slim
27-08-16, 00:53
Συζω με τον συντροφο μου εδω και 10 χρονια περιπου σε νοικιασμενο σπιτι εδω και μια 10ετια περιπου. Πριν χρονια ο συντροφος μου ειχε ανοιξει ενα καταστημα το οποιο μετα απο 4 χρονια και εκλεισε γιατι τον ''εβαζε μεσα''. Απο αυτο το καταστημα μαζευτηκαν χρεη προς στην δεη τα οποια τα εκανε μεταφορα στο λογαριασμο της δεη του σπιτιου που νοικιαζομαι το οποιο ειναι στο ονομα μου. Ανεργοι και οι δυο το ποσο ανεβαινε μη μπορωντας να κανουμε κατι αφου χρηματα δεν υπηρχαν.ακομα και δοσεις που ρωτησαμε για να βαλουμε οταν πριν απο 1 χρονο βρηκε εκεινος εργασια,ηταν αδυνατο να γινει αφου ζηταν ενα υπερογκο ποσο για μας ως προκαταβολη και δοσεις που δεν θα μπορουσαμε να ανταπεξελθουμε. Και φτανω στην απορια μου. Πως μπορουμε να ξεκινησουμε απο το μηδεν(γνωριζοντας οτι τα χρεη θα παραμεινουν αλλα τουλαχιστον δεν θα αυξανονται κι αλλο) γυρνωντας τον λογαριασμο της δεη στο ονομα μου,οποτε και θα ξεκινουσαμε να πληρωνουμε πλεον κανονικα? και λεω πως γιατι 1)εγω ειμαι ανεργη που σημαινει οτι δεν μπορω να κανω συμβολαιο ενοικιου στο ονομα μου απο την στιγμη ππου φαινεται πως δεν εχω εισοδημα,πως πληρωνω και καλα το νοικι, και 2) πρεπει και ο φιλος μου να δηλωνει οτι μενει καπου και να δικαιολογει ενα χρηματικο ποσο στην εφορια. Ειναι απαραιτητο να δοθει συμβολαιο για αλλαγη ονοματος στην δεη? αν πχ με αφηνε να μεινω καποιος στενος μου συγγενης στο σπιτι του που ειχε κενο θα ηταν απαραιτητο να μου κανει και συμβολαιο? Αν εχει να προτεινει κατι καποιος παρακαλω ας βοηθησει γιατι πραγματικα βρισκομαστε σε κομβικο σημειο.