Επιστροφή στο Forum : Το thread της Xiaomi
Υπάρχει κάποιος κάτοχος του Amazfit, να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες?
Αυτονομία, ακρίβεια GPS, είναι συμβατο με μη συσκευες της Xiaomi:hmm:
Τι εννοείς;
Που για να αλλάξεις κάτι σε ένα theme πρέπει να κάνεις αυτό πρώτα:
Θα αλλάξεις προσωρινά στον default MIUI launcher, θα αλλάξεις μια χαρά lockscreen wallpaper και μετά επιστρέφεις στον custom σου.
:p
Θα αλλάξεις προσωρινά στον default MIUI launcher, θα αλλάξεις μια χαρά lockscreen wallpaper και μετά επιστρέφεις στον custom σου.
Έχω την αίσθηση ότι το προαπαιτούμενο είναι να τρέχει το process του και όχι αν θα το κάνεις μέσα από τον default launcher. Χαζί σε κάθε περίπτωση και ευχαριστώ
Έχω την αίσθηση ότι το προαπαιτούμενο είναι να τρέχει το process του και όχι αν θα το κάνεις μέσα από τον default launcher. Χαζί σε κάθε περίπτωση και ευχαριστώ
Ενδεχομένως αλλά ΔΕΝ θες να τρέχει το process του MIUI launcher όταν τρέχεις πχ Nova. Δεν έχει κανένα νόημα να το κουβαλάς στη μνήμη χωρίς να το χρησιμοποιείς.
Παιδιά στον μαμά browser πως μπορούμε να κάνουμε share μια σελίδα;
Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι...:hmm:
Σήμερα έκλεισε πρώτη φορά από μπαταρία. 1,5 μέρα και 6 ώρες οθόνη. Φυσικά 2 κάρτες με 4G και όλα ανοιχτά. Αλλά το γ@μημένο δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμη. Θα καθίσω το ΣΚ να στείλω ένα post στο forum της Xiaomi μπας και δω λίγο φως. Δε θέλω να ξεκινήσω με unofficial μεθόδους. Βασικά αυτό που με ενοχλεί και θέλω να αλλάξω είναι τα εικονίδια στη μπάρα. Ίσως το έχω ρωτήσει πάλι. Δε μου εμφανίζεται ο καιρός από την εφαρμογή eWeather HD. Ενώ θα έπρεπε να έχω τη θερμοκρασία και τις τρέχουσες συνθήκες, έχω απλά 2 εικονίδια. Πρέπει αναγκαστικά να ανοίξω τις ειδοποιήσεις να δω λεπτομέρειες.
Σήμερα έκλεισε πρώτη φορά από μπαταρία. 1,5 μέρα και 6 ώρες οθόνη. Φυσικά 2 κάρτες με 4G και όλα ανοιχτά. Αλλά το γ@μημένο δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμη. Θα καθίσω το ΣΚ να στείλω ένα post στο forum της Xiaomi μπας και δω λίγο φως. Δε θέλω να ξεκινήσω με unofficial μεθόδους. Βασικά αυτό που με ενοχλεί και θέλω να αλλάξω είναι τα εικονίδια στη μπάρα. Ίσως το έχω ρωτήσει πάλι. Δε μου εμφανίζεται ο καιρός από την εφαρμογή eWeather HD. Ενώ θα έπρεπε να έχω τη θερμοκρασία και τις τρέχουσες συνθήκες, έχω απλά 2 εικονίδια. Πρέπει αναγκαστικά να ανοίξω τις ειδοποιήσεις να δω λεπτομέρειες.
Βάλε την εφαρμογή να τρέχει εξ αρχής από την ασφάλεια και δες από τις ρυθμίσεις της εάν θέλει κάτι άλλο.
Σε Mi Max σήμερα μου έβγαλε update σε 8.2.3.00 stable.
Εάν την κάνω χάνω ρουτ, ξεκλείδωτο bootloader και TWRP;
Νομίζω δε δουλεύει καν το OTA upgrade αν δεν έχεις stock recovery.
Νομίζω δε δουλεύει καν το OTA upgrade αν δεν έχεις stock recovery.
Εάν κατεβάσω έκδοση για recovery, τότε τα χάνω όλα αυτά;
anestis375
29-03-17, 23:13
Πως περνάω official global dev σε Kate που έχει την XTRV 7.2.23?
Πως περνάω official global dev σε Kate που έχει την XTRV 7.2.23?
Με MiFlash σε edl mode.
Έκανα update σε 8.2.3.00 stable...καταναλώνει περισσότερη μπαταρία ή είναι ιδέα μου;
Έκανα update σε 8.2.3.00 stable...καταναλώνει περισσότερη μπαταρία ή είναι ιδέα μου;
Σε Mi Max δεν κατάλαβα καμιά διαφορά..
Παιδιά προσπαθώ να φτιάξω ένα redmi note 4 που αγόρασε ένας φίλος από Κίνα. Δεν είναι ενεργοποιημενη η band 20 για να παίξει στην Ελλάδα. Προσπάθησα να το συνδέσω με το πισι κατέβασα την official Rom η οποία δεν ξέρω με πιο πρόγραμμα αποσυμπιεζετε, είναι image αρχείο; Επίσης έχω κάνει όλα τα βήματα που λένε διάφορα σαιτ για την προετοιμασία. Κάτι ακόμα, η αίτηση για ξεκλείδωμα που γίνετε.;
Παιδιά προσπαθώ να φτιάξω ένα redmi note 4 που αγόρασε ένας φίλος από Κίνα. Δεν είναι ενεργοποιημενη η band 20 για να παίξει στην Ελλάδα. Προσπάθησα να το συνδέσω με το πισι κατέβασα την official Rom η οποία δεν ξέρω με πιο πρόγραμμα αποσυμπιεζετε, είναι image αρχείο; Επίσης έχω κάνει όλα τα βήματα που λένε διάφορα σαιτ για την προετοιμασία. Κάτι ακόμα, η αίτηση για ξεκλείδωμα που γίνετε.;
Δεν γίνεται αυτό που πας να κάνεις
Δεν το υππστηρίζει το hardware.
Εκτός και μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο που υποστηρίζει την Β20 αλλά θα έπρεπε να δουλεύει out of the box.
Ναι, redmi note 4 global edition (http://banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129991.html). Υπάρχουν 4 rn4, το mt, το x, το ινδικό και το global που είναι για Taiwan νομίζω.
mindtrapper
31-03-17, 18:11
Ας ρωτήσω και εδώ για το Note 3 Kate.
Σε εσάς που έχετε MIUI ανάβει επίσης μόνο το πορτοκαλί φλας ή είναι θέμα τις Lineage που έβαλα; Ή μήπως του Radon kernel; Βασικά το δοκίμασα σε δωμάτιο με χαμηλό φως και ανάβει μόνο το πιο κίτρινο φλας από τα δύο. Αν αλλάξω το white balance και αντί για αυτόματο βάλω ας πούμε Daylight ανάβει το πιο ψυχρό. Any ideas; :p
Παραδόξως η φωτό είναι αρκετά καλή, λίγο θερμά χρώματα αλλά passable. Μήπως όντως έτσι δουλεύει;
Edit: Σήμερα που έχει πιο πολύ φυσικό φως βλέπω ότι αν το θέμα φωτίζεται καλά και βάλω fill flash ανάβει ψυχρό. Αν δεν φωτίζεται καλά ανάβει πιο πολύ το πορτοκαλί. Δεν είχα άλλη συσκευή ποτέ με dual led flash,έτσι δουλεύει για να φτιάχνει το white balance;
Η LineageOS έχει άθλια κάμερα
hellenicsun
01-04-17, 23:02
Η LineageOS έχει άθλια κάμερα
Μιλάς για την ενσωματωμένη εφαρμογή; Προσωπικά δε τη χρησιμοποίησα ποτέ. Google Camera πάντα.
Μιλάς για την ενσωματωμένη εφαρμογή; Προσωπικά δε τη χρησιμοποίησα ποτέ. Google Camera πάντα.
Τα ίδια χάλια. Και άπειρα force closes, λαθος focus, etc
Εγώ νομίζω ότι παίρνω τα καλύτερα αποτελέσματα με την Open camera.
mindtrapper
02-04-17, 01:16
Μιλάω για Marshmallow. LOS 13.
hellenicsun
02-04-17, 10:33
Τα ίδια χάλια. Και άπειρα force closes, λαθος focus, etc
Δυστυχώς για τα υπόλοιπα προβλήματα κάνεις υπομονή ως ότου δώσει τα αρχεία Nougat η Xiaomi.
Δυστυχώς για τα υπόλοιπα προβλήματα κάνεις υπομονή ως ότου δώσει τα αρχεία Nougat η Xiaomi.
Κάτι που φυσικά δε θα γίνει ποτέ
Θα γίνει λόγω GPL...δυστυχώς όμως η διαδικασία τυπικά καθυστερεί.
Φανερός Πράκτωρ
02-04-17, 16:21
Έχει δοκιμάσει κάποιος τις λάμπες της; Αν ναι πως σας φάνηκαν;
θέλει κι ερώτηση; :p
ποια λάμπα σε τζίνησε;
hellenicsun
02-04-17, 16:52
Έχεις πρόβλημα στη τελευταία έκδοση;
Φανερός Πράκτωρ
02-04-17, 16:53
Η πολύχρωμη λεντ. Αλλά δεν ξέρω ποσό καλή είναι η εφαρμογή για το κινητό κλπ
Έχεις πρόβλημα στη τελευταία έκδοση;
Σε όλες τις εκδόσεις μέχρι πριν 3 μέρες που πούλησα το κινητό
Απορω τι κανετε μερικοι με το κινητο σας και μου το βγαζετε pixel με τις lineage κλπ
Τιγκα στα bugs, καμερες να μην δουλευουν, αποδοση πεσμενη και στα πιο απλα παιχνιδια κλπ
Εχουμε φτασει Απριλη, με developer previews εδω και ενα χρονο, και ακομα δεν δουλευουν τα βασικα.
Για κλησεις και για sms αν το θελετε το xiaomi, οκ.
Απορω τι κανετε μερικοι με το κινητο σας και μου το βγαζετε pixel με τις lineage κλπ
Τιγκα στα bugs, καμερες να μην δουλευουν, αποδοση πεσμενη και στα πιο απλα παιχνιδια κλπ
Εχουμε φτασει Απριλη, με developer previews εδω και ενα χρονο, και ακομα δεν δουλευουν τα βασικα.
Άρχισες πάλι;
Δεν σου αρέσει; ok το καταλάβαμε, move along now
Άρχισες πάλι;
Δεν σου αρέσει; ok το καταλάβαμε, move along now
Εχει καποιο νοημα το ποστ σου;
Ενοχληθηκες καπως;
Εχει καποιο νοημα το ποστ σου;
Ενοχληθηκες καπως;
Ναι με ενοχλεί το ότι πάλι πας να ξεκινήσεις flame :evil:
Δεν υπαρχει κανενα flame.
Εχω το xiaomi redmi 3 εδω και κανα χρονο (χωρια τα άλλα που δοκιμαζω κατα καιρους), κρινω και συγκρινω.
Οσες φορες εχω βαλει Lineage/CM το εχω μετανιωσει. Χτες μιλαγα στο τηλεφωνο και δεν εκλεινε η οθονη. Παιζω ενα ψευτοπαιχνιδο στο μετρό (blocky roads) και μου κανει σπασιματα λες και εβαλα crysis. H μπαταρια ειναι 20-30% χειροτερη.
Αν νομιζεις οτι ειναι flame, θα τα διαγραψω ο ιδιος.
Ναι με ενοχλεί το ότι πάλι πας να ξεκινήσεις flame :evil:
Flame Σπύρο? ? Επειδή λέει την αλήθεια?
Αν κάποιοι είναι ικανοποιημενοι οκ πάω πάσο. Το κινητό δεν ήταν χρηστικό, απλά κάπως πιο γρήγορο από τη στοκ φάση του. Αυτό είναι όλο
Νομιζω οτι στο ποστ του Gordito εαν καποιος δεν εδινε σημασια στη λεξη "lineage" φαινεται σαν να χαρακτηριζει ολοκληρο το κινητο αχρηστο και σε αυτο μπορει να μπερδευτηκε ο sdikr.
Γιατι γενικα -χωρις να εχω δοκιμασει ο ιδιος- απο οτι διαβαζω στο net οντως η lineage ειναι οπως τα περιγραφει ο Gordito .
Δεν υπαρχει κανενα flame.
Εχω το xiaomi redmi 3 εδω και κανα χρονο (χωρια τα άλλα που δοκιμαζω κατα καιρους), κρινω και συγκρινω.
Οσες φορες εχω βαλει Lineage/CM το εχω μετανιωσει. Χτες μιλαγα στο τηλεφωνο και δεν εκλεινε η οθονη. Παιζω ενα ψευτοπαιχνιδο στο μετρό (blocky roads) και μου κανει σπασιματα λες και εβαλα crysis. H μπαταρια ειναι 20-30% χειροτερη.
Αν νομιζεις οτι ειναι flame, θα τα διαγραψω ο ιδιος.
Αυτό με το που δεν κλείνει η οθόνη μου το έχουν κάνει δύο global rn3p ένα Kenzie και ένα Kate. Ειδικά με το Kenzo που πέθανε άδοξα και αδικαιολόγητα γινόταν όλη την ώρα. Εκεί που μίλαγα και η οθόνη θα ήταν κλειστή άνοιγε και με άφηνε να ακουμπήσω στο mute. Τουλάχιστον αυτό έβρισκα ότι είχε συμβεί όταν ο άλλος φώναζε το όνομα μου. Με το Kate συμβαίνει πιο σπάνια αλλά συμβαίνει.
Δεν ξέρω αν φταίνε οι global stable ROM ή ο αισθητήρας.
Αχρηστα τα κινητα δεν ειναι σε καμια περιπτωση, ειδικα το redmi 3 το μικρο ειναι ερωτας :respekt:
Ειχα βαλει Lineage και παλαιοτερα, δεν πηγαινε τοσο καλα, τωρα ρολαρει αρκετα καλυτερα απο στοκ, αλλα εχει πολλα bugs.
hellenicsun
02-04-17, 18:22
Σε όλες τις εκδόσεις μέχρι πριν 3 μέρες που πούλησα το κινητό
Πέρασα την latest (https://download.lineageos.org/kenzo)και προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα στη κάμερα όπου το κυριότερο ήταν στη χρήση εφαρμογών όπως το Duo το οποίο δε ξεκινούσε ποτέ εξαιτίας χρήσης της κάμερας από τρίτη εφαρμογή.
Βέβαια διάβασα το changelog και όντως έχουν ασχοληθεί με το θέμα.
Απορώ τι διαβάζεις, τι καταλαβαίνεις κι εν τέλει, τι θες να υποστηρίξεις. Σε λίγο θα μας πεις ότι όσοι έχουμε lineage πρέπει να αισθανόμαστε και τυχεροί που η συσκευή ανοίγει.
Ειλικρινά, δε με νοιάζει τι περγαμηνές εμπειρίας θα μου αραδιάσεις για να υποστηρίξεις το trollarισμα (διότι περί τούτου μάλλον πρόκειται). Συμφωνώ απόλυτα για τη κάμερα και το έχω γράψει 1.002 φορές - μαζί με την αιτία και βέβαια αναμένω στο τελευταίο build να δω πότε θα σκάσει bug, συμφωνώ και για την αυτονομία που όμως με screenshots έχω δείξει ότι είναι μεν χειρότερη αλλά στη φάση "Γιάννης - Γιαννάκης". Χάνω μια ώρα περίπου SOT. Σιγά τα ουά.
Από εκεί και πέρα όμως, bug άλλο δεν έχω συναντήσει κι αν συναντήσω θα το γράψω όπως έχω γράψει τόσα άλλα. Το κινητό με AnTuTu έχει καλύτερο σκορ απ' ότι με MIUI (πάλι όμως αμελητέες διαφορές) και σε παιχνίδια που εγώ παίζω όπως το Asphalt 8, δε παρατήρησα καμία διαφορά στην απόδοση.
Λες να έχω το wonder phone?
Πάντως - για να σε προλάβω - δεν έχω ούτε "μετοχές" στη lineage :p
dimitri_ns
02-04-17, 21:12
Η πολύχρωμη λεντ. Αλλά δεν ξέρω ποσό καλή είναι η εφαρμογή για το κινητό κλπ
181949
H φωτό δεν είναι καλή
Είναι τοποθετημένη σε φτηνή σφαίρα από ΙΚΕΑ, κάνουμε δοκιμές και καλούμε τα πνεύματα (Κώστα-Κώστα κλπ)
Ανάλογα με την διάθεση του πνεύματος αλλάζουν τα χρώματα
Δεν έχουμε ακόμα πετύχει voice controls
H συγκεκριμένη χρήση δεν είναι από xiaomi :p
H εφαρμογή κινητού είναι μια χαρά
Εχει on/off, αριστερή μπάρα για φωτεινότητα, επάνω οριζόντια μπάρα για χρώματα
Εχει και schedules, sleep timer, music mode ,presets (sunrise, sunset, romance, night mode, dating night, Happy Birthday, Movie) μπορείς να προσθέσεις τα δικά σου, μπορείς να φωτογραφίσεις τα ρούχα σου και να πάρει την απόχρωση η λάμπα
Xiaomi εγγύηση
ΥΓ Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι 5 φορές on/off :p
Με ποιο κινητο την τραβηξες την φωτο;
dimitri_ns
02-04-17, 23:37
Με ποιο κινητο την τραβηξες την φωτο;
Με redmi3s, αλλά λογω led φωτισμού και βιασύνης (σκεφτόμουνα αν θα ποστάρω ή όχι), άνοιξε και το φλας, δεν έδωσα σημασία
Μπορώ να καταλάβω το θόρυβο αλλά η θολούρα μου θυμίζει τεκε :p
Αυτό με το που δεν κλείνει η οθόνη μου το έχουν κάνει δύο global rn3p ένα Kenzie και ένα Kate. Ειδικά με το Kenzo που πέθανε άδοξα και αδικαιολόγητα γινόταν όλη την ώρα. Εκεί που μίλαγα και η οθόνη θα ήταν κλειστή άνοιγε και με άφηνε να ακουμπήσω στο mute. Τουλάχιστον αυτό έβρισκα ότι είχε συμβεί όταν ο άλλος φώναζε το όνομα μου. Με το Kate συμβαίνει πιο σπάνια αλλά συμβαίνει.
Δεν ξέρω αν φταίνε οι global stable ROM ή ο αισθητήρας.
Κοίταζα σήμερα τι κάνει το κινητό ενώ μιλάω και παρατήρησα ότι δεν κλείνει η οθόνη. Αναγκάστηκα να κολήσω το κινητό στο αυτί για να σβήσει η οθόνη και να το κρατήσω εκεί.
Μήπως ο αισθητήρας είναι κάπως σε διαφορετικό μέρος από άλλα κινητά και απλά δεν έχει την σωστή σχέση με το κεφάλι και δεν κλείνει την οθόνη; Λες και το αυτί μου έχει πολύ βάθος και νομίζει ότι δεν είναι υπάρχει δέρμα για να κλείσει την οθόνη :) Χαράδρα ολόκληρη. Σαν τα άπατα της λίμης Βουλιαγμένης
Γέλασα αρκετά!!!
dimitri_ns
03-04-17, 09:56
Συνηθίζεται, είχε έρθει κι ο Κώστας-Κώστας
Ασπρο πριν έρθει ή όταν φύγει
Πράσινο όταν έρθει
Μπλέ όταν είναι στις γλύκες του
Κόκκινο όταν θυμώσει
Αναζητούμε το κίτρινο, συνήθως είναι χρώμα καραντίνας για χολέρα κλπ
Και καπνίζει σαν αράπης
Αλλωστε απ'ότι διαβάζω στο δίκτυο, το περιβάλλον δεν πρέπει να είναι πολύ φιλικό, μπορεί ν'αρέσει στον Κώστα-Κώστα, να κατσικωθεί και να μην φεύγει.
Οπότε το σπίτι στοιχειώνει και δεν το θέλουμε αυτό.
ΥΓ. Το μόνο μείον της λάμπας είναι ότι δουλεύει με 220 V. Αν δούλευε και με powerbank θάχαμε πάρει τις καφετέριες, είναι δύσκολο να κουβαλάς γεννήτρια, κάνει και θόρυβο και δεν ακούς τον Κώστα-Κώστα
Έχω δύο από αυτές http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Mi-Smart-LED-Lamp-Mijia-Intelligent-LED-Lamp-with-Four-Different-Modes---White-368474.html
Λειτουργούν άψογα με την εφαρμογή σε Android.
@ ADSLgr.com All rights reserved.