PDA

Επιστροφή στο Forum : Δωρεάν VOIP νούμερο...που να παίζει σε (ATA - grandstream)

sculper
26-09-16, 11:07
Γεια σας,
θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να βρω δωρεάν voip νούμερο....όχι απαραίτητα Ελληνικό.
Θέλω να το βάλω στο grandstream που έχω σε αχρηστία τώρα.
Πιο συγκεκριμένα:
http://www.grandstream.com/products/gateways-and-atas/analog-telephone-adaptors/product/handytone-503

Υ.Γ. Την θεωρώ κορυφαία εταιρεία.

stereo
27-09-16, 17:34
Αμερικανικο δωρεαν νουμερο δινει η callcentric και σε αφηνει να δεχτεις εισερχομενες δωρεαν. Για εξερχομενες πληρωνεις εννοειται! Σε εμενα δουλευει μια χαρα σε freepbx.

sculper
28-09-16, 00:11
σε ευχαριστώ. το freepbx είναι αντίστοιχο grandstream?

KeyMaKeR
28-09-16, 00:30
Το Freepbx είναι λογισμικό για χρήση VoIP τηλεφωνίας. Ποιος ο λόγος να πάρεις ένα νούμερο πχ ένα από Αμερική; Όταν, για να σε καλέσουν θα χρεώνονται κλήση προς εξωτερικό. Μήπως θα ήταν καλυτέρα να κοιτάξει προς omnivoice που σου δίνει δωρεάν ip number;

sculper
28-09-16, 21:32
έκανα εγγαφή.
θα ήθελα να σε ρωτήσω:
1) πιο νούμερο καλώ για να κάνω δοκιμή το Phone number: 16315271288 ή το SIP login: 17778902971????
2) τι βάζω αν καλέσω το "νουμερό" μου, από Ελλάδα, για δοκιμή 00 +νούμερο ή 011 + νούμερο?
3) Αυτό με το default extention "100" τι είναι? που χρησιμεύει? και που το βάζω?
4) Νομίζω ότι όταν έκανα την εγγραφή, κάπου έλεγε για το validity του αριθμού...μερικούς μήνες και όχι για πάντα. Υπάρχει χρονικός περιορισμός?

Πάντως φαίνεται super και ελέγχεις τα πάντα. Να σαι καλά.

Αμερικανικο δωρεαν νουμερο δινει η callcentric και σε αφηνει να δεχτεις εισερχομενες δωρεαν. Για εξερχομενες πληρωνεις εννοειται! Σε εμενα δουλευει μια χαρα σε freepbx.

- - - Updated - - -

μπήκα στο site....που μου δίνει το δωρεάν νούμερο?
στείλε μου το link αν μπορείς.

Το Freepbx είναι λογισμικό για χρήση VoIP τηλεφωνίας. Ποιος ο λόγος να πάρεις ένα νούμερο πχ ένα από Αμερική; Όταν, για να σε καλέσουν θα χρεώνονται κλήση προς εξωτερικό. Μήπως θα ήταν καλυτέρα να κοιτάξει προς omnivoice που σου δίνει δωρεάν ip number;

stereo
30-09-16, 16:33
Φίλε είμαι από κιν και δεν μπορώ να γράψω πολύ. Πες μου όμως λίγο, έκανες account στο site καταρχάς; Θα πας πάνω δεξιά θα πατήσεις sign up. Θα συμπληρώσεις τα στοιχεία σου (εγώ έβαλα fake) και μετα θα κάνεις login. Θα πατήσεις πάνω αριστερά στο receive calls και μετα στο ip freedom το οποίο λέει τιμή 0$. Θα ακολουθήσεις τα βήματα και μόλις αποδεκτεις τους όρους και πατήσεις order θα έχεις το νούμερο.

Τώρα το extension άστο όπως είναι δεν το πειράζεις.

Για να κάνεις register τη συσκευή σου βάζεις το νούμερο +1777ΧΧΧΧΧ και το password σου.

Για να δεχτείς εισερχόμενη θα καλέσεις στο άλλο νούμερο που σου έδωσαν το οποίο ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ της μορφής +1777ΧΧΧΧΧ.

Επίσης μπορείς να το καλέσεις δωρεαν μέσω Google voice. Αν έχεις Gmail θα πατήσεις κάτω αριστερά το εικονίδιο της κλήσης και θα πληκτρολογήσεις το νούμερο σε μορφή +1ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ή 001ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Ή από κινητό αν κατεβάσεις τις εφαρμογές Google Hangouts και Hangouts Dialer.

@ ADSLgr.com All rights reserved.