PDA

Επιστροφή στο Forum : Το thread της Xiaomi

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 [124] 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197

chat1978
15-11-19, 09:48
Μήπως έχεις μεταφράσει και το user guide για xiaomi electric pump ?
https://www.gearbest.com/other-car-gadgets/pp_3002407498271282.html?wid=2000001

Την έχω εδώ και μιά βδομάδα
Στοιχίζει περίπου 50 USD
τιμές θα βρείτε από 40 έως 140 usd
https://www.gearbest.com/other-accessories/pp_009999621355.html
https://www.banggood.com/Xiaomi-5V-150PSI-Bike-Pump-USB-Charging-Electric-Air-Pump-Camping-Cycling-Portable-Basketball-Football-Pump-Tools-p-1451824.html?rmmds=buy&cur_warehouse=HK

Με διάφορα κουπόνια ή flash sales στοιχίζει περίπου 50 usd
σε gearbest και banggood

Είναι φορητή, την βάζεις στο σακίδιο
Φορτίζει με φορτιστή κινητού
Δοκιμάστηκε σε ποδήλατο
Από 0 σε 60 psi ->1min 40 secs
Σε παπί συμπλήρωσε την πίεσηαπό 15 σε 31 psi σε 30 secs
Φουσκώνει και μπάλλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου (ο αντάπτορας περιέχεται)
Φουσκώνει και στρώματα θαλάσσης και σωσίβια (ο αντάπτορας δεν περιέχεται)

Κάνει και για ανεμογκάστρι (ψευδοκύηση)

Aψογο, ιδίως σε νησιά όπου το βενζινάδικο είναι στην άλλη άκρη ή δεν το προλαβαίνεις ανοικτό

Δυστυχώς το manual είναι στα κινέζικα, δεν το βρήκα ηλεκτρονικά για google translate, αγγλικά ούτε γι αστείο.

ΥΓ
Αναζητείται κινέζα μικρή και όμορφη για μετάφραση, αν και με βλέπω να πηγαίνω σε κινέζικο για φαί :)

ΥΓ2
Επόμενο μοντέλο
Να ξεφουσκώνει και να φουσκώνει.
Η αφαίρεση αέρα είναι χρήσιμη για πακετάρισμα (παπλώματα, σακουλάκια για ψυγείο κλπ)

Την έχω και εγώ στο μάτι. Θετικό το review σου. Τόσο χρόνο για ποδήλατο; Πολύ μου φαίνεται.

dimitri_ns
15-11-19, 09:57
Την έχω και εγώ στο μάτι. Θετικό το review σου. Τόσο χρόνο για ποδήλατο; Πολύ μου φαίνεται.

Ο κομπρέσορας που ενσωματώνει δεν είναι στυλ φόρμουλα 1
1,4 είναι λίγο, ούτε τσιγάρο δεν προλαβαίνεις να κάνεις :p

Για αυτοκίνητα, τρακτερ κλπ επειδή ο αέρας που χρειάζεται είναι πολύς, αργεί
Αλλά για ποδήλατα, μηχανάκια, μπάλλες, φουσκωτά παραλίας είναι άψογη γιατί δεν χρειάζεται μπρίζα.
Και στο ποδήλατο που λες, κάθε πότε χρειάζεσαι από 0 σε 60 psi ?
Συνήθως συμπληρώνεις πίεση.

Να προσθέσω ότι δοκιμάστηκε σε βενζινάδικο, με τα πιεστικά του βενζινάδικου, η πίεση που δείχνει είναι ακριβής

chat1978
15-11-19, 10:02
Ο κομπρέσορας που ενσωματώνει δεν είναι στυλ φόρμουλα 1
1,4 είναι λίγο, ούτε τσιγάρο δεν προλαβαίνεις να κάνεις :p

Για αυτοκίνητα, τρακτερ κλπ επειδή ο αέρας που χρειάζεται είναι πολύς, αργεί
Αλλά για ποδήλατα, μηχανάκια, μπάλλες, φουσκωτά παραλίας είναι άψογη γιατί δεν χρειάζεται μπρίζα.
Και στο ποδήλατο που λες, κάθε πότε χρειάζεσαι από 0 σε 60 psi ?
Συνήθως συμπληρώνεις πίεση.

Να προσθέσω ότι δοκιμάστηκε σε βενζινάδικο, με τα πιεστικά του βενζινάδικου, η πίεση που δείχνει είναι ακριβής
Ναι εντάξει. Το χρονο τον συγκρίνω με χειροκίνητη τρόμπα ή εκείνες τις αμπούλες που έχουν πεπιεσμένο αέρα μέσα. Βέβαια στο μυαλό μου έχω λεπτά λάστιχα. Όπως και να έχει σούπερ ειναι αν κάνει την δουλειά της έστω και σε 5 λεπτά. Απλά μου φαίνεται πολύς χρόνος για τρόμπα παρέχει συνεχόμενη πίεση. Δεν εθιξα το προϊόν.

dimitri_ns
15-11-19, 10:14
Ναι εντάξει. Το χρονο τον συγκρίνω με χειροκίνητη τρόμπα ή εκείνες τις αμπούλες που έχουν πεπιεσμένο αέρα μέσα. Βέβαια στο μυαλό μου έχω λεπτά λάστιχα. Όπως και να έχει σούπερ ειναι αν κάνει την δουλειά της έστω και σε 5 λεπτά. Απλά μου φαίνεται πολύς χρόνος για τρόμπα παρέχει συνεχόμενη πίεση. Δεν εθιξα το προϊόν.

Ποδότρομπα χρησιμοποιούσα και μετά από λίγα φουσκώματα στραβώνανε τα μέταλλα
https://www.bestprice.gr/search?q=%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1+%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%85

Αμπούλες έχω εδώ και χρόνια για την μοστοσυκλέτα
Ανησυχώ αν λειτουργούν ακόμα, θέλουν προσοχή μην σου κολλήσουν στο χέρι.

Επειδή πολλά φουσκώματα σε ποδήλατα και μηχανάκια μου έρχονται το καλοκαίρι, επειδή έχω ποδότρομπα κι αυτοί δεν έχουν, αλλά και για προσωπική χρήση, αγόρασα φορητή ηλεκτρική τρόμπα.

Σεπτέμβριο θα σου πω και για τα ανεμογκάστρια

meletis
17-11-19, 21:37
Αγοράστηκε ως 2ο τηλέφωνο για τη δουλειά , το redmi 8a .
Ως κύρια συσκευή έχω το mia2 lite .
Το περιμένω σε 10-15 ημερες ,στα 85€

chat1978
17-11-19, 21:44
Κοίταζα σήμερα τις φωτογραφίες από το mi9t. Πολύ καλύτερα από το mia1 που είχα αλλά και πάλι τις θεωρώ κατώτερες του k3 note. Το βασικότερο πρόβλημα κατά την γνώμη μου είναι ότι σκοτώνει το πράσινο χρώμα και γενικά τα φύλλα που δημιουργούν πολύ λεπτομέρια. Εκεί στηνxiaomi δοκιμάζουν τα κινητά μόνο με τους ουρανοξύστες της Κίνας; Γενικά έχω παρατηρήσει ότι όλα τα τεστ εστιάζουν σε τεχνητά σκηνικά και είναι πολύ εκνευρίστηκο.

Οι φωτογραφίες πάρθηκαν με την gcam7. Επίσης πήρα και αρκετές φωτογραφίες με την μαμά κάμερα σε ultra wide. Πολύ χρήσιμο feature αν και σε κάποιο βαθμό παραμορφώνεται η φωτογραφία ειδικά αν έχει οποιοδήποτε αντικείμενο (όπως πχ δέντρο) στις άκρες

Πήρα και κάποιες νυχτερινές και σε δύση (χωρίς το night mode) και έχω να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί αν και δεν με απασχολεί ειδικά με τις νυχτερινές.

galotzas
24-11-19, 09:37
Καλημέρα. Εχει καποιος το Mi Router WiFi 4A και να το δουλευει με OpenWrt?

Chingachgook
02-12-19, 14:41
Πριν από μερικές ημέρες μου ήρθε update (το οποίο και πέρασα) για miui 11.0.2, σε ένα RN4, το οποίο έχει ξεκλείδωτο bootloader, αλλά όλα είναι μαμά. Το android security patch level (στο about phone) μου δείχνει 01-12-2018. Είναι φυσιολογικό;

tsavman
02-12-19, 19:42
Μη αναμενόμενο update, αλλά καλοδεχούμενο.
Το android version τι είναι;

nnn
02-12-19, 21:12

Android 9 to 10....

Chingachgook
03-12-19, 14:27

7...

...

- - - Updated - - -

Θα ανεβάσω screen shot μετά, αλλά πλην του unlock στον bootloader, δεν έχω "πειράξει" κάτι.

tsavman
05-12-19, 12:01
Android 9 to 10....

:rofl:

psolord
05-12-19, 13:11
Μλκ εγώ το πίστεψα! Κοιτάω το Poco μετά το update, λέει Android 9. Λέω wtf; :p

chat1978
05-12-19, 18:24
2 μήνες τώρα περίπου με miui και είχα ξεχάσει πόσο συχνά κάνει soft reset. Με την stock τα είχα ξεχάσει αυτά. Και δεν είναι το πρώτο κινητό. Όλα τα miui έχουν τέτοιο θέμα, το δικό μου, τα παλαιοτερά μου και τα τις γυναίκας μου.

Ερώτηση προς τους λάτρεις της miui, εσάς σας κάνει τέτοια reset;

famous-walker
05-12-19, 18:32
2 μήνες τώρα περίπου με miui και είχα ξεχάσει πόσο συχνά κάνει soft reset. Με την stock τα είχα ξεχάσει αυτά. Και δεν είναι το πρώτο κινητό. Όλα τα miui έχουν τέτοιο θέμα, το δικό μου, τα παλαιοτερά μου και τα τις γυναίκας μου.

Όχι. Αυτό που έχω τώρα, mi note 3, μπορεί να μην έχει κάνει και πότε (ίσως μια αλλά δεν είμαι σίγουρος).

mondeo
05-12-19, 18:33

Τι εννοείς;
Να κάνει reboot από μόνο του;
Εμένα δεν έχει κάνει ποτέ (με custom miui)

chat1978
05-12-19, 18:36
Όχι. Αυτό που έχω τώρα, mi note 3, μπορεί να μην έχει κάνει και πότε (ίσως μια αλλά δεν είμαι σίγουρος).

Τι εννοείς;
Να κάνει reboot από μόνο του;
Εμένα δεν έχει κάνει ποτέ (με custom miui)
Συνήθως βρίσκεις το κινητό να ζητά pin της σιμ (και μετά τα υπόλοιπα) αλλά καμιά φορά το πετυγχαίνεις να γίνεται μπροστά σου με το mi logo να εμφανίζεται από το πουθενά.

johnson
05-12-19, 19:11

Δε μου το έχει κάνει ποτέ (mix2, xiaomi.eu rom)

chat1978
05-12-19, 19:50
Δε μου το έχει κάνει ποτέ (mix2, xiaomi.eu rom)
Ίσως για αυτό. Πάντως εγώ όταν λέω miui εννοώ μαμά miui. τα υπόλοιπα, επίσημα, ημιεπίσημα, ανεπίσημα είναι customίές

Viper
05-12-19, 20:05
Συνήθως βρίσκεις το κινητό να ζητά pin της σιμ (και μετά τα υπόλοιπα) αλλά καμιά φορά το πετυγχαίνεις να γίνεται μπροστά σου με το mi logo να εμφανίζεται από το πουθενά.

Στο Mi6 με Global (επισημη) rom δεν μου εχει τυχει. Ουτε σε ενα Mi5s PLUS (οσο το ειχε η συζυγος).

famous-walker
05-12-19, 20:06
Ίσως για αυτό. Πάντως εγώ όταν λέω miui εννοώ μαμά miui. τα υπόλοιπα, επίσημα, ημιεπίσημα, ανεπίσημα είναι customίές

Εγώ έχω global from day 1. Μάλλον έχεις πάθει ότι και ο jim με το linux. :p

chat1978
05-12-19, 20:32
Εγώ έχω global from day 1. Μάλλον έχεις πάθει ότι και ο jim με το linux. :p

Κάτσε και εγώ global έχω αλλά νομίζω οι της xiaomi.eu δεν είναι οι global, σωστά;

famous-walker
05-12-19, 20:51
Κάτσε και εγώ global έχω αλλά νομίζω οι της xiaomi.eu δεν είναι οι global, σωστά;

Από eu όχι, σε stock αναφέρομαι.

gcf
05-12-19, 20:54

Mi 9 ποτέ με την Miui 10, έκανε 2-3 με την πρώτη Miui 11 που πήρε, σε μια βδομάδα πήρε αναβάθμιση και από τότε, ποτέ.

chat1978
05-12-19, 21:35
Mi 9 ποτέ με την Miui 10, έκανε 2-3 με την πρώτη Miui 11 που πήρε, σε μια βδομάδα πήρε αναβάθμιση και από τότε, ποτέ.

Νομίζω ήμουν με miui9 τελευταία φορά που είχα. Την 10 νομίζω την πήδηξα. Θα ρωτήσω την γυναίκα αν είδε αύξηση μεταξύ 9,10 και 11 (νομίζω είναι με 11 τώρα)

dimitri_ns
05-12-19, 21:36
RN5
Oxi

jkoukos
05-12-19, 21:50
Σε Redmi 6 και 10, Ναι.
Σε Redmi Note 5 Pro και 10-11, Όχι.

johnson
05-12-19, 22:11
Γιατί έχετε την επίσημη miui; Τσάμπα bloatware.

dimitri_ns
06-12-19, 00:04
Γιατί έχετε την επίσημη miui; Τσάμπα bloatware.

Γιατί την αγαπάμε :p
Οποτε ο οργανισμός μου ζητήσει μαζοχισμό, δεν πειράζω το τελέφωνο, γυρνάω το pc σε win

johnson
06-12-19, 00:31
Γιατί την αγαπάμε :p
Οποτε ο οργανισμός μου ζητήσει μαζοχισμό, δεν πειράζω το τελέφωνο, γυρνάω το pc σε win

Χαχαχαχα συμφωνώ αλλά είναι αναγκαίο κακό το dual boot αν θες να παίζεις games! :)

psolord
06-12-19, 00:59

Στο Redmi Note 2 με custom rom, ειχα καμποσα.

Στο poco που ειναι μαμα, εχω 30-60 μερες uptime, μεχρι να μπει το νεο update δηλαδη. Δεν εχει κολλησει ουτε μια φορα.

chat1978
06-12-19, 02:32
Μου φαίνεται είναι να μην σου τύχει το λαχείο. Τώρα αναρωτιέμαι γιατί εγώ έχω αυτό το θέμα συστηματικά. Δεν πεθαίνουμε στα reset αλλά τελευταία γίνονται και σε στιγμές που δεν τα θες με τίποτα. Και θα έλεγα οκ εγώ και κάνω αλλά και η γυναίκα το ίδιο;

Γίνεται η συσκευή να επηρεάζεται κάπως από κάτι κοινό στο σπίτι όπως πχ το ασύρματο δίκτυο ή τον πύργο της κινητής; Σε ένα από τα προηγούμενα κινητά είχα παρατηρήσει πολύ περίεργη συμπεριφορά με τα data. Δεν έκανε reset αλλά δεν είχε ίντερνετ με data. Συνήθως επανέρχοταν με toggle του data και ως πιο σκληρό μέσο του airplane mode. Κάποια φάση όμως ήθελε restart. Δεν είμαι σίγουρος αλλά είχα παρατηρήσει ότι αυτό ξεκίνησε όταν περίπου ξεκίνησα μια δουλειά και σταμάτησε όταν έφυγα. Και πότε δεν συνέβαινε σε διακοπές. Το κινητό είχε και τότε miui. Γι'αυτό ρωτώ μήπως το κουλό έχει κάποια βάση.

famous-walker
06-12-19, 03:48
Μου φαίνεται είναι να μην σου τύχει το λαχείο. Τώρα αναρωτιέμαι γιατί εγώ έχω αυτό το θέμα συστηματικά. Δεν πεθαίνουμε στα reset αλλά τελευταία γίνονται και σε στιγμές που δεν τα θες με τίποτα. Και θα έλεγα οκ εγώ και κάνω αλλά και η γυναίκα το ίδιο;

Γίνεται η συσκευή να επηρεάζεται κάπως από κάτι κοινό στο σπίτι όπως πχ το ασύρματο δίκτυο ή τον πύργο της κινητής; Σε ένα από τα προηγούμενα κινητά είχα παρατηρήσει πολύ περίεργη συμπεριφορά με τα data. Δεν έκανε reset αλλά δεν είχε ίντερνετ με data. Συνήθως επανέρχοταν με toggle του data και ως πιο σκληρό μέσο του airplane mode. Κάποια φάση όμως ήθελε restart. Δεν είμαι σίγουρος αλλά είχα παρατηρήσει ότι αυτό ξεκίνησε όταν περίπου ξεκίνησα μια δουλειά και σταμάτησε όταν έφυγα. Και πότε δεν συνέβαινε σε διακοπές. Το κινητό είχε και τότε miui. Γι'αυτό ρωτώ μήπως το κουλό έχει κάποια βάση.

Δεν αποκλείεται. Αν φταίει το ασύρματο είναι εύκολο να το βρεις.

chat1978
06-12-19, 10:29
Δεν αποκλείεται. Αν φταίει το ασύρματο είναι εύκολο να το βρεις.

Πώς; Να αλλάξω; Γιατί συμβαίνει και τυχαία. Δηλαδή μια μέρα οποιαδήποτε αλλαγή δεν είναι αρκετή για συμπεράσματα.

Ας πούμε τώρα ότι φταίει το ασύρματο και τα κινητά της χιαομι με miui δεν γουστάρουν. Η προσωπική μου απορία είναι τι μπορεί να φταίει και να οδηγεί στο reset;

psolord
06-12-19, 12:32

Καν'του ένα τεστ με αυτό.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inpocketsoftware.andTest

Γενικά μπορεί απλά να έχει κάποιο hardware πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για το δικό μου το RN2. (Δε το έχω τσεκάρει με το παραπάνω μιας και είναι παροπλισμένο πλεον)

Godian
06-12-19, 12:37

Κανονικά μετά από κάθε ενημέρωση θέλει να ξανά κάνεις μέσα από το boot εγκατάσταση από την αρχή μπορεί να μη κάθισε καλά η εφαρμογή και κάπου σκαλώνει. Δοκίμασε και θα δεις. Και εγώ είχα πρόβλημα και δεν μου εμφάνιζε τα βίντεο στο YouTube μόνο ήχο και μαύρη οθόνη. Δοκίμασα τα πάντα εγκατάσταση απεγκασταση. Έκανα αυτό που σου λέω και έστρωσε

Μία άλλη φορά της μάνας μου τι κινητό έκλεινε μόνο του άνοιγε μόλις τελείωνε το μπουταρισμα μετά από 5 δευτερόλεπτα ξανά έκανε επανακκινηση. Το έκανα έτσι και έστρωσε

chat1978
06-12-19, 13:54

Γενικά μπορεί απλά να έχει κάποιο hardware πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για το δικό μου το RN2. (Δε το έχω τσεκάρει με το παραπάνω μιας και είναι παροπλισμένο πλεον)

Θα το δω αλλά για μας είναι τόσο στάνταρ που είναι να απορείς αν κάπως μας τυχαίνουν όλα τα προβληματικά. Ξέρω ότι όλοι είναι σούπερ με την εταιρεία αλλά εμένα το πρώτο βγήκε ελαττωματικό και στα υπόλοιπα το software δεν χαίρει απόλυτης εμπιστοσύνης. Με βάση τις απαντήσεις σας, ή πάμε για το ρεκόρ Γκίνες ή κάτι operational δημιουργήσει πρόβλημα αυστηρά και μόνο στην miui.

Κανονικά μετά από κάθε ενημέρωση θέλει να ξανά κάνεις μέσα από το boot εγκατάσταση από την αρχή μπορεί να μη κάθισε καλά η εφαρμογή και κάπου σκαλώνει. Δοκίμασε και θα δεις. Και εγώ είχα πρόβλημα και δεν μου εμφάνιζε τα βίντεο στο YouTube μόνο ήχο και μαύρη οθόνη. Δοκίμασα τα πάντα εγκατάσταση απεγκασταση. Έκανα αυτό που σου λέω και έστρωσε

Μία άλλη φορά της μάνας μου τι κινητό έκλεινε μόνο του άνοιγε μόλις τελείωνε το μπουταρισμα μετά από 5 δευτερόλεπτα ξανά έκανε επανακκινηση. Το έκανα έτσι και έστρωσε

Ευχαριστώ. Δεν έχω τόσο συχνά πρόβλημα προς το παρών ούτε η γυναίκα μου. Μετά από τόσα και τόσα update που έχουμε κάνει, μόνο της miui δεν κάθονται καλά; Όπως ανέφερα, ήρεκορ Γκίνες ή μουφα.

- - - Updated - - -

Το έτρεξα αλλά όπως το περίμενα δεν έχει θέμα. Αν είχε τότε θα είχα δει άλλα προβλήματα πιστεύω. Software resets είναι συνήθως παράγωγα κάποιου leak στο ίδιο το λειτουργικό. Δεν φαίνεται να ζορίζεται στην μνήμη και δεν νομίζω ότι είναι καθεαυτό memory leak αλλά κάπου κάτι πάει στραβά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει hardware θέμα.

meletis
13-12-19, 12:03
Έχει παρατηρήσει κάποιος στο miband 4 το λουράκι να ανοίγει - ξεχειλώνει με τη χρήση του στίς υπάρχουσες θέσεις ;
Έχουν κυκλοφορήσει γνήσια ανταλλακτικά ;

dimitri_ns
13-12-19, 15:32
Έχει παρατηρήσει κάποιος στο miband 4 το λουράκι να ανοίγει - ξεχειλώνει με τη χρήση του στίς υπάρχουσες θέσεις ;
Έχουν κυκλοφορήσει γνήσια ανταλλακτικά ;

Δεν ξεκλειδώνει/ξεχυλώνει στο μέτρο του δυνατού
Ανταλλακτικά χρώματα πήρα από εδώ

https://askadam.gr/

mi 3 kai mi 4 έχουν το ίδιο λουράκι

chat1978
13-12-19, 16:43
Δεν ξέρω σε ποιο νήμα για κινητά να θέσω το ερώτημα αλλά μιας και έχω Xiaomi θα το θέσω. Ωραίες αυτές οι παντόφλες αλλά στην Ελλάδα το κάνετε με τον ήλιο και ζεστή; Και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Είμαι σε ζεστό μέρος (30βαθμοι το πολύ) και ηλιοφάνεια. Στον ήλιο δύσκολη η χρήση του κινητού. Για επίπονη χρήση ούτε να το φανταστώ. Αυτές οι οθόνες είναι λες και ρουφάνε όλο τον ηλιο σε βαθμό που στο αυτοκίνητο θέλει σκεπασμα με πανί για να συνέλθει. Φαντασου να το βάλεις και για gps στο παρμπρίζ.

meletis
13-12-19, 17:24
Δεν ξεκλειδώνει/ξεχυλώνει στο μέτρο του δυνατού
Ανταλλακτικά χρώματα πήρα από εδώ

https://askadam.gr/

mi 3 kai mi 4 έχουν το ίδιο λουράκι

Ξέρεις κανένα άλλο κατάστημα νότια προάστια κόντα στη Δάφνη

dimitri_ns
13-12-19, 22:15
Ξέρεις κανένα άλλο κατάστημα νότια προάστια κόντα στη Δάφνη

Δάφνη με Συγγρού είναι κοντά.
Σε κάθε περίπτωση πάρε τηλ και ρώτα, μπορεί να εξαντληθούν ή να μην έχει το χρώμα που θέλεις.

Gentoo
13-12-19, 22:45
Δεν ξέρω σε ποιο νήμα για κινητά να θέσω το ερώτημα αλλά μιας και έχω Xiaomi θα το θέσω. Ωραίες αυτές οι παντόφλες αλλά στην Ελλάδα το κάνετε με τον ήλιο και ζεστή; Και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Είμαι σε ζεστό μέρος (30βαθμοι το πολύ) και ηλιοφάνεια. Στον ήλιο δύσκολη η χρήση του κινητού. Για επίπονη χρήση ούτε να το φανταστώ. Αυτές οι οθόνες είναι λες και ρουφάνε όλο τον ηλιο σε βαθμό που στο αυτοκίνητο θέλει σκεπασμα με πανί για να συνέλθει. Φαντασου να το βάλεις και για gps στο παρμπρίζ.

Κάτοχος 2 xiaomi εδώ και αρκετά χρόνια, full χρήση σε παρμπρίζ ως gps κατακαλόκαιρο, για αρκετές ώρες, δεν έπαθε ποτέ τίποτα κανένα μοντέλο.
Ισχύει ότι ανέβαζε θερμοκρασία, αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

chat1978
13-12-19, 23:10
Κάτοχος 2 xiaomi εδώ και αρκετά χρόνια, full χρήση σε παρμπρίζ ως gps κατακαλόκαιρο, για αρκετές ώρες, δεν έπαθε ποτέ τίποτα κανένα μοντέλο.
Ισχύει ότι ανέβαζε θερμοκρασία, αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Ελπίζω να μην παρανοηθηκα ότι είπα ότι χάλασε. Θεωρητικά καλό ειναι να μην ανεβάζει θερμοκρασία. Απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση του πόσο ρουφάει ήλιο.

Gentoo
14-12-19, 00:36
Ελπίζω να μην παρανοηθηκα ότι είπα ότι χάλασε. Θεωρητικά καλό ειναι να μην ανεβάζει θερμοκρασία. Απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση του πόσο ρουφάει ήλιο.

Βασικά, οποιαδήποτε συσκευή κι αν την εκθέσεις σε καυτό ήλιο, την ίδια συμπεριφορά θα έχει. Δεν φταίει η xiaomi συγκεκριμένα γι'αυτό.

chat1978
14-12-19, 14:27
Βασικά, οποιαδήποτε συσκευή κι αν την εκθέσεις σε καυτό ήλιο, την ίδια συμπεριφορά θα έχει. Δεν φταίει η xiaomi συγκεκριμένα γι'αυτό.
Από το αρχικό μου ποστ.

Δεν ξέρω σε ποιο νήμα για κινητά να θέσω το ερώτημα αλλά μιας και έχω Xiaomi θα το θέσω...

Zus
19-12-19, 14:40
Δεν θέλω να αποχωριστώ το Huawei P10 το οποίο είναι απίστευτο κινητό αλλά λογικά θα πάει σε συγγενή και θα στραφώ σε κάτι πιο νέο. Σκέφτομαι ξανά για Xiaomi γιατί το Redmi Note 3 Pro ήταν κι αυτό άγριο σκυλί.

Το ποσό που θα διαθέσω είναι (με τυχόν υπέρβαση) 250 ευρώ. Στο μάτι μου έχει μπει το Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128GB) (https://www.skroutz.gr/s/20252366/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-128GB.html)

Ο επεξεργαστής του βέβαια με προβληματίζει λίγο. Δεν παίζω βέβαια παιχνίδια οπότε φαντάζομαι ότι μιας και προορίζεται για gaming κατηγορία στις απλές εφαρμογές δεν θα καταλαβαίνει τίποτα. Επίσης, δεν είμαι κανένας λάτρης της φωτογραφίας, μπορεί να μην βγάλω photo για βδομάδες αλλά μπορεί και να βγάλω 100 σε μία ώρα. Υπάρχει άποψη περί ποιότητας κάμερας? Επειδή μάλιστα δεν είναι και Snap αποκλείεται η χρήση Gcam. :hmm:

Viper
19-12-19, 14:49
Gcam παιζει αλλα ακομα θελει δουλεια.

Εγω προτεινω Mi9 Lite. Ισως χανει λιγο στον επεξεργαστη αλλα κερδιζει στην οθονη (AMOLED). Και με λειτουργικη Gcam.

Επισης στα 222 ευρω παιζει και το Mi8, περσινη ναυαρχιδα με SD 845.

mondeo
19-12-19, 16:43
Το RN 8 Pro είναι φοβερό σε όλα του.
Το μόνο του μειονέκτημα είναι ο Google Dialer που έχει εγκατεστημένο και σε σχέση με τον miui Dialer είναι για τον πeοντ@ και μάλιστα καβάλα.

dimitri_ns
19-12-19, 18:01
Gcam παιζει αλλα ακομα θελει δουλεια.

Εγω προτεινω Mi9 Lite. Ισως χανει λιγο στον επεξεργαστη αλλα κερδιζει στην οθονη (AMOLED). Και με λειτουργικη Gcam.

Επισης στα 222 ευρω παιζει και το Mi8, περσινη ναυαρχιδα με SD 845.

+1 ....

@ ADSLgr.com All rights reserved.