Επιστροφή στο Forum : Το thread της Xiaomi
dimitri_ns
31-03-20, 11:53
Α μπράβο, άρα δεν είμαι εγώ τρελός.
Πάντως έτσι το έκανα όπως είπα παραπάνω, με copy paste.
:rofl:
Πάντως έχει και exceptions. Δηλαδή block +60*, exceptions +604*. Πες του το! :p
Δεν δουλεύει
Αφήνει και τα Μαλαισιανά να παιρνάνε, το δοκίμασε
Α μπράβο, άρα δεν είμαι εγώ τρελός.
Πάντως έτσι το έκανα όπως είπα παραπάνω, με copy paste.
:rofl:
Πάντως έχει και exceptions. Δηλαδή block +60*, exceptions +604*. Πες του το! :p
μια χαρα,βρηκες λυση και για τις αλβανιδες σεξουλιαρες :rofl:
Συγγενικό μου πρόσωπο πάτησε κατά λάθος
Να μην επιτρέπεται ποτέ να στέλνω σε αυτόν τον αριθμό
όταν προσπάθησε να στείλει πριν λίγες μέρες στο 13033. Και τώρα που σκέφτονται να σταματήσουν τα έντυπα πρέπει με κάποιο τρόπο να το ξεμπλοκάρει. Καμία ιδέα για το που πρέπει να μπει? Αρκετά παλιό Android μην με ρωτήσετε τι. Δεν μπορώ να το έχω στο χέρι μου ούτε και αυτή ξέρει να δει τι και πως. :lol:
dimitri_ns
31-03-20, 20:11
Συγγενικό μου πρόσωπο πάτησε κατά λάθος
όταν προσπάθησε να στείλει πριν λίγες μέρες στο 13033. Και τώρα που σκέφτονται να σταματήσουν τα έντυπα πρέπει με κάποιο τρόπο να το ξεμπλοκάρει. Καμία ιδέα για το που πρέπει να μπει? Αρκετά παλιό Android μην με ρωτήσετε τι. Δεν μπορώ να το έχω στο χέρι μου ούτε και αυτή ξέρει να δει τι και πως. :lol:
Αν καλέσεις 13888 (cosmote)
Στην εισαγωγή λέει ότι 13033 περνάει ακόμα και αν έχεις μπλοκάρει τα 5ψήφια.
Αν καλέσεις 13888 (cosmote)
Στην εισαγωγή λέει ότι 13033 περνάει ακόμα και αν έχεις μπλοκάρει τα 5ψήφια.
Έτσι όπως μου τα εξήγησε λογικά μπλόκαρε το συγκεκριμένο 5ψηφιο. Όταν μπλοκάρεις έναν οποιονδηποτε αριθμό με τον τρόπο που περιέγραψα που αποθηκεύεται αυτό?
dimitri_ns
31-03-20, 20:34
Έτσι όπως μου τα εξήγησε λογικά μπλόκαρε το συγκεκριμένο 5ψηφιο. Όταν μπλοκάρεις έναν οποιονδηποτε αριθμό με τον τρόπο που περιέγραψα που αποθηκεύεται αυτό?
Εξαρτάται από το κινητό
Σε xiaomi security->blocklist klp
miui global 11.0.3
Εξαρτάται από το κινητό
Σε xiaomi security->blocklist klp
miui global 11.0.3
Στα ελληνικά πως θα το έγραφε? Μπλοκαρισμένοι αριθμοί?
dimitri_ns
31-03-20, 20:38
Στα ελληνικά πως θα το έγραφε? Μπλοκαρισμένοι αριθμοί?
εν ξέρω ..
Είχες ΠΑΡΑ πολύ καλή ιδέα για τη δοκιμή, γιατί από ότι φαίνεται υπάρχει bug.
Έβαλα το 30210 βασικά, για να κόψει όλα τα νούμερα Αθήνας για τεστάκι και όταν έπαιρνα από το σταθερό η κλήση πέρναγε κανονικά.
Όπως είπα και παραπάνω, το πληκτρολόγιο που σου βγάζει, δεν έχει +. Άμα δε το βάλεις, η κλήση περνάει. Πήγα και έγραψα +30210 σε ένα σημειωματάριο, το έκανα copy-paste μαζί με το + και μετά μπλόκαρε την κλήση!:worthy:
Να θυμηθώ να το βγάλω, άμα βρω γκόμενα καμιά Αλβανίδα! :p
- - - Updated - - -
@Μήτσο ευχαριστω και εσενα!:oneup:
στις τηλεφωνικές κλήσεις το + ειναι το ιδιο με δυο μηδενικα στην αρχη 00
για δοκιμασε το να δουμε αν πιανει....
στις τηλεφωνικές κλήσεις το + ειναι το ιδιο με δυο μηδενικα στην αρχη 00
για δοκιμασε το να δουμε αν πιανει....
To συζητήσαμε παραπάνω με τον sdikr. Δυστυχώς δεν πιάνει. Ευχαριστώ. :)
uncle_nontas
03-04-20, 03:21
Για κάποιο λόγο λέει τα redmi note 7 δε μπορούν να συνδεθούν στα 40mhz, παρά μόνο στα 20. Έτσι, έχω 100αρα γραμμή, αλλά επειδή το router παίζει μόνο στα 2.4ghz, το κινητό με το ζόρι να πιάσει 45-50mbps. Υπάρχει άραγε τρόπος να παίξει με τη 40αρα μπάντα η να τσιμπήσω κανένα ac access point?
Γνωρίζει μήπως κανένας πότε θα κυκλοφορήσει το Pocophone F2 ;;
Rebranding του k30 δεν είναι τελικά;
:scratch :what:
Αυτουνου;
https://www.skroutz.gr/s/20348508/LG-K30-16GB.html
:p
Ολα θα πανε πισω απ οτι φαινεται δυστυχως..
Αυτουνου;
https://www.skroutz.gr/s/20348508/LG-K30-16GB.html
:p
Όχι λάθος μου τελικά. Δεν ήξερα ότι είχε διαψευστεί τελικά
https://www.google.com/amp/s/www.androidcentral.com/poco-f2-will-not-be-rebranded-k30-pro-after-all%3famp
Πάντως αν είναι έτσι, πολύ υπομονή σου προτείνω.
Όχι λάθος μου τελικά. Δεν ήξερα ότι είχε διαψευστεί τελικά
https://www.google.com/amp/s/www.androidcentral.com/poco-f2-will-not-be-rebranded-k30-pro-after-all%3famp
Πάντως αν είναι έτσι, πολύ υπομονή σου προτείνω.
Υπομονή γιατί; poco έχω! :p
Υπομονή γιατί; poco έχω! :p
Άλλος ρώταγε :)
Δυστυχώς -και μακάρι να διαψευστώ- έχω την εντύπωση ότι τις VFM high-spec συσκευές τις κρατάει η xiaomi για τη σειρά redmi, και η Poco θα πορευτεί πλέον ανεξάρτητα σαν midrange κατασκευαστής.
Στον 18ο μήνα με το F1, και συνεχίζουμε, λόγω έλλειψης αντίστοιχης εναλλακτικής.
Εγώ περιμένω το F2 να είναι όμως το Κ30, αλλά με micro SD και πιο φτηνή οθόνη. Και 100 ευρώ φθηνότερο.
:)
Στον 18ο μήνα με το F1, και συνεχίζουμε, λόγω έλλειψης αντίστοιχης εναλλακτικής.
Είμαι 2 χρόνια με mix2 και δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω κινητό φέτος. Μη πω και για του χρόνου.
Δεν είναι υποχρεωτική η αλλαγή συσκευής αν σε καλύπτει μια χαρά.
Παιδες,εχω στα χερια μου ενα note 4x και θελω να του περασω pixel rom.Πως βλεπουμε αν ειναι ξεκλειδωτο για να ξεκινησουμε?
Παιδες,εχω στα χερια μου ενα note 4x και θελω να του περασω pixel rom.Πως βλεπουμε αν ειναι ξεκλειδωτο για να ξεκινησουμε?
Όταν κάνεις reboot απο όσο θυμάμαι αναφέρει unlocked στην κάτω μεριά της οθόνης
Όταν κάνεις reboot απο όσο θυμάμαι αναφέρει unlocked στην κάτω μεριά της οθόνης
οχι δυστυχως δεν γραφει κατι τετοιο
εδιτ το εκανα,ψαχνω ρικαβερι και να περασω τη ρομ.Ειμαι περιεργος το πως θα την τρεχει την δεκαρα
οχι δυστυχως δεν γραφει κατι τετοιο
εδιτ το εκανα,ψαχνω ρικαβερι και να περασω τη ρομ.Ειμαι περιεργος το πως θα την τρεχει την δεκαρα
To 10 έχει ακόμα κάποια bugs για το RN4X, αλλά έχουν διορθωθεί πολλά τους τελευταίους 3-4 μήνες συμπεριλαμβανομένου του fingerprint reader.
Εγώ έχω ακόμα 9 και περιμένω να περάσουν 1-2 updates ακόμα.
To 10 έχει ακόμα κάποια bugs για το RN4X, αλλά έχουν διορθωθεί πολλά τους τελευταίους 3-4 μήνες συμπεριλαμβανομένου του fingerprint reader.
Εγώ έχω ακόμα 9 και περιμένω να περάσουν 1-2 updates ακόμα.
πριν κανενα 2ωρο τελειωσα το φλασαρισμα κτλ και περιμενω ακομα να τελειωσει την εγκατασταση των εφαρμογων(αργη nand υποθετω)
Φαινεται να πηγαινει πολυ πιο σβελτα παντως
Δε σε πρόλαβα, αλλά θα πρότεινα Fox recovery (αν υπάρχει), και HavocOS.
Χρειάστηκε να φλασάρεις vendor + firmware, ή περιέχει κάποιο generic 10άρι η ROM;
Δε σε πρόλαβα, αλλά θα πρότεινα Fox recovery (αν υπάρχει), και HavocOS.
Χρειάστηκε να φλασάρεις vendor + firmware, ή περιέχει κάποιο generic 10άρι η ROM;
τπτ τα πεταξα ολα επανω οπως ηταν και οτι γινει,αλλωστε στη σελιδα τους δεν λενε κατι,βρηκα και το δικο τους recovery Οποτε επαιξαν ολα μαζι οπως επρεπε φανταζομαι
Τελικα δουλεψε στην εντελεια μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει κατι μεμπτο και εγινε πολυ ωραιο το κινητακι,τα gestures τους ειναι πολυ δυνατα και βολικα.Εχω επισης την υπονοια οτι η μπαταρια πηγαινει καλυτερα(χωρις να ημουν χρηστης του κινητου πριν,αλλα μονο τωρα)μιας και ειναι πεσμενη η χωρητικοτητα της αρκετα(3 ετων το κινητο και ταλαιπωρημενο) με 4.30 ωρες οθονης με 50% υπολοιπο και εκτος πριζας 10 ωρες
Μια χαρά, το αφήνεις όπως είναι.
Σε άλλα νέα, η HavocOS που φοράω στο Poco μου, πήρε update χθες με το εξής changelog:
Havoc-OS v3.4 source change log:
• Merged April Security Patch
• Added Face unlock
• Added new bootanimation
• Added Adaptive playback
• Added Music heads up on new tracks
• Added toggle for fingerprint animation
• Improved Less boring headsup
• Fixed Custom lockscreen wallpaper
• Fixed Android Auto
• Fixed Charging status in keyguard shown twice
• Fixed Bluetooth turning on in airplane mode
• Removed touch gestures settings on unsupported devices
• Other fixes and improvements
Device Changelog:
• Bring back Inline firmware
• Update Fingerprint To Coral April Security Patch
• Add missing cache mount point for f2fs
• Remove Mirror Link service
• Some Hals changes
• Add vendor.usb.configfs property
• Address moar denials
• Bump SPL to reflect latest blobs update
• Enable multiple vibration intensities
• Update silvercore kernel to 4.2
Μια χαρά, το αφήνεις όπως είναι.
Σε άλλα νέα, η HavocOS που φοράω στο Poco μου, πήρε update χθες με το εξής changelog:
Havoc-OS v3.4 source change log:
• Merged April Security Patch
• Added Face unlock
• Added new bootanimation
• Added Adaptive playback
• Added Music heads up on new tracks
• Added toggle for fingerprint animation
• Improved Less boring headsup
• Fixed Custom lockscreen wallpaper
• Fixed Android Auto
• Fixed Charging status in keyguard shown twice
• Fixed Bluetooth turning on in airplane mode
• Removed touch gestures settings on unsupported devices
• Other fixes and improvements
Device Changelog:
• Bring back Inline firmware
• Update Fingerprint To Coral April Security Patch
• Add missing cache mount point for f2fs
• Remove Mirror Link service
• Some Hals changes
• Add vendor.usb.configfs property
• Address moar denials
• Bump SPL to reflect latest blobs update
• Enable multiple vibration intensities
• Update silvercore kernel to 4.2
Καλή φάση το unlock το εχουν βάλει και στην πιξελ και αν λοα αργεί κάπως είναι χρήσιμο. Φυσικά για το νοτε που είναι παλιάς τεχνολογίας
Το κινητάκι πάντως έχει αναγεννηθεί, η μπαταρία του έπιασε 8ωρο οθόνης χθες και είχε ακόμα μπαταρία
Ένα πράμα με ενοχλεί, δεν γνωρίζω αν μπορώ να το αφαιρέσω. Όταν κάποια φορά βγαίνω στην κεντρική σελίδα, μέσω swipe up μου εμφανίζει πρόσφατες εφαρμογές επάνω και σκάει και το πληκτρολόγιο.. Βγαίνει κάπως? Δεν ξέρω αν είναι του nova η της pixelrom
Το face unlock ήταν το μόνο που έλειπε μέχρι στιγμής στο Android 10, και φυσικά ένας από τους λόγους που παραμένω με το Poco και την εξαιρετική IR εμπρός κάμερα.
Αυτό με τις πρόσφατες εφαρμογές εγώ το έχω στον nova σαν tap + down swype gestures, οπότε θα σου έλεγα να ψαχτείς εκεί, μήπως κάνει conflict με τo αντίστοιχο navigation gesture της rom.
Προσωπικά, για navigation παραμένω κλασσικός, με nav buttons κάτω (με το ορθόδοξο layout του back στα αριστερά :p)
Το face unlock ήταν το μόνο που έλειπε μέχρι στιγμής στο Android 10, και φυσικά ένας από τους λόγους που παραμένω με το Poco και την εξαιρετική IR εμπρός κάμερα.
Αυτό με τις πρόσφατες εφαρμογές εγώ το έχω στον nova σαν tap + down swype gestures, οπότε θα σου έλεγα να ψαχτείς εκεί, μήπως κάνει conflict με τo αντίστοιχο navigation gesture της rom.
Προσωπικά, για navigation παραμένω κλασσικός, με nav buttons κάτω (με το ορθόδοξο layout του back στα αριστερά :p)
Χμ παίζει ναι θα το δω
Αυτό με το αριστερό back δεν το έχω καταλάβει εκτός αν είναι κάποιος αριστεροχειρας..
Αυτό με το αριστερό back δεν το έχω καταλάβει εκτός αν είναι κάποιος αριστεροχειρας..
Ή είναι δεξιόχειρας αλλά ...κρατάει κάτι άλλο με το δεξί... Μολύβι, στυλό, κλπ. :p
Χμ παίζει ναι θα το δω
Τα πρώτα android phones αριστερά είχαν το back.
Και εγώ το έχω κρατήσει, αν και δεν με δυσκολεύει καθόλου σε άλλη θέση.
Ή είναι δεξιόχειρας αλλά ...κρατάει κάτι άλλο με το δεξί... Μολύβι, στυλό, κλπ. :p
Έτσι είναι άμα είσαι μερακλής :p
- - - Updated - - -
Τα πρώτα android phones αριστερά είχαν το back.
Και εγώ το έχω κρατήσει, αν και δεν με δυσκολεύει καθόλου σε άλλη θέση.
Το ξέρω και πάντα το θεωρούσα περίεργο. Ευτυχώς μετά άλλαξε σε όλα και πήγε δεξιά και το καλύτερο είναι το σήμερα που κάνεις ότι θέλεις
Τα κατάφεραν πάλι με το mia3
https://pocketnow.com/xiaomi-mi-a3-android-10-update-pulled-back-yet-again
Τα κατάφεραν πάλι με το mia3
https://pocketnow.com/xiaomi-mi-a3-android-10-update-pulled-back-yet-again
Γενικα η υλοποιηση σε ολα τα mi a* ειναι .......
Γενικα η υλοποιηση σε ολα τα mi a* ειναι .......
Τι φταίει όμως; Το hardware ή έλλειψη προσοχής στο λογισμικό; Υποτίθεται ότι το λογισμικό είναι στοκ και άρα αν έχει θέμα τότε έχει στους drivers. Όμως τα mia* είναι θεωρητικά rebranded άλλες συσκευές. Αν θυμάμαι καλά για το mia1 που είχα. Δεν μπορεί να βάλει τους drivers από την miui; Αυτό το ρημαδι το project tremble γιατι το έφτιαξε η Google.
Τι φταίει όμως; Το hardware ή έλλειψη προσοχής στο λογισμικό; Υποτίθεται ότι το λογισμικό είναι στοκ και άρα αν έχει θέμα τότε έχει στους drivers. Όμως τα mia* είναι θεωρητικά rebranded άλλες συσκευές. Αν θυμάμαι καλά για το mia1 που είχα. Δεν μπορεί να βάλει τους drivers από την miui; Αυτό το ρημαδι το project tremble γιατι το έφτιαξε η Google.
Καθαρά θέμα hardware.Δεν φοράν τα ίδια όλες οι συσκευές και κάποιες μπρικάραν...ευτυχώς πήρα από τους πρώτους το android 10,χωρίς προβλήματα.
Καθαρά θέμα hardware.Δεν φοράν τα ίδια όλες οι συσκευές και κάποιες μπρικάραν...ευτυχώς πήρα από τους πρώτους το android 10,χωρίς προβλήματα.
Δηλαδή οι συσκευές μεταξύ τους διαφέρουν στα κομμάτια; Θυμάμαι ότι και τέτοια γίνονταν με την soc επί εποχής redmi note 3 (Kate και ένα άλλο) και μετά κάπου είχε γίνει και με τον αισθητήρα της κάμερας. Αυτό εννοείς;
Δηλαδή οι συσκευές μεταξύ τους διαφέρουν στα κομμάτια; Θυμάμαι ότι και τέτοια γίνονταν με την soc επί εποχής redmi note 3 (Kate και ένα άλλο) και μετά κάπου είχε γίνει και με τον αισθητήρα της κάμερας. Αυτό εννοείς;
Ακριβώς
To ηθικό δίδαγμα λοιπόν, είναι να μη πάρουμε τίποτα με το νούμερο 3 σε Xiaomi, διαφορετικά....3! :p
To ηθικό δίδαγμα λοιπόν, είναι να μη πάρουμε τίποτα με το νούμερο 3 σε Xiaomi, διαφορετικά....3! :p
Θέλει μια μικρή διόρθωση και να προσθέσεις τις λέξεις "τα" και "μας"
Xiaomi Redmi Note 9S 6GB 128GB κυκλοφορησε και εδω,στο bestprice απο 265 ευρω αρχικη τιμη για τα 6GB Ram/128GB storage, "μειον" η IPS αντι amoled οθονη,δεν ξερω,ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα ποιοτητας στα χρωματα μιας superamoled οθονης? Μπαταρια 5020mah,ονομαστικα,αν θα κραταει οντως ειναι αγνωστο προφανως ακομη.
Xiaomi Redmi Note 9S 6GB 128GB κυκλοφορησε και εδω,στο bestprice απο 265 ευρω αρχικη τιμη για τα 6GB Ram/128GB storage, "μειον" η IPS αντι amoled οθονη,δεν ξερω,ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα ποιοτητας στα χρωματα μιας superamoled οθονης?
Εγώ δεν ξανά γυρίζω σε ips εκτός και αν δώσω λιγότερα από 200 στο κινητό
Εγώ δεν ξανά γυρίζω σε ips εκτός και αν δώσω λιγότερα από 200 στο κινητό
Aρα ειναι η μερα με τη νυχτα δηλαδη,καταλαβα.
Aρα ειναι η μερα με τη νυχτα δηλαδη,καταλαβα.
Δεν ξέρω πόσο μερα με νύχτα είναι, αλλά για μένα έχει σίγουρα διαφορά στο μαύρο και νομίζω μόνο με oled μικραίνουν τα μπεζελ. Από όσο ξέρω έχει λιγότερο όγκο και άρα περισσότερο χώρο για μπαταρία στις ίδιες διαστάσεις. Επίσης είναι παλιά τεχνολογία πια γι'αυτό και έθεσα το όριο των 200, δηλαδή αν θέλω να πάρω πολύ παλιά τζούρα κινητό. Γιατί για πιο ακριβό, γιατί να πάρεις μια αν δεν ξέρεις;
Υπάρχει amoled οθόνη με 200 ευρώ;
και γω αυτο πιστευω.Η Xiaomi φημιζεται για τους πολλους προμηθευτες της ακομα και για τα ιδιο εξαρτημα να εχει 2-3-5-10 προμηθευτες...
Οποτε τι να γραψεις και τι να αφησεις μετα....
@ ADSLgr.com All rights reserved.