/s...

Δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται αυτό... :(

Απο την άλλη αν βάλω να κατεβάσει 8 αρχεία για παράδειγμα αντί να προσθέσει τα kbytes αφού υπάρχει άνεση μέχρι τα 40k/s (5x8kbytes=40k/s) αυτό ρίχνει και άλλο τις ταχύτητες δίνοντας μου μάξιμουμ DL 15-18k/s

Μπορεί να προτείνετε κάποια λύση;

ASFE
26-10-05, 20:13
** Connecting to angelos0dc.no-ip.info:1411...
*** Unknown address

Τι Συμβαινει ρε παιδες?Ολο αυτο το μηνυμα βγαζει..Χθες ολα ηταν μια χαρα.

loydcoyl
02-11-05, 02:59
Εχω Vivodi και speedtouch 585.Ταχυτητα 384.Το μονο που εκανα ειναι να εγκαταστησω την καινουργια εκδοση του DC++.Ολα δουλευουν ρολοι (ως passive) χωρις να πειραξω τιποτα(πορτες και διαφορα αλλα).Πως συνδεομαι ως active?(βαζω ip και τις πορτες αλλα τιποτα κανενα αποτελεσμα στο search)
Επισης εχω firewall των Windows και του router και τιποτα αλλο.Στο μενου του speedtouch δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα.Μηπως μπορει καποιος να με βοηθειση?Επισης οταν κανω download ταυτοχρονα καπιοι χρηστες μου κανουν δυο και τρια upload με συνεπεια την πτωση της ταχυτητας απο αυτο που κατεβαζω.Υπαρχει καποιος τροπος οχι να τα κοψω απλως να τα περιορισω?

WaVe
08-11-05, 11:25
Αν και λιγο αργα θα σου πω.
Χp εχεις λογικα, σωστα? Αν εχεις service pack 1 πρεπει να κανεις off το firewall, αν εχεις 2 εισαι οκ.
Αλλιος κοιτα μηπως εχεις καπιο αλλο firewall που πρεπει κ εκει να κανει permit το DC++.

fenomeno66
10-11-05, 23:21
Εχω κανει Αtive αλλα και παλι δεν μπορω να κατεβασω με ταχυτητα πανω απο 15kbs τι αλλο να κανω πια δεν ξερω.αν μπορεις βοηθησε με.
επειδη το μηνυμα αν μου απαντησεις θα το δω σε 3 μερες για να καταλαβω οτι το λες για εμενα γραψε το nick μου στην απαντηση σου.ευχαριστω

manuel
15-11-05, 16:26
Παιδιά μόλις εγκατέστησα το DC++ και θα ήθελα λίγη βοήθεια.
Όταν πάω να συνδεθώ στο angelos0dc.no-ip.info:1411
μου ζητάει password. Πρέπει να κάνω κάποιο registration (μπήκα στο site του Αγγελου αλλα δεν βρήκα κάτι)
Ζητώ συγνώμη αν η απορία μου έχει ξαναπαντηθεί στο forum αλλα δεν το έχω παρακολουθήσει απο την αρχή.

Thanks...

manuel
16-11-05, 11:01
ok το βρήκα.Απλά χρησιμοποιούσα κάποίο username που είχε γίνει register απο κάποιον αλλο.

thanks anyway

stavros76
20-11-05, 15:47
Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο dc++ ώστε να συνδέομαι αυτόματα και να επανασυνδέομαι σε κάποια hubs ακόμα και άν κάποιες φορές γίνεται αποσύνδεση από αυτά;π.χ η περίπτωση connection reset by server

Kruder
20-11-05, 16:46
ρε παδια καντε και ενα search στα προηγουμενα posts!αυτα που ρωτατε εχουν αναφερθει πολλες φορες.παρεπιπτοντως το θεμα με το netlimiter εχει καταντησει αηδεια!δεν ειναι δυνατον να εχω 512dl και να κατεβαζω με 10kb/s maximoum απο καποιον που εχει dsl η και T1!!!ελεος...

giorgein
07-12-05, 04:47
Kαλησπέρα.'Εχω router Telindus 1131.To πρόβλημα είναι πως απο τότε που έβαλα ΑDSL γραμμή δεν μπορώ πλέον με τίποτα να συνδεθώ σαν active στο DC++.Έκανα τις ρυθμίσεις που απαιτούνται για firewall και no-ip αλλά και πάλι τίποτα.Στη σελίδα του angelos0 υπάρχει μια ενότητα που λέει "πως να γίνετε active με 3 βήματα".'Εχω ακολουθήσει τα 2 αλλα κολλάω στο τρίτο που λέει κάτι για ρύθμιση του router.Συγκεκριμένα γράφει "Εάν έχετε router τότε κάντε ένα κλικ εδώ (http://www.angelos0.com/Section-2.html) όπου θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για το πως να ρυθμίσετε το router σας για το dc++...διάλεξτέ το απο την λίστα λοιπόν και ακολούθείστε τις οδηγίες μια μια....".Το πρόβλημα είναι ότι ο router που χρησιμοποιώ δεν βρίσκετε στη λίστα τους.Και παρακάτω γράφουν "Εάν πάλι δεν βρείτε κάποιον οδηγό για το router σας τότε δείτε αυτό το site για να βρείτε το μοντέλο που έχετε. Δείτε όμως κάποιους από τους δικούς μας για να καταλάβετε την λογική. Portforward (http://www.portforward.com/routers.htm) ".Και πάλι όμως δεν βρίσκω τον Τelindus.Yπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με το dc++ και το router Telindus?Πάντως έριξα μια γρήγορη ματιά και στις 19 σελίδες αυτού του post και δεν βρήκα κάτι σχετικό για τον συγκεκριμένο router.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

gravis
14-12-05, 20:28
Μια απορια έχω, οταν κανις get file list απο οποιονδηποτε χρηστη, αυτο κατεβαινει με 700bytes/sec maximum, κατα τα αλλα δεν έχω προβλημα οταν κανω download καποιο αρχειο.. Απλως ποιες σκοτεινες δυναμεις :bat: εμποδιζουν να κατεβει το file list του χρηστη ?
:p

paketwmenh
15-12-05, 02:01
Μια απορια έχω, οταν κανις get file list απο οποιονδηποτε χρηστη, αυτο κατεβαινει με 700bytes/sec maximum, κατα τα αλλα δεν έχω προβλημα οταν κανω download καποιο αρχειο.. Απλως ποιες σκοτεινες δυναμεις :bat: εμποδιζουν να κατεβει το file list του χρηστη ?

Για δες τα slots του?σε αφήνει να κατεβάσεις?πόσα downloads,πόσα uploads?όλα παίζουν ρόλο στην ταχύτητα που θα κατεβάσεις τη λίστα...

stoni90
16-12-05, 14:54
exei Netlimiter...

asxeth
18-12-05, 02:42
Yπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με το dc++ και το router Telindus?

Λοιπόν… επειδή και εμένα πολύ με παίδεψαν αυτές οι πόρτες, θα γράψω τις ρυθμίσεις που έκανα στο Telindus και λειτούργησε το DC++.

Μπαίνεις στην σελίδα του Telindus (http://192.168.1.1/ (http://192.168.1.1/)) και πηγαίνεις Advanced, μετά Port Forwarding και εκεί πατάς το Custom Rules. Σε βγάζει στο Custom Port Forwarding και εκεί συμπληρώνεις:
Στο Application: Το όνομα του προγράμματος για το οποίο θέλεις να ανοίξεις τις πόρτες (ή ότι άλλο θες... δεν νομίζω να παίζει ρόλο το τι θα γράψεις εκεί)
Στο Source IP Address: 0.0.0.0
Στο Destination IP Address: 192.168.1.2 (εδώ πρέπει να γράψεις την Lan IP που υπήρχε στην προηγούμενη σελίδα. Φαντάζομαι ότι θα είναι αυτή που έγραψα σε όλους αλλά δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό)
Protocol: Εδώ επιλέγεις TCP ή UDP ανάλογα με την πόρτα που θέλεις να ανοίξεις. Στο DC++ είναι και για τα δύο, οπότε επιλέγεις TCP and UDP.
Στο Source Netmask: 0.0.0.0
Στο Destination Netmask: 255.255.255.255
Και στα Destination Port Start, Destination Port Map και Destination Port End γράφεις τον αριθμό της θύρας που θες να ανοίξεις. Για το DC++ γράφεις 1412.
Κοιτάζεις να είναι τσεκαρισμένο το enable, πατάς apply και μετά save settings.
Αυτά! Αν έχεις firewall ανοίγεις και εκεί τις πόρτες.

giorgein
20-12-05, 04:19
Σε υπερ ευχαριστω!!!!!!!!!!!!Εισαι φοβερη!Με τετοιες γνωσεις και εχεις βαλει για nickname το "asxeth"?Μονο ασχετη δεν μπορεις να λεγεσαι!Και παλι ευχαριστω!:thumbsup1

giorgein
20-12-05, 05:03
Eιναι απιστευτο αυτο που εγινε.Εκει που ειχα μπει σαν active,ειχα κατεβασει και 2 τραγουδια,ξαφνικα χωρις να πειραξω εγω κατι,εγινε διακοπη δικτυου,με πεταξε απο το dc++ κι απο το msn και οταν ξανασυνδεθηκε(μονο του),πηγα να κανω ενα search στο dc++ για ενα τραγουδι που ηθελα και δεν γινοταν τιποτα.Το καταλαβα αμεσως και πηγα και εκανα εναν ελεγχο στις ρυθμισεις.Ολα ηταν οπως μου ειχες γραψει να τα κανω.Τωρα παλι μπαινει μονο σαν passive.Τι επαθε?Μονο ενα τεταρτο κρατησε η χαρα μου.....:cry: :cry:

wolfman
20-12-05, 21:08
Eιναι απιστευτο αυτο που εγινε.Εκει που ειχα μπει σαν active,ειχα κατεβασει και 2 τραγουδια,ξαφνικα χωρις να πειραξω εγω κατι,εγινε διακοπη δικτυου,με πεταξε απο το dc++ κι απο το msn και οταν ξανασυνδεθηκε(μονο του),πηγα να κανω ενα search στο dc++ για ενα τραγουδι που ηθελα και δεν γινοταν τιποτα.Το καταλαβα αμεσως και πηγα και εκανα εναν ελεγχο στις ρυθμισεις.Ολα ηταν οπως μου ειχες γραψει να τα κανω.Τωρα παλι μπαινει μονο σαν passive.Τι επαθε?Μονο ενα τεταρτο κρατησε η χαρα μου.....:cry: :cry:
Οταν λές διακοπή δικτύου, εννοείς διακοπή ρεύματος; Γιατί αν ο υπολογιστής σου έκανε επανεκκίνηση μάλλον θα πρέπει να ξαναβάλεις την ip στα settings.

paketwmenh
20-12-05, 22:38
Έλεγξε την ip σου.. κάθε φορά που κλείνει ο υπολογιστής μετά να ελέγχεις την ip..

giorgein
21-12-05, 17:33
Οταν λές διακοπή δικτύου, εννοείς διακοπή ρεύματος; Γιατί αν ο υπολογιστής σου έκανε επανεκκίνηση μάλλον θα πρέπει να ξαναβάλεις την ip στα settings.
Oχι δεν εγινε διακοπη ρευματος.Για καποιο ανεξηγητο λογο εκει που ημουν στο msn,στο dc++ και σε μια σελιδα στον εxplorer,με πεταξε απο ολα αυτα.Σαν να ειχα κανονικη συνδεση και να κοπηκε(ενω στην πραγματικοτητα εχω adsl).Αυτο δεν κρατησε ουτε 3 δευτερολεπτα αλλα οταν συνδεθηκε ξανα(απο μονο του γιατι ηταν τοσο γρηγορο που ουτε να αντιδρασω δεν προλαβα)πηγα να κανω ενα search στο dc++ και δεν γινοταν.Και τοτε καταλαβα οτι δεν με δεχοταν πια ως active.

asxeth
22-12-05, 00:21
Μήπως με την διακοπή αυτή άλλαξε η ip σου;
Την ip που έχεις κάθε φορά την γράφει συνήθως όταν μπαίνεις σε κάποιο hub. Αν δεν την βλέπεις κάπου γράψε +myip στο κεντρικό παράθυρο του hub και θα στην βγάλει. Υπάρχει και μία σελίδα στο νετ που την βγάζει αμέσως αλλά δεν την βρίσκω τώρα.
Όταν δεις την ip σου, πήγαινε στο settins και μετά connection settings και κοίτα αν η ip που έχεις γράψει εκεί είναι η ίδια με εκείνη που είδες στο hub. Αν δεν είναι άλλαξε την. Αυτό πρέπει να το ελέγχεις κάθε φορά γιατί η ip αλλάζει συχνά και στο dc++ πρέπει να έχεις πάντα την τελευταία.
Μια άλλη περίπτωση είναι να μην έχεις πατήσει το save settings όταν άνοιξες τις πόρτες στον router, οπότε μετά από κάποια ώρα ξαναγύρισε στις αρχικές του ρυθμίσεις.

giorgein
22-12-05, 03:39
Μήπως με την διακοπή αυτή άλλαξε η ip σου;
Την ip που έχεις κάθε φορά την γράφει συνήθως όταν μπαίνεις σε κάποιο hub. Αν δεν την βλέπεις κάπου γράψε +myip στο κεντρικό παράθυρο του hub και θα στην βγάλει. Υπάρχει και μία σελίδα στο νετ που την βγάζει αμέσως αλλά δεν την βρίσκω τώρα.
Όταν δεις την ip σου, πήγαινε στο settins και μετά connection settings και κοίτα αν η ip που έχεις γράψει εκεί είναι η ίδια με εκείνη που είδες στο hub. Αν δεν είναι άλλαξε την. Αυτό πρέπει να το ελέγχεις κάθε φορά γιατί η ip αλλάζει συχνά και στο dc++ πρέπει να έχεις πάντα την τελευταία.
Μια άλλη περίπτωση είναι να μην έχεις πατήσει το save settings όταν άνοιξες τις πόρτες στον router, οπότε μετά από κάποια ώρα ξαναγύρισε στις αρχικές του ρυθμίσεις.

Τα εχω κανει ολα αυτα καθως και ολες τις εναλλακτικες αλλα δυστυχως διχως αποτελεσμα.:(

kantonop
10-01-06, 16:52
ρε παιδια εχει κανεις ιδεα η ο angel ο ιδιος τι παιζει με το ρουτερ linksys wag 354 και οταν παω να κατεβασω κατι ανεβαινει με χρι 20 και μετα παλι κατω?384/128.αναγκαζομαι και δουλευω με το μοντεμ usb sagem 800 αλλα ειναι καβουρδιστηρι λιγο...το zone allarm επηρεαζει τελικα η οχι?παντως και κλειστο που το εχει δεν βλεπω καμια μεγαλη αλλαγη...thanks

GazofiL
14-01-06, 19:39
Καλησπέρα. είμαι καινουργιο μελος στο adslgr κι εχω προβλημα με το dc.δεν ειμαι και πολυ σχετικος με προγραμματα κτλ. εχω adsl in abox της forthnet με modem router linksys wag354g. προσπαθησα κι εγω να συνδεθω στο dc++ να κατεβασω κανενα τραγουδακι και τπτ. μετα πηγα να ακολουθησω τις οδηγιες απο το angelos0.com αλλα δεν εχει το modem μου στη λιστα και μετα ψιλοεχασα τη μπαλα. αν μπορει να με βοηθησει κανεις θα το εκτιμουσα

sdikr
14-01-06, 19:44
Θα πρέπει να ανοίξεις της πόρτες πρώτα
Για το Modem σου πληροφορίες θα βρείς εδώ http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=57

οσον αφορά το DC, θα πρέπει το ρυθμίσεις ώστε να μπαίνει σαν active (αυτό το αναφέρει στο angelos)

@ ADSLgr.com All rights reserved.