Επιστροφή στο Forum : Τα πράσινα μπερέ
Δηλαδη επρεπε να τους υποδεχθούς με δάφνες?
γιατι ειναι κομπλεξάρες?Επειδη πληρωσαν 300 ευρώ να δουν αυτο το χάλι?
εσυ οταν πάς θεατρο και αλλα σου τάζουν και αλλα παρουσιαζουν δεν δυσανασχετείς?
γιατι στο ποδοσφαιρο να πρεπει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ντε και καλα να υποστηριζεις κερδιζεις-χανεις?
Σίγουρα δεν είναι καλό να χαλάνε το κλίμα της ομάδας οι οπαδοί. Από την άλλη πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα τα τελευταία χρόνια. Μάνατζερ που προτείνουν παίχτες αμφιβόλου ποιότητας με κλειστά συμβόλαια (Ζάετς - Μάριτς, Άντριτς, Ζουτάουτας), παίχτες που δεν αξιοποιούνται και όταν φεύγουν παίζουν καλύτερα αλλού (Σκάτσελ, Επαλέ), παίχτες που χάνονται χωρίς να δοκιμαστιύν (Γήττας και παραλίγο Εμπέντε), παίχτες που ονομάζονται κότες και ηττοπαθείς ενώ ξέρουν μπάλα (ομάδα της Ριζούπολης που απλά ήθελε προσθήκες), παίχτες που διώχνονται επειδή σε ένα παιχνίδι δεν τράβηξαν χωρίς να αντικαθίστανται (Μινχ) και παίχτες που το παίζουν ψυχάρες και πλακώνονται με όλους χωρίς να έχουν προσφέρει όσα πρέπει (Γκονζάλεζ). Απλά ο Τζίγγερ είναι τόσο σχετικός με ποδόσφαιρο όσο εγώ με το Χόκεϋ επι πάγου και τον κοροϊδευόυν οι γύρω του. Δεν ξέρει πότε να επιβάλει πειθαρχία και πότε να πάρει σωστές αποφάσεις. Υπομονή, σε 5-10 χρόνια μπορεί να ξέρει περισσότερα.
Ναι , αν λεγεσαι οπαδος και θες να αγαπας την ομαδα πρεπει να την στηριζεις σε ολα και παντοτε. ( φυσικα κανοντας την κριτικη σου , αλλα να την στηριζεις ) αλλιως εισαι απλα ενας καφρος που απλα την βρισκει να χωνει καντηλια εδω κι εκει γιατι ... ετσι του αρεσει... :down:
Τετοιους εχουμε δυστηχως πολλους εδω περα στην Ελλαδα. :mad:
Έχεις 1 δίκιο αλλά είχαν αγανακτήσει οι άνθρωποι με τις τελευταίες εμφανίσεις,
και το χτεσινό ήταν 1 άσχημο αποκορύφωμα. Είχες εξασφαλίσει μεν πρόκριση,
αλλά κάνε κ λίγη προσπάθεια, τι θα μας πουν αργότερα? Οτι κράταγαν δυνάμεις
για την supa dupa league ή για τον επόμενο γύρο?
Και αυτός ο Μόρις μας έδειξε από πέρυσι τι κουμάσι είναι που πέταγε τις φανέλες
στους διαιτητές, μεγάλο αλάνι! Ο Γκονζάλες κλασικά τη έχει δει prima dona, τι τις
ήθελε τις αγριάδες? Μου φαίνεται οτι χαλάει κ το κλίμα στα αποδυτήρια.... ακούς
εκεί να πάει να σκάσει κουτουλίδι στο Μάντζιο, πως την έχει δει?
Σίγουρα δεν είναι καλό να χαλάνε το κλίμα της ομάδας οι οπαδοί. Από την άλλη πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα τα τελευταία χρόνια. Μάνατζερ που προτείνουν παίχτες αμφιβόλου ποιότητας με κλειστά συμβόλαια (Ζάετς - Μάριτς, Άντριτς, Ζουτάουτας), παίχτες που δεν αξιοποιούνται και όταν φεύγουν παίζουν καλύτερα αλλού (Σκάτσελ, Επαλέ), παίχτες που χάνονται χωρίς να δοκιμαστιύν (Γήττας και παραλίγο Εμπέντε), παίχτες που ονομάζονται κότες και ηττοπαθείς ενώ ξέρουν μπάλα (ομάδα της Ριζούπολης που απλά ήθελε προσθήκες), παίχτες που διώχνονται επειδή σε ένα παιχνίδι δεν τράβηξαν χωρίς να αντικαθίστανται (Μινχ) και παίχτες που το παίζουν ψυχάρες και πλακώνονται με όλους χωρίς να έχουν προσφέρει όσα πρέπει (Γκονζάλεζ). Απλά ο Τζίγγερ είναι τόσο σχετικός με ποδόσφαιρο όσο εγώ με το Χόκεϋ επι πάγου και τον κοροϊδευόυν οι γύρω του. Δεν ξέρει πότε να επιβάλει πειθαρχία και πότε να πάρει σωστές αποφάσεις. Υπομονή, σε 5-10 χρόνια μπορεί να ξέρει περισσότερα.
Αν και δεν ειμαι βαζελος συμφωνω μαζι σου...;)
διαφωνώ..
ο καλος οπαδός ριχνει και καναν κορνέ οταν ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την ιστορία του συλλόγου..
Να σεβαστούν την ομάδα και τους οπαδους που πληρώνουν εισητήριο..
Ποιος ειναι ο Μόρρις κ ο Γκουμας που θα σηκώσουν το κεφάλι στις βρισιες των οπαδών??ΚΟΤΖΑΜ Σαραβάκος και δεν έκανε τετοια πργμτ...
διαφωνώ..
ο καλος οπαδός ριχνει και καναν κορνέ οταν ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την ιστορία του συλλόγου..
Να σεβαστούν την ομάδα και τους οπαδους που πληρώνουν εισητήριο..
Ποιος ειναι ο Μόρρις κ ο Γκουμας που θα σηκώσουν το κεφάλι στις βρισιες των οπαδών??ΚΟΤΖΑΜ Σαραβάκος και δεν έκανε τετοια πργμτ...Αποψη σου. Σεβαστη.
Με τετοια νοοτροπια ομως παντα θα εισαι η ουγκαντα της ευρωπης.
Κοτζαμ μιλαν ειναι στον πατο και δεν βλεπεις το παραμικρο ( και απο ιταλους μαλιστα , που σε κατι τετοια εχουν μια μακρινη σχεση με μας ). Απο την λιλ εντος εχασε , το τι ακουσαν απο ξενες εφημεριδες δε λεγεται , αλλα σε ολα τα ιταλικα καναλια μονο σοβαρες συζητησεις ειδα. Κανεις δε τους τα εχωνε. ( και βλεπω ιταλικα καναλια αρκετα , γι αυτο στο λεω ;) )
Ο μορις παντως ειναι απο τα καλυτερα σεντερ μπακ που εχω δει στον ΠΑΟ. Μετα τον χενρικσεν ο καλυτερος. Και λες "ποιος ειναι που θα σηκωσει κεφαλι στις βρισιες" ????
Ποιος ειναι αυτος που θα τον βρισει ρε!? Με ποιο δικαιωμα?
Πρεπει να του ριξει και μια ξεγυρισμενη μυνηση ο μορις και καθε μορις. Που παει ο καθε κομπλεξικος και τους λεει οτι βλακεια του κατεβει.
αθανατη Ελλαδα γμτ :mad:
tsathoggua
14-12-06, 23:42
To πως βγήκαν πρώτοι...μάτια έχεις...τα είδες τα παιχνίδια!
Ντροπή. Σέρνονται και προηγούμενο Χ βρώμησε...
Τα λεφτά τους τα παίρνουν...λίγη αξιοπρέπεια κύριοι..λίγη μπάλα!
ο Μόρις πρωτα απολα δεν επρεπε να ξαναπαιξει μπάλα στην Ελλάδα μετα απο το περσινό στον Τζόρτζεβιτς..Οσο για το οτι ειναι ο καλύτερος μετα τον Χενρι ΦΥΣΙΚΑ και θα ειναι γιατι ολοι οι υπολοιποι ειναι κουτσοι...
ο Μόρις πρωτα απολα δεν επρεπε να ξαναπαιξει μπάλα στην Ελλάδα μετα απο το περσινό στον Τζόρτζεβιτς..Οσο για το οτι ειναι ο καλύτερος μετα τον Χενρι ΦΥΣΙΚΑ και θα ειναι γιατι ολοι οι υπολοιποι ειναι κουτσοι...
Το δεξί του Καλιτζάκη είναι;)
The_StarGazer
15-12-06, 15:31
Λοιπον .....Η κληρωση εδειξε
Lens - Panathinaikos και
ΑΕΚ - P.S.G.
Πως σας φαινεται ?? Αρκει να παιξουμε σοβαρα. Οχι οπως με την P.S.G. και νομιζω οτι δεν θα εχουμε προβλημα. Τα ιδια ισχυουν και για την AEK.
Τα δυσκολα θα ειναι μετα (εαν προκριθουμε). Με τον νικητη Leverkusen - Blackburn.
Αν παίξουμε (και η ΑΕΚ μαζί) καλούτσικα θα περάσουμε. Αν το ρίξουμε στο χαβαλέ θα κάνουν μετά οι άλλοι χαβαλέ μαζί μας.
wi fi thief
15-12-06, 16:29
Mπαααα, εγω την φοβαμαι την psg. Στον τελευταιο της αγωνα εριξε χαλαρα 4αρα στην ομαδα μοντελο της ευρωπης... :p :p :p
:rofl: :rofl: :rofl:
wi fi thief εσας ξεχνάς τι σας είχε κάνει η ΠΣΖ?? Λοκο με λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε..;)
wi fi thief
16-12-06, 03:43
wi fi thief εσας ξεχνάς τι σας είχε κάνει η ΠΣΖ?? Λοκο με λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε..;)
φεραμε 0-0 στην γαλλικη πρωτευουσα (απο σεβασμο στην μνημη των ...πεσοντων δεν θα αναφερω το ονομα της για ενα μηνα στο φορουμ :p :twisted: :rofl: ) ,ημουνα μεσα, και εδω χασαμε με 3-0.
Αλλα εμεις στην ουεφα ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις ενω εσας μονο και στο ακουσμα του ονοματος σας πλημμυριζουν οι βοθροι στα στρασβουργα και στις λωζανες απο τον φοβο και το δεος που τρεφουν για τον βαζελο οι εταιροι μας. Τα κανουνε πανω τους οι ανθρωποι !!!;)
rofl
Αντε μακαρι να σοβαρευτουνε να παιξουν καλα στο uefa.
φεραμε 0-0 στην γαλλικη πρωτευουσα (απο σεβασμο στην μνημη των ...πεσοντων δεν θα αναφερω το ονομα της για ενα μηνα στο φορουμ :p :twisted: :rofl: ) ,ημουνα μεσα, και εδω χασαμε με 3-0.
Αλλα εμεις στην ουεφα ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις ενω εσας μονο και στο ακουσμα του ονοματος σας πλημμυριζουν οι βοθροι στα στρασβουργα και στις λωζανες απο τον φοβο και το δεος που τρεφουν για τον βαζελο οι εταιροι μας. Τα κανουνε πανω τους οι ανθρωποι !!!;)
Παουλέτα και Καλού, Καλού και Παουλέτα... τι να διαλέξει κανείς για να κάνει πλάκα!
Παλι ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ, γινατε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Αντε καλο Σ.Κ, με το καλο να γυρισετε απο το νησι των Φαιακων...
Παλι ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ, γινατε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Αντε καλο Σ.Κ, με το καλο να γυρισετε απο το νησι των Φαιακων...
κέντρο καλώ 0-7-24 όβερ. Λαμβάνεις;
Σε λαμβανω πελατη στο 68-53-42 οβερ.
http://img465.imageshack.us/img465/916/resultsuo5.th.png (http://img465.imageshack.us/my.php?image=resultsuo5.png)
Σε λαμβανω πελατη στο 68-53-42 οβερ.
68-53-41 + Κωστούλας = 68-53-42
Σκέψου να είχαμε και ομάδα φέτος :p
[quote=Gedo;913459]Σε λαμβανω πελατη στο 68-53-42 οβερ.
68-53-41 + Κωστούλας = 68-53-42
Σκέψου να είχαμε και ομάδα φέτος :p
Ειναι 68-53-42+Κωστουλας;)
Το φετινό ρεκόρ 'εισπράξεων' εσείς το κατέχετε...προσ το παρόν.
Σωπα ρε φιλε....Τι θες να πεις? Μηπως,λεω μηπως θα παιζουμε και το Φλεβαρη εμεις??
Πόσες νίκες έκανε φέτος ο Ολυμπιακός Ευρώπη; Και χθες με τον Ιωνικό έμαθα ότι γλίτωσε καναδυο γκόλ. Όταν φύγουν Ριβάλντο και Τζώρτζεβιτς θέλω να δω ποιός θα φτιάχνει παιχνίδι.
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :worthy: :respekt:
Μπράβο στην υπερ-ομάδα............. Κέρκυρα που ξεφτύλισε τον ουραγό βάζελο!!!!!!!!
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :worthy: :respekt:
Αγαπητοί, είμαστε επισήμως για τον _ _ _ τσο :rofl: :rofl: :rofl: :p
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Oυτε ο Βασσαρας δεν σας εσωσε:rofl:
Ε ρε γλεντια στο Αεροδρομιο:rofl:
Καταντια ΠΕΛΑΤΕΣ,
παει το ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, φευγει μαζι με το 2006.
ΑΙΩΝΙΟΙ ΤΡΙΤΟΙ απο δω και περα.
Αντε καλα Χριστουγεννα!
edge_xania
17-12-06, 19:45
Καλα σημερα εχει να πεσει πολυ ξυλο λεμε....
:yahoo:
http://www.aokerkyra.com/images/aok_pao_proistoria.jpg
Άλλος για αεροδρόμιο?
Απο Π.Φάληρο θα ξεκινήσω.. όποιον βολεύει να τον πάρω μαζί ας μου στειλει Pm
Καταντια ΠΕΛΑΤΕΣ,
Αντε καλα Χριστουγεννα!
Ti να μας πειτε και εσεις ρε πονεμενοι.Να μιλησει κανας αλλος να πω ναι. Αλλα οχι και η ιεροδουλος της Ευρωπης:nono:
Άλλος για αεροδρόμιο?
Ελα απο Αργυρουπολη. Εχω βαλει στο ματι τον Μορις.:rofl: :rofl: :rofl:
Περαστικά μας....:sorry:
Ένα μπουλούκι παιχτών είμαστε, δεν μπορούν να αλλάξουν τη μπάλα παράπάνω απο μία φορά. Παίχτες λίγοι, που δεν κάνουν για τον Παναθηναικό, κάποιος Μπόβιο απο την Β' Ισπανίας που θα γινόταν νέος Μπασινάς με σουλούπι αρσιβαρίστα και τι να πρωτοπεί κανείς.
Κανονικά πρέπει να πάνε να πλακώσουν τους Λιβαθηνούς και ολους αυτούς τους υπάλληλους που κοροιδεύουν τον κόσμο.
Αφιερωμένο το 7ο γκόλ του Γκέκα με τη Μποχουμ στους κυρίους Λιβαθηνό και Jigger...
http://www.youtube.com/watch?v=giE3ymz1zCA
Καταντια ΠΕΛΑΤΕΣ,
Αντε καλα Χριστουγεννα!
Άσε τα παιδιά στον πόνο τους :cry:
Δεν τους έφτανε το Βατερλώ, πάθανε και το σημερινό στραπάτσο... :biggrin:
Εξασφάλισανε όμως μια πρωτιά... θα ναι η 1η ελληνική ομάδα που θα πάει stadar uefa
την επόμενη saison :rofl:
Ψιτ... φιλλλλλαράκι....
Ποιανής κηδείας ειναι τα κόλυβα που φέρεις?
Εσένα ( του Γαυρου δηλαδή ) στο Οακα σε γλέντησα.. με αυτά να μιλάς..
Τώρα μπορεί να ειμαι τρίτος.. αλλά απο άλλες ομάδες.. μέχρι να φτάσουμε Καραϊσκάκι και να με νικήσεις (?) δεν δικαιουσαι δια να ομιλείς;)
Υ.Γ εγώ θα πάω Uefa και θα συνεχίσω και μετά τα Χριστούγεννα.. εσυ??;)
The_StarGazer
17-12-06, 20:14
Άλλος για αεροδρόμιο?
Ελα απο Αργυρουπολη. Εχω βαλει στο ματι τον Μορις.
Και μετα περνα και απο την φωλια. Ζωγραφου. Στο δρομο σας ειναι !!! :rofl:
Ζωγράφου έχω να έρθω χρόνια.. απο τοτε που περνούσα με τους Γκυζιώτες;)
Ψιτ... φιλλλλλαράκι....
Ποιανής κηδείας ειναι τα κόλυβα που φέρεις?
Εσένα ( του Γαυρου δηλαδή ) στο Οακα σε γλέντησα.. με αυτά να μιλάς..
Τώρα μπορεί να ειμαι τρίτος.. αλλά απο άλλες ομάδες.. μέχρι να φτάσουμε Καραϊσκάκι και να με νικήσεις (?) δεν δικαιουσαι δια να ομιλείς;)
Υ.Γ εγώ θα πάω Uefa και θα συνεχίσω και μετά τα Χριστούγεννα.. εσυ??;)
Mίλησε κανείς για κηδείες και κηδιόχαρτα σήμερα ?
Αν κάποιοι το βλέπουν κηδεία no problem :)
Δεν σκάβουμε κανένα λάκο, απλά διακωμωδούμε την απόδοσή σας ;)
Η ουσία είναι ότι ή έχεις ομάδα ή δεν έχεις, και το ευροπαραμύθι
κάποια στιγμή τελειώνει.
Κηδείες ίσως να έχουμε αργότερα όταν ζεστάνει ο καιρός :whistle:
Σιγά το γλέντι... δηλαδή καμαρώνεις για το αυτογκόλ??? EΛΕΟC !
Μετά τα Χριστούγεννα περιμένω το super derby :p που θα έχει σίγουρα και super μπάλα
τρομάρα μας.
Όχι.. απλά εσυ κάνεις με ξένα κόλυβα κηδεία;)
Εσεις καμαρώνατε που χάσατε με 3-2 και οτι παραλίγο να φέρετε ισοπαλία ενώ τα δυο γκολ σας ήταν αυτογκολ μας :-k
Εγώ δεν ειπα οτι έχω ομάδα.. όπως ουτε εσύ.. απλά εγώ με αυτή την υπο-ομάδα και με μια αλλαγή προπονητή συνεχίζω στο θεσμο που ξεκίνησα, ενώ εσυ λιγο πριν τον τελικο το CL άραξες πάλι στον καναπε:D
The_StarGazer
17-12-06, 20:36
Ζωγράφου έχω να έρθω χρόνια.. απο τοτε που περνούσα με τους Γκυζιώτες;)
Ελα τωρα. Ειμαι εδω με ενα φιλαρακι και πινουμε φραπεδακι. Ελα κερναω.
:oneup:
wi fi thief
17-12-06, 20:41
τι να γραψω τωρα?
ακομα και το καζο χανει το νοημα και τη γλυκα:wall: .
The_StarGazer
17-12-06, 20:47
Γραψε οτι μας αδικησε ο διαιτητης, δινοντας κοκκινη στον Βυντρα ενω επρεπε να δωσει κιτρινη γιατι ηταν και ο Morris διπλα του. Αρα δεν ηταν τελευταιος παικτης. ;)
Πλακα κανω μην τρελαινεστε. :lol: :lol: :rofl::rofl:
ενταξει ρε παιδια ο ΠΑΟΚ χαλια ειναι φετος οποτε δεν θα χασετε την θεση για το UEFA...
Άλλος για αεροδρόμιο?
Τολη, αν τυχει να ακουσεις να συζητανε για ενα περιστατκο που ελαβε χωρα πριν χρονια:twisted:,
στο ΟΑΚΑ, εκει που θα πας.
Ξερεις ποιο.....;).
Να πεις στα παιδια καλες γιορτες και να παρουν κανα τηλεφωνο:lol:, τοσα χρονια
ουτε ενα σημειο ζωης δεν εχουν δωσει:cry:.
Ασχημα τα πραγματα δυστυχως για την αποστολη του Παο και την αφιξη του στα Σπατα ..
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=37430
Εντάξει το σερί έφτασε τα 6 παιχνίδια. Καλά Χριστούγεννα τώρα, με ωραία μελομακάρονα και κουραμπιέδες.
υγ. οι γάβροι μιλούν γιατί σου λέει: με το παράρτημα έπαιξαν, άρα έχουμε δικαίωμα στη νίκη και στο κάζο. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χάλι μαύρο και έχασε. Ο ΟΣΦΠ με Άρη χρειάστηκε μια... ζωγραφιά, ενώ με Κέρκυρα πιάστηκαν οι Κερκυραίοι από την ορθοστασία. Το γιατί χαίρονται είναι ένα μυστήριο...
Η Κέρκυρα είναι στην 8 θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον 6ο. Που σημαίνει ότι είναι ανάμεσα στις καλές ομάδες του πρωταθλήματος...
Τέρμα το παραμύθι με τον Μουνιόθ....επειδή κερδίσατε κάτι μάτς στο 85+ και εμάς καταλάθος, νομίζατε ότι φτιάξατε ομάδα.
οι παίκτες φταίνε...
τι ,ολοι οι προπονητες ειναι σκάρτοι?θα σας βόλευε γαβροι να μείνουμε με αυτους τους παίκτες?
οι παίκτες φταίνε...
Σαφώς και φταίνε οι παίχτες! Αν είναι παίχτες!
Τι σχέση έχει η ομάδα των τελευταίων 3 αγώνων με αυτή που είδαμε 3 βδομάδες μετά που είχε αναλάβει ο Μουνιόθ?! Καμία! Απολύτως καμία!
Ξέρουμε όλοι όσοι λίγο ασχολούμαστε τις κλίκες των παιχτών στις ομάδες, και πως αν θέλουν να βγάλουν σκάρτο ένα προπονητή που δε γουστάρουν μπορούν να το κάνουν ;)
edit: και αυτά (http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=37430) είναι ντροπή για την ομάδα :down:
http://img54.imageshack.us/img54/2507/capturewiz022bt1.jpg
http://www.sport24.gr/html/ent/597/ent.155597.asp
Εφθασαν και "φυγαδεύθηκαν" από τον αεροδιάδρομο
Τελικά γύρω στις 23:00 προγειώθηκε το αεροπλάνο με τους παίκτες και ακριβώς δίπλα εκεί που σταμάτησε στον αεροδιάδρομο βρέθηκε ένα πούλμαν όπου και μετά από τις απαραίτητες οδηγίες παρέλαβε τους παίκτες, για να τους πάει στην Παιανία.
Εκεί όπου δεν αποκλείεται να συνεχιστεί το επόμενο επεισόδιο καθώς τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο "Ελ. Βενιζέλος" δεν επιτρέπουν στους παρευρισκόμενους οπαδούς να δείξουν την απογοήτευσή τους με αποδοκιμασίες.
Στην Παιανία το άλλο επεισόδιο;
Το πούλμαν που παράλεβε την αποστολή αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση συνοδευόμενο με έξι διμοιρίες των ΜΑΤ και ισχυρή αστυνομική δύναμη (θύμιζε κάτι από άφιξη ξένου πρωθυπουργού...) οι οποίες δημιούργησαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να φύγουν ομαλά.
Ομως τα ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει και την κεντρική πύλη των εγκαταστάσεων της Παιανίας όπου ενδεχωμένως να καταλύσει και η αποστολή. Ηδη οπαδοί κατευθύνονται προς τα εκεί.
Μείνετε διαδικτυωμένοι στο SPORT 24, το άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς με τις εξελίξεις από μια νύχτα που προμηνύεται... δύσκολη.
Ο Κόκκαλης μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο...
@ ADSLgr.com All rights reserved.